Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Solskjaer liet medewerkers Manchester United huilen met prachtig gebaar

Laatste update:

Ole Gunnar Solskjaer is vastbesloten om door te gaan als manager. De Noor, die in november vorig jaar werd ontslagen bij Manchester United vanwege tegenvallende resultaten, heeft het afgelopen jaar gebruikt om te reflecteren en alles voor zichzelf op een rij te zetten, schrijft The Athletic. Volgens de sportsite heeft de coach daarbij onder meer alle 168 wedstrijden teruggekeken die hij in zijn tijd bij United aan het roer stond. Ook heeft hij goede sier gemaakt bij de medewerkers van de club.

Solskjaer kreeg bijna meteen na zijn actieve loopbaan een functie in de technische staf bij United, als trainer van het beloftenteam. In november 2010 vertrok hij na veertien jaar bij de club en keerde hij terug naar zijn geboorteland om de leiding te krijgen bij Molde FK. Via Cardiff City, FK Clausenengen en opnieuw Molde werd hij in 2018 bij United aangesteld als interim-manager na het ontslag van José Mourinho. Een jaar later kreeg hij de touwtjes in handen met een driejarig contract.

Dat United een speciale plek in het hart heeft bij Solskjaer, blijkt wel uit het feit dat hij een maand na zijn ontslag alle medewerkers van de club kerstsokken heeft gestuurd met luxe cadeau's. Volgens The Athletic, die schrijft over een goede band tussen Solskjaer en de mensen op de werkvloer, kreeg hij daarmee meerdere mensen aan het huilen. Als speler droeg hij tussen 1996 en 2007 het shirt van United. Solskjaer schreef onder meer zes keer de Premier League op zijn naam en één keer de Champions League.

De afgelopen twaalf maanden heeft hij alles voor zichzelf op een rij gezet en besloten om door te gaan met het trainersvak. Solskjaer zou zijn verblijf bij United nauwkeurig hebben geanalyseerd, daar hij alle 168 wedstrijden waarvoor hij verantwoordelijk was heeft teruggekeken. Ook heeft hij veel gezeild en Europa rondgereisd om wedstrijden live te bekijken. Het is niet bekend of Solskjaer zijn trainersloopbaan in Noorwegen nieuw leven wil inblazen of daarbuiten. Als trainer werd hij twee keer kampioen met Molde en veroverde hij de landstitel met de beloften van United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Mooi toch, zo’n bericht tussen alle wat negatievere berichtgeving. Althans. Vind ik.

Ole Gunnar Socksjear.

7 december 2022 om 07:18

Jammer dat Man Utd de laatste jaren erg afhankelijk is geweest van de vorm van bepaalde spelers. Pogba die man utd uit een slop haalde, om vervolgens ook weer weg tezakken, daarna bruno fernandes. Hopelijk wordt het nu gewoon een stabiele top4 ploeg.

7 december 2022 om 09:20

Je zou zeggen dat ze daar de trainer voor hebben. Maar zijn focus op Ed/nl spelers is iets te groot. En dan ook nog de dubbele hoofdprijs betalen, waardoor je niet meer posities kunt versterken. Zijn gehengel naar Frenkie de Jong is ook absurd, die wil Spanje niet verlaten.

7 december 2022 om 09:44

Antony is het dubbele voor betaald maar Martinez en Malacia absoluut niet.

7 december 2022 om 10:31

Prima gozer die Solskjaer en heeft het ook prima gedaan als coach bij United naar mijn mening. Op zijn laatste seizoen na. Toen stond hij zesde wat natuurlijk veel telaag is voor een club als United

Als je alle 168 wedstrijdem van hem ziet als trainer bij United, dan zit je in een depressie zou je zeggen. En dan heb je ook een nieuwe bril nodig want het was niet om aan te zien

7 december 2022 om 08:27

Wat een onzin. In het jaar 19/20 en 20/21 is Solksjaer met United 2e en 3e van de Premier League geworden. Moeten we nog maar zien of Ten Hag zulke cijfers kan overleggen in twee seizoenen. En het voetbal altijd niet om aan te zien? Southampton een keer met 9-0 afgeslacht, AS Roma met 6-2. En ook lastige uitwedstrijden zoals City (0-2) en Sociedad (0-4) gewonnen in die seizoenen. Ik vond dat hij toen het maximale eruit haalde. Daarna werd het pas minder onder Solksjaer.

7 december 2022 om 09:19

Helemaal met je eens Alckmaria. Het werd pas minder toen Ronaldo kwam. De tweede seizoenshelft van 20/21 was United verschrikkelijk goed met Rashy, Martial en Greenwood. Echt een gevaarlijk team met alleen maar snelle aanvallers. Toen Ronaldo kwam, zonder toestemming van Ole, liep het in de soep.

7 december 2022 om 09:30

Och... ten Hag moet het nog maar laten zien. Makkelijk scoren dit. Totaal andere situatie.

Arsenal City Chelsea Liverpool Spurs hebben in die tussentijd niet stilgezeten tijdens de transferperiodes.
Toen United 2e werd moest Liverpool het met een half team doen, Arsenal nog niet de juiste spelers had, Chelsea gooide Lampard eruit en Spurs zaten ook in een dip. Dat is nu wel anders en zal het moeilijker worden om in de top 4 te eindigen dit seizoen.
Daarbij speelde United beter zonder fans. Want ze konden niet tegen die druk

Nu noem je 4 wedstrijden op van de 168. Dat is niet veel he.

Dat hij het beste uit zijn team haalde ben ik niet mee eens. Want hij gebruikte er maar 11.

Na 168 wedstrijden verwacht ik progressie en niet een keer een leuke wedstrijd om daarