Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Streep door naam Haaland: ‘We hebben de beste speler ter wereld al’

Laatste update:

Bayern München is achter de schermen niet bezig met het binnenhalen van Erling Braut Haaland, zo verzekert Karl-Heinz Rummenigge. De voorzitter van de Bundesliga-koploper is van mening dat trainer Hansi Flick met Robert Lewandowski al over de beste optie voor de spitspositie beschikt. Haaland is vanwege zijn topvorm bij Borussia Dortmund al enige tijd een van de meest begeerde spelers op de Europese transfermarkt.

"Ik weet eerlijk gezegd niet waar deze geruchten vandaan komen", laat Rummenigge woensdag weten in een reactie aan BILD. "Ik kan hier maar een ding over zeggen: We hebben voor die positie al de beste speler ter wereld tot onze beschikking. Robert Lewandowski heeft bij ons een contract dat doorloopt tot 2023. En als ik kijk naar zijn professionaliteit, de manier waarop hij traint en zijn lichaam in topconditie houdt, dan ben ik ervan overtuigd dat het einde van zijn loopbaan nog lang niet in zicht is", krijgt de inmiddels 32-jarige Lewandowski als compliment mee van de Bayern-bestuurder.

"Zoals ik al zei: met Robert Lewandowski hebben we de beste voetballer ter wereld in huis", herhaalt Rummenigge zijn boodschap nog maar eens. "Hij is hard op weg om het record van Gerd Müller van veertig doelpunten in een Bundesliga-seizoen te verbreken en hij is echt in de beste fase van zijn carrière aanbeland." Lewandowski staat momenteel op 35 doelpunten in deze jaargang in de Bundesliga. Vanwege een knieblessure zullen daar de komende weken geen treffers bijkomen. In Duitsland staan nog acht speelronden op het programma. In de strijd om de topscorerstitel ligt de Poolse topschutter ver voor op Haaland en André Silva, die allebei 21 keer het net wisten te vinden.

Ondertussen wordt Haaland bijna dagelijks bij andere clubs genoemd. Volgens verschillende Spaanse media is Barcelona-coach Ronald Koeman bijzonder gecharmeerd van de Noorse sensatie, terwijl Josep Guardiola hem ziet als de ideale opvolger van Sergio Agüero bij Manchester City. Dortmund wil Haaland niet zonder slag of stoot laten gaan, want volgens ESPN ligt de vraagprijs voor de topspits momenteel op 180 miljoen euro.

Erling Braut Haaland zou juist de ideale spits zijn voor Bayern München

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hangt allemaal af van de timing, als de oorlog om Haaland deze zomer nog niet losbarst zie ik Bayern hem uiteindelijk wel halen. Lewandowski zit in de vorm van z’n leven maar heeft helaas geen eeuwig leven.

31 maart 2021 om 15:12

Eens, dit zijn wel de dilemma's die voor scheve gezichten en hoofdpijndossiers kunnen zorgen. Persoonlijk denk ik dat Bayern er goed aan doet om nog even vast te houden aan Lewandowski en over 2-3 jaar aan doorselecteren te denken. Wellicht heb je dan met Zirkzee al een spits die dan wel klaar is voor het grote werk. Of je gaat dan voor een spits die een stuk verder is (wellicht Malen, nadat hij 2 seizoenen bij Dortmund meegedraaid heeft?)

De prijs van Haaland ligt waarschijnlijk hoger dan wat Bayern wilt uitgeven aan een spits. Echter, mocht je Lewa voor een goede prijs kunnen verkopen zou ik het altijd doen. Op de korte termijn ga je er wellicht niet heel veel op achteruit, op de mid term heb je er voor jaren weer een uitstekende spits bij, en op de lange term heb je een speler welke je weer voor een hoog bedrag kan doorverkopen.Lewa laten zitten tot t einde van zn carriere, dat is wellicht pas kapitaalvernietiging: wie ga je dan halen, en dan moet je echt alles uit ‘eigen zak’ betalen.

31 maart 2021 om 13:56

Kapitaalvernietiging? Lewandowski kwam transfervrij. Hij heeft Bayern al zo veel gegeven. Ook heeft hij ontzettend veel prijzen gewonnen o.a de sextuple afgelopen seizoen. Dus denk niet dat Bayern daar om gaat rouwen.

31 maart 2021 om 22:29

Ga dan op alles in, niet alleen op dat laatste stukje. Daarnaast, als je er nu nog 50mE voor kan krijgen, en over 2 jaar bv niks meer, dan is het heus geen gekke gedachte om op een gegeven moment door te selecteren: Lewa aan t eind van t seizoen verkopen en dat direct herinvesteren.

Haal je hem toch over anderhalf jaar. Is Lewa 34 en waarschijnlijk gaat hij daarna op zijn retour of wil hij nog een avontuurtje.. Daarna vindt je niet zo snel meer zo'n spits.

Bayern is dan ook veelste gierig om de benodigde bedrag voor Haaland op tafel te leggen en die weten ook wel dat ze een bidding war tegen City, PSG of Madrid nooit gaan winnen.

Ik snap Bayern wel. Lewandowski momenteel nog wel wat constanter..


Wellicht is Haaland iets voor VVV, ik verwacht dat zij Giakoumakis deze zomer kwijt zullen raken namelijk

31 maart 2021 om 14:38

Is Lewandowski zelfs constanter of is vooral Bayern als team constanter? (En profiteert Lewandowski daarvan mee?)

31 maart 2021 om 15:32

Het team van Bayern is vele malen beter dan dat van Dortmund... Haaland presteert uitzonderlijk goed, beter dan Lewandowski presteerde in zijn tijd daar, toen het, relatief gezien, waarschijnlijk een betere ploeg was dan nu. Lewandowski is goed, maar zet andere fitte topspitsen daar neer en ze scoren er ook 30 per seizoen.

het bedrag van ze willen hebben voor Haaland gaat Bayern echt niet betalen
en zie hem ook niet zomaar overstappen
als Haaland weg gaat is het eerder naar een Real Madrid

Is 180 miljoen niet een beetje onrealistisch? Niet dat hij het niet waard zou zijn, maar in verband met Corona en vooral omdat hij, dacht ik, de zomer erna een afkoopclausule van 75 miljoen heeft.

Haaland zal het niet redden in de absolute top en dat weten ze bij Bayern ook al. Deze jongen is niet goed genoeg voor de kleine ruimte. En een technisch wonder is het ook niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren