Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Speler van zowel PSV als Ajax op prestigieuze lijst wereldwijde toptalenten

Laatste update:

The Guardian heeft woensdag een lijst met zestig toptalenten van over de hele wereld gepubliceerd. De Britse krant maakt een selectie van de spelers met de grootste potentie die na het begin van 2006 zijn geboren. Op de lijst vinden we twee spelers uit de Eredivisie terug: één van Ajax en één van PSV.

De Amsterdammers worden vertegenwoordigd door Jorrel Hato. De centrale verdediger annex linksback beleeft dit seizoen zijn definitieve doorbraak in de Johan Cruijff ArenA en is haast al niet meer weg te denken uit het elftal van Maurice Steijn.

"Ajax zit in een lastige periode, maar er is een jonge speler uit Rotterdam die Ajax plezier brengt", schrijft de krant over Hato. "De zeventienjarige is fysiek sterk, snel en bezit over fantastische opbouwende kwaliteiten."

Namens PSV prijkt Tygo Land op de lijst. De middenvelder werd in de zomer van 2022 door de Eindhovenaren overgenomen van sc Heerenveen en maakte eerder dit seizoen zijn debuut in de hoofdmacht.

"Eindelijk hebben we een nieuw talent uit het noorden van Nederland", begint The Guardian over Land. "Hij treedt daarmee in de voetsporen van Arjen Robben. Land werd daarnaast onder meer al vergeleken met Frenkie de Jong en Andrea Pirlo."

Naast Hato en Land zijn ook bekende groeibriljanten als Endrick en Warren Zaïre-Emery opgenomen in de lijst. Eerstgenoemde heeft op jonge leeftijd al een transfer naar Real Madrid verdiend, terwijl hij nog actief is in zijn thuisland Brazilië. Zaïre-Emery kan daarnaast al regelmatig op speelminuten rekenen bij Paris Saint-Germain.

De lijst met talenten is een jaarlijks fenomeen van de Britse krant. In eerdere jaren verschenen onder anderen Xavi Simons (RB Leipzig), Ryan Gravenberch (Liverpool) en Matthijs de Ligt (Bayern München) al eens op de lijst. Vorig jaar stonden met Mike Kleijn (Feyenoord), Gabriel Misehouy (Ajax) en Julian Rijkhoff (Borussia Dortmund) drie Nederlanders op de lijst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hato gaat het sowieso wel halen, zo veel kwaliteit op die leeftijd. Ben over Land nog niet helemaal overtuigd, deze jongen heeft veel minder minuten gemaakt t.o.v Hato. Als het zo’n supertalent is zou hij er nu al moeten staan.

11 oktober 2023 om 19:30

Ajax heeft weinig alternatieven op dit moment terwijl PSV genog kwalitatief goede spelers rond heeft lopen. Dus je kan moeilijk zeggen dat hij op grond van aantal speelminuten geen super talent is.

11 oktober 2023 om 19:32

Serieus? Die jongen is 17. Zelfs iemand als Frenkie speelde op die leeftijd nog in de jeugd van Willem II. Dat zegt helemaal niets

11 oktober 2023 om 19:41

Land trainede al meet PSV 1 en debuteerde zelfs al voor het eerste van PSV. Of je op je 17e al vast in het eerste speelt zegt niet alles. Laat Land maar lekker zijn pad bewandelen. Herinneren we ons Kluivert nog? Op zijn 17e al basisspeler bij Ajax, maar grote hoogtes heeft ie nooit bereikt.

11 oktober 2023 om 20:36

Tsja, scoorde Bakalli niet zijn hattrick tegen NEC op zijn 16e?

Nee vanaf 21 kan je normaal gesproken pas zeggen welk niveau iemand daadwerkelijk gaat halen. "Ja mAaR BiJ MBapPe ZAg jE hEt Al oP ZiJN 17e"... Ja en bij Maher lag de wereld aan zijn voeten op zijn 18e. Gakpo werd tot zijn 21e gezien als de minste van onze 'linksbuiten golf', maar wie staat nu het hoogst aangeschreven? En speelde Frenkie niet pas sinds zijn 20e bij Ajax 1?

