Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfers & Geruchten: Kuijt haalt Nederlander met verleden bij Barcelona

Laatste update:

In 'Transfers & Geruchten' vind je al het nieuws omtrent transfers. Het gaat niet alleen om de laatste afgeronde deals die door clubs bekend zijn gemaakt, maar ook om smeuïge of opvallende transfergeruchten uit binnen- en buitenland.

Bayern München ziet in Sacha Boey een gewenste versterking voor de achterste linie. De 24-jarige verdediger van Galatasaray geldt als belangrijkste doelwit indien Nordi Mukiele niet kan worden losgeweekt bij Paris Saint-Germain. (Sky Sport)

Mike van Beijnen heeft zijn overgang naar Beerschot afgerond. De Nederlander, die een verleden heeft bij Barcelona B, krijgt bij de Belgische club te maken met de onlangs aangestelde Dirk Kuijt. (officiële kanalen Beerschot)

FC Utrecht heeft tevergeefs aangeklopt bij Fortuna Sittard voor de diensten van Tijjani Noslin. Het bedrag dat de Domstedelingen voor ogen hadden kwam niet in de buurt van de vraagprijs. (Voetbal International)

Manchester United heeft een bod gedaan op Morten Hjulmand. De Deen heeft een ontsnappingsclausule van tachtig miljoen euro, waardoor Facundo Pellistri de omgekeerde weg moet bewandelen om de kosten te drukken. (The Sun)

Heracles Almelo heeft verregaande interesse in Levi Smans. De aanvallende middenvelder van VVV-Venlo ligt goed in de markt en staat bij meerdere clubs uit de Eredivisie op de radar. (Voetbal International)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie koopt nu een speler die geen eens een club heeft en alleen maar bij clubs heeft gespeeld op B niveau?

12 januari 2024 om 10:43

Een speler die geen club heeft kan je niet kopen, die contracteer je.

12 januari 2024 om 11:04

Dirk kuyt

12 januari 2024 om 11:10

Jeetje man, gaan we nu alles negatief belichten wat die man doet?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren