Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ten Hag krijgt fors transferbudget: twee ambitieuze, peperdure targets’

Laatste update:

Zelfs als Manchester United er niet in slaagt om zich te plaatsen voor de Champions League, krijgt Erik ten Hag een zeer fors bedrag tot zijn beschikking om te investeren in de selectie. De Daily Telegraph schrijft dat de clubleiding van de Engelse grootmacht vastberaden is om de nieuwe manager te laten starten met een gerenoveerde selectie. Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Declan Rice (West Ham United) gelden momenteel als de meest ambitieuze én dure doelwitten voor Manchester United.

Alles wijst erop dat de komst van Ten Hag naar Manchester United spoedig afgerond zal worden. ESPN meldde woensdagavond dat Manchester United en Ten Hag zo goed als akkoord waren over een meerjarige verbintenis, al waren andere media voorzichtiger door te stellen dat er nog geen overeenkomst bestaat. De Daily Telegraph verwacht over binnen enkele dagen witte rook, gezien het optimisme van beide partijen.

Zodra Ten Hag officieel is aangesteld, krijgt hij van Manchester United een shortlist met potentiële versterkingen aangeboden. The Red Devils willen komende zomer in ieder geval een spits, een rechtsbuiten en een high-energy middenvelder binnenhalen. Ten Hag krijgt de ruimte om zelf mogelijke versterkingen aan te dragen. Manchester United zou op dit moment de namen Rice, Kane en John McGinn van Aston Villa op die shortlist hebben staan. The Sun voegt ook Rúben Neves van Wolverhampton Wanderers daaraan toe.

De Daily Telegraph noemt ook Jude Bellingham en Erling Braut Haaland als targets voor Manchester United, maar stelt tegelijkertijd dat Borussia Dortmund hen alleen tegen een astronomisch bedrag laat gaan. Manchester United lijkt overigens ook behoorlijk in de buidel te moeten tasten voor Kane en Rice. Manchester City deed afgelopen zomer tevergeefs een bod van naar verluidt 150 miljoen euro op Kane, die bij Tottenham Hotspur nog vastligt tot medio 2024.

Rice ligt nog even lang vast bij West Ham United en kan komende zomer alleen tegen een torenhoog bedrag vertrekken, zo liet manager David Moyes al meerdere keren optekenen. “Ik zei in de zomer dat hij 118 miljoen euro waard was. Dat was een aanbieding, dat was goedkoop. Dat was de kans om Declan Rice goedkoop binnen te halen”, verzekerde Moyes eerder dit seizoen. De Daily Telegraph sluit niet uit dat Ajax een speler van Ajax meeneemt en noemt de namen van Antony, Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch. Twee laatstgenoemde worden echter nadrukkelijk in verband gebracht met Bayern München.

De torenhoge ambities van Manchester United op de transfermarkt staan los van de afloop van dit seizoen. The Red Devils bezetten momenteel de zevende plaats in de Premier League en moeten nu in ieder geval West Ham United, Arsenal en Tottenham Hotspur nog passeren om een Champions League-ticket te pakken. The Spurs - de huidige nummer vier van de Premier League - hebben drie punten meer dan Manchester United. Mislopen van de Champions League zou Manchester United in financieel opzicht hard raken, maar dat verandert de huidige plannen niet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Harry Kane erbij zou prima zijn. Ze missen een echte nummer 9 die er 25+ per jaar in schiet. Wel vraag ik mij af hoe dat samen moet gaan met Cristiano Ronaldo. Cristiano is nou niet bepaald een assistkoning, dat zit niet in zijn spel. Hem dan toch maar uitzwaaien komende zomer?

Verder ben ik vooral benieuwd welke Ajacieden er meegaan. Ik mij haast niet voorstellen dat er geen bod op Timber binnen gaat komen.

7 april 2022 om 10:47

Kane en Ronaldo zou op papier juist uitstekend moeten werken. Kane is geen spits die blijft hangen maar juist uitzakt om het spel te verdelen. Precies zoals Benzema ook doet en hij & Ronaldo gingen samen Super Sayen Beest!

8 april 2022 om 11:51

@joey91 idd. Daarnaast Pau Torres halen, die kwa spel op Ramos lijkt, om zo een Super Sayen Beest koppel te vormen zoals Ramos & Varane dat waren.

Twee (nieuwe) aanvallende backs nodig en twee nieuwe middenvelders die lijken op Frenkie - Schone of Gravenberch - Alvarez

Hiermee moeten we toch weer om de BPL en CL kunnen spelen?

7 april 2022 om 10:48

Kane gaat niet komen hoor, daar geloof ik geen hol van. Als Ronaldo daadwerkelijk ook de komende jaren nog van waarde wil zijn zal hij zich toch echt op de spitspositie moeten focussen. Dit jaar kan het nog net aan, maar zijn teruglopen wordt elk jaar minder en dat kun je het beste van een spits hebben. Daarnaast denk ik dat Fernandes en Kane elkaar ontzettend in de weg gaat lopen omdat Kane bij Tottenham de laatste jaren bijna als verkapte 10 speelt zover als hij zich laat uitzakken elke keer. Kane mag dan een geweldige voetballer zijn, je twee beste spelers opofferen voor hem lijkt me onzin.

7 april 2022 om 12:05

Ten Hag gaat het systeem spelen dat hij ook bij Ajax speelt. Daar kan Ronaldo prima op rechts, net als Ziyech daar invulling aan gaf. Kane dan in de spits met Fernandes daarachter, ze kunnen veel beter verdedigers halen, de Ligt is denk ik voor beide partijen een win-win.

7 april 2022 om 12:36

Ziyech deed ongelofelijk veel loopwerk.

7 april 2022 om 12:45

Ronaldo op rechts, zoals Ziyech daar invulling aan gaf. In welke wereld kan Ronaldo dezelfde invulling geven aan die positie als Ziyech? Totaal verschillende spelers.

7 april 2022 om 10:50

Mwah, de namen die Man Utd. op shortlist heeft staan is ook mede verantwoordelijk voor de plek waar ze nu staan. zo'n Rice, Kane en John Mcginn gaan je echt niet kampioen maken. Het zijn voor mijn gevoel ook niet Ten Hag spelers, Man Utd kan beter volop gaan voor Haaland. Tussen 150-175 miljoen moet goed genoeg zijn, aangezien ze schijnbaar al eens 150m hebben geboden. Verder zou ik bij Man Utd graag meer wat voetballender spelers willen zien met wat Gogme. Ik zou zeggen zet Haaland, Frenkie de Jong en Timber op je shortlist. Een middenveld met Pogba, Fernandes en Frenkie is pure genot. Daarnaast ook kijken wat de mogelijkheid is om een De Vrij en/of Anthony binnen te halen. Martinez zou overigens ook niet mistaan. Overigens moet EtH natuurlijk oppassen niet veel Nederlanders binnen te halen, maar 1 of 2 die echt wat toevoegen is niks mis mee.

7 april 2022 om 10:56

Haaland kan je voor 75 miljoen ophalen. Pogba vertrekt transfervrij, die moet je ook lozen want verdient imo veelte veel voor wat hij presteert. Ik zou lekker 175 miljoen naar Dortmund sturen voor Bellingham en Haaland.

7 april 2022 om 11:00

Messibazoer, denk dat Haaland niet naar united zal willen. Eerder city of Madrid. Daarnaast zal Bellingham toch wat meer kosten dan 100 lijkt mij? Dortmund zal toch minstens 120 miljoen verlangen lijkt mij?

7 april 2022 om 11:57

@carribean Komt een middenveld Fernandes, Pogba, Frenkie niet verdedigende kwaliteiten tekort?

7 april 2022 om 12:19

Haaland is toch een counter spits die veel ruimte nodig heeft? Denk dat Ten Hag liever een technische speler wil die goed mee kan voetballen

7 april 2022 om 12:20

Fernandes vind ik altijd goed meeverdedigen, en frenkie is inprincipe dan de verdedigende middenvelder, heeft niet voor niets ook gewoon cv gespeeld. Dat was hij ook naast schone bijvoorbeeld.

7 april 2022 om 12:28

@japie goed punt. Echter, denk ik dat het afhankelijk is met wat voor backs je speelt. Als Ten Hag met Mazraoui / Blind achtige backs gaat spelen die zeer hoog staan dan is een Fernandes, Pogba en Frenkie wellicht te opportunistisch. Maar met de backs die ze nu hebben moet deze samenstelling wel kunnen.

7 april 2022 om 12:55

Haaland, Timber, Frenkie, Antony of De Vrij. Behalve Haaland allemaal spelers die hij dan met zijn NL achtergrond meeneemt. Ik zou daar voorzichtig mee zijn.

7 april 2022 om 13:40

Vind Bellingham goed maar niet zo veel geld waard, tegen Ajax liep hij de hele wedstrijd achter Gravenberch aan en was hij overal te laat.. nu speelde Ryan toen ook fenomenaal

7 april 2022 om 10:52

Cristiano Ronaldo has 253 assists in his career more than Xavi and Iniesta.

Uhmm..

7 april 2022 om 10:57

Probably true, but history doesn’t mean much, does it…

7 april 2022 om 12:09

Als linksbuiten/aanvallende speler is het toch logischer dat hij meer assistent heeft dan een wat meer controlerende middenvelder? Snap deze vergelijking dan ook totaal niet…

7 april 2022 om 11:14

Meer dan 150 miljoen voor een 29 jarige spits?

7 april 2022 om 12:39

Ja Afc Busbybabe. Dan haal je tenminste wel een echte topspits in huis. Maguire en Wan Bissaka waren samen ook bijna 150 miljoen. Het is beter om heel veel geld neer te leggen voor een echte topspeler dan het te verspreiden over pure middelmaat die niets toevoegen.

7 april 2022 om 13:46

Dat hebben we gezien met die top spelers die United binnen heeft gehaald. Ook dst biedt geen garantie .
Jou uitleg is weer het andere uiterste.

Er kunnen ook goedkopere spelers gehaald worden, die een topspeler worden bij United. Elke keer die topspelers in huis halen heeft ook niks opgeleverd.

Als ze Keane halen. Dan wordt het middenveld en verdediging niet versterkt. Omdat daar geen geld meer voor is.


7 april 2022 om 11:56

Als ik ten Hag was zou ik Timber, Mazroui en Taglafico meenemen. Niet het niveau dat je meteen op niveau brengt waar je naar toe wil. Maar slimme goedkope basis om het brandhout achterin iig op te lossen. Daar zit denk ik het grootse probleem voor hem. ZekerTimber Varane lijkt mij prima duo. Kane is wel heel erg duur maar natuurlijk topspits zeker voor spelletje van ten Hag. Rice zou echt een groot probleem op het middenveld oplossen maar ook wederom heel duur.

7 april 2022 om 11:58

Tja in hoeverre is dat dan de beste oplossing? Tagliafico is nou niet beter dan shaw, mazraoui kan naar bayern of barca, dat lijkt mij beide een betere stap. Verder zou Timber wel goed haalbaar zijn. Alleen de vraag is of de PL goed bij hem past.

7 april 2022 om 15:40

United betaald wss meer dan Bayern en Barca. Daarnaast staat de Pl natuurlijk ook hoger aangeschreven. Maar goed, net wat je belangrijk vindt. Ik was naar Barca gegaan gezien het weer.

8 april 2022 om 00:58

Arsenal890 Het is niet ideaal maar wat er nu loopt is totaal ongeschikt. In ten Hags systeem vind ik Taglafico echt wel beter dan Shaw plus hij kent t systeem. Mazroui gaat waarschijnlijk naar Bayern maar bij United zou hij gewoon direct in de basis staan. Zelfs zonder ten Hag.

7 april 2022 om 11:58

Een budget krijgen is een, maar de spelers ook echt aantrekken is twee. Lijstjes maken kan ik ook. Ik kan me voorstellen dat united niet voor al de spelers op die lijst de droomclub is op dit moment.

7 april 2022 om 15:36

Als United geen CL speelt dan gaat Kane echt niet naar United. Die wil direct om de prijzen spelen als hij een transfer maakt..

Wellicht beter voor een goede CV gaan, maar die zie ik op het moment ook graag naar Chelsea komen.

Als Erik slim is neemt hij Timber of Martinez ook mee naar United, Maguire moet die niet opstellen want dan is Erik binnen 2 maanden alweer werkloos.

7 april 2022 om 10:50

Maar is 1 van die 2 goed genoeg om United naar een hoger niveau te tillen? United doet altijd peperdure aankopen die eigenlijk allemaal subtop zijn. Dan kan je beter 3 spelers van 100 miljoen kopen als Kane/Haaland, die echte versterkingen zijn, dan weer 10 spelers van 50 miljoen die het allemaal net niet zijn. Grote schoonmaak en echte top aankopen, alleen zo komen ze er boven op.

7 april 2022 om 11:17

Je bent zo naïef, lees je eens in en zie wat ING daadwerkelijk op de achtergrond allemaal doet. Je gaat het zwaar krijgen in je leven als je zo'n makkelijke prooi bent

On: Kane lijkt me een ideale partner voor Ronaldo voorin, kan prima de rol vervullen die Benz destijds bij real vervulde.

7 april 2022 om 11:27

@messibazoer

Martinez kan het Niveau makkelijk aan van United denk ik, Timber voetballend ook maar verdedigend weet ik het nog niet.

7 april 2022 om 10:54

Timber zou ik voor gaan, een voetballer is zeker nodig naast iemand als varane. Ik zou ook proberen mazraoui over te halen hij is transfervrij dus risico loos. Dan heb je gelijk 2 type backs, een verdedigendere bisaka en een voetballer mazraoui.

7 april 2022 om 10:56



@messibazoer, qwa naam, status, ervaring en prijs denk je dan al gauw aan de Ligt, maar uit eigen ervaring; is die echt zoveel beter voor dubbele prijs? Ik heb zelf toch wat meer met timber zeker gezien je echt een voetballende verdediger nodig hebt.

7 april 2022 om 11:01

Met Timber kan je tenminste ook een beetje verder van je goal verdedigen. Met Maguire of Lindelof zou ik dat minder aandurven.

7 april 2022 om 11:06

Met beide zou ik het vlak voor mijn goal ook niet aandurven haha

7 april 2022 om 12:22

Met Lindelof kan je juist ver voor je goal verdedigen. Ik heb het idee dat Lindelof hier zwaar onderschat wordt..

7 april 2022 om 13:25

zo ver mogelijk zeker haha nee lindelof valt inderdaad mee.

7 april 2022 om 10:56

@Lampen ik heb toch liever dat Timber en Martinez nog even blijven.
Als hij dan toch iemand meeneemt, laat hen dan Anthony, Nous of Gravenberch meenemen en laat MU daar maar flink voor betalen, minimaal 40 miljoen.
Als je ziet wat ze in de PL voor tv gelden krijgen schrik je je rot zoveel, zelfs de nr laatst krijgt 10 tallen miljoenen dus laat zij maar schuiven

7 april 2022 om 11:17

Ik heb het even opgezocht over de tv gelden, kom alleen uit het jaar 2017 vinden maar daar kreeg de nr 1 150 en de nr laatst destijds Sunderland 90 miljoen, dat zal momenteel wel even meer zijn.Wat ik al zei, laat ze maar lekker betalen als zij een speler willen kopen uit Nederland

7 april 2022 om 11:54

Antony zie ik hem ook wel naar United halen idd Mitch. die past wel in Engeland en bij United.

7 april 2022 om 12:11

Ja maar geen timber en martinez want anders houden we helemaal niets meer over, Onana, Nous, Gravenberch weg wie en wat blijft er dan over.
Ajax moet snel gaan handelen zowel opvolger Ten Hag alsmede spelers

7 april 2022 om 14:35

Antony kost toch echt wel minimaal 65 miljoen. Die kan hij niet zomaar "even meenemen".

Zou dom zijn als Ajax hem voor veel minder van de hand doet.

7 april 2022 om 10:59

Die gaan volledig overlopen worden in de Premier League

Laat ze eerst maar eens zonder kleerscheuren een wedstrijd in de Eredivisie winnen want tegen Feyenoord moesten ze al alles uit de kast halen om een c-spits Dessers in bedwang te houden

7 april 2022 om 11:05

Ben ik met je eens. Als Ten Hag slim is, koopt ie zekerheidjes. Timber zie ik wel naar dat niveau groeien, maar Martinez kan de intensiteit van de PL denk ik niet aan. De lengte van beide spelers spreekt ook niet in hun voordeel. De spitsen daar zijn een stuk sterker en beter dan in Nederland.

7 april 2022 om 11:05

Daar moet gewoon een echte topverdediger komen. Met Martinez heb je nog dadelijk nog steeds geen topverdediging. Timber zou wel een leuke toevoeging zijn, maar niet direct als basisspeler.

7 april 2022 om 15:42

Zou Timber als cvm gaan gebruiken. Heeft alles op daar te slagen. In de Pl spelen ze niet met centrale verdedigers van 1,80.

7 april 2022 om 11:16

Altijd wle gecharmeerd van Martinez. Denk dat die de PL wel aan kan. Goede pass en linkspoot.

Met spelletje wat ten Hag wilt spelen zullen Maguire en Rashford (verdedigende taken) flink aan de bak moeten.

7 april 2022 om 11:17

Labyad mag hij mee pakken , die voert goed zijn taken uit.

7 april 2022 om 11:58

Timber zie ik wel als een optie. Martinez is best een goede verdediger maar imo niet van het niveau waar United naartoe wil

7 april 2022 om 12:02

Japie, ik vind die Martinez echt goed. en hij is best vervelend denk dat hij de aanvallers in Engeland helemaal gek kan maken.

7 april 2022 om 14:10

Martinez is echt bijna elke wedstrijd de beste man van het veld en Timber is tot 2 keer toe al schuldige geweest aan een belangrijke tegengoal omdat ie links buiten ging staan. Vind ze beide goed maar Martinez echt nog wel iets beter en constanter.

7 april 2022 om 12:14

Goede spelers hoor, maar in Engeland kijken ze in het geval van Cb's direct naar de lengte he. Het zijn nou niet de grootste gasten. Ietwat aan de kleine kant om in de Premier League als CB neer te zetten.

7 april 2022 om 12:21

Timber samen met Varane zie ik wel werken

7 april 2022 om 13:29

Ik denk dat Erik in zijn contract heeft staan dat hij geen spelers met een contract mee mag nemen. Ik denk dat Ajax dat standaard doet. Geen enkele trainer die Ajax verliet nam spelers mee, ook Peter Bosz niet. Wel nam hij spelers over zonder contract...

7 april 2022 om 13:38

Alstjeblieft niet, dan houden we helemaal niks meer over. Maxraoui, Onana, Danilo en Labyad vertrekken transfervrij, Brobbey gaat terug naar Leverkusen en ook Tagliafco, Antony en Gravenberch lijken deze zomer toch echt verkocht te gaan worden. Als Martinez en Timber dan ook nog vertrekken dan hebben een heel nieuw elftal nodig.

Kane gaat nooit naar United. Hij wil spelen voor de prijzen en de kans dat Tottenham dat volgend seizoen gaat doen is vele malen groter dan dat United dat gaat doen.

Rice daarentegen zou een goede aankoop zijn, kan me ook voorstellen dat hij onderhand wel een keer een stap wil zetten.

7 april 2022 om 10:51

Denk dat Rice de stap kan en wil zetten, maar wie gaat daar 100+ miljoen voor betalen? Ik denk eerlijk gezegd dat de helft ook genoeg is. En anders is er vast wel ergens een speler te vinden die wel de potentie heeft van Rice maar niet 100+ miljoen is.

7 april 2022 om 13:18

@rubentje13,

100+ miljoen zou ook weer zo'n typische Premier League transfer zijn waarbij je voornamelijk voor de nationaliteit betaalt. En ik denk ook dat een Ten Hag daar helemaal geen trek in heeft, helemaal als je voor 20-30 miljoen ook een Alvarez of een Sangaré kan ophalen. Of je kijkt direct in Frankrijk waar ze wel vaker van dat type spelers hebben lopen.

7 april 2022 om 13:26

Denk dat Sangaré en Alvarez (nog) niet de voetballende kwaliteiten hebben om bij United te spelen, maar voor de rest heb je gelijk. In Frankrijk bulkt t van t talent. Hoeveel zou die Tchouameni kosten van Monaco? Die wordt veel beter en is denk ik minder duur dan Rice.

7 april 2022 om 11:08

Waarom is die kans groter? Spurs doen zelden mee om de prijzen en zo lang Levy daar zit gaat dat niet veranderen.

7 april 2022 om 11:48

Ik verwacht dat er bij Spurs nu met Conte echt een gevaarlijk team komt te staan, zeker als Levy hem nog een goeie rechtsback en centrale verdediger geeft. Kan me niet voorstellen dat hij nu nog steeds de hand op de knip houdt aangezien Tottenham onder Conte in een jaartje enorme stappen heeft gezet. Neemt niet weg dat prijzen pakken voor ieder team lastig is als je in dezelfde competitie zit als City en Liverpool..

United gaat nu juist een nieuwe coach aanstellen en vaak zie je dat deze wel minimaal een jaar nodig heeft om iets van het team te maken, zeker in de prem waar de top zo breed en goed is dat het lastig presteren is.

7 april 2022 om 12:04

'vele malen groter'.. Haha! Spurs is een team met weinig ervaring en mist de toppers om mee te doen om te prijzen. Dat is de afgelopen jaren wel gebleken. Bij United spelen wereldtoppers en er zit meer geld. Met 3-4 gerichte aankopen (die er zeker gaan komen) maken zij een stuk meer kans dan bij Spurs. Ben je trouwens de uitslagen tussen Spurs en United dit seizoen vergeten

7 april 2022 om 11:18

Ja maar al gelijk groot deel van het budget aan 1 speler verspillen??Ze vragen rond de 100 miljoen als ik me niet vergis. En dan klagen als zullen spelers naderhand transfervrij de deur uit gaan.United geeft omgerekend +/- 50 miljoen uit elk jaar. Zal dit jaar niet anders zijn. Zie liever goedkopere en net zulke goede spelers. Of spelers die net zo goed worden

7 april 2022 om 11:43

Daar was United ten tijde van Alex Ferguson juist supergoed in. Het oppikken van veelbelovende en nog relatief onbekende spelers, aangevuld met goede eigen jeugd en af en toe een gevestigde naam. Ik verlang terug naar die tijd en dat United.

7 april 2022 om 13:52

Idd Lubaldo.
Met het netwerk van Rangnick moet dit ook zeker weer mogelijk zijn.
Aleen was United.toen kader SAF een voetbalclub die alleen maar.voor de prijzen wile spelen. En de beste en grootste cub wilde worden.
Verkeerde mensen zijn erin gestapt. En hebben er een commercieel bedrijf van gemaakt.

Ik mis ook dat tijdperk. Spelers als Ronado Stam Beckham gewoon kunnen verkopen.
Spelers werden werden wereld sterren bij United. Nu is het andersom. En verdienen ze veelste veel

Zolang Romano nog meldt dat het nog wel even kan duren neem ik dit bericht niet bijster serieus.

7 april 2022 om 11:09

Romano is wel serieus te nemen dan? Die kerel gebruikt regelmatig Verweij als bron...

7 april 2022 om 11:16

Verweij is dan ook een echt orakel. Iemand die in zijn podcast. Zou ik doen, denk ik, volgens mij en het zou mij niets verbazen als roept, is uiterst betrouwbaar.

Het is de Daily Telegraph dus ik geloof er niet zoveel van, maar Declan Rice zou een geweldige versterking zijn. Harry Kane zou ik dan weer niet zo'n fan van zijn. Het is een geweldige voetballer, begrijp me niet verkeerd, maar hij zal gigantisch veel moeten kosten en bij Tottenham speelt hij bijna als 10 inmiddels zover als hij zich laat terugzakken. Ik denk dat dat enorm ten koste gaat van Fernandes, eigenlijk heb ik gewoon liever een diepe spits. Vlahovic was geweldig geweest, maar dat is te laat. Ook vind ik Ronaldo in de spits eigenlijk prima, hij loopt nu eenmaal weinig terug en van een spits is dat het by far het best op te vangen. Ook kan hij dan gewoon zijn goals blijven meepakken.

7 april 2022 om 11:30

Kane gaat niet gebeuren. Verwacht idd dat Rice ook bij Ten Hag wel hoog op het lijstje staat. Dat is gewoon een geweldige speler ook al zijn er veel Nederlanders het daar niet mee eens. Zou een ontzettend goede aanwinst zijn. Ik verwacht namen als Neves en Tielemans ook op het lijstje nu Ten Hag komt. Echte spelers die Ten Hag moeiteloos in zijn systeem kan laten spelen. Vanuit Ajax hoop ik echt dat hij Timber meeneemt voor naast Varane. Antony zou leuk zijn maar verwacht dat het geld aardig op is als de verdediging en het middenveld is aangepakt. Misschien Mazraoui als RB samen met Wan Bissaka heb je een aanvallende en verdedigende back daar. Heel benieuwd hoe het gaat lopen en wie er komen en gaan.

7 april 2022 om 12:30

Uiteindelijk zal je als United zijnde toch echt 2 middenvelders moeten halen, als nieuw blok achter Bruno.

Rice als 6 en Tielemans als passer zou in mijn ogen ideaal zijn. Neves of Bellingham in plaats van Tielemans mag uiteraard ook, maar Neves is wat aan de trage kant en Bellingham zal 150 miljoen moeten kosten.

Dan kan je na Rice en Tielemans als back ups Hannibal, Garner en McTominay gebruiken. Fred en Matic moeten in ieder geval sowieso vertrekken in mijn ogen.

Daarnaast is de rechtsback positie met Dalot en Wan Bissaka goed bezet. Linksback zou ik graag Fernandez uit de jeugd door geschoven zien worden en Telles vertrekken.

Maguire en Bailly laten vertrekken tegen elk aannemelijk bod. Tuanzebe erbij laten om samen met Lindelof back up te zijn voor Varane en een aankoop. Jules Kounde, Timber of Badiashille zou prachtig zijn.

Voorin Rashford, Sancho, Bruno en Elanga. Ronaldo erbij houden, Shoretire en Garnacho extra kansen geven. De jeugd heeft immers de toekomst!!

Ik pleit dus in ieder geval voor meer jeugd. Garner, Hannibal, Shoretire, Garnacho, Fernandez. Er staan genoeg top talenten te popelen!

Kane en Rice zouden wel geweldige aankopen zijn voor United, maar weet niet of ze haalbaar zijn. Ze gaan bij elkaar minimaal 150 miljoen kosten en dan ben ik nog voorzichtig. Maar Kane zou Ronaldo kunnen laten draaien zoals Benzema deed, zijn hetzelfde type speler alleen is Benzema een niveau hoger. En met Rice geven ze gelijk de 6 positie een verse update. Met een extra CV heeft Ten Hag gelijk een ploeg die mee kan doen voor de titel als hij het allemaal goed neerzet zoals bij Ajax.

7 april 2022 om 11:03

Joey91

"ze gaan bij elkaar minimaal 150 miljoen kosten en dan ben ik nog voorzichtig."

Dit is wel erg voorzichtig.. Alleen Kane al gaat tegen de 150 moeten kosten. Volgens mij bood City al bijna dat bedrag.

Rice gaat ook gewoon tegen of over de 100 mil moeten kosten.

Enige wat hij moet doen is heel die defensie upgraden. Koulibally en De Ligt lijken mij bijv geschikt

7 april 2022 om 11:01

Hij heeft voetballers nodig, zeker naast varane wat al een houthakker is. De Ligt en Koulibally vindt ik beide voetballend ook erg zwak aan de bal. Zeker hoe erik wil spelen is het nog 2x zo belangrijk. Je hebt ook al wan bisaka op back die kan ook alleen verdedigen.

7 april 2022 om 11:15

Varane is toch geen houdhakker. Prima verdediger, heeft wel een pasende verdediger naast hem nodig. Timber, gvardiol zijn goede opties. Rechtsback is zeker aan vernieuwing toe. Ronaldo lozen, samen met matic, mata, lingard. Er is veel werk te verzetten voor United. Vooral in de driehoek centraal achterin en verdedigende middenvelder.

7 april 2022 om 12:24

Ik bedoelde eigenlijk dat varane aan de bal heeel slecht is en dan vooral een houthakker is door alleen te kunnen verdedigen. Niet dat hij een schopper is. Eens dat er ook een goede cvm nodig is, maar ik ben bang dat als je gelijk alles op de schop gooit dat mensen direct verwachten dat je kampioen wordt of als het minder gaat je minder crediet hebt om nog een jaar te draaien. Als je nu de cv en rechtsachter in elkgeval met je ''eigen'' aankopen vervangt zou je in de winterstop of het jaar er op kijken wat je als cvm wil hebben. Denk ook dat je eerst even goed moet kijken wat voor vlees je in de kuip hebt voor je daadwerkelijk weet wat je ''echt'' nodig hebt.

Leuk die namen die genoemd worden, maar het begint bij een goede CV aantrekken lijkt mij. Zou me niet verbazen als hij Timber mee neemt. En dan ben ik ook gelijk klaar met hem!

7 april 2022 om 10:55

Klaar met Timber of klaar met ten Hag?

7 april 2022 om 11:04

Ten Hag! Timber kan bij mij niet kapot. Maar ik bedoelde: als hij gaat shoppen bij de sterkhouders van Ajax, verliest ie een groot deel van mijn sympathie. Gravenbergh oke, maar van Timber blijf ie af

7 april 2022 om 11:08

Spelers komen en gaan bij ajax helaas, dan zie ik liever Ten Hag er mee vandoor gaan eerlijk gezegd. Ook zou het voor Timber heel goed voor zijn ontwikkeling zijn want bij erik speelt hij wel gok ik. En voor het Nederlandselftal zou dit heel lekker zijn, die CL titel zie ik helaas toch niet gebeuren bij ajax en voor het niveau ertussen staat vast wel weer een ander op.

Ik zou toch vooral eerst kijken om de verdediging te versterken, dat blijft een wankele linie van United. Vooral een extra centrale verdediger en rechtsback zijn erg welkom denk ik. Daarna zou een goede voetballende middenvelder ook een juiste versterking zijn.

Ik vond die Rice op het EK maar een balletje breed speler met een draaicirkel van een olietanker, maar kan aan mij liggen. Kane zou niet verkeerd zijn maar wel duur en wat doe je dan met Ronaldo? Hebben ze ook niet nog Cavani, en Rashford? Ik zou voor een levensgevaarlijke flankspeler gaan, die samen met Sancho de flanken moet bezetten, en dan daarachter Bruno Fernandes, en daar weer achter een goede contoleur zien te halen, misschien Declan Rice?

7 april 2022 om 11:02

Dus je vindt dat Rice een draaicirkel van een olietanker heeft en stelt daarna dat ze hem alsnog moeten halen?

7 april 2022 om 11:11

Rice was de beste Engelse speler op het EK. Bindmiddel van het elftal. Niet van de bal te krijgen! En draaicirkel olietanker? Wat een onzin!

Rice gaat wel enorm veel kosten. Maar ja United heeft echt broodnodig een verdedigende middenvelder nodig want Fred, Mctominay en Matic zijn allemaal gewoon te slecht voor topniveau. Als ze er weer niet 1 halen dan wordt het gewoon weer een moeilijk seizoen voor ze.

7 april 2022 om 11:27

Als Ten Hag komt, zou ik even met hem schakelen en eventueel Frenkie proberen. Dan heb je iemand die het spelbeeld van de trainer begrijpt en iemand die zich op het hoogste niveau heeft laten zien. En Frenkie zal niet zoveel kosten als Rice (aangezien engelse spelers 6x over de kop gaan)

7 april 2022 om 11:58

Misschien De Ligt ook naar United halen en Martinez van Ajax heb je een mooi duo in de verdediging.

7 april 2022 om 12:17

Frenkie gaat echt niet weg bij Barcelona. Niet alleen houdt hij van de club maar ook gewoon het leven in Barcelona vindt hij geweldig. Dus er is geen enkele reden waarom Frenkie daar nu weg wil.

7 april 2022 om 12:23

Barca kan een goed bod nooit weigeren. En de manier waarop ze met Frenkie omgaan (wisselende posities en niet echt zijn eigen positie) kan wel zorgen voor de juiste push and pull

Kane en Rice halen zal alleen lukken als die spellers zelf dat forceren, als daar geen tekenen voor zijn moet United geen tijd verspillen en andere targets zoeken. United moet in elk geval af van Jones, Baily, Martial, Matic en Cavani, Pogba, Mata en Lingard zijn einde contract. Er zal qua salaries veel vrijkomen. Dit kan een echte doorstart worden.

Lekker man. Denk dat ook verstandig is om te kijken wie ze allemaal kunnen lozen. Ronaldo oa

Dan is je geld snel op als je spelers als Bellingham, kane en Rice wilt halen. Denk dat Ten Hag misschien alleen timber wilt ophalen bij Ajax. Antony zou raar zijn want die komt nog tekort denk ik en met Sancho heb je een absoluut toptalent op rechts.

7 april 2022 om 11:25

Ja... Want 60 miljoen is met die budgetten van United gewoon modaal.

7 april 2022 om 11:31

Waarom 40-50 miljoen betalen voor een speler die tekort komt en op de bank zal zitten? United heeft meer goede basisspelers nodig. Dan ga je niet eerst bankzitters halen. United kan hem altijd betalen. 60 miljoen is peanuts voor ze.

7 april 2022 om 11:44

Mij lijkt het toch ook niet zo moeilijk te bedenken dat ze veel nieuwe basisspelers moeten kopen. Waarom dan een back up halen voor een positie die goed is bezet? Die logica vat ik tenminste niet.

7 april 2022 om 13:02

Je denkt dat hij Sancho uit de basis gaat spelen? Die is echt een paar klasse beter hoor.

7 april 2022 om 11:22

Timber geloof ik ook niet bij United hoor. Die is qua postuur en geschiedenis teveel in lijn met Blind. Daar trappen ze echt niet nog een keer in. En als je dan al een waanzinnige zak geld tot je beschikking hebt, koop dan De Ligt of De Vrij. Dan heb je meteen wat meer bewezen krachten. Timber kan je altijd nog halen als hij zich heeft laten gelden in een andere competitie.

7 april 2022 om 11:32

Klopt, vraag mij zeker af hoe timber het zou doen in een topcompetitie. Is toch wel aan de kleine kant. Alleen de vraag is vindt ten Hag dat ook hè? Bij blind was hetzelfde maar dat hield van Gaal niet tegen. Ik zou inderdaad meer voor een verdediger gaan met veel leiderschapskwaliteiten. Dat ontbreekt en zonder leiderschap kun je Varane ook wegstrepen.

7 april 2022 om 12:26

Verwacht dan eerder dat United die transfer tegen zal houden. Indien Ten Hag dan toch doordrukt, geeft dat zoveel onhaalbare verwachtingspatroon richting Timber dat hij het eigenlijk alleen maar fout kan doen

7 april 2022 om 12:39

Ik denk dat united hem wel de macht geeft om spelers te halen die hij graag wilt. Ik zie united die fout wel maken eerlijk gezegd zodat ze hem halen. Vooral omdat ze de laatste jaren bij de coaches niet de spelers hebben gehaald die de coaches wilden. Met timber-varane ga je geen hoge ogen gooien. Varane is goed als je een echte leider hebt en timber past denk ik beter in Spanje.

7 april 2022 om 12:50

Als je een leider zoekt die iets heeft met Ten Hag: ga dan voor De Ligt. Kan Pogba de omgekeerde weg bewandelen. Als ik De Ligt zo hoor, lijkt die wel te willen vertrekken.

7 april 2022 om 13:05

Dat zou zeker een optie kunnen zijn. Alleen zal dat wel flink wat kosten. Denk dat juve minimaal die 80 miljoen terug wilt en miss nog wel meer. Pogba is natuurlijk ook transfervrij.

7 april 2022 om 13:11

A, dat was ik even vergeten :D. 80 miljoen voor een directe versterking lijkt me op zich nog wel te doen voor United. Rice en Kane zullen het viervoudige moeten gaan kosten. Timber (onduidelijk of dat een directe versterking is) gaat je ook al snel richting de 30 kosten.

7 april 2022 om 15:44

Timber als cvm. Daar wordt die werelds denk ik. Geweldige balafpakker, enorm veel rust, voetballend sterk en daar boeit zijn lengte niet.

Het zijn maar geruchten, maar de overstap voor Kane van Spurs naar United zie ik niet gebeuren. Kane is tevreden over Conte en lonkt nog plek 4 voor Champions League voetbal. Conte laat goede dingen zien en heeft de club weer in de steigers staan.

7 april 2022 om 11:24

Als je ziet wie er weg gaan bij United en wat voor budget er beschikbaar is, dan denk ik ook dat hij andere keuzes gaat maken. Ik zie Ten Hag zomaar een optie nemen op Frenkie (aangezien Pogba vertrekt). Ik denk niet dat ze snel weer dure spelers gaan halen uit de eredivisie. Hebben met Blind, Depay en van de Beek toch wel geleerd dat je dat niet zomaar moet doen.

Snap niet waarom Kane naar Man United zou gaan persoonlijk, aangezien City ook al langere tijd belangstelling toont voor hem. Bij City speelt hij volgend jaar gewoon Champions League en doet hij voor alle prijzen mee.

O hemel als dat klopt hebben ze werkelijk helemaal niks geleerd van het verleden. Je zit nu in een periode waar de manager gaat worden vervangen. Dan ga je nu toch geen spelers halen?! Begin nou met de manager, laat hem een filosofie/ taktiek toepassen en zoek DAAR dan spelers bij. Dit is weer niveautje namen kopen en hopen dat de trainer er wat mee kan bedenken. Dat hebben ze al een paar jaar gedaan, waardoor je nu een selectie mensen hebt rondlopen die allemaal vanuit een andere taktiek spelen. Daar heb je helemaal niks aan. Wat moet je nou met Kane en Rice, als Ten Hag bijvoorbeeld wil spelen met een valse 9 (om maar een zijstraat te noemen).

7 april 2022 om 14:48

Klopt helemaal. Ze moeten eerst maar eens het salarishuis doornemen en wat namen wegstrepen. Natuurlijk vertrekken er al een paar transfervrij maar daar kunnen nog wel een paar bij. Denk aan Matic, Phil Jones, Rashford. Ga dan inderdaad denken aan mogelijke vervangers.

Mijn hemel waarom zou je een fortuin uitgeven aan een overhypte speler als Rice. Mctominay is heus niet zoveel minder. Zou dan eerder een kuitenbijter halen die ze nu zo missen.

Ik hoop niet dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren, want hiermee los je niet heel veel op. De grootste problemen bevinden zich op de CV en backposities. Er is ook een nieuwe CVM nodig, maar er zijn ook goedkopere alternatieven. Neves? Je zou Rashford nog een jaar de kans kunnen geven om zich te bewijzen op CF, anders is Nunez ook een goede optie. Timber of De Ligt voor de CV positie, Frenkie zal wel onhaalbaar zijn maar zou een ongelofelijke aankoop zijn voor op de C(v)m positie. Er mag ook wel een RF bij. Op Redcafe zijn ze gek op Anthony trouwens, dus die voeg ik even aan de opstelling toe. Mazraoui zal wel naar Barcelona gaan, maar is toch wel de natte droom van menig United supporter als ik verschillende fora moet geloven. Shaw is niet goed genoeg, maar je kunt uiteraard niet geld blijven uitgeven.

De Gea
Mazraoui
Varane
Timber
Shaw
Fernandes
De Jong
Van de Beek
Anthony
Nunez
Sancho

Kane zou ik echt nooit halen als ik Manchester United / Ten Hag was. Die vent is goed, maar ze hebben betere opties (haaland?). Declan Rice vind ik overigens wel een mooie optie voor ze, maar als ze dan toch spelers willen halen die Ten Hag kent, zou ik kijken of ze niet alsnog Mazraoui kunnen ophalen. Ik hoor hier altijd een heleboel die willen dat Ten Hag Timber haalt. Nou denk ik dat Timber een hele goede verdediger is, maar ik zou als ik hem was nooit naar de Premier League gaan.

7 april 2022 om 13:20

Wie zegt dat Haaland een optie is? Ik vind wel dat, voordat je met honderden miljoenen gaat strooien, je beter eerst met de coach kan afstemmen hoe hij wil spelen. Kane is top. Maar een Lewandowski heeft ook aangegeven bij Bayern te willen vertrekken. Je hebt Mbappe op zich ook nog steeds die geen duidelijkheid heeft gegeven. Werner is ook een goeie spits (beetje afhankelijk wat er met Chelsea gaat gebeuren). Ligt er een beetje aan hoe je wil gaan spelen. Zoek je een targetman/ afmaker, een snelle spits, een valse 9 (de Tadic variant)... Stem dat nou eerst eens af als United zijnde ipv weer een naam halen

7 april 2022 om 13:29

Dat klopt helemaal hoor, maar ik denk wel dat United niet al die ouwe rotten hoeft te halen. Er zit zat ervaring in die ploeg (zelfs de gasten die helemaal niet zo oud zijn) met De Gea, Varane, Fernandes. Maar zelfs Rashford heeft al heel veel ervaring. Dan hoef je er niet al die ouwe rotten bij te gooien. Overigens ben ik zelf niet heel erg gecharmeerd van Kane en ook Haaland vind ik stiekem ergens een houten klaas, want heel veel techniek lijkt hij niet te hebben. Vooral power, snelheid etc. Vooralsnog bewijzen de statistieken dat ik het natuurlijk helemaal verkeerd heb. Ik hoorde ook dat Rooney Mctominay graag wilde laten staan. Nou dat is net als dat Barcelona Christensen haalt.. Pure middelmaat. United moet gewoon doorselecteren: Shaw, Maguire, Ronaldo, Mctominay, Pogba, Cavani al die gasten kunnen gewoon weg en daar kan je echt makkelijk vervangers voor halen.



Allereerst denk ik niet dat United zo'n budget gaat openstellen voor Ten Hag. Lijkt mij niet dat ze zich zoveel in 1 transferwindow kunnen permiteren.

Declan Rice lijkt mij nog wel haalbaar en een prima upgrade t.o.v. Mctominay/fred/matic. Als Pogba dan blijft, heb je een mooi tandem. Echter denk ik dat Paul ook weg wilt.
Daarnaast denk ik dat Rice absoluut rond de 100 miljoen moet kosten. Of hij dat waard is, weet ik niet. Goede, BPL proven, speler, maar heeft zich nog niet in de top bewezen.

Mcginn doet het aardig bij Villa, maar lijkt mij geen echte verbetering t.o.v. een Mctominay. Daarnaast niet het niveau dat United moet nastreven, willen ze hogerop. Tevens lijkt hij mij ook niet echt een Ten Hag speler.

Neves is ook BPL proven en lijkt mij de goedkopere optie van Rice. Goede voetballer die denk ik wel het niveau aan kan.

Kane lijkt mij een ideale spits, al zie ik hem zelf niet naar United gaan. Als die weg gaat bij Spurs, zal het de absolute top momenteel zijn. Een Spaanse topclub, Man City of eventueel Chelsea als zij Lukaku verkopen. Of wellicht Bayern, mocht Lewandowski willen vertrekken.
United is in opbouw. Daar gaat hij de komende jaren (zijn prime) ook geen prijzen winnen.

Haaland lijkt mij ook hoger te mikken. City of Madrid lijkt mij meer voor hem bestemd. Denk dat hij United niet als een stap vooruit ziet en dat die niet reã«el is.

Bellingham zie ik nog wel komen, maar dan moet het wel heel veel geld zijn. Groot talent, maar of die consistent genoeg is om het middenveld van United te gaan dragen met Bruno? Geen idee.

Antony zie ik absoluut niet bij United passen. Hij is veel te ''speels'' en heeft nog te vaak kortsluiting. Daarnaast denk ik dat hij ook nog eens met het fysiek en het tempo in de BPL het vrij lastig gaat krijgen, laat staan met die bomen van verdedigers... Tevens lijkt hij mij ook iets te voorspelbaar, voor nu, voor de BPL. Zo'n Raphinha is een stuk verder. Gaat veel meer de combinatie aan en ook veel meer buitenom. Veel minder voorspelbaar dan Antony.

Wat een hoop onzin hier !!
Als EtH inderdaad naar Manunited gaat, is dat doodzonde. Alleen al voor Ajax en het Nederlandse voetbal, dat een absolute smaakmaker gaat missen. Hij zal voor Ajax heel moeilijk te vervangen zijn.
Maar als dat inderdaad door zou gaan dan is het onzinnig om hier te fantaseren over allerlei toppers die hij zou moeten aantrekken. Want juist voor de meeste toppers is de ploeg absoluut onaantrekkelijk. Ze grijpen beslist naast de Champions League, en juist daar wil een topper volgend seizoen spelen. Zelfs de Conference League lijkt moeilijk haalbaar. Als je naar een topclub wilt kies je gewoon niet voor Manunited, dat is (momenteel) geen topclub maar een geldmachine ! Het wordt een zware opgave om weer "het oude Manunited" te worden !

Snap dat hi gecharmeerd is maar hij zou wat meer eisen moeten stellen. De enige coaches die succesvol kunnen zijn met United spelen degelijk voetbal. Erik zit binnen het half jaar thuis, dat zie je nu all aankomen. Als hij even wat geduldiger is krijgt hij een club die hem beter past. En dan die van de Sar die, omdat het zijn ex-clubje is, hem voor 2 miljoen laat gaan. Slechte deal voor Ajax voor een doorlopend contract. Net of we zoveel geld te besteden hebben.

Raar...nou wordt hier al een hele tijd beweerd dat ten Hag 2 spelers van Ajax mee zou nemen,vanwege " wereldklasse,top, geweldig " en meer van dat soort overdrijvingen...en nu staat er plotseling géén op het top prioriteit lijstje...gek toch..of?

Laat ze maar eerst een beginnen met goede verdedigers. De Vrij en Timber zou ik serieus overwegen. Misschien een speler zoals Zyech halen. Zit vaak op de bank bij Chelsea. Kan echt nog iets toevoegen bij United. Ten Hag moet juist niet alleen maar gaan voor de grote namen. Maar puur kijken wat het team nodig heeft. Als United gericht spelers koopt op kwaliteit en niet op naam. Dan kunnen 2 of 3 spelers al het verschil maken. Zo'n Pogba zou ik lekker laten gaan. Super dure speler. En wat hij nou laten zien. Spelers moeten gretig en hongerig zijn. En graag voor United willen spelen.

Hij krijgt dus allemaal spelers die minder zijn dan de ajax spelers, maar ze verwachten wel dat hij top 3 eindigt?

7 april 2022 om 13:21

Haller is beter dan Kane? En Gravenberch is beter dan Rice? Ok, dat is dan jouw mening...

7 april 2022 om 13:41

Ja er zijn een paar spelers die beter zijn.
Wie zegt dat kane naar man u gaat?
Als ajax nu tegen man u speelt zet ik alles op ajax.
Dat is mijn mening idd, ,zoals elke comment hier een mening is

7 april 2022 om 13:55

Omdat dit bericht letterlijk gaat over Kane en Rice die naar United zouden gaan en jij daarop reageert met 'die van Ajax zijn beter'. Ik denk dat beide (zowel Kane als Rice) bij Ajax gewoon direct in de basis staan hoor.

Ik verwacht iets als dit volgend seizoen. Nkunku als valse negen past perfect bij ETH en Rangnick is een groot fan van hem

Henderson
Dalot
Timber
Varane
Shaw
Tielemans
Phillips
Fernandes
Raphinha
Nkunku
Sancho

Rechtsbuiten met Sancho en Elanga prima bezet lijkt mij.
Utd zou eens out of the box moeten denken. Type Kane is veel te traag voor utd. Ze hebben meer aan Song.
Rice is leuk, maar er zijn echt wel meer opties als Rice. En goedkoper.
Gravenbergh zie ik er ook zeker niet tussen passen. Niet bepaald snel en komt altijd op zijn verkeerde been uit.

De beste transfer die hij kan maken is die van Maguire naar de bank of uitgang. Ik denk dat United prima spelers heeft om goals te maken, alleen die gasten moeten renderen. Daarvoor moet er zo snel mogelijk geschakeld worden: Maguire eruit en een nieuwe as op het middenveld. Fred en Mctom moeten er beide asap uit.

Ik vind die soucek veel beter als Rice. Ik denk dat Harry ook niet naar United zal gaan. Harry wilt toch voor de prijzen spelen daarom gaat die volgens mij weg bij Tottenham. Als lewandowski vertrekt zie hem eerder naar Bayern gaan.

En de bezem door selectie....

Zolang je een keeper als De Gea in doel hebt zal je nooit om de prijzen spelen zeer wisselvallig en on vertrouwelijk

Rice als vervanger voor Fred en McTominay, dan heb je ruimte voor een extra aanvallende middenvelder. Heeeel misschien vdBeek maar daar zou ik geen risico’s mee nemen als ik Ten Hag was. Belangrijkste is daarnaast verdediging, Maguire, Wan Bissaka en Shaw zijn geen topclub materiaal helaas, wel mooi voor erbij. Maar net zoals City ook nog eens miljoenen uitgeven voor backs en CV? Dat lukt niet in 1 transfer periode. Misschien toch eens heel goed kijken naar talenten? Risico nemen levert minstens net zoveel op als doorspelen met die gasten.

Leuk en mooi al die verhalen maar in plaats van Rice & Mcginn toch liever dat United werk maakt van Kalvin Phillips (speelt erg sterk) en Mcginn (een speler met vechtersmentaliteit a la Roy Keane die nu bij United ontbreekt) in plaats van Pogba & Fred.
Beide goede spelers om achter Bruno te hebben en goedkoper dan Rice zodat er budget overblijft voor een spits naast Rashford. Cavani gaat al, CR7 ook graag uitzwaaien om salaris vrij te maken en dan niet voor Kane gaan maar vol voor Richarlison (gezien de crisis bij Everton een goedkopere optie), ik zie in hem echt wel een topspits, met de juiste mensen om hem heen.

Liever dat United zijn talenten een kans gaat geven dan weer miljoenen uit gaat geven aan spelers die nu iets, maar op langere termijn misschien niet beter zijn maar wel veel meer salaris opstrijken. Haal Alvaro Fernandez (CB in U23s) en Zidane Iqbal (middenvel van U23s) bij het 1ste team - Haal Brandon Williams (lb), James Garner (CM) en Facundo Pellistri (voor links /enof rechts buiten) terug en geef spelers als Hannibal en Shoretire naast Sancho, Elanga en Rashford gewoon de kans.
Zoveel nieuws heeft United echt niet nodig.. Ja, een Centrale verdediger (liefst Pau Torres), een Spits (richarlison) en 2 “holding” Middenvelders (kalvin Phillips en Mcginn) zijn nodig maar persoonlijk zie ik meer spelers vertrekken dan er gaan binnenkomen.

Ze moeten investeren in een sollide verdediging. Daar begint alles. Varane kan wat mij betreft laten staan. Ik zou miljoenen uittrekken voor Koulibaly of Marquinhos. Wat united een keer ---NIET---- moet doen is spelers kopen uit de Premier League, daar betalen ze gewoon veel te veel voor. Shaw en Wan Bissaka zijn ook gewoon niet goed genoeg. Nouz zou een goede aankoop kunnen zijn en een Grimaldo ofzoiets. Daarna zijn Fred en Mctom aan de beurt.

Is het rond ja? Ik leef de laatste dagen onder een steen. Of nouja, m'n vrachtwagencabine..



Ik zou gaan voor Nous, Timber, Nkunku, Tchouameni (of een andere upgrade van Alvarez) en een CM zoals Bellingham/neves/tielemans.

Ik denk dat versterking op de flanken alleen eventueel in de breedte nodig is nu ik denk dat Sancho onder ETH weer gaat floreren en Elanga in mijn ogen flinke potentie heeft. Daar achter houd je dan nog Rashford die hopelijk weer enigszins in vorm gaat raken.

Daarnaast kun je hopelijk een hoop lozen om dit te bewerkstelligen. Houd je een Fred, vd Beek, Dalot/awb, Lindelof, Telles achter de hand. Alleen nog op zoek naar een extra spits mocht Ronaldo ook weggaan, wat ik eerlijk gezegd voor ETH wel prettig zou vinden. Dan heb je een sterk team staan waar je de komende jaren mee vooruit kan en kunt bouwen

De Gea/Hendo
Mazraoui
Timber
Varane
Shaw
Fernandes
Tchouameni
Aankoop
Sancho
Nkunku
Elanga

Dit kan in het rijtje Ramos, Kroos en Muller in de tijd van Van Gaal. Laat ze alsjeblieft focussen op realistische doelen of ontsla je scouting. Tenzij je veel teveel voor deze twee heren wilt betalen hoe goed ze ook zijn.

Daar kan ie Magallan en Labyad wel voor kopen denk ik... Misschien Klaiber ook nog wel.

Dit zijn gewone United aankopen, zoals altijd. Ik hoop toch dat Ten Hag een creatiever transferbeleid van de grond kan krijgen daar. Begrijp mij niet verkeerd, want het zijn toppers bij hun clubs, maar dat waren Zaha, Maguire, Phil Jones en vele anderen ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren