Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfers & Geruchten: Interesse in Berghuis wordt nieuw leven ingeblazen

Laatste update:

In 'Transfers & Geruchten' vind je al het nieuws omtrent transfers. Het gaat niet alleen om de laatste afgeronde deals die door clubs bekend zijn gemaakt, maar ook om smeuïge of opvallende transfergeruchten uit binnen- en buitenland.

Leonardo Spinazzola vertrekt deze winter of komende zomer bij AS Roma. De linksback vindt het na vijf seizoenen in Romeinse dienst genoeg geweest. (Davide Lippi)

Galatasaray overweegt Wilfried Zaha tijdens de winterse transferwindow te verkopen. Door het eventuele vertrek van de linksbuiten kan Kerem Aktürkoglu tijdens de tweede seizoenshelft weer op zijn favoriete positie spelen. (Fanatik)

Besiktas is nog altijd geïnteresseerd in Steven Berghuis. Afgelopen zomer kon de creatieveling van Ajax ook al rekenen op interesse van de Turkse topclub, die op het punt staat om Giovanni van Bronckhorst als trainer aan te stellen. (Aksam)

Jeremie Frimpong heeft zich in de kijker gespeeld bij Chelsea. Bayer Leverkusen is echter geenszins van plan om de imponerende Oranje-international deze winter te verkopen. (Ekrem Konur)

Roberto Firmino kan een half jaar na zijn vertrek bij Liverpool terugkeren in de Premier League. Fulham hoopt de Braziliaan, die ongelukkig is bij Al-Ahli, uit zijn lijden te verlossen. (talkSPORT)

Paris Saint-Germain heeft van de komst van Bruno Guimarães zijn topprioriteit gemaakt. De Braziliaan ligt echter nog tot medio 2028 vast bij Newcastle United, dat vooralsnog vasthoudt aan zijn ontsnappingsclausule van honderd miljoen euro. (ESPN)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Indien een nieuwe rechtsbuiten gehaald zou worden, dan zou ik Berghuis laten gaan. Heeft een hoog salaris en laat de laatste 1,5 jaar toch te weinig zien gebaseerd op de kwaliteiten die hij heeft. Verder is het ook niet de speler die het elftal op sleeptouw kan nemen als het minder gaat. Voor de nummer 10 positie heb je ook Taylor (enige positie waar Taylor wel rendeert) , Misehouy en Hlynsson.

5 januari 2024 om 10:37

Ik zou hem sowieso laten gaan als Ajax zijnde. Er zit totaal geen diepgang in de ploeg die ze nu hebben. Als je dan een groot verdiener en under-achiever kan lozen en een buitenspeler kan halen met meer snelheid, diepgang en een positievere houding....alleen maar winnaars.

Aan de andere kant, als 10 zie ik hem nog wel iets toevoegen aan dit Ajax.

Ajax moet Berghuis zeker niet laten gaan want hij is de enige met een beetje creativiteit , zeker als je er niets voor terug haalt en dat zal wel niet want zo makkelijk krijg je het zootje waar Ajax door die onbenul mee is opgezadeld niet weg .

Lastig pakket dit voor Ajax. Enerzijds is hij 1 van je betere spelers, anderzijds is het niet de speler bij uitstek die het team bij de hand neemt mocht het minder draaien.

Ben benieuwd hoe Ajacieden hier in staan? Als Berghuis verkocht wordt zal dat waarschijnlijk wel betekenen dat er eindelijk een fatsoenlijke rechtsbuiten aangetrokken gaat worden.

5 januari 2024 om 11:48

Ach met de transfers van Ajax ga je waarschijnlijk van de regen in de drup. Sta hier dubbel in, brengt niet wat je wilt maar alternatief is niet beter

5 januari 2024 om 12:19

Dat is hel context afhankelijk.
Wat komt ervoor terug? Hoe ver is die speler in zijn ontwikkeling etc

5 januari 2024 om 15:57

Nooit maar dan ook nooit doen. Er moet kwaliteit bij en niet weg. Berghuis is met enige afstand de beste speler die we hebben en heeft dit ook dit seizoen in een aantal wedstrijden laten zien terwijl hij al 6 jaar laat zien bij de beste van de eredivisie te behoren. Wellicht niet de leider die nodig is maar wel pure kwaliteit. Sterker nog als hij goed was dit seizoen was Ajax goed. Misschien had hij het vaker kunnen/moeten laten zien maar ik denk dat er geen speler in de eredivisie rondloopt die Ajax dit seizoen iedere wedstrijd op sleeptouw had kunnen nemen.Berghuis, Brobbey en Hato kosten wat kost behouden. De rest kun je een goed bod op overwegen.

Nooit laten gaan. Is gewoon 1 van de betere en je moet spelen om bij de eerste 3 te gaan eindigen.

Laten gaan. Is een van de betere spelers maar is al op leeftijd en dit jaar ga je als ajax zijnde geen CL spelen. Beter iemand anders voor zijn positie halen waar je jaren nog plezier aan kunt hebben.
Die berghuis ging bij feyenoord weg omdat die voor de prijzen wilde spelen, dat gaat ajax dit jaar en volgend jaar denk ik niet doen. Dus wordt hij meer een lastpost.

5 januari 2024 om 12:46

Zou je als Ajax niet alles op alles moeten zetten om bij de eerste 3 te eindigen? 3e plek is voorronde CL met kans op € 70.000.000 startgeld.

5 januari 2024 om 13:13

Dan zullen ze flink moeten investeren in de winterstop. Met deze selectie blijf je maximaal op plek 5 staan.

5 januari 2024 om 14:33

Of de selectie raakt op elkaar ingespeeld, er staat een fatsoenlijke trainer en de achterstand op Twente (echt geen betere selectie) is maar 8 punten, terwijl we nog niet eens halverwege de competitie zijn. Ik ben het eens met Redondo; alles op alles zetten Champions League te halen. Ik ben er van overtuigd dat de beleidsmakers en de technische stad dat ook zo zien en Ajax daarom niet sterkhouders gaat verkopen. Wellicht doet Ajax er verstandig aan een goede rechtsbuiten aan te trekken, kan alleen aan Ziyech denken. Ik weet echter niet óf hij dit seizoen nog bij Ajax mag spelen. Een beetje een Litmanen-verhaal; absoluut een topspeler, slaagt echter niet bij de top, terwijl hij bewezen heeft dat niveau wel aan te kunnen.

Direct verkopen want het is een zwaar overschatte voetballer. Eigenlijk een schande dat hij ooit gehaald is.

Doen, stevig salaris, is bij elke ruis, discussie of opstootje betrokken.
Als je seizoen al naar de kloten is, kun je beter echt vanaf de fundering weer gaan opbouwen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren