Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag moet snijden in opstelling Man United door zestigste (!) blessuregeval

Laatste update:

Erik ten Hag heeft de opstelling van Manchester United bekendgemaakt voor het FA Cup-duel met Coventry City. De Nederlandse trainer heeft door een waslijst aan blessures slechts de beschikking over één (!) centrale verdediger, waardoor Casemiro vermoedelijk een plekje naast Harry Maguire inneemt.

Ten Hag en Manchester United worden al het hele seizoen lang geteisterd door blessures. Nu liggen ook Nordin Amrabat, Mason Mount en Willy Kambwala uit de roulatie. Daardoor stijgt het totale aantal blessures dit seizoen naar zestig individuele gevallen.

Ten Hag maakt geen gebruik van een bekerkeeper en dus heeft André Onana gewoon een plekje onder de lat op Wembley. Achterin moest de voormalig Ajax-trainer dus flink puzzelen. Naast het centrale duo van Maguire en Casemiro completeren Aaron Wan-Bissaka en Diogo Dalot, een van de weinigen die dit seizoen níet geblesseerd raakte, de laatste linie.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Op het middenveld neemt Scott McTominay het plekje over van de naar achteren geschoven Casemiro. De Schot wordt daar bijgestaan door Kobbie Mainoo en Bruno Fernandes. Voorin verschijnen Rasmus Højlund, Alejandro Garnacho en Marcus Rashford aan de aftrap.

Van de wisselspelers hoeft Ten Hag het naar verwachting niet te hebben. De reservebank jeugdig noemen zou een understatement zijn. Harry Amass (17), Louis Jackson (18), Habeeb Ogunneye (18) en Ethan Wheatley (18) kunnen later op de dag allemaal hun debuut in de hoofdmacht maken.

Zij nemen op de bank plaats naast Antony, die net op tijd hersteld is om het duel te halen. Verder maken Christian Eriksen, Omari Forson en Altay Bayindir de bank compleet. Ten Hag rakelde op het persmoment voor het duel de ellenlange blessurelijst nog maar eens op.

"We moeten deze wedstrijd winnen en er zijn geen excuses", begon hij nog strijdbaar. "Of ik me zorgen maak om mijn baan? Nee, dat niet. Wat me wel zorgen baart is dat ik in achttien maanden één keer mijn gewilde elftal heb kunnen formeren", doelde Ten Hag op de vele blessures in zijn selectie.

"Ik heb één keer, in de thuiswedstrijd tegen Manchester City vorig seizoen, een volledig fitte selectie gehad. Ik weet dat blessures bij voetbal horen, maar zoveel als wij gehad hebben is niet normaal. En als je zoveel blessures hebt, en op zoveel cruciale posities, dan kan je niet de resultaten afleveren die je wil", verklaarde Ten Hag het teleurstellende seizoen van the Red Devils.

Opstelling Manchester United:

Onana; Dalot, Casemiro, Maguire, Wan-Bissaka; McTominay, Mainoo, Fernandes; Garnacho, Højlund, Rashford

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen speld tussen te krijgen mbt die opmerking die ETH maakte.

Misschien tijd voor een gesprekje met de medische staf?

Hij heeft wel een punt. Misschien redt dit 'excuus' wel z'n baan.
Hopelijk wint 'ie wel en kan hij misschien de FA cup winnen door City te verslaan.

Tijd om eens de trainingen en de medische staff onder de loep te nemen. Dit is niet normaal en al helemaal niet bij een club als United met hun faciliteiten en resources.

21 april 2024 om 16:27

Precies. Zoveel blessures kan geen toeval zijn. Ergens -zou je verwachten- functioneert een discipline niet.

Echt bizar. Schrikbarend aantal blessures. Natuurlijk kan daar pech, misschien niet de juiste mensen, of mogelijk niet de ideale trainingsprogramma's/intensiteit een onderdeel van zijn. Maar de belachelijk aantal wedstrijden per seizoen blijft imo toch een puntje. En het worden er nog steeds meer, nu ook weer met de nieuwe aankomende CL opzet.Ze zullen vast het idee hebben dat clubs dan maar bredere selecties moeten hebben. Maar in de praktijk zal dit niet zomaar altijd helpen. Als jij als trainer onder grote druk staat, door bijvoorbeeld tegenvallende resultaten, ga je niet zomaar je beste spelers op de bank zetten. Die blijven steeds maar weer belast worden. En ik vind dat er best wat meer bescherming zou mogen komen voor de spelers. Dit gaat ook gewoon te koste van de kwaliteit van het voetbal..Wat betreft ten Hag mag ik toch hopen dat ze dit zwaar meenemen in de evaluatie. Wat meer dan terecht zou zijn.

Tja als je ziet hoe een medische staf te werk gaat bij United met een Martinez/Malacia/Shaw bijvoorbeeld dat kan echt niet. Van spelers als Martial/Varane weet je bij voorbaat al dat ze de helft van het seizoen missen.

Sinds wanneer speelt Nordin Amrabat voor Manchester united?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren