Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Haaland is een absolute wereldspits, maar Guardiola gaat hem wegdoen’

Laatste update:

René van der Gijp denkt dat Erling Braut Haaland bezig is aan zijn laatste maanden bij Manchester City. De voetbalkenner vindt de Noorse superster, die in het Etihad Stadium vastligt tot medio 2027, niet goed uit de verf komt in het systeem dat manager Pep Guardiola hanteert.

"Hij (Guardiola, red.) gaat die Haaland wegdoen", voorspelde Van der Gijp woensdagavond in Vandaag Inside. "Die gaat hij wegdoen, ja." De voorspelling zorgde voor enige verbazing bij presentator Wilfred Genee. "Die gaat weg bij City, ja?"

De analist legde vervolgens uit waarom hij dat verwacht. "Dat komt omdat Guardiola zijn beste wedstrijden heeft gespeeld met Sergio Agüero. Maar Agüero was vaker weg uit de spits dan dat hij er was."

"En later is die Portugees (Bernardo Silva, red.) in de spits gaan spelen. En die speelde helemaal niet in de spits. Want Guardiola vindt dat bijna iedere tegenstander met vijf verdedigers speelt. En dan heb je een vaste spits die tussen drie man staat", legde Van der Gijp de gedachtegang van Guardiola uit.

"Dus veel heb je er niet aan. Alleen, die Haaland is een absolute wereldspits. Guardiola wil alleen anders spelen dan met Haaland in de spits", sloot Van der Gijp zijn betoog over de aanvaller van Manchester City af.

Van der Vaart


Rafael van der Vaart toonde zich dinsdag zeer kritisch na het 3-3 gelijkspel tussen Real Madrid en Manchester City in de kwartfinale van de Champions League. "Ik vond hem heel slecht”, zo klonk het bij Ziggo Sport. “Als Haaland niet scoort, dan heb je ook niet heel veel aan hem. Natuurlijk is hij snel en werkt hij hard, maar ik vond hem heel matig aan de bal.”

"Als je echt zo goed bent en iedereen praat over je, dan moet je dit soort ballen wel hebben. Dat heeft ook een beetje met kwaliteit te maken”, zei Van der Vaart, terwijl er beelden te zien waren waar Haaland een duel van zijn bewaker Antonio Rüdiger verloor na een lange bal van doelman Stefan Ortega.

Zie jij Erling Braut Haaland vertrekken bij Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk van niet. De theorie is wel te billeken van Gijp. Echter speelt er nog veel meer mocht die gedachte er zijn. B.v. de commerciële waarde en ga je een concurrent de beste spits ter wereld gunnen?

11 april 2024 om 11:53

De theorie van Gijp is wel wat achterhaald. Guardiola speelde inderdaad zonder een vaste spits, maar teams begonnen die manier van spelen door te hebben en begonnen zich er beter tegen te wapenen. Guardiola verandert zijn tactiek jaarlijks een beetje. Hij miste een echte spits en kocht toen Haaland. Vorige zomer vond hij dat er een speler bij moest komen die zijn tegenstander voorbij kon gaan en kocht statistisch de beste dribbelaar (meeste dribbels ingezet en hoog slagingspercentage) van Europa met Doku. Maar wie weet, misschien wil Guardiola na de zomer weer met een valse spits spelen.

11 april 2024 om 12:02

De theorie van Gijpen is imo vrij absurd. Voornamelijk het feit dat hij dus denkt dat Pep himself over het transfer beleid gaat, en zelfs eigenhandig bepaalt om spelers te kopen/verkopen. Director of Football, Txiki Begiristain zegt hallo. Laat staan de hoge pief bij City, laat stáán de Hoge Heren op de achtergrond in de Emiraten. Er zijn toch aardig wat topclubs waar de trainer niet bijster veel te zeggen heeft over het transfer beleid. Soms zelfs helemaal niks. Voor de rest ben ik van mening dat Haaland overdreven veel kritiek krijgt. Er zijn maar weinig topspitsen die ècht goed konden voetballen, ik noem een Henry, R9, Benzema, Rooney etc. Tegenwoordig kan ik eigenlijk alleen Kane opnoemen. En die zit in dat aspect zelfs nog onder bovengenoemde. Haaland is een dodelijke record-breaking afmaker, en excact dát is ook zijn taak.

11 april 2024 om 12:29

Het is helemaal niet absurd. Denk je dat een toptrainer als Guardiola geen inspraak heeft? Bovendien is Begiristain net als Guardiola ex Barca en heeft Guardiola ongetwijfelijd een hele directe lijn met hem. Dus ik denk dat Guardiola juist heel veel inspraak heeft.

Voetbal inhoudelijk snijdt de opmerking van Gijp ook veel hout. Guardiola denkt niet zo zeer in individuen maar in teamsamenstelling. En ja Haaland heeft voordelen maar ook een aantal nadelen. En dan is de trainer soms bikkelhard in zijn keuzes. Dus geen gekke gedachte van Gijp.

Elk systeem vraagt specifiek zaken van een spits. Kijk eens wat Ajax doorgaans van zijn spitsen vraagt. Dat is echt iets heel anders dan bijvoorbeeld een Italiaanse counterploeg. En ja Haaland is echt heel erg goed. Maar als hij bij City voor 90% functioneert is dat niet de 100% die Guardiola vraagt.

11 april 2024 om 12:43

Valt wel mee hoor, er is een artikel waarin Pep Begiristain bedankt voor het scouten en de enkele aankopen. Er zit natuurlijk een groot verschil tussen eigenhandig bepalen of Haaland blijft of niet, zoals Gijp suggereert, of een mate van inspraak hebben. Daarom gewoon een absurde claim van Gijp. Wat je in deze bedoelt met “trainer soms bikkelhard in zijn keuzes” ontgaat me dan weer aangezien ook dát weer de suggestie is dat Pep eigenhandig het lot van Haaland bepaald. Feit is dat tijdens het scouten al precies duidelijk was wat voor spits Haaland was, dus doen alsof dit nu allemaal een onaangename verrassing is lijkt me wat vreemd. Systeem was bekend, het type speler Haaland was ook bekend, en ze hebben hem na langdurig scouten gekocht. Zit waarschijnlijk wel goed en al dat gespeculeer zal achteraf gezien wel weer gebakken lucht zijn vermoed ik zo. City zocht blijkbaar een pure afmaker, daarom kochten ze Haaland. Ajax lijkt me niet relevant in deze aangezien City bewust voor Haaland koos, en niet een voetballende spits. Nogmaals, Gijp die suggereert dat Pep eigenhandig Haaland kan verkopen èn zeker gaat verkopen is ronduit absurd.

11 april 2024 om 13:29

Lijkt me dat we best wat voorbeelden hebben van spelers die door Pep aan de kant geschoven zijn en uiteindelijk door de club verkocht werden. Dat Pep zijn spelers kan verkopen is natuurlijk gechargeerd gezegd en door jou onterecht als uitspraak genomen. Ik noem een Zlatan, die werd ook niet door Pep (of Messi) verkocht, maar is uiteindelijk wel verkocht dankzij Pep. Zelfde zal gaan gebeuren met Cancelo, door Pep aan de kant geschoven en zal wrschl geen minuut meer onder hem spelen. Zo zijn er volgens mij nog wel wat voorbeelden van bij Pep en anders wel van andere coaches. Geen enkele coach verkoopt zijn eigen spelers, maar om te zeggen dat ze daar geen grote zeg in hebben is imo klets.

11 april 2024 om 14:04

Hij zegt letterlijk dat Pep hem wil verkopen dus niet City, lijkt me niet dat ik zijn claim daarom "onterecht" als uitspraak nam, aangezien ik oprecht denk dat Gijp oprecht denkt dat Pep eigenhandig het transfer beleid bepaalt. Je voorbeeld over Barça is dan ook welgeteld 1 voorbeeld en ik denk dat Pep vanwege z'n verleden daar misschien wat meer invloed had als trainer. Er zijn genoeg voorbeelden van coaches die invloed hadden op de verkoop van een speler, maar aan de andere kant minimaal net zoveel voorbeelden van coaches die nauwelijks tot geen invloed hadden op de ver/aankopen van spelers. Dat was nou precies mijn achterliggende punt in deze: dat sommige, waaronder Gijp, oprecht denken dat coach het meeste bepaald op transfer gebied. Terwijl bij Real Madrid bijvoorbeeld heel duidelijk is dat een coach weinig te zeggen heeft over het transfer beleid, maar Perez bijvoorbeeld. (zie gefrustreerde afscheidsbrief Zidane). Ook bij een Bayern München of PSG is het vrij bekend dat de cruciale beslissingen omtrent transfers zéér zeker niet door de trainer wordt genomen. Om te zeggen dat alle coaches per definitie een grote zeg hebben in het verkopen van spelers is imo dan weer klets. De waarheid ligt in het midden, en precies dát was mijn initiële punt.

Als Haaland niet scoort dan heb je ook gewoon een stuk minder aan hem. Hij is technisch verfijnd, heeft geen wereldpass, is niet heel sterk in de kleine ruimte. Allemaal aspecten die je eigenlijk wel moet hebben bij dit City. Ben blij dat Haaland de Balon d'or niet heeft gewonnen, maar wel de Gerd Müller award.

11 april 2024 om 11:27

Juist omdat hij zo'n a-typische speler voor City is, wonnen ze vorig jaar toch eindelijk de Champions League? Eindelijk een speler die ze gewoon vanuit alle hoeken en standen kon afmaken, en een speler die zo rete gevaarlijk is dat de rest een stuk meer vrijheid krijgt.

De andere negen veldspelers kunnen daar zo ongekend goed voetballen, dat die ene die dat niet kan alleen dat ene andere stukje goed hoeft te beheersen.

11 april 2024 om 11:36

Ook zonder Haaland hadden ze die UCL waarschijnlijk gewonnen. In de belangrijkste potten vond ik hem vrij afwezig namelijk. En eigenlijk bevestig je wat ik zeg. Je hebt dus een stuk minder aan Haaland als hij niet scoort. Leuk dat hij dan van alle standen kan schieten, maar zonder doelpunten heb je niks aan die schoten.

Edit: Ik zeg ook alleen dat je dan minder aan hem hebt, niet dat hij dan niks toevoegt.

11 april 2024 om 11:39

Denk dat men inderdaad onderschat wat de toegevoegde waarde is van Haaland in balbezit City. Hij is inderdaad niet erg goed in de combinatie en is in dat opzicht gewoon geen bijzondere voetballer. Maar hij is zo snel en dodelijk effectief voor de goal, dat je constant ervoor moet zorgen dat iemand de passlijnen blokkeert én één of twee verdedigers er constant bij staan. Uitstappen zit er niet bij, omdat je hem dan in de 1 op 1 kan krijgen met de keeper. Hierdoor ontstaat er veel meer ruimte om te voetballen voor de andere 10 spelers.

11 april 2024 om 11:43

rubentje13 - Ik onderschat de toegevoegde waarde van Haaland zeker niet, maar hij is sinds de winterstop gewoon een heel stuk minder gevaarlijk. Dat geeft niet, want zo gevaarlijk als hij tot nu toe altijd geweest was is ook bijna niet vol te houden jaren lang. Dinsdag had Rudiger hem in zijn 1tje volledig in de tang. In dat soort wedstrijden heb je in mijn ogen veel meer aan een bewegelijke speler zoals Alvarez in de spits bij City.

11 april 2024 om 11:43

Ik bevestig niet wat je zegt. Ik zeg dat hij complementair is aan het elftal, en dat hij elementen toevoegt die de rest niet heeft. Nóg weer een voetballer die geweldig is in het één keer raken of de kleine ruimtes, heeft ze die CL niet opgeleverd in voorgaande jaren. Terwijl ze wel bijna altijd de betere ploeg waren.

11 april 2024 om 11:47

Waarom zou city wel de CL winnen zonder hem? Ze hebben jarenlang met spelers in de spits gespeeld die voetballend goed zijn en dat heeft ze niks opgeleverd.

11 april 2024 om 11:49

Omdat ik Haaland in elke belangrijke pot redelijk afwezig vond. Daarom denk ik dat met de vorm van City vorig jaar zij ook zonder hem de CL wel gewonnen hadden. Prima toch? City heeft in voorgaande jaren ook wel enorm pech gehad en de finale is altijd een wedstrijd op zich. City heeft ook zonder Haaland een van de beste selecties van de wereld.

11 april 2024 om 11:54

Maar hij hoeft zelf niet de goals of assists te geven als hij puur door daar te staan al als een soort magneet 2 verdedigers naar hem toe trekt. De ruimte die dat oplevert voor de spelers om hem heen is voor technisch verfijnde spelers als die van City hetzelfde als een complete landingsbaan voor je neus geopend zien worden op Schiphol!

11 april 2024 om 12:06

Dat snap ik wel Yoericfc. Alleen zoals bijvoorbeeld dinsdag heeft Rüdiger hem alleen in zijn tang en dan heb je gewoon een stuk minder aan hem. Ik heb ook in andere topics aangegeven dat Haaland een van de beste spitsen (misschien wel de beste) is van de wereld. Ik geef alleen aan dat in het spel van City hij gewoon een stuk minder toevoegt als hij niet scoort. Jullie hoeven mij echt niet verder te vertellen wat hij toevoegt aan het spel, want dat weet ik zelf als spits zijnde ook wel. En nogmaals, ik zeg "minder toevoegen" niet "niks toevoegen".

11 april 2024 om 12:44

Heeft dat niet ook een beetje te maken met het feit dat Rudiger gewoon een echte specialist is en echt een ongelofelijk goede verdediger? Zoals Rudiger zijn er weinig en zelfs als hij in zijn eentje Haaland uit de wedstrijd houdt dan is dat nog steeds een taak waar hij 90 minuten zijn handen vol aan heeft waardoor hij op andere plekken moet verzaken.

Ik ben het verder wel helemaal met je eens hoor dat Haaland’s invloed op het spel van City minimaal is. Maar ik vind het niet terecht als er gezegd wordt dat City zonder Haaland ook de CL gewonnen zou hebben en dat zijn aandeel in de belangrijkste wedstrijden minimaal was. Hij heeft geen assists gegeven of een doelpunt gemaakt, maar zonder Haaland kreeg City het niet voor elkaar, ondanks dat het team misschien als geheels beter leek te functioneren.

11 april 2024 om 13:25

Ik zeg alleen dat ik denk dat City vorig jaar ook de CL had gewonnen zonder Haaland. Dat denk ik, is geen feit. Vorig jaar tikte elke speler van City een waanzinnig niveau aan. Daarom denk ik dat zij vorig jaar hoe dan ook die CL gepakt hadden. Ik vind dat Haaland in de belangrijkste wedstrijden in de CL de zwakste schakel was bij City vorig seizoen en jij vindt van niet. Prima.

Ja dat komt deels door de kwaliteiten van Rudiger, maar ook zeker deels door de huidige vorm van Haaland. Nogmaals, het is echt geen schande, maar hij verkeerd gewoon simpelweg niet zijn in zijn beste vorm.

Ik denk eerder dat het andersom is. Haaland is op een gegeven moment klaar met City, omdat een wedstrijd lang jagen op 3 á 4 kansjes en de bal nooit aanraken op een gegeven moment gaat vervelen.

Voor Pep is het juist heerlijk om een super gevaarlijke bliksemafleider in de spits te hebben staan, zo kunnen alle spelers om hem heen beter spelen en vanuit totale controle geniale assists geven. Haaland maakt ze toch vaak wel af.

11 april 2024 om 11:30

Ik zou juist zeggen dat hij, op dit moment, geen club gaat vinden waar hij meer kansen krijgt om te scoren dan bij City. Hij staat ook nooit op een eiland bij City en heeft altijd mede-spelers rond zich heen die de bal rondspelen. Dat is bij spitsen van andere clubs toch vaak helemaal anders.

11 april 2024 om 11:52

Alleen staat hij wel constant tegen een muur. Weinig ploegen willen voetballen, logisch natuurlijk. Maar dan krijg je dat ruimtes te klein worden en je moet hopen op zeldzame momentjes, met name tegen betere ploegen.

Als je die counters van Madrid telkens zag gister. Waar Vinincius en Rodrygo de gehele achterhoede bezig hield met zijn tweetjes, kan ik me voorstellen dat een Haaland bij Madrid daar bijvoorbeeld optimaal gebruikt zou worden of in ieder geval beter tot zijn recht zou komen.

11 april 2024 om 12:29

Maar hij is juist ook extreem gevaarlijk in bijvoorbeeld het snelle omschakelen. In de counter ga je geen betere vinden. 1 meter 95 rent de 35km per uur en is beresterk. Maar die kansen zijn er bij city weinig. Bijvoorbeeld bij een Liverpool of Real zou die denk ik nog beter zijn.

11 april 2024 om 12:59

Maar hoeveel topclubs krijgen zoveel ruimte elke match om op de counter te spelen dan? Lukaku is bv (deels) geflopt bij Chelsea en Man Utd omdat hij het vooral van counters moet hebben en je die ruimte te weinig krijgt bij een topclub. Haaland zijn kracht vind ik juist dat hij het niet alleen van counters moet hebben, maar ook vaak scoort tegen een ploegen met een laag blok.

Bij Real zou hij in de overgrote meerderheid van de matchen ook niet zoveel ruimte krijgen. City is waarschijnlijk de tegenstander die het meest ruimte laat om te counteren zelfs.

11 april 2024 om 11:57

Ik denk ook dat Guardiola eerder weg is bij City dan Haaland. Contract van Pep loop over iets meer dan een jaar af. Volgens mij heb ik nog geen berichten voorbij zien komen dat hij wilde verlengen in de engelse pers.

En elke andere coach bouwt zijn elftal om Haaland heen. Zeker als de Bruyne straks ook weg is. (ook zijn contract loopt af mid 2025)



Chelsea zou perfect bij hem passen. Brengt ons ook direct terug in de top 6, dat weet ik zeker. Gusto, Sterling, Callagher, Cucurella, Lavia, Badiashile op de bank. Zie Guardiola in topwedstrijden best met Alvarez beginnen. Edit opstelling niet goed overgenomen: Petrovic, James, Colwill, Disasi, Fofana, Chilwelll - Caciedo, Enzo, Palmer - Nkunku, Haaland. Dream big!

Petrovic
Disasi
Colwill
Fofana
James
Enzo
Caciedo
Palmer
Mudryk
Haaland
Nkunku
11 april 2024 om 11:26

Zou persoonlijk Fofana er voorlopig uithalen. Heeft 2 zware knieblessures gehad en de vraag is nog maar of hij uberhaupt nog op niveau komt. Daarnaast zou ik lekker beginnen met een 4-2-3-1 opstelling dan.

11 april 2024 om 11:37

Ik denk niet dat Chelsea hem op dit moment kan betalen zonder de halve selectie te dumpen. Zoveel ruimte hebben we niet in de FFP/PSR. City is de moeilijkste niet als het gaat om de verkoop van spelers aan competitiegenoten, maar Haaland aan een binnenlandse “tegenstander” verkopen lijkt me zelfs voor City echt even te gek.

Het is triest als ik naar jouw opstelling kijk en bedenk hoeveel spelers we hebben waar eigenlijk nog vraagtekens over bestaan. Hoe komt James uit zijn blessure? Kan Fofana het niveau nog wel aan? Wat gaan we hebben aan Romeo Lavia? Is Nkunku eigenlijk nog wel een heel seizoen fit te houden? Kunnen we niet beter doorselecteren als het op Chilwell aankomt?

11 april 2024 om 12:00

Dat klopt. Toch zie ik wel mogelijkheden als ik zie wie we van de hand kunnen doen. Lukaku, Ziyech, Kepa en Maatsen (of Chilwell doorselecteren). Mocht Silva een laatste wens hebben mag je hieraan meewerken. Cucurella mag bij een mooi bod van mij verder kijken. En verder zie ik ook geen heil meer in Sterling. Oprecht, verkoop ze maar allemaal hoor.

11 april 2024 om 12:27

Eens, verkoop ze maar! Maar dat is wel makkelijker gezegd dan gedaan. De salarissen die Sterling, Kepa, Lukaku en bijvoorbeeld Sarr verdienen zijn buitensporig en ik denk dat er geen club is die dat zou willen betalen. Dan moeten de heren zelf flink water bij de wijn doen en dat zie ik niet snel gebeuren.

11 april 2024 om 12:45

Denk alleen niet dat Haaland een stap terug wilt doen.

11 april 2024 om 12:58

Lief dat je denkt dat het maar 1 stap is.

Zover ik me kan herinneren speelde Foden als valse 9 en niet Bernardo Silva, echter begrijp ik wel heel goed wat Gijp bedoelt. In het seizoen 21/22 speelde City ook geweldig voetbal en na 2 geweldige krakers tegen Real lagen ze er toen uit in de halve finale CL. Vorig seizoen was Haaland natuurlijk fenomenaal en heeft een groot aandeel gehad in de treble, dit seizoen loopt het allemaal wat minder bij hem en dan krijg ik toch gauw een beetje het idee dat City Haaland niet perse nodig heeft.

alles leuk en aardig,met die zogenaamde valse spitsen lukte het hem het nooit de cl te winnen met city, met haaland lukte hem dat wel, vergeet niet dat je met haaland in de spits constant scherp moet zijn als tegenstander, dat geeft ruime voor zijn mede spelers, de tegenstander,die zich dan toch gauw meer focussen op haaland

Zou als Real Madrid zijnde liever Haaland halen dan MBappe gewoon omdat Vini op links het beste speelt net als MBappe. Met het snelle counter voetbal van Real is een spits als Haaland ideaal met Vini op links en Rodrygo oprechts.

11 april 2024 om 11:57

Als je de wedstrijd Real - City hebt gezien dan zag je dat je prima met 2 linksbuitens kunt spelen. Rodrygo en Vinicius stonden in het veld beide aan de linkerkant en City had daar totaal geen antwoord op bij de goals van Real Madrid. Het leek wel alsof ze met twee linksbuitens speelden. Dat kan dus ook prima met Vinicus en Mbappe.

De kwaliteiten van Haaland worden naar mijn mening wel onderschat omdat het even wat minder gaat. Maar zijn cijfers zijn volgens mij nog steeds heel indrukwekkend. Hij is geen Agüero, maar dat wist Guardiola voordat hij hem haalde. Maar ok, als Guardiola echt van hem af wil.... Ik zie hem graag als 2e spits bij PSV komen. Daar loopt al jaren een spits die ook niet kan voetballen, maar wel levert!

Lol heeft net de treble met City gewonnen en speelde 95% van de westrijden de tegenstander helemaal kapot. Is nu wederom topscorer en speelt 1 zaadpot en dan gaat Guardiola hem ff weg doen. Wat een onzin zeg. Als hij tegen een bepaalde tegenstander anders wilt spelen zet hij gewoon Alvarez erin. Van der Gijp vergeet even dat ze hier gelijk spelen tegen de nummer 1 van La Liga . Lijkt me meer dan logisch dat Ancelotti de bedoeling had om in 1e plaats Haaland uit de wedstrijd te spelen.

Haaland past juist perfect bij city. City creëert zoveel kansen per wedstrijd en ze hebben jarenlang iemand gemist die ze er in schiet.

Ik zou het wel onzin vinden mocht dat zo zijn, waarom zou Guardiola hem dan gehaald hebben 2 jaar terug. Het was toen toch ook al duidelijk watvoor spits Haaland was en hij heeft de verwachtingen sindsdien zelfs overtroffen.

Het is wel zo dat Haaland dit seizoen wat minder is dan het vorige. Hij kan meer brengen dan dat hij momenteel laat zien, ook al scoort hij dit seizoen nog steeds veel.

Het ligt sowieso in de lijn der verwachting dat Haaland niet nog 3 seizoenen bij Manchester City zal spelen. Hij heeft meermaals aangegeven in interviews dat hij zichzelf in meerdere topcompetities wil bewijzen, dus verwacht ik eigenlijk dat hij zijn contract niet zal verlengen en aan het einde van het seizoen 24-25 uit Manchester zal vertrekken.

De volgende logische stap is dan Spanje of naar PSG. Real lijkt me goed voorzien, dus dan houd je Barcelona over. Misschien wil hij terug naar Duitsland om de Bundesliga te winnen, dus dan heb je Bayern als optie. Barca, Bayern en PSG lijken mij de meest logische keuzes en ook eigenlijk de enige die hem kunnen en willen betalen. In Italië zijn er denk ik geen clubs die hem kunnen betalen.

Ik hoop zo dat hij weg gaat bij City. Past er echt totaal niet met zijn speelstijl.
Bij Real Liverpool of Bayern zou hij zo ongekend gevaarlijk zijn..

De afgelopen jaren was juist een scorende spits het probleem van City, zeker in de CL. Nu ze er vorig jaar eentje op de kop getikt hebben winnen ze toevallig ineens de Cl...
Je weet het nooit maar ik verwacht dat hij gewoon lekker blijft! En wie er überhaupt dan naar City moet komen is voor mij wel een raadsel.

Guardiola wilde volgens mij veel liever Kane. Dat was echt de perfecte spits geweest voor het spel dat City wil spelen. City heeft vorig jaar het spel aangepast aan Haaland. Neemt niet weg dat Haaland echt een fantastiche spits is. Kane is voetballend echt veel beter dan Haaland en had vorig jaar makkelijk 36 doelpunten gemaakt in de PL als je ziet dat hij er al 30 maakt bij Spurs, dat beduidend minder is dan City.

Ik denk zelf dat Haaland over 2 jaar vertrekt bij City.

Kane had de voetbalmachine van City helemaal afgemaakt. Die kan geweldig voetballen, laat zich inzakken en kan ook als het moet gewoon als een spits luren op die momenten.

Vooropgesteld dat Haaland een werkelijk fenomeen is hoor laten we dat niet vergeten.

Haha wat een onzin. Zul je net zien dat hij de komende wedstrijden weer 5 goals maakt en dat dezelfde mensen weer een ander verhaal hebben .. city kan met Haaland en Alvarez als 2 verschillende 9 verschillende systemen spelen. Die gaan ze never nooit wegdoen.



"gijp denkt" is al reden tot afhaken. In tegenstelling van wat Renã© wil doen geloven kijkt ie lang niet alles vanaf z'n bankie. Je merkt dat ie sommige wedstrijden gewoon totaal niet heeft gezien en spelers soms amper heeft zien spelen. Het ophemelen en afbreken van sommige spelers gaat nergens over en overtreft alle uitersten. Rene is een mooie kerel maar meer dan regelmatig een korreltje zout nemen bij z'n mening is niet overbodig.

Als er dan toch een spitsencarroussel op gang komt, kan Real Madrid beter Haaland aantrekken dan Mbappe.

Met de komst van Mbappe gaat dit ten koste van Rodrygo en het rendement van Vinicius Jr.
Mbappe komt namelijk het best tot zijn recht als hij vanaf de linkerflank naar binnen kan trekken. Het is geen diepe spits en dat mist Real Madrid momenteel wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren