Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toni Kroos gaat contract bij Real Madrid met een jaar verlengen

Laatste update:

Toni Kroos blijft een jaar langer behouden voor Real Madrid, zo meldt Fabrizio Romano. De middenvelder gaat zijn aflopende contract met een jaar verlengen, waardoor hij straks tot volgend jaar zomer vastligt in Estadio Santiago Bernabéu.

De contractverlenging is een bevestiging voor een uitstekend seizoen voor Kroos. De Duitser keerde onlangs terug bij de nationale ploeg en maakt ook bij zijn club nog altijd een ijzersterke indruk.

Romano weet dat er op dit moment afrondende gesprekken plaatsvinden tussen de entourage van Kroos en Real Madrid. Enkel formaliteiten scheiden de middenvelder nog van een extra seizoen bij de Koninklijke.

Kroos staat door zijn contractverlenging aan de vooravond van zijn elfde seizoen in het wit van Real Madrid. In de zomer van 2014 werd bekend dat de huidige koploper van LaLiga de controleur overnam van Bayern München. De Duitser tekende voor zes jaar en kostte zo'n 30 miljoen euro.

Tijdens zijn presentatie bij Real sprak Kroos lovende woorden. "Real Madrid is de grootste club ter wereld. Het is een stap hoger dan Bayern. Ik heb nog lang niet genoeg prijzen gewonnen. Mijn belangrijkste doel is nu om prijzen te winnen met Real."

Later bleek dat het niet alleen ging om een stap hogerop, maar dat het uitblijven van een verbeterd aanbod van Bayern zijn uitweg bespoedigde.

Kroos beleefde al vele successen met Real en wist zelfs vaker de Champions League te winnen dan de Spaanse landstitel: vier keer om drie keer. Ook dit jaar liggen de Madrilenen op koers voor de titel.

Na in het seizoen 2016/17 de Champions League te hebben gewonnen ten koste van Juventus (4-1) werd Kroos als een van de achttien spelers opgenomen in het sterrenteam van de UEFA. In totaal staat de teller op twintig prijzen met Real.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastisch nieuws dit! Dit jaar top 3 middenvelders in de wereld. Zeker voor Tchouameni/camavinga, Valverde en Bellingham heel belangrijk dat ze iemand met zoveel ervaring ernaast hebben staan. Zeker omdat ik geen speler ken die zo goed onder druk kan spelen. Volgend seizoen komen er ook nog is aardig wat jonge spelers bij dus dan is het mooi dat je een vertrouwd gezicht er nog bij hebt.

27 maart 2024 om 20:35

Met de jaren waardeer ik steeds meer spelers zoals hij. Een speler dat veel passes verstuurd. Dat vind ik het moeilijkste voor een cm. Altijd aanspeelbaar zijn, veel bal contacten en het tempo bepalen. En op zo’n hoog niveau. Je bent continue aan het vooruit denken en aan het scannen. Prachtige speler die Kroos. Zelfs nu, al is ie fysiek minder.

27 maart 2024 om 21:28

@ModricMagic

Nou, niet om je verhaal neer te halen hoor. Maar ik kan er 4 opnoemen die ook zo goed onder de druk uit konden spelen : Modric, Iniesta, Busquets en Xavi.

27 maart 2024 om 23:27

Denk dat hij de actieve middenvelders op serieus niveau bedoeld. Modric is niet meer wat het was daar waar Kroos herboren is, Xavi is gestopt, Iniesta en Busquets spelen niet meer op een noemenswaardig niveau.Rodri vind ik samen met Kroos wel de beste als het op onder de druk uit voetballen aan komt. Rodri zijn passing is ook altijd een zekerheid.Het verschil tussen beide is dat Rodri met afstandsschoten regelmatig doelpunten mee pikt en fysiek sterker is. Maar Kroos is een routinier die zijn strepen allang en breed heeft verdiend. Rodri en Kroos als 2 controleurs voor de defensie en Bellingham of de Bruyne ervoor: een beter middenveld heb je dan niet als ik naar hedendaagse spelers en het huidige lopende seizoen kijk. Wellicht Odegaard nog op 10 dan, maar ik schat Bellingham en De Bruyne wel nog wat hoger in. Vooral Bellingham.Wirtz van dit seizoen is ook ontketend. Maar ik vind hem het beste in de rol van valse spits vanwege zijn neusje voor het doel.

28 maart 2024 om 15:33

@joga_bonito10

Als hij het inderdaad zo bedoelt, nee dan ben ik het volledig met je reactie eens. Toen ik het eerst las dacht ik dat hij all-time bedoelde, daarom dat ik die 4 ook opnoemde.

Toch wel een van de grotere geworden hoor, wat een speler. Meine geute

27 maart 2024 om 20:42

Mag absoluut in het rijtje beste middenvelders aller tijden meegenomen worden. De een zal hem hoger zetten dan de ander, maar bij mij zeker top 3. Niemand is met hem vergelijkbaar en niemand heeft zijn specifieke kwaliteiten. Absolute dictator van wedstrijden.

27 maart 2024 om 21:40

Met middenvelders vind ik het heel lastig om een top 3 te maken vanwege de vele variatie. Kroos hoort absoluut bij beste middenvelders allertijden

Wat een speler die Toni, real Madrid heeft groot gelijk ze contract nog een jaar te verlengen die man legt de ballen neer waar hij ze wilt hebben. Met zo een speler is age nothing but a number

Fantastisch nieuws voor Real Kroos is imo dit seizoen denk ik wel de beste middenvelder van Laliga.

Fantastisch nieuws voor Real en de jonge garde van Madrid. Geweldige speler met een ongekende traptechniek. Wel gek dat wanneer hij de corners en vrije trappen neemt deze vrijwel altijd ongevaarlijk of zelfs gewoon echt slecht zijn. Verder helemaal niks aan te merken op Toni, heeft z’n strepen al lang en breed weten te verdienen de afgelopen jaren.

Achteraf een succes gebleken voor beide partijen. Nog een jaar en dan is het mooi geweest.

Speelt als herboren dit seizoen. Geweldige speler. Koning van het onder de druk uit spelen en haast altijd de voetballende oplossing vooruit vinden. Zijn accurate passing is elke wedstrijd een lust voor het oog. Lang, kort,Door de lucht, over de grond: allemaal feilloos.

Hulde. Naar mijn mening de beste middenvelder op zijn positie aller tijden. Ongekend wat hij nog altijd laat zien. Kan met zijn ervaring de andere jonge jongens nog wat mee geven aankomende jaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren