Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag wisselt systeem United weer; De Ligt begint op de bank bij Bayern

Laatste update:

Erik ten Hag kiest tegen Bayern München in de Champions League toch weer voor een 4-3-3-formatie. Op de flanken van Manchester United starten woensdagavond Marcus Rashford (links) en Facundo Pellistri (rechts). Thomas Tuchel kiest bij Bayern wederom voor Harry Kane in de punt van de aanval, terwijl Matthijs de Ligt op de bank begint. Het duel begint om 21:00 uur en is te zien op Ziggo Sport.

Sven Ulreich verdedigt bij afwezigheid van de langdurig geblesseerde Manuel Neuer nog steeds het doel van Bayern. In de linie voor hem staan Konrad Laimer, Dayor Upamecano, Min-Jae Kim en Alphonso Davies. Aanvoerder Joshua Kimmich en Leon Goretzka zijn de controleurs, terwijl Leroy Sané (rechts) en Serge Gnabry (links) voor gevaar vanaf de flanken moeten zorgen. Jamal Musiala staat op de 10-positie, achter Kane die in de spits staat. Onder meer Noussair Mazraoui en De Ligt zitten dus op de bank.

Ten Hag kiest in het eerste duel van de Champions League-groepsfase weer voor een 4-3-3-formatie. In de verloren uitwedstrijd tegen Brighton & Hove Albion (1-3) van zaterdagmiddag speelde United nog in een systeem met vier middenvelders en twee spitsen, maar tegen Bayern kiest Ten Hag dus weer voor een opstelling met twee buitenspelers.

André Onana begint wederom als doelman van United. Voor hem starten Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martínez en Sergio Reguillón in de defensie. Het middenveld wordt gevormd door Casemiro, Christian Eriksen en aanvoerder Bruno Fernandes. Rashford en de het 21-jarige Uruguayaanse talent Pellistri verzorgen vanaf de flanken de aanvoer voor spits Rasmus Højlund.

Opstelling Bayern München: Ulreich; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Goretzka; Sané, Musiala, Gnabry; Kane.

Opstelling Manchester United: Onana; Dalot, Lindelöf, Martínez, Reguillón; Casemiro, Eriksen; Pellistri, Fernandes, Rashford; Højlund.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen goed teken als je om de haverklap van systeem wisselt. Na een jaar en 400m investeringen moet er toch inmiddels vastigheid in zitten. Utd gaat het erg lastig krijgen vanavond, hopen op een mooie spannende pot

20 september 2023 om 20:59

Wat een onzin man. Ten Hag heeft afgelopen weekend zijn systeem om tactische redenen omgegooid omdat hij tegen Brighton speelde en daarnaast zijn 3/4 opties die rechtsbuiten kunnen spelen geblesseerd of om andere redenen afwezig.

Duidelijk dat je United totaal niet volgt, dus stop met het bashen van ten Hag op punten waarop hij dat niet verdient.

20 september 2023 om 21:10

Ik volg utd al op de voet sinds Cantona, wat kom je uitleggen man. Er is totaal geen lijn te vinden in ten hags systeem. Automatismen zijn er niet, en dat komt mede doordat er te vaak van tactiek wordt veranderd

Mazraoui op de bank voor Laimer, seriously.. die Tuchel is gewoon een verschrikking. De Ligt hoort ook gewoon te spelen, een Upamecano die velen blunders heeft begaan wordt gewoon beloond met een basisplek. Onbegrijpelijk.

20 september 2023 om 20:32

Zal me niet verbazen als de Ligt binnenkort gelinkt wordt aan United en ten Hag

20 september 2023 om 20:38

Upamecano vele blunders?
Waar heb je t over?

de Ligt gewoon zoals verwacht op t bankie. En terecht

20 september 2023 om 20:47

@african Umpamecano speelde alleen dramatisch tegen city. Verder is het gewoon een goede verdediger voor Bayern.

20 september 2023 om 21:01

Maar hij is absoluut niet beter dan de Ligt en vorig jaar maakte hij zoveel blunders dat het niet eens op een hand te tellen was... Die Tuchel is overduidelijk de weg kwijt en iedereen die realistisch is weet dat!

20 september 2023 om 21:19

We hebben het nu niet over volgend jaar. Ik als Bayern Fan en kijk elke wedstrijd wordt een beetje simpel van al die de Ligt fans.

20 september 2023 om 22:03

Upamecano is aan de bal gewoon beter, net als Kim. Dat is wat telt voor Tuchel dus dan zit je op de bank.

20 september 2023 om 22:02

De ligt gewoon een zeer matige verdedigers sinds hij Ajax heeft verlaten. Absoluut niet geschikt voor absolute topZ

Las net dat Ten Hag heeft gezegd dat Davies niet goed kan verdedigen en daarom Pellistiri speelt die schijnbaar goed kan dribbelen.

Wat een domme uitspraak zeg, zeker als je de zware underdog bent.

20 september 2023 om 20:56

Maar hij heeft wel gelijk, Davies heeft het lastig tegen begaafde dribbelaars dus daar kan je nu niet met Bruno op rechts spelen.

20 september 2023 om 22:05

Welke back heeft het niet lastig tegen slimme/snelle dribbelaars? Volgens mij allemaal?

20 september 2023 om 23:00

Kenny Tete

Vreemd om Pellistri nu wel te laten starten en niet tegen Brighton, precies het soort vleugelspeler wat United nodig heeft aangezien Rashford, normaal gesproken Antony en Garnacho wel redelijk opzichtig op zoek zijn naar eigen succes en dit een speler is die aan de buitenkant blijft plakken en de achterlijn haalt.

Mooi affiche alleen verwacht ik dat Bayern dit moeiteloos wint. Ten Hag en Man Utd zijn niet in de vorm die je moet hebben voor dit soort potjes. Bayern haalt Kane deze zomer terwijl Man Utd daar al jaren achteraan zat. Er zit gewoon teveel middelmaat, en dan nu weer een rel met Anthony. Ik zie het somber in voor Ten Hag, zou zo maar eens eind oktober thuis kunnen zitten

Als Eriksen in de basis staat, verliezen ze sowieso.
Die moet een wedstrijdje van Frenkie en Modric gaan kijken, want hij voetbalt als een veteraan!

20 september 2023 om 20:56

Eriksen is het beste middelmaat die ze hebben naast Casemiro, ik verwacht dat Kobbie Mainoo de plek van Eriksen binnenkort zal innemen.
Mctomminay was tegen Brighton nog veel slechter, en Mount liet dit seizoen ook zien niet op 8 te kunnen spelen, als dat zijn positie moet worden is het een miskoop.

Hopen op een overwinning van Manchester United. Of eigenlijk moet ik vooral zeggen, voor Ten Hag. Die hele club kan me geen donder schelen, maar ik gun het Ten Hag wel om te slagen bij United.

2-0 voor terwijl Bayern toch onder de verwachtingen presteert. Veel te veel balverlies wat men niet gewend is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren