Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Superboeren’ naar de Eredivisie: ‘Maar ik niet, ik ben daar te langzaam voor’

Laatste update:

De Graafschap keert na drie jaar afwezigheid terug in de Eredivisie. De Doetinchemmers wonnen zondag bij FC Volendam (0-1) en daardoor is promotie een feit. Aanvoerder Edwin Linssen zal er komend seizoen niet bij zijn: de routinier gaat als trainer aan de slag in de opleiding van Willem II.

/

Linssen stopt dus op het hoogtepunt. “Dit is fantastisch”, jubelt hij in gesprek met FOX Sports. “Toch mee naar de Eredivisie? Nee, daar ben ik te langzaam voor. Daar moet ik eerlijk in zijn, reëel. Dit is het mooiste moment om te stoppen, beter kan niet. Vandaag feesten, morgen feesten, op vakantie en dan klaar”, lacht hij.

Wie wel op een kans hoopt in de Eredivisie, is Vincent Vermeij. De spits was met achttien competitiegoals extreem belangrijk en ook in de nacompetitie was hij van grote waarde met goals tegen Go Ahead Eagles en FC Volendam. “Ik hoop een aanwinst te zijn voor de Eredivisie. Het is een stapje hoger en dat is precies wat ik wil. Ik ben pas twintig jaar en het is top dat ik nu al in de Eredivisie kan spelen.”

De Graafschap hoort thuis in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vermeij hoort ook niet in de Eredivisie net als veel andere spelers van de Graafschap. Volgend jaar gaan ze het heel zwaar krijgen, maar het is wel een mooie ervaring voor al die jonge spelers. Misschien kunnen er een aantal zichzelf in de kijker spelen en zullen die voor de Eredivisie behouden blijven.

31 mei 2015 om 15:04

Klopt, lijkt me een aardige vent, maar heeft een hele onhandige motoriek. Eigenlijk te groot en te log voor zichzelf. Heeft daardoor totaal geen snelheid en kan geen acties maken. Aan de andere kant heeft ie er wel 18 ingelegd, dus blijkbaar doet hij toch iets goed.

31 mei 2015 om 15:25

Vermeij is nou niet bepaald technisch aangelegd maar hij is fysiek wel sterk en daar moet hij het van hebben. Ik vind 'm veel lijken op Demouge. Was overigens een typische spitsengoal.

31 mei 2015 om 16:18

Sterke punt is vooral het positie kiezen bij voorzetten

31 mei 2015 om 15:19

Als je kijkt naar zijn weergaloze statistieken verdiend hij zeker een kans in de eredivisie, we zullen het gaan zien. Ik denk dat Graaf een goede kans maakt om erin te blijven, de selectie barst van het talent. Met Ted van de Pavert als aanvoerder moet het goed komen.

31 mei 2015 om 15:27

Ben benieuwd. Cavlan zal naar AZ gaan, en er zullen denk ik meerdere spelers vertrekken. Van de Pavert heeft al een cultstatus verdiend in zijn enige(?) jaar in de eredivisie. Ik gun het ze in ieder geval wel. In mijn ogen een betere toevoeging aan de eredivisie dan ploegen als Go Ahead, Excelsior, Dordrecht, Volendam en Eindhoven. Gefeliciteerd in ieder geval!

31 mei 2015 om 15:33

Ja, Ted heeft dat laatste jaar in de Eredivisie meegemaakt, is ook jeugdtrainer daar (of ie dat nu nog is weet ik niet precies). Dat Cavlan weggaat is nog niet zeker, omdat we nu terug komen zou hij ook kunnen blijven en ik denk dat hij dat ook wel ziet zitten. Graaf is inderdaad een echte toevoeging qua stadion en karakter. Deze spelers geven echt 1000%. Bedankt!

31 mei 2015 om 17:00

Ben ik mee eens. Alleen vind ik dat Volendam ook wel een club is die thuishoort in de eredivisie zoals Sparta Rotterdam.

31 mei 2015 om 17:24

Ik had juist gehoord dat Cavlan bij De Graafschap zou blijven wanneer ze zouden promoveren.

1 juni 2015 om 01:56

Volgens mij speelt Vermeij nog niet zo heel lang profvoetbal dus dat zou betekenen dat er nog genoeg rek in die jongen zit. De statistieken zijn iig niet kinderachtig.

Fantastisch om volgend jaar drie Gelderse clubs te zien schitteren in de eredivisie!
Mijn verwachting is dat Vitesse mee gaat doen om de bovenste plekken, NEC linker rijtje wilt halen en anders de bovenste van het rechter rijtje en de Graafschap alles op lijfsbehoud gooit.
Zin in het seizoen!

31 mei 2015 om 15:10

Precies, zoals het hoort weer 3 Gelderse clubs in de eredivisie. Ben er blij mee, denk eerlijk gezegd dat nec en de graafschap een hoop versterkingen moeten halen om zich veilig te kunnen spelen. Vitesee is ook maar afwachten wat er gaat gebeuren, aangezien er een hoop vertrekken. Succes volgend jaar!!!

31 mei 2015 om 15:20

Hoppaa, het trio is weer compleet, gefeliciteerd! Scheelt ook nog eens aardig wat kilometertjes in de bus volgend jaar.

31 mei 2015 om 15:21

Thanks! Jullie ook succes volgend jaar en vanmiddag😉

31 mei 2015 om 17:43

Ja drie Gelderse clubs, prachtig. Ook ergens wel fijn dat de Graafschap er bij is, geeft toch een iets veiliger gevoel voor directe degradatie volgend seizoen. Al weet je het maar nooit.

Hoop dat de Graafschap echt als boeren gaan voetballen met veel fysiek en duwen en trekken dat breekt een tegenstander nog wel eens op

De Graafschap, ik vind dat hun niet echt het niveau van de Eredivisie hebben, ze gaan het heel zwaar krijgen, Vincent Vermeij kan denk ik wel een redelijk aantal goals meepikken

31 mei 2015 om 16:45

@bastiaanpet er zal wel wat moeten gebeuren met de selectie.
Het zal versterkingen moeten halen, om het niveau van de eredivisie aan te kunnen.in mijn ogen spelen ze beter als Dordrecht over het hele seizoen gesproken dan.

31 mei 2015 om 17:44

Maar Dordrecht was wel weer vele malen beter dan De Graafschap in de Jupiler league dus dat zegt ook wel wat.

Vermeij speelde tog vorig seizoen nog bij Jong Ajax? Leuk voor hem dat hij veel scoort voor De Graafschap

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren