Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Strafschoppen helpen Besiktas bij verwerking van midweeks drama

Laatste update:

Besiktas heeft zich zaterdagavond naast koploper Istanbul Basaksehir gemeld. De regerend landskampioen van Turkije won dankzij twee strafschoppen met 2-1 van Bursaspor en herpakte zich daardoor na de 6-0 nederlaag tegen Dynamo Kiev van dinsdag. Tegelijkertijd liet de verrassende koploper Istanbul Basaksehir twee punten liggen, waardoor Besiktas langszij komt.

/

Besiktas - Bursaspor 2-1
Bursaspor, met Joshua John in de basis, leek vlak voor rust de score te openen. Pablo Batalla zag zijn treffer echter afgekeurd worden wegens buitenspel, waardoor het 0-0 bleef in de eerste helft. Besiktas had daarvoor al enkele kansen gekregen om op voorsprong te komen. Deniz Yilmaz liet een uitstekende mogelijkheid onbenut en een inzet van Vincent Aboubakar werd door Merter Yüce van de lijn gehaald. In de tweede helft mocht Besiktas het vanaf elf meter proberen na een overtreding op Gökhan Gönül. Cenk Tosun verzilverde de buitenkans en maakte alweer zijn achtste doelpunt van het seizoen. Merter beging vervolgens een overtreding op Oguzhan Özyakup, waardoor Cenk opnieuw een penalty mocht benutten. Emre Tasdemir deed in blessuretijd iets terug en bepaalde de eindstand. Sercan Yildirim kreeg daarna nog rood.

Gençlerbirligi - Istanbul Basaksehir 0-0
Basaksehir verrast dit seizoen vriend en vijand, maar wist in de clubgeschiedenis nooit te winnen op bezoek bij twee competitiegenoten: Fenerbahçe en Gençlerbirligi. Aan de andere kant was de koploper al veertien uitduels op rij ongeslagen, wat een clubrecord was. Beide reeksen werden verlengd. Het werd geen spectaculaire wedstrijd in Ankara, al waren er wel kansen. Mehmet Batdal trof na achttien minuten de lat een kopbal en ook Alexandru Epureanu liet zich gelden namens de bezoekers. Bij Gençlerbirligi was Vedat Muriqi dreigend, maar hij stuitte op keeper Volkan Babacan. Na rust daalde het tempo gestaag en werden beide teams niet vaak gevaarlijk. Op basis van doelsaldo behoudt Basaksehir de koppositie.

Wordt Besiktas opnieuw kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Besiktas zou Besiktas niet zijn als ze het in de laatste minuten niet spannend zouden maken. Totaal onnodig ook. Heel veel valt er over deze wedstrijd niet zeggen. Beide penalty's waren terecht in mijn ogen bij die eerste gebruikt die aanvaller van Bursaspor heel dom zijn handen waar Gokhan heel goed gebruik van maakt en de tweede is heel overduidelijk een strafschop dat was gewoon ouderwets pootje haken. De passing van een heel hoop spelers was vandaag weer onnauwkeurig dat begint echt een probleem te worden. Necip is echt een strijder, maar voetbaltechnisch gezien heb je echt bar weinig aan hem. Toch moet hij blijven, want het is een jongen van de club en een absolute strijder.

Al met al hebben we ons goed hersteld na de domper in de CL.

10 december 2016 om 19:17

En dat marcelo donkerrood had moeten krijgen.

10 december 2016 om 19:30

En Merter Yuce ook.

10 december 2016 om 19:32

Valt opzich genoeg over de wedstrijd te praten dus.

10 december 2016 om 19:42

Ik denk niet dat de scheids het ene team meer bevoordeeld heeft dan het andere team vandaag. Anders valt er natuurlijk genoeg te zeggen over elke wedstrijd die er gespeeld wordt, want er worden altijd fouten gemaakt in een wedstrijd.

10 december 2016 om 19:35

İk kan je alvast vertellen dat jullie maximaal 1/2 transfers zullen doen. Als jullie uit de groepsfase waren gekomen was het anders geweest, en dan bedoel ik niet de 3e plek. Besiktas moet rekening houden met FFP, en dat weet Orman heel goed.

Wat een wedstrijd.
Stand is misschien wel 2-1 en lijkt het nip, maar dit was echt een 1 richtingsverkeer wedstrijd.
We hebben Bursaspor helemaal opgerold. Heerlijk gespeeld, met name toen Tolgay erin kwam, was het gewoon sneu voor Bursa. Maar natuurlijk verprutsen we gigantische kansen en scoren zij nog een x uit een vrije bal. We zouden Besiktas niet zijn als we eens rustig een wedstrijd kunnen kijken.

Mijn voorspelling is! Zorg dat je tot de winterstop alles wint met 2/3 transfers worden we zeker kampioen.
Spelen ver uit het beste voetbal in Turkije! Heel kut uitschakeling in CL maar dat laten we achter ons. Volgend jaar keren we daar terug! Met name een echte 10 (talisca nog blessure) een superspits zoals Gomez! Een linksbuiten en een laatste man het liefst! 4 transfers is heel veel tijdens de winterstop maar ze zijn wel broodnodig.

Hehe prachtig om te zien hoe Besiktas-fans in korte tijd hebben leren relativeren. Daar waar men doordeweeks de scheidsrechter met de grond gelijk maakte, hoor je vandaag niets over de lokale Thomson. Geen rode kaart aan Marcelo, goedkope penalty voor Money Gokhan. Ome Yildirim heeft weer eens staan strooien met zijn snoeppot. Geen schaamte niks. Zeg dan op zijn minst dat je dit soort praktijken niet nodig hebt om te winnen.

10 december 2016 om 20:10

Ik moet je hierin helemaal gelijk geven gangster! Geen rood, penalty is geen penalty... Na t drama van afgelopen week met de scheids, wordt er nu niks over de scheids gezegd, apart..

10 december 2016 om 20:38

Daar hebben we hem hoor.. meneer ik heb altijd een excuus om me niet te vertonen wanneer gala verliest. Jaren lang onder fanatieke gala fan ulusoy kampioen geworden, en nou even modder gooien naar bjk. Vandaag heeft er maar 1 team gevoetbald en dat was bjk. Scheids was ook drama maar dat is niks nieuws. Valt me trouwens op dat wanneer gala van de mat wordt getikt dat dan ineens jou cavia ziek is of een andere smoesje en dat je daarom de wedstrijd niet hebt gezien

Ik wordt schijtziek van eindeloos getik achterin, ga gewoon voetballen, het moest hier 5-1 worden ipv 2-1.. Besiktas 75 procent balbezit.

Scheids floot niet perfect, maar wie zegt dat Marcelo rood moest krijgen is niet goed bij zijn hoofd. Eerste strafschop was makkelijk gegeven en Merter had een tweede gele kaart moeten krijgen bij de tweede penalty.

Ik had heel veel vertrouwen in hem, maar Aboubakar wordt hem niet. Ik verwacht geen 26 doelpunten net als Gomez, maar hij had nu op minimaal 7-8 moeten staan in de competitie. Hij heeft er evenveel als Omer Sismanoglu, en dat voor een salaris van 3.3 miljoen netto. Onacceptabel.

In de winter moeten er minimaal 3 spelers bij, desnoods alle drie op huurbasis. Vooral in de aanval komen we echt tekort.

10 december 2016 om 20:24

Alsjeblieft man, Marcelo moest donkerrood krijgen.

Een Chileen die in ene loepzuiver crossed op een Argentijn, de Argentijn die in ene vanuit de lucht doorplukt naar de spits, en laat die spits nou net een lompe Turk zijn zonder enige voetbalgochme. Dat had uit een prachtige combo de 0-1 moeten zijn. Ik snap Bursaspor echt niet. Presteren heel vaak boven hun kunnen tegen de grote clubs en hebben een zeer fanatieke en voor Anatolië begrippen een grote aanhang. En dan als ze een keer mee mogen doen in Europa, worden ze eruit geknikkerd tegen Servische en zelfs Georgische middenmoot ploegen. Ach ja, blijft een mooie club, alleen af en toe zo gaar als een pittige Adana. Gefeliciteerd met de nodige overwinning Bjk. Ik heb de tweede helft niet gezien dus ik ga niet oordelen over de scheidsrechter. Straks Badr tegen Rico. Morgen River tegen Boca en dan maandag pas Fener. Houdoe

Mede door het goede spel en de arbitrale dwalingen pakt Besiktas hier een overwinning. Thuis zijn ze dit seizoen in de competitie nog ongeslagen, wat natuurlijk razend knap is. Echter hebben ze in 13 wedstrijden in de Vodafone Arena maar liefst 9 penalty's gekregen. 9, dames en heren. Waar de 2e penalty een loepzuivere pingel is, vond ik dat Gokhan zich wel heel makkelijk liet vallen naar mijn inszien buiten de 16. Ook Marcelo Guedes moest eerder douchen, getuige de reactie van de spelers van Bursaspor, dat altijd een rustige club is. Ja, ik begrijp Sercan Yildirim helemaal. Maar nogmaals, Besiktas speelt nog steeds het beste spel van de Grote 3 en de overwinning van vandaag is verdiend.

10 december 2016 om 20:57

Flackogs, ik vraag me echt af wat Gokhan Gonul volgens jou had moeten doen??
Hij wordt toch geraakt en vastgehouden al is het maar heel even. Tuurlijk gaat hij vallen, ik geef wel toe dat hij er buiten was maar om hoeveel cm gaat het? 5-10? Denk je scheids heeft microscoop bij zich ofzo? Gokhan valt in de 16 en ja dan geef jij zelfs een penalty.

Zowel Marcelo als Merter moesten rood krijgen dus daar hoeven we echt niet met zijn allen over te gaan brullen. Iedereen die de wedstrijd heeft gezien heeft gezien hoe Besiktas als speelgoed met Bursa heeft gespeeld. Overwinning is dus gewoon helemaal terecht (2e alinea is voor iedereen hier op vz bedoeld )

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren