Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Summerville maakt grote indruk met bijzonder fraaie zestiende competitietreffer

Laatste update:

Crysencio Summerville heeft andermaal zijn visitekaartje afgegeven bij Leeds United. De 22-jarige Rotterdammer schoot heerlijk raak en tekende zo voor de 1-1 stand tegen Watford. Het duel eindigde uiteindelijk in 2-2, waardoor Leeds de koppositie moet afstaan aan Ipswich Town. Bovendien kan Leicester City, dat een duel minder gespeeld en een punt minder heeft, Leeds nog van de tweede plaats stoten.

Bijzonderheden:


Vakoun Bayo was de eerste speler die op het scorebord kwam op Vicarage Road. De Ivoriaan volleerde van dichtbij binnen nadat Illan Meslier slechts half kon redden op een poging van een andere Watford-speler.

Een kleine tien minuten voor rust liet Summerville zien over grote kwaliteiten te beschikken. De vleugelspeler sneed vanaf links naar binnen en krulde de bal met veel gevoel de verre hoek in: 1-1. Het was voor Summerville alweer zijn zestiende competitietreffer van het seizoen.

Toch zochten Summerville en Leeds de kleedkamers met een domper op. Emmanuel Dennis schudde zijn directe tegenstander van zich af en schoot met links heerlijk raak in de verre hoek: 2-1.

Het slotakkoord werd gespeeld door Mateo Joseph, die pas een minuut eerder in het veld werd gestuurd door manager Daniel Farke. Joseph profiteerde optimaal van een scrimmage voor het Watford-doel en prikte binnen: 2-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Tja wat moet je zeggen over een competitie waarin Chuba Akpom afgelopen jaar de topscorer was.Natuurlijk wel mooie stats voor Summerville.

29 maart 2024 om 23:27

Nou je kan zeggen wat je wil over Akpom, maar in de minuten die hij maakt in de eredivisie laat hij zien een neusje voor de goal te hebben

29 maart 2024 om 23:29

Akpom maakt een goal per 85 minuten in de Eredivisie. Dat is een stukje doelgerichter dan een Pavlidis, Giménez of De Jong. Als Akpom alles zou spelen zou hij zomaar eens de topscorer Eredivisie kunnen zijn. Dus weet eigenlijk niet of het zo gepast is denigrerend over Akpom te praten want hij moet het ook nog doen bij een armoedig elftal.

30 maart 2024 om 00:05

Leuk voor Akpom, maar hij blijft een veel slechtere spits dan alle namen die je daar opnoemt. Leuk dat hij goed kan invallen tegen de mindere goden, maar meer dan koppen kan hij niet. Echt een ontzettend matige spits.

Als je ook nog eens ziet hoe ongelofelijk veel kansen hij mist, hoe zwak hij technisch is en hoe weinig overzicht hij heeft kan je hem moeilijk vergelijken met de bovengenoemde namen. Die telkens 90 minuten spelen, en niet telkens invallen als hun team weer eens hoge ballen moet pompen omdat ze achter staan tegen een team als Volendam. Jij snapt zelfs ook dondersgoed dat dat gemiddelde van 85 minuten per goal alleen in stand gehouden wordt omdat Akpom telkens invalt als Ajax of voor staat, of wanhopig probeert te scoren.

30 maart 2024 om 09:24

Lingr maakt er 3 in 196 minuten in Nederland. Dat is een goal per 65 minuten, die zou er rustig 50 maken in de Championship, als het er niet 60 zijn. Denk je ook niet myvision?

Goeie speler echt rap in ze sprintjes makkelijk om mensen heen en een goed schot. Toch blijft de vraag waarom zo een speler in de championship speelt, en niet bij de grote jongens in de PL.

29 maart 2024 om 23:23

Je moet de Premier League niet onderschatten. Summerville zou prima naar een middenmoter in de Bundesliga o.i.d. kunnen, maar de PL lijkt me te hoog gegrepen.

30 maart 2024 om 00:00

Hij had vorig jaar in de PL een paar hele goede wedstrijden, en dat in een team dat totaal niet draaide. Die komt er wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren