Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tom Beugelsdijk schrok na ontdekking van arts: ‘Je leven staat even stil’

Laatste update:

De dokter van Tommy Beugelsdijk (33) ontdekte begin dit jaar een knobbeltje in zijn teelbal, zo onthult de transfervrije verdediger donderdag in gesprek met Omroep West. De goedlachse mandekker uit Den Haag leefde lange tijd in onzekerheid, maar liet de niet kwaadaardige knobbel uiteindelijk met succes verwijderen. “Zo'n knobbeltje kan duiden op zaadbalkanker. Toen de dokter dat zei, schrok ik me wild. Natuurlijk hoeft het dat niet te zijn, maar je leven staat even stil.”

Beugelsdijk speelde in het afgelopen seizoen slechts dertien wedstrijden voor Helmond Sport. De Hagenees liet zijn contract in Brabant ontbinden. “Helaas is het niet geworden wat we ervan hadden gehoopt. Zowel sportief als persoonlijk. In het begin speelde ik alles, maar zo rond de WK-onderbreking raakte ik geblesseerd. Een groot deel van de tweede seizoenshelft heb ik vanwege privéomstandigheden moeten missen.” Beugelsdijk ontdekte in die fase zelf het knobbeltje. “Ik liep er al best een tijdje mee, maar dacht steeds: dat gaat wel weer over of weg. Totdat ik besloot naar de dokter te gaan. Die vertrouwde het niet. Daarna kwam ik in de medische mallemolen terecht.”

De normaliter goedlachse verdediger vreesde het ergste. “Zo'n knobbeltje kan duiden op zaadbalkanker. Toen de dokter dat zei, schrok ik me wild. Natuurlijk hoeft het dat niet te zijn, maar je leven staat even stil”, aldus Beugelsdijk. “Ik ben nog jong en heb twee jonge kinderen. Een doemdenker ben ik niet, maar er flitst toch van alles door je hoofd.” Het ADO-icoon moest uiteindelijk zelf de knoop doorhakken. “Ik had de keuze om een stukje van het knobbeltje op kweek te zetten of het volledig weg te laten halen om daarna te vernemen wat het was. Ik heb gekozen voor het laatste. Gelukkig kon ik relatief snel worden geholpen, maar die periode na de operatie waarin ik moest wachten op de uitslag was slopend.”

Inmiddels is Beugelsdijk weer helemaal fit en klaar om te sporten. De rechtspoot zou graag terugkeren bij ADO, maar technisch directeur Joris Mathijsen gaf begin augustus aan dat hij ‘geen optie is voor het eerste elftal’. “Ik heb dat ook gehoord en respecteer de woorden van Mathijsen. ADO is en blijft mijn club en ik denk dat ik met mijn ervaring best wat had kunnen betekenen voor dit jonge ADO in opbouw, maar het is zoals het is.” Beugelsdijk kreeg wel de kans om mee te trainen met Jong ADO en geniet ervan weer met zijn sport bezig te zijn. “Ik ben dankbaar dat ik mezelf fit kon houden bij ADO. Dan ben ik straks klaar om ergens aan te sluiten.”

Toekomst
Beugelsdijk wil graag weer aan de slag, maar vond tot op heden nog geen nieuwe club. Wel kreeg hij al telefoontjes van diverse clubs. “Het is bizar hoe dat gaat. Alsof je telefoonnummer op Google opeens wordt aangeboden. Dan belt er iemand uit België of krijg je een appje uit Denemarken of een sms uit Thailand. Er zaten echt leuke clubs bij, maar het is nog niet rond. Ik hoop snel ergens bij een profclub te tekenen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nooit denken het gaat wel weer over als je zo'n knobbeltje voelt. Of afwachten. Meteen naar de huisarts. Zo snel mogelijk handelen is het beste wat je kan doen. Stel het is toch verkeerd dan wil je niet die gedachte hebben van had ik maar eerder......

7 september 2023 om 12:28

Nou Soccerfan_1,

Over voetbal denken we vaak heel verschillend en zijn we het vaak oneens. Maar hier heb je helemaal gelijk in.

7 september 2023 om 12:35

Ik word helemaal warm van binnen

7 september 2023 om 12:47

@LocoL kijk uit! Dat kan ook een symptoom zijn.

7 september 2023 om 12:47

Oh wat fijn Burdym, dank je.
Maar op zich is het oneens zijn en verschillend denken niet altijd verkeerd he. Als iedereen hetzelfde zou denken dan is de wereld me toch een partij saai.

7 september 2023 om 13:58

Goed he, dacht laat ik eens wat positiefs zeggen in deze warme tijden waarin je wel van buiten warm wordt maar niet zo snel van binnen. En ik meen het ook nog.

Ik hoop dat hij weer snel de oude is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren