Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tevreden Verbeek ziet ploeg opnieuw knappe overwinning boeken

Laatste update:
/

Het gaat uitstekend met het VfL Bochum van Gertjan Verbeek. De ambitieuze club uit de 2.Bundesliga zette zijn promotieaspiraties zaterdagmiddag opnieuw kracht bij door ook het derde duel van het nieuwe seizoen winnend af te sluiten. Dit keer was SC Freiburg het slachtoffer. Het werd 1-3.

De bezoekers maakten pas na rust het verschil. Na een rode kaart (twee keer geel) voor Mensur Mujdza, in de 58e minuut, opende Onur Bulut de score voor Bochum. Vervolgens maakte Simon Terrode er in een tijdsbestek van vijf minuten 0-2 en 0-3 van. Marc Torrejon deed in de slotfase nog wel iets terug, maar liet zich vervolgens ook gaan en kon één minuut voor tijd net als Mujdza met rood inrukken.

Door de knappe zege bij de Bundesliga-degradant staat Bochum nu alleen aan kop in de 2. Bundesliga. Het elftal van Verbeek is de enige die dit seizoen nog zonder puntverlies is. De nummers één en twee promoveren aan het eind van het seizoen rechtstreeks naar de hoogste afdeling, de nummer drie wacht promotie/degradatieduels met een club uit de Bundesliga.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Eerst Bochum terug brengen naar de Bundesliga, daarna hopelijk bij Twente aan de slag!

15 augustus 2015 om 16:10

Denk niet dat die weggaat als die Bochum naar de BL brengt. Kan daar iets moois gaan zetten en de BL is veel mooier dan naar de Eredivisie te gaan bij een club als Twente die langzaam kapot gaat. Het Twente dat titelfavoriet of outsider is die tijd is voorbij, Feyenoord gaat die plek weer terug nemen zoals het hoort.

15 augustus 2015 om 16:17

Langzaam kapot gaat? Wat een onzin, Twente is juist bezig met het langzaam herstellen.

15 augustus 2015 om 16:17

Eens, Twente heeft jaren jaren boven haar stand geleefd en is gewoon zoals vanouds weer een middenmoter, denk ook dat Verbeek het wel naar zijn zin heeft in Bochum!

15 augustus 2015 om 16:50

Ja Verbeek zal nog een tijdje in Duitsland blijven maar voor zijn pensioen traint hij Twente nog!

15 augustus 2015 om 17:31

ondanks de financiele problemen heeft twente nog steeds een goed team, waarmee je hoog moet kunnen eindigen. In de toekomst zou moeten blijken of twente er dan verstandig mee om kan gaan(als ze weer veel geld te besteden hebben), maar ze gaan niet langzaam kapot maar herstellen langzaam. Verbeek heeft altijd gezegd graag bij twente te willen werken en ik denk dat hij instapt als hij de kans krijgt, al word die keuze wat lastiger voor hem mocht hij dan in de bl coachen

15 augustus 2015 om 18:18

Op de eeuwige ranglijst van de eredivisie de nummer 4. Dat is dan gemiddeld, waarbij ze nog zijn gedegradeerd en eenmaal landskampioen zijn geworden. Hoe kom je dan bij middenmoter? Twente is een subtopper. Als vanouds gaat ook niet echt op, aangezien het stadion is uitgebreid naar 30.000 plaatsen en nog steeds vol zit. De begroting is daardoor ook wel hoog (36 miljoen waarvan 10,5 de zogeheten voetbalbegroting inhoudt) en al helemaal voor een middenmoter. Die gaat heus niet minder worden dan voor de uitbreiding. Zelfs met dit vertoonde spel en baggere resultaten blijven de mensen (onder protest) komen. Twente is in de middenmoot geëindigd vorig seizoen. Met deze trainer zie ik Twente ook zo nogmaals 12de worden, maar dat maakt ze alsnog geen middenmoter, maar een subtopper met een waardeloze trainer.

Wat leuk voor Gert-Jan en VFL Bochum, een top prestatie wat ze tot nu toe doen, in Freiburg winnen, een van de titelkanditaten. Hopelijk kan Bochum dit volhouden het hele seizoen, ze hebben een leuke selectie met een goede spit: Terrode. die makkelijk scoort. Mooie competitie dien 2de bundesliga met een paar traditionvereinen waaronder dus Bochum, maar ook 1860 Munich, Kaiserslauteren en Duisburg. Succes Bochum verder

Leuk nieuws, ik gun het verbeek wel!

Jammer voor Sc Freiburg. hoop echt dat ze promoveren Freiburg. Met Mitrovic (geblesseerd), torrejon, daehli ,Schuster, Abrashi, Hofler ,Grifo hebben ze toch nog steeds heel veel kwaliteit. En een goeie aanhang heeft Freiburg uiteraard. Hopelijk kunnen ze volgende week weer winnen

Grappig die koude oorlog van Verbeek met die trainer van Freiburg ontstaan toen hij nog bij Nürnberg zat. Werd net breed uitgemeten in de Sportschau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren