Tadic, Ünder en Bonucci missen penalty voor Fenerbahçe: Olympiakos stoot door

Fenerbahçe is er niet in geslaagd de halve finale van de Conference League te bereiken. De Gele Kanaries dwongen na de 3-2 nederlaag tegen Olympiacos een verlenging af door met 1-0 te winnen in Istanbul. In de verlenging werd er niet gescoord. In de strafschoppenserie bleken missers van Dusan Tadic, Cengiz Ünder en Leonardo Bonucci fataal voor Fenerbahçe. Olympiacos neemt het in de halve finale op tegen Aston Villa.

Aan de kant van Fenerbahçe begonnen voormalig Eredivisionisten Ferdi Kadioglu, Dusan Tadic en Sebastian Szymanski in de basis. Edin Dzeko was de spits van dienst en werd aan zijn rechterzijde bijgestaan door Irfan Can Kahveci. Jayden Oosterwolde ontbrak wegens een knieblessure, die hij in de heenwedstrijd tegen Olympiacos opliep. Bij de Grieken ontbrak de geschorste Panagiotis Retsos en was Ayoub El Kaabi de diepste aanvaller.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Chiquinho zorgde voor het eerste serieuze gevaar in Istanbul. Na een fraaie beweging om zich vrij te spelen schoot hij uiteindelijk teleurstellend over vanuit kansrijke positie. Het startsein voor een dominante fase van de bezoekers betekende het niet. Sterker nog: Fenerbahçe pakte al vroeg de voorsprong. Irfan Can ontving de bal op de rand van de zestien en schoot binnen in de korte hoek: 1-0.

Fener probeerde door te drukken en loste in de persoon van Fred een volley, dat naast vloog. Van een echt Turks offensief was niet echt sprake, al probeerden Tadic en Kadioglu, tevergeefs, hun ploeggenoten in kansrijke positie te bereiken. Olympiacos wist in aanvallend opzicht amper wat te creëren en dankte doelman Konstantinos Tzolakis, die redde op een poging van Irfan Can.

Ook na rust was Fener de betere, al bleef de 2-0 uit. Edin Dzeko zag zijn poging gestuit worden door een verdediger en even later leverde een fraaie voorzet van Tadic net niets op. Olympiacos liet zich na ongeveer een uur spelen ook weer eens zien. David Carmo kopte naast en een minuut later schoot Rodinei naast.

De Grieken kwamen beter in de wedstrijd en hadden op 1-1 moeten komen via Georgios Masouras, die plots een zee aan ruimte voor zich had en oog in oog met Dominik Livakovic kwam te staan. Niet de Griek, maar de Kroaat kwam als winnaar uit de strijd en voorkwam zo een zeer penibele situatie voor Fenerbahçe, dat een minuut later een treffer van Michy Batshuayi afgekeurd zag worden wegens buitenspel.

Er moest een verlenging aan te pas komen om de winnaar te bepalen. In de eerste helft van die extra tijd kwam Vicente Iborra het dichtst bij een treffer, maar de ex-speler van onder meer Sevilla en Villarreal kopte tegen de paal. In de tweede helft van de verlenging schoot Tadic een meter of anderhalf naast. In minuut 124 pakte Andreas Ntoi van Olympiacos zijn tweede gele kaart en kwam er een strafschoppenserie. Daarin misten Tadic, Ünder, Bonucci, Youssef El Arabi en Rodinei.

1
2

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal

Huh? hoe kan fener hier hebben verloren op penalty’s? ze oefenen hier elke week op.

On topic: Je kan zeggen dat dit onverdiend is, maar je moest dit echt in de eerste helft al afmaken, en nu krijg je de deksel op de neus. Fener eindigt dit seizoen toch met 0 bekers met zo’n selectie

19 april 2024 om 07:54

En ze hadden nog wel extra rust gepakt. Mooi dat z e er uit liggen. Zo'n club gun je toch niets

19 april 2024 om 16:57

Stappen ze nu ook uit de europese competitie?

FORZA OLYMPIACOS, als je als thuisploeg zo een tegenstander niet kan verslaan heb je niks te zoeken in Europa en kampioen word je al helemaal niet. Maar goed, genoeg tijd om te focussen op jullie volgende competitiewedstrijd of is er weer te weinig ruimte tussen deze wedstrijd en competitie?

19 april 2024 om 00:00

misschien hadden ze o19 moeten opstellen vandaag voor de wedstrijd tegen sivas

19 april 2024 om 00:06

Eens, het allermooiste vind ik nog dat letterlijk een halve seconde na de wedstrijd gelijk wordt overgegaan tot een reclame van 3 uur (uiteraard via Acuns tv8). Wilde wel nog even genieten van de festiviteiten op het veld van Olympiacos. Jammer.

19 april 2024 om 01:05

@rakoy deze reactie wordt nu ook wel eentonig.

19 april 2024 om 01:08

ach het is recent gebeurd en je kan er om lachen (of niet) Destijds had ene flacko hier ook elke week een reactie over ‘als besiktas geen blessures had….’ je moet het beetje korreltje met zout nemen

19 april 2024 om 01:48

Ik zie mannen droppen mijn naam zonder toestemming??

19 april 2024 om 08:27

That was me, thanks for mentioning it

19 april 2024 om 00:18

Je snapt hopelijk dat je met deze opmerking indirect dezelfde sneer uitdeelt aan iedere Turkse club die actief was in Europees verband?

Hoe mis je 3 penalty’s man pfff. Zo zonde dit. Ismail had ze beter moeten trainen op penalty’s nemen. Op Cengiz ga je zwaar verlies maken als je hem gaat verkopen. Is niks waard.

19 april 2024 om 00:01

Die penalty's zijn naar mijn idee heel goed gepakt door die Griekse doelman. Ik vond ze niet slecht ingeschoten, goed hard in ieder geval. Hij zat er gewoon goed bij.

19 april 2024 om 00:05

Goed genomen? Heb je de vierde penalty gezien van Olympiakos? Dat is hoe je ze neemt, hard en strak over de grond in de zijnet. Niet zoals ons half door rechts.

19 april 2024 om 00:08

Ik vond van wel hoor, mooi hard, keeper zat er gewoon goed bij. Alle felicitaties naar die keeper van Olympiakos. En wie zal het zeggen, wie weet had hij die ballen strak over de grond ook wel gehad.
Naar mijn idee gewoon slechte wissels aan de kant van Fenerbahce. Hiervoor had je Dzeko willen hebben.

19 april 2024 om 00:15

Dzeko kan toch nooit 120 minuten voetballem, beste man is al 37/38.

19 april 2024 om 00:49

Dan zou je een beter wedstrijd plan moet hebben. Dzeko is misschien te goed nog in het elftal als wissel te laten starten maar in zulke scenarios heb je gewoon zulke mannen nodig. Is afmaker pur sang 😤

19 april 2024 om 00:16

Ze oefenen elke week op penalty’s.

Wow de onkunde blijft maar verbazen. Bonucci de laatste penalty laten nemen, ja hij schiet ze soms binnen. Maar waarom geen goeie schutter. Wat bezielt je? Erg jammer dit want Fener was overall de betere ploeg kwalitatief..

19 april 2024 om 02:56

Heeft die ervaring denk ik, dat zal dan de reden zijn dat ze hem kiezen? Ach ja. Als Tadic mist heb je ook gewoon pech.

19 april 2024 om 07:16

Die mist wel vaker..?

Weinig van Fenerbahce gezien op dat ene doelpunt na. Olympiakos wel wat kansen gehad, maar niks bijzonders. Spannende strafschoppen, die trainer van Olympiakos die niet durft te kijken haha. Tadic goed ingeschoten, maar heel goed gepakt door de Griekse doelman. Net zoals op de inzet van Under.

Spannend tot op het laatst, Livakovic met een hele knappe redding op de laatste van Olympiakos. Het mocht helaas niet baten, gewoon een hele goede Griekse keeper bij Olympiakos. Gewoon 3 doelpunten gepakt van toch niet de minste spelers.

Tadic mist vaker penaltys. Vond deze op zich niet goed ingeschoten. Goed ingeschoten waren er maar 2: die van Djiku en die van masouras.

19 april 2024 om 08:11

Dusan Tadic heeft een scoringspercentage van 82% over 101 penalties. Dat is gewoon een zekerheidje in de serie. Dat hij mist is dus bijzonder.

19 april 2024 om 08:42

Dit seizoen al eens vaker een penalty gemist voor Fener. Hij is er beduidend minder in geworden imo.

19 april 2024 om 10:32

Dit seizoen heeft hij er 10 van de 14 raakgeschoten (excl. deze in de penaltyserie) voor Fenerbahce. Met 71 procent dit seizoen dus wel minder dan zijn carriere moyenne van 81 procent (82 van de 101 raak). Neemt niet weg dat hij over het algemeen gewoon een vrij goede penaltynemer is uiteraard.

Ismail hoe kun je voor de fucking penalties gaan man man man. Hoe haal je het in je hoofd om Fred en Irfan te wisselen de beste spelers op het veld. Gooi Batshuayi extra erbij ipv Dzeko eruit te halen we verdedigden toch als beesten scoren zoude ze niet. Werkelijk waar de haren uit mijn hoofd getrokken en Fred waarschijnlijk ook.

19 april 2024 om 00:04

Zajc en krunic, pak je spullen en ga weg samen met Ismail Kartal.

We hebben een top coach nodig. Met zo'n selectie de halve finale niet halen is doodzonde. 90 minuten lang waren we de betere. Je wissels nu en de opstelling (heenwedstrijd o.a.) is dramatisch.

Rare wissels van de trainer. Slecht genomen penalty’s. En dan lig je er uitzz zonde dit

Eeuwig zonde dat Fener dit weggeeft. Was 120 minuten lang de bovenliggende partij. Toen we naar de strafschoppen ging, had ik al een slecht gevoel. En dan is het ook ironisch dat Bonucci, die speciaal voor de penaltyreeks is ingebracht, de belangrijkste penalty mist.

Deze wedstrijd mag ook een wake up call zijn voor Turkse teams die na een paar leuke wedstrijden denken een beker te zullen winnen. Dit geldt zowel voor Fener als voor Galatasaray, die meenden de CFL en de EL binnen te halen. We zijn er nog lang niet en moeten flinke staplen maken. Alhoewel de CFL de meest geschikte competitie is voor Turkse teams en ik denk ook dat we daarin het verst kunnen raken.

19 april 2024 om 00:17

Broer met alle respect naar Okan Buruk en Ismail Kartal maar beide zijn Europees voetbal gewoon niet waardig. Als het gaat om tactisch de volgende ronde halen falen ze allebei want ze vertrouwen op individuele kwaliteiten van de spelers. Een trainer a la Mourinho had in Athene 0–0 gespeeld en thuis de klus met 1-0 geklaard en daarom winnen ze ook bekers in Europa en zijn wij blij als we al een kwartfinale halen etc. De tijden van zulke overlevingen zijn voorbij het wordt tijd dat we tactisch eens vooruitgang gaan boeken in Turkije en te beginnen met scheidsrechters die het spel niet elke seconde stilleggen en protesten accepteren.

19 april 2024 om 00:25

Meten met 2 maten spreek niet uit emotie nu we hebben tegen 2 topclubs Bayern Munchen En Manchester een hele goede strijd gelegd dit is Buruk zijn. 1e jaar in de Ucl en hij bereikte net niet de achtste finales.... om hem dan al Europees onwaardig te noemen vind ik apart. Kartal is daarintegen wel echt europees onwaardig weet echt niet wat hij doet met zijn wissels en opstellingen etc...

19 april 2024 om 00:39

Het is zijn 2de jaar in de CL met Basak heeft die ook CL gespeeld volgens mij. Daarentegen moet je met een selectie als die van Gala een Sparta Praag oprollen of je nou met 10 of 11 speelt. Zijn tactische keuzes die wedstrijden lieten zien dat hij nog lang niet rijp is voor deze toernooien. Geen wonder dat we op 1 man in de championship na geen enkel Turkse trainer in Europese competities hebben.

19 april 2024 om 00:45

Zijn 1e jaar met Galatasaray vriend zelfs in zijn 1e jaar in de ucl heeft hij een respectabele resultaat gepresteerd met Basaksehir.
Focus jullie je eerst maar eens op de lig die jullie al 10 jaar niet winnen en kom daarna commentaar leggen op onze ucl prestaties hahahahah lachwekkend man dit jaar gaan jullie weer onderuit in de competitie

19 april 2024 om 08:57

Tegen Praag hadden wij geen linksback en geen rechtsback. Op de flanken kon Sparta elke keer kansen creëren. Bovendien ging het nogal gelijk op tot we een rode kaart kregen. Toen viel de genadeklap. Okan had geen spelers hij moest in sommige wedstrijden zelfs tot de 73e minuut wachten met wisselen.

Spelers die speciaal worden worden ingebracht voor een penalty heb ik eigenlijk nog nooit een goede penalty zien nemen.

19 april 2024 om 00:13

Sterker nog, ze missen ze vaker dan dat ze scoren.

19 april 2024 om 02:58

100% het enige wat werkt is je keeper wisselen?? Maar ook Bonucci voor de penalty brengen, tsja. Ik snap dat ook niet zo goed. Gisteren was het Kovacic geloof ik die er net in stond die ook miste.

19 april 2024 om 20:39

Lucas Vázquez werd tegen Manchester City ingebracht voor Vinicius om een strafschop te nemen en hij maakte de zijne koelbloedig af.

Helaas verloren gefeliciteerd Olympiakos. Tadic die kan geen penalty nemen en laat je hem vervolgens als eerst nemen en Bonucci ja helaas. Denk dat we de competitie ook kunnen vergeten na zo een dreun komen we niet meer terug denk ik.

Ze hebben een penalty killer als keeper. Gelijk te zien. Beginnen met Tadic was geen fout. De wissels waren eerder een probleem.

Yay weer een seizoen dat gaat eindigen als een anti-climax. Maar ja jammer genoeg konden we niet voortborduren op de vroege voorsprong, Djiku, Becao, Ismail & Liva waren echt de toppers van deze wedstrijd en degenen die het vooral verdienden om door te gaan. Ik begin er nu schoon genoeg van te krijgen dat Zajc nog kansen krijgt terwijl hij elke wedstrijd slecht speelt. Over de penaltyreeks ga ik geen woorden aan vuil maken. Goed gestreden maar we kwamen gewoon tekort.

19 april 2024 om 00:07

Zajc kan er helemaal niks van maar wie moet hij inbrengen? Onze Ali heeft crespo en Lincoln weggestuurd waardoor onze wissels Zajc en mert hakan zijn. Daar kan je natuurlijk geen ene beker mee winnen

19 april 2024 om 00:11

Niemand? Breng gewoon niemand in als je geen betere spelers hebt op de bank. Fred komt uit de Premier League, die kan echt wel conditioneel 120 minuten volspelen in de Conference.

19 april 2024 om 00:14

Crespo en Lincoln wegsturen was gewoon een domme zet en Mert Hakan heeft dit seizoen best goed gespeeld, jammer van zijn blessure want had echt best veel kunnen inbrengen. De beste optie was geweest om Fred helemaal niet te wisselen.

19 april 2024 om 00:35

We moeten nog uit tegen sivas , thuis tegen bjk en uit tegen gala dan verwacht je toch niet dat hij risico gaat nemen met Fred en Ismail die je enige fatsoenlijke middenvelders zijn

19 april 2024 om 00:56

@d19077Met deze redenering moet je je beste spelers bewaren tot het einde van het seizoen. “We kunnen de super cup niet spelen want we hebben europese wedstrijden”, “we moeten de as van de team wisselen want we hebben nog belangrijke wedstrijden te gaan”. Het zijn fucking voetballers ze kunnen heus wel 2x per maand 2 wedstrijden per week spelen.

19 april 2024 om 01:20

Tuurlijk zijn het voetballers maar ze zijn niet gemaakt van staal. Als voorbeeld Ismail die man rent sinds het begin van het seizoen heen en weer en geeft elke wedstrijd 100% dan verwacht je toch wel dat hij na 53! wedstrijden zich niet meer zo fit voelt waarom zou je hem dan persee elke wedstrijd 90 minuten willen laten spelen?

19 april 2024 om 03:11

Met zulke reacties van je is t beter als je padel ofzo volgd ipv voetbal. Die gasten verdienen m€, hebben de beste fysios etc etc. Zag je wel hoe gek die fred werd toen ie werd gewisseld, ismail kartal ken t beste een laagvlieger trainen, want die gast weet niet hoe je een seizoen met 50/60 weds moet doorbrengen. 30/35 weds per seizoen is perfect voor m

19 april 2024 om 04:16

Dus omdat ze miljoenen verdienen en de beste fysio ‘s hebben zijn ze immuun tegen blessures en vermoeidheid? Kijk alleen ff naar 22/23 Liverpool 20 blessures in 25 wedstrijden. Hoger niveau maar dat zijn die spelers gewend + betere fysios en krijgen meer betaald en toch raakten spelers geblesseerd. Of kijk naar Chelsea dit seizoen. Er zijn teveel wedstrijden waardoor de coaches ook veel voorzichtiger moeten zijn met hun spelers maar blijkbaar begrijp je dat niet

Gelukkig voor jou heb je Ajax als 2e club, kan je nog ergens van genieten

Was het maar zo'n feest, nooit gedacht dat ik meer plezier zou krijgen van het kijken naar Fener i.p.v. Ajax in 2 jaar tijd.

19 april 2024 om 00:54

Niet eens dat ismail goed was. Was zeer slecht in passing. Ook steeds domme beslissingen genomen. Ik vond Ferdi en Irfan 1 vd betere. Ismail, fred osayi en tadic vielen tegen

19 april 2024 om 00:57

Ferdi vond ik behouden spelen. Mocht meer naar voren wat mij betreft. Tadic was daarentegen super goed juist.

Hebben we hiervoor de beker aan gs kado gegeven? Wat zijn dit nou weer voor penalty’s? Hoe haal je het in je hoofd om Fred te wisselen met nog potentieel 40 minuten op de klok. Nadat Zajc erin kwam waren we nergens te bekennen. Verder doet ie nog Cengiz erin die al maanden geen bal heeft aangeraakt. Dit komt zwaar op de conto van Ismail Kartal. We verliezen enkel door zijn rare opstelling van vorige week en rare wissels in deze wedstrijd.Edit; nu de frustratie beetje is gaan liggen, we zouden de volgende ronde toch uitgeschakeld worden door Emery’s Aston Villa. Misschien is dit beter met het oog op de competitie. En dan doe ik nu hard mijn best om optimistisch te zijn.

Wauw dit is wel heel zuur man. Had graag gewild dat Fener doorging tegen dit matige Olympiacos. Ff serieus dat wisselbeleid van Ismail Kartal man man man, snap er echt niets van. Toen Fred werd gewisseld was het klaar voor mij. Jammer nogmaals

Zijn reactie sprak boekdelen. Ismail out! Kampioen of niet. Nieuwe topcoach nodig.

Om vervolgens weer keihard op onze bek te gaan, ik begin mijn twijfels te krijgen bij elke trainer voordat het seizoen nog moet beginnen.
Er is altijd een cruciaal moment waar we het gewoon uit onze handen gaan geven.

Dit bedoelde Tadic dus met dat Fener de beste fans heeft. Je kunt wel een emmer vullen met alle munten en aanstekers die op het veld werden gegooid na de penalty reeks. Hopelijk krijgen ze een dikke boete en wat wedstrijden zonder publiek als straf.

19 april 2024 om 01:06

De commentator benoemde het nog, onze fans gaan het nooit leren. Vorig jaar tegen Sevilla ook zulke fratsen. Ik walg ervan je brengt alleen maar de tegenstander in de wedstrijd..

19 april 2024 om 13:37

Yup, en als het een keer in een uitwedstrijd gebeurd is de wereld te klein en moet er een “drastische verandering” komen en dreigen ze uit de competitie te stappen. Lachwekkend.

Bravo ismail kartal. Je hebt weer laten zien hoe je een team kunt saboteren met waardeloze wissels. De beste man van het veld irfancan haal je eruit voor een waardeloze cengiz. Alsof dat niet genoeg is laat je weer zajc en krunic spelen die jou de eerste wedstrijd al de kop hebben gekost.

Fener speelde mooi voetbal. Jammer dat Fred eruit ging. Die kon echt wel doorspelen. Cengiz is echt troep en kan niet eens een normale voorzet geven. Laat staan een penalty nemen. Ontzettend sneu

19 april 2024 om 03:01

Ik kijk nooit Fener dus neem dit niet serieus. Maar Cengiz was slecht zeg. Die wissel Zajc voor Fred was ook drama. Wie ik wel goed vond is die Djuki? Wacht hoe heette die gast die de bal van de lijn kopt? Dat is een beest.

Bonucci, van Juve aanklagen omdat hij weg moest en niet wou, naar Union Berlin waar hij waardeloos was, naar een penaltymisser bij Fenerbahce dat hem waarschijnlijk 0,0 interesseert. Lekker seizoen.

Fred en Irfan eruit halen doet je gewoon de das om hier, zo simpel is het. Toch met opgeheven hoofd het toernooi verlaten, volgend jaar staat Fener d’r weer om de coëfficiënten voor Turkije bij elkaar te sprokkelen, geen stress.

Trots!

Je haalt Dzeko eruit en we kunnen de bal niet meer vasthouden voorin, je haalt Fred uit en je geeft het middenveld volledig aan je tegenstander, je bloedeigen zoon Zajc komt niveau tekort en toch gooi je hem erin als verlosser. Een wedstrijd volledig in controle van Fener zo drastisch verpesten met je wissels dat Olympiacos vrolijk over het middenveld heen begint te walsen. Cengiz, de man van 15 mil, komt erin en zoekt alleen maar zijn vriendje Caglar.

Ismail Kartal mag nooit meer klagen op persconferenties dat meneertje teveel kritiek krijgt. Al dat kritiek is terecht. Jij bent geen coach. Jij kan alleen maar voor de deftige buurtvader spelen.

Helemaal mee eens met elke woord die je schrijft. Werkelijkwaar ongelofelijk, de beste man heeft een draaiboek die hij maar elke wedstrijd aanhoudt. Hij moet weer assistent worden en de people manager uithangen. De strategische en tactische keuzes moet iemand anders overnemen.

Ik begin er steeds meer in te geloven dat Fener gewoon een meme of NPC is. Hoeveel fails kan een club verdragen?

Je wilt de Turkse Super Cup laten schieten voor deze wedstrijd, zelfs dat lukt niet omdat alleenheerser Galatasaray binnen 1 minuut al scoort. Dan laat je je fans tot 1u snachts zitten in het stadion, om vervolgens niet door te gaan.

En uiteindelijk is alle heisa en bombarie maar voor de Conference League.

De Conference League is t niveau wat ons (lees: Turkse teams) het beste ligt. Terecht dat we t proberen en gepassioneerd zijn.

Hier kunnen we de punten pakken en ons etaleren. Jammer dat t niet lukt. De coach is de schuldige. Seizoen afmaken en netjes afscheid nemen. Ondertussen al een topcoach zoeken en benaderen.

Jose Mourinho is de man die Koc moet aantrekken. Ik heb echt genoeg gezien van Kartal en trainers als Jesus.

19 april 2024 om 00:21

Het is donderdagnacht, 19 april en Fener is de enige Turkse club die vannacht een topic op voetbalzone heeft. Waar is die van Galatasaray? Die is er niet, want Gala heeft pakkies gekregen van een Tsjechische club. Je kan de Conference League downplayen wat je wilt, Fener heeft dit jaar het beste gepresteerd in Europa. Als je lacherig wilt doen over Fener, had je minimaal kwartfinale EL moeten halen.

19 april 2024 om 00:31

Dus jij wilt nu zeggen dat de route naar kwartfinale EL hetzelfde is qua niveau als de kwartfinale CFL. Accepteer gewoon dat de CFL een mindere competitie is.

19 april 2024 om 00:33

De CFL is precies het niveau van Gala en Fener. Fiorentina, Lille, Aston Villa, als je ooit deze beker naar huis kunt meenemen door deze ploegen te verslaan is dat een hele goede prestatie. Nu missen we op een haar na de halve finale, dat is jammer.

19 april 2024 om 00:34

Men kijkt naar hoe ver je komt. Niet hoe zwaar de competitie is. Jullie hebben United op Old Trafford helemaal scheel getikt. Maar wat heb je eraan als je pak krijgt van een Sparta Praag?

19 april 2024 om 00:41

Het is grappig dat je precies die teams noemt waar Fener niet tegen heeft gespeeld. Ja, eens de nederlaag tegen Galatasaray is schandalig. Alhoewel ik dat meer op het conto van het bestuur toeschrijf dan op Okan Buruk die zonder backs moest spelen, maar goed. Dat is een andere discussie.Maar je kan onmogelijk de vergelijking maken tussen de EL en CFL door te zeggen 'kijk jongens wij hebben in de CFL de kwartfinale gehaald. Wij zijn nu succesvoller dan jullie, hadden jullie ook maar de kwartfinale in de EL moeten halen'. Daarvoor is het niveauverschil gewoon te groot.

19 april 2024 om 00:43

Laten we maar niet over pakkies hebben. Kuch kuch Nordjyslland

19 april 2024 om 00:44

Op basis van coëfficiënten heeft Fener een succesvollere Europese campagne gehad, is toch zo? Het is ook niet dat Gala tegen Liverpool is uitgeschakeld ofzo, Sparta Praag is ook gewoon Conference League-niveau.

19 april 2024 om 01:01

Ook Fener heeft pak gehad van een stel boeren. En toch meer punten voor Turkije gepakt dan GS. Dat was de discussie hier.

Denk dat ze toch iets langer rust nodig hadden tussen de competitiewedtrijden..

Wat is die Cengiz toch een super matige voetballer. En maar achter de vrije trappen en corners gaan staan alsof het een specialist is.

Ismail Kartal bedankt. Nu weet ik het zeker, Met jou gaan we precies niks klaar spelen. Ik had er oprecht geloof in dat we dit jaar kampioen konden worden in Turkije en Europa Conference League. Maar je haalt al heel het seizoen rare fratsen uit. Lincoln, Crespo, Emre Mor, Nayir wegsturen. Kent niet inschrijven in de competitie maar wel voor Europa. In de Conference league schrijf je Dursun en Mert Muldur niet in. Haal je Krunic ook niks, Bonucci is leuk voor de kleedkamer maar al zijn ervaring hebben we net gezien. Verder continu rare wissels. Je hebt geen speler voor je gewonnen dit seizoen, zoveel spelers die in het begin zo goed waren maar nu allemaal der mate zwak. Cengiz, Krunic, Zajc, Syzmanski etc etc.

Haalt net Fred eruit, reactie van hem zei genoeg. Continu via de flanken, houdt Ferdi op gegeven moment achterin, neemt het zekere voor het onzekere. En dan als kers op de taart krijg je de ko via pingels.

Trouwens wat een een belachelijke ambiance tijdens de serie. Het hele stadion is gewoon stil, in plaats van aanmoedigen zijn ze muisstil. Die keeper kon zich heerlijk concentreren. Jammer zeg, hierdoor stonden we continu 0-2 achter.

Complimenten aan Livakovic, op beslissende momenten staat die er.

Ik zou Kartal bedanken en gaan voor een nieuwe trainer voordat je ook de competitie gaat weggeven. Met deze man gaan we, ondanks het materiaal, nooit mee kampioen worden. Jose Mourinho is vrij, zet een grote man neer en geef hem wat die wilt. Jose is ook toe aan succes!!

Je spreekt nu uit emotie. Buiten Hamza Hamzaoglu is het nooit iemand gelukt om midden in een seizoen het stokje over te nemen en een club kampioen te maken.

19 april 2024 om 00:24

Volgens mij ben je onze clublegende Fatih Terim vergeten.

19 april 2024 om 00:26

En degene die hij toen heeft verslagen in de titelrace was ook nog eens uitgerekend Ismail Kartal.

Met deze man wordt je het toch niet. Hij heeft nu echt al zn krediet verspeelt. Zulke grote woorden en dan zulke acties, doet alsof die maestro is. Hij noemt zich zelf de beste islamitische trainer. Waar in hemel is die man met zijn hoofd?? Wat een drama deze man, komt echt niet snugger over en Koc idem, ik kan ze niet meer volgen. Echt ze zullen vast een echte Fener-hart hebben maar zijn niet de geschikte personen voor deze functies.

19 april 2024 om 14:41

Helemaal gelijk, die was ik even vergeten!