12 oktober 2023 om 08:41

Slaat ook idd helemaal nergens op. ‘Eindelijk hebben we een nieuw talent uit het Noorden van Nederland’ aldus de Guardian. Die zitten natuurlijk vanuit Engeland al jarenlang te wachten… ‘nee helaas, deze komt uit het Zuiden, nee helaas deze uit het Oosten, nee helaas deze komt uit het Westen…jaaaaaa eentje uit het Noorden van Nederland, eindelijk!’

Wat is de situatie van Kleijn nu bij feyenoord? Wordt hij op termijn verhuurd aan een dordrecht/excelsior of?

11 oktober 2023 om 20:07

Speelt in de O21 bij Feyenoord. Hij heeft vandaag minuten gemaakt in de oefenwedstrijd tegen Excelsior.

Het is toch ook een groot PR circus dergelijke verkiezingen.

Als we Hato onder de loep leggen dit seizoen heeft hij inderdaad momenten die een potentie verraden, maar er zijn ook vele matige momenten in verdedigende en in passende zin.

11 oktober 2023 om 20:06

Ben het met je eens dat dit vooral PR is/er weinig waarde aan gehecht moet worden, maar een 17-jarige basisspeler bij een club als Ajax (los van dat het dit seizoen dramatisch is) hoort wel op zo'n lijst. Hij is ten opzichte van zijn leeftijdsgenoten prima op koers om de Europese top te halen. Of hij dat ook haalt is altijd afwachten.

11 oktober 2023 om 20:22

Juist het feit dat hij als 17 jarige in het eerste van Ajax staat legt helaas het probleem van Ajax bloot. Bij Feyenoord Az en psv had hij nu nooit een basisplaats gehad. Dat zegt op dit monent niet veel over zijn talent, al zie je wel dat hij popotentie heeft. Hoewel het een rotseizoen is zal hij hierdoor veel leren en sneller volwassen worden.

11 oktober 2023 om 20:32

Bij PSV had hij denk wel basis gestaan. Bij Feyenoord wellicht ook als back. Hancko speelt hij er natuurlijk nooit uit. En voor we een verkeerde discussie gaan krijgen; Hartman doet het ook fantastisch, maar als er een jongen is met zoveel potentie als Hato wordt dat soms ook meegenomen en dan telt niet alleen de kwaliteit op het moment zelf. Zelfde eigenlijk voor Boscagli/Hato.

11 oktober 2023 om 20:57

Haha, ben je vroeg aan de drank begonnen vandaag? Wat ik me dus oprecht afvraag, geloof je dit zelf nu ook?

Bij Feyenoord zal hij nooit een basisplaats hebben. Zeker linksback speelt hartman de sterren van de hemel. Die gaat echt niet op de bank zitten.

12 oktober 2023 om 12:18

Hij had boscagli of Hartman er echt nog niet uitgespeeld.hato is een prima talent maar nog niet meer dan dat.staat wekelijks te schitteren bij de nr 16 van Nederland..zijn tijd komt nog wel

Land ontwikkelt zich geweldig. Die zich gaat komend seizoen in het elftal spelen.

12 oktober 2023 om 09:52

Speelde bij zijn debuut ook aardig mee, hoop dat hij dit seizoen meer invalbeurten krijgt. Bij J-PSV staat hij er (volgens mij) nu vast in de basis en laatst ook nog 2 goals gemaakt. Nu is dat niet het allerbelangrijkste, maar een middenvelder die ook nog scorend vermogen heeft, is altijd welkom. Veerman heeft dat ook wel, maar met name een Van Bommel of Cocu scoorden aardig veel voor een middenvelder, met Van Ginkel die dat later ook deed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren