Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stam verwelkomt Liverpool-verdediger: ‘Speler die iedereen graag ziet’

Laatste update:

Reading heeft zich versterkt met Tiago Ilori, zo meldt de club op zijn website. De 23-jarige verdediger komt over van Liverpool en tekent bij de club van trainer Jaap Stam een contract voor 3,5 jaar. Hoeveel The Royals betalen voor de Portugees, is niet bekend gemaakt.

/

Stam liet weten blij te zijn met de komst van Ilori. “Tiago is een verdediger die iedereen graag ziet: technische kwaliteiten, goede pass, snelheid, kwaliteit en fysiek sterk. We willen altijd spelers halen die iets toevoegen aan ons team”, zegt de Nederlandse oefenmeester. “In deze competitie, met alle wedstrijden die we moeten spelen, kunnen er schorsingen of blessures ontstaan. Dan is het belangrijk dat je opties hebt. Als je naar de toekomst kijkt, moet je de kans grijpen als je een speler als Tiago vast kan leggen.”

Ilori werd door Liverpool drieënhalf jaar geleden voor 7,5 miljoen euro overgenomen van Sporting. Bij the Reds brak de verdediger echter nooit echt door, hij speelde slechts drie wedstrijden in het eerste elftal van Liverpool. Na verhuurperiodes bij Granada, Girondins de Bordeaux en Aston Villa laat de club hem nu definitief vertrekken.


Denk je dat Tiago Ilori een versterking is voor Reading?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij bij Sporting was gebleven was het beter geweest voor hem. Hij speelde in de basis en werd gezien als het grooste verdedigende talent in Portugal. Hij speelde net een half jaartje en ging toen al naar Liverpool

18 januari 2017 om 12:36

Gegokt en verloren. Veel mensen hadden hetzelfde gedaan in zijn situatie. Liverpool is een van de mooiste clubs van de wereld imo en hoogstwaarschijnlijk dacht hij er hetzelfde over. Laten we hopen dat Stam hem aan de praat krijg dan heeft hij er een uitstekende verdediger bij.

Goeie speler voor Reading, goeie zet van Stam!
Zou wat zijn als Stam in zijn debuutjaar in de Championship promotie weet af te dwingen!

18 januari 2017 om 14:02

Dat wordt heel lastig dan, Newcastle en Brighton staan op dit moment op de directe promotieplekken, en om nog maar de play offs te bereiken en vervolgens te winnen is een hele klus. Het zou mooi zijn maar niet waarschijnlijk.

Goede aankoop voor Japie Stam en Brian Tevreden. Jonge, goede verdediger die zich nog echt kan en gaat ontwikkelen.

Reading slaat hier een goede slag mee!

Niet alleen voor Stam ook een goede zet voor Ilori zelf. Wat die wel niet allemaal kan leren van een Oud verdediger als Stam !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren