Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ten Hag ‘kopieert’ Mourinho en wil exact dezelfde speler naar Man United halen’

Laatste update:

Miguel Gutiérrez staat op de radar van Manchester United, zo meldt Mundo Deportivo. De 22-jarige linksback kon in 2017 ook al rekenen op interesse van the Red Devils, toen José Mourinho manager op Old Trafford was.

Ten Hag zit al het gehele seizoen dun in de linksbacks. Zo kwam Luke Shaw door blessureleed nog niet verder dan twaalf competitieduels. De Engels international is momenteel nog een kleine drie maanden uit de roulatie vanwege een spierblessure.

Malacia kwam dit seizoen zelfs nog helemaal niet in actie wegens een knieblessure. Richting de jaarwisseling klonken er hoopvolle berichten, maar de negenvoudig Oranje-international wacht dit seizoen nog steeds op zijn eerste uitverkiezing in de wedstrijdselectie.

Als noodoplossing werden Diogo Dalot, Victor Lindelöf en Sofyan Amrabat dit seizoen al meerdere keren als linksback gebruikt. Het contracteren van Gutiérrez kan United komend seizoen daarom meer opties geven.

De Spanjaard doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Getafe, waarna hij voor een overstap naar Real Madrid koos. Mourinho hoopte Gutiérrez in 2017 als zestienjarig talent warm te maken voor een transfer naar the Mancunians, maar tot een overgang kwam het destijds niet.

Gutiérrez wist uiteindelijk niet door te breken in het shirt van de Koninklijke. Hij koos in 2022 eieren voor zijn geld en vertrok voor vier miljoen euro naar Girona, waar hij dit seizoen een van de vele smaakmakers is. Real liet destijds in de deal wel een terugkoopclausule opnemen.

Naar verluidt gaat het om een bedrag van 8 miljoen euro. De kans dat Gutiérrez daadwerkelijk terugkeert naar Real lijkt echter klein. De Madrilenen azen op de komst van Bayern München-verdediger Alphonso Davies, met wie zelfs al een mondeling akkoord zou zijn bereikt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Luke Shaw is zelden fit, en echt niet meer zo goed als 2/3 jaar geleden. Er moet een nieuwe eerste linksback komen.

Ik ken deze speler zelf amper.

2 maart 2024 om 17:40

Echt een heerlijke back die voetballend heel sterk is. Heeft in de jeugd van Real Madrid gevoetbald en heeft nog paar wedstrijden met de eerste kern gespeeld, Real Madrid heeft hem verkocht met een bepaalde terugkoop optie.

Qua voetballer: heel snel, creatief, gaat vaak naar voren, voetballend echt top. Beetje vergelijkbaar met TAA denk ik, alleen verdedigend beter.

Contract van Spinazzola verloopt deze zomer.

2 maart 2024 om 17:29

Dan haal je nog een blessuregevoelige linksback binnen. Schiet je ook niet zoveel mee op.

Real Madrid moet ingrijpen. Zou hem lekker terughalen voor de helft van de prijs en dan verpatsen aan Manchester United, of zelf houden. Maar ik denk dat Real Madrid te graag Alphonso Davies wilt.


Mendy en Fran Garcia overtuigen niet, Mendy is verdedigend weliswaar heel sterk maar vaak geblesseerd en voetballend is het matig. Fran Garcia, hij is heel snel maar ik denk dat het een Odriozola gevalletje is.

Miguel Gutierrez heeft het wel, is voetballend sterk, agressief, explosief.

2 maart 2024 om 19:22

Moet RM niet ff wat spanjaarden halen? Ipv alphonso davies, begrijp dat je de beste wilt zijn, maar identiteit mag ook wel.

Goede back voor United dit! Als het lukt wordt het hoogstwaarschijnlijk einde Malacia bij United, jammer. Ook echt pech met die blessure, anders had ie dit seizoen misschien nog wel flinke stappen gezet. Ervan uitgaande dat Shaw blijft zou ik op een (tijdelijke) transfer inzetten komend seizoen als ik Malacia was.

2 maart 2024 om 23:20

Je kan Shaw ook als back up gebruiken voor de LCV positie achter Martinez en Malacia gewoon behouden. Maar ben het met je eens dat het lastig zal worden voor Malacia. Dit had zijn doorbraak jaar kunnen moeten zijn.

Hoop dat deze speler terug wordt gekocht door Real. Heeft alles wat je van een back wilt hebben, echt een extra wapen zodra die mee komt aan de linkerkant.

Zal voor United ook echt een versterking zijn en misschien wel iemand die het verschil kan maken op links, het is al jaren matig daar.

Dit is een goede speler die bij beide teams een toevoeging kan zijn, vooral aanvallend. Hopelijk slaan wij toe!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren