Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tartende Courtois neemt Chelsea-fans de maat: ‘Als zij zich niet aanpassen...’

Laatste update:

Thibaut Courtois staat met Real Madrid voor het derde jaar op rij in de halve finale van de Champions League. De Belgische doelman was woensdagavond andermaal met 2-0 te sterk voor zijn voormalig werkgever en eiste zelf een hoofdrol op. Op slag van rust hield Courtois zijn ploeg op de been met een cruciale redding. De goalie werd voortdurend uitgefloten door de fans van Chelsea en reageerde daarop door het clublogo van Real te kussen.

“Het was een goede en belangrijke redding”, blikte Courtois na afloop terug. “Dat ik die save vierde als een doelpunt? We zijn allemaal gepassioneerd, zeker de verdedigers en ik. Het was belangrijk om met een 0-0-stand richting kleedkamers te trekken. Als Chelsea op dat moment had gescoord, zouden we een andere tweede helft krijgen. Na rust konden wij het eerste doelpunt maken, dan was het voor hen moeilijk om de situatie nog recht te trekken.”

Courtois was gedurende de wedstrijd veelvuldig het mikpunt van fluitconcerten van de Chelsea-fans. Bij ieder balcontact schalmde het boegeroep van de tribunes. Zijn vertrek van Stamford Bridge is na vijf jaar nog altijd niet verteerd. “Het is jammer dat de situatie nog steeds zo is", aldus Courtois. "Ik heb hier vier mooie jaren gehad, die ik nooit zal vergeten. Maar als de Chelsea-fans hun gedrag niet aanpassen, zal ik dat ook niet doen. Maar ik wens Chelsea nog altijd het beste toe. Ik heb er heel wat vrienden."

Chelsea wist dat het voor een schier onmogelijke opgave stond tegen Real, daar het heenduel al met 2-0 verloren ging. Ook in eigen huis delfde de ploeg van Frank Lampard het onderspit. Rodrygo stond twee keer aan het einde van een aanval van de Koninklijke en bezorgde zijn ploeg daarmee de derde halve finaleplek op rij. Lampard is de eerste manager in de 118-jarige geschiedenis van Chelsea die zijn eerste vier wedstrijden verliest.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik snap het wel. Word je heel de tijd uitgefloten door supporters van een bepaalde dan kan er wel eens reactie komen. Zeker als je een begrijpelijke stap naar boven gezet hebt (al was de manier waarop zeker niet netjes, maar dat zijn clubs zelf ook nooit).

El simpatico gaat hij alleszins nooit worden.

19 april 2023 om 13:42

Ok, hij redt Real keer op keer met onvoorstelbare reddingen. En inderdaad, hij levert ze veel punten op. Maar als hij tot de beste keepers wil gerekend worden, dan moet hij toch meer zijn mond houden of meer normale interviews geven. Met zo'n gedrag kan je nooit een top 3 keeper zijn.

19 april 2023 om 14:09

Wat heeft zijn persoonlijkheid met zijn prestaties op het veld te maken? Hij is geen top 3, maar top 1 keeper en dat weet iedereen die objectief is.

19 april 2023 om 14:10

Kan makkelijk. Of gaan we nou doen alsof Maradona een ideale schoonzoon was bijvoorbeeld? Waarom kan de huidige generatie iemand z'n prestaties nooit scheiden van z'n persoonlijkheid?

19 april 2023 om 14:24

Niet akkoord. Vraag eens wat Chelseafans en Atléticofans vinden van Courtois bijvoorbeeld. Hij is niet loyaal, heeft geen respect voor fans en waant zichzelf een god. Klasse toon je ook in je gedrag, en dat heeft hij niet.

19 april 2023 om 14:33

Hij is zeer loyaal aan Real Madrid, heeft respect voor de fans en presteert momenteel het beste van alle keepers op de wereld en dat zeer consistent. Hij is misschien niet op de mooiste manier bij Chelsea weggegaan, maar dat is ondertussen alweer 4 jaar geleden. Mensen veranderen, ben je in het verleden blijven hangen misschien? Beste keeper ter wereld en dat kan niemand betwisten. @fiodor

19 april 2023 om 14:55

Oh natuurlijk. Subjectieve opinies ingegeven door wrok zijn plots relevant.

19 april 2023 om 14:56

Volgens mij is die wel loyaal. Hij wilde graag in de buurt van zijn kind wonen. Waarom zou die dan in Londen blijven? Athletico had oblak al. Dus die wilde hem niet terug. Had hij dan voor een andere club uit madrid moeten kiezen om loyaal te zijn aan AM, waar die niets meer mee te maken had? Of loyaal aan chelsea of loyaal aan zijn kind? Makkelijke keuze toch? Ik vind het schandalig dat sommige hem daarom uitfluiten.

19 april 2023 om 16:10

Sinds wanneer bepalen chelsea en atletico fans of iemand een grootheid is of niet. Je kan van alles verzinnen of gewoon je reactie voor je houden als je niets te melden hebt? Niet om vervelend te doen, maar zo zien reacties, die er puur zijn om het reageren, eruit.

19 april 2023 om 14:37

El simpatico hoeft hij ook niet te zijn voor ons de Madridistas. Als hij maar goed blijft keepen is iedereen tevreden. Beste keeper ter wereld!!

Courtois wrm kan je niet zoals al die andere top keepers zijn en gewoon jou werk doen en zwijgen, deze heeft altijd iets te zeggen

19 april 2023 om 13:14

Volgens mij doet hij zn werk en is hij op dit moment een van de betere keepers ter wereld.
Daarnaast staat hij wederom in de halve finale van de CL.

19 april 2023 om 13:23

Maak daar maar de beste van! Ik kan geen keeper noemen die de afgelopen jaren zo belangrijk is geweest voor zijn club op het hoogste podium!

19 april 2023 om 13:34

Waarom durven meeste mensen het gewoon niet te zeggen? Is al een aantal jaar DE beste keeper ter wereld.

19 april 2023 om 13:35

Ik deel die mening zeker, maar er zijn altijd mensen die het er niet mee eens zijn, vandaar dat ik hem een van de beste van het moment noem :-)

2 meter en toch altijd het kleinste mannetje zijn. Ook knap!

19 april 2023 om 12:56

Haha, achja dit is toch wel een gezonde interactie. Laat ik vooropstellen het scheldwoord c*nt is wellicht veel te grof, maar het wordt toch op een redelijk beschaafde wijze gedaan.
Een shirt kussen en daaropvolgend hoongelach vanaf de tribunes en wat liedjes is beter dan wat we de laatste maanden hebben gezien bij sommige excessen!

19 april 2023 om 13:16

Waarvoor heb jij je waarschuwing gekregen oh Prem de heilige?

19 april 2023 om 13:19

Oh die staat al sinds 2 maanden nog steeds. Er is sindsdien niks voorgevallen. Heb geen idee wanneer dat weggaat.

Wat bedoel je met Prem de heilige?

19 april 2023 om 13:11

Je hebt uitfluiten en je hebt continu uitschelden. Het tweede gaat gewoon te ver en ik snap wel dat Coutrois dan wat terug doet. Helemaal niks kinderachtigs aan dus.

19 april 2023 om 13:17

Dus @Prem_93 als ik jou nou een k*nkerm*ngool vind (bij wijze van spreken maar als ik dit wel op een redelijk beschaafde manier breng, dan accepteer jij het ook?

19 april 2023 om 15:14

Dit "Maar als de Chelsea-fans hun gedrag niet aanpassen, zal ik dat ook niet doen" vind jij oprecht niet kinderachtig? Het is wat mij betreft haast de definitie van kinderachtig 😅

19 april 2023 om 13:22

Hij wordt de gehele wedstrijd uitgescholden voor van alles en nog wat. Uitdelen is ook ontvangen toch?

19 april 2023 om 15:12

"Maar als de Chelsea-fans hun gedrag niet aanpassen, zal ik dat ook niet doen"

Even serieus? En dit is vaker zo bij hem. Rancuneuze kleuter.

Mooi toch. Hoort erbij over en weer kloten.

Dit hoort er een beetje bij, jaloezie voor de successen.
Real is de grootste club ter wereld, fantastisch toch dat ze je spelers kopen, zegt genoeg.
Chelsea zit niet in de beste flow, gezien de resultaten van de afgelopen 20 jaar snap ik dat ze geïrriteerd zijn op de tribunes

Zo gek is het toch ook niet dat hij zijn emoties even de vrije loop laat? Courtois wordt constant uitgefloten, dus ik snap wel dat je dan even je gram haalt als je een goede redding verricht.

Uiteindelijk gaat het waarschijnlijk noot meer goed komen tussen Courtois en de mensen die Chelsea een warm hart toedragen. Ik vind hem ook typisch een speler waar men het heerlijk vindt om een hekel aan hem te hebben, laat ik voor mezelf spreken: bij mij is dat zeker het geval!

Tja de hele wedstrijd gaan de fans alles naar hem roepen dan kunnen ze een reactie terugverwachten haha. Het gaat sowieso nooit meer goedkomen tussen Chelsea fans en Courtois. Zeker de manier hoe hij weg is gegaan. Maar goed hier zijn wij ontzettend tevreden met hem natuurlijk. De beste keeper ter wereld naar mijn mening en is de afgelopen 4 jaar cruciaal geweest.

Ach niet nodig om dit uit te vergroten. Die fans doen lekker hun ding, beetje laag en jammer, maar niets iets speciaals of uiterst kwetsend, wel nogal ondankbaar. Thibaut lacht het laatst. 0 goals tegen van Chelsea en hij is overduidelijk de beste doelman op de planeet op dit moment.

Hele stadion in 1x stil door deze geweldige actie.
Potverdikke... Ruig verhaal

Zegt meer over de fans dan Courtois.
Na 5 jaar nog zo kinderachtig reageren,haha hersenloos volk

Wat een top keeper. Zo betrouwbaar en vaak beslissend.
Tja vini heeft het zelfde in Spanje. Wat hij niet allemaal over zich heen krijgt elke wedstrijd. Gewoon lekker je ding blijven doen en lekker negeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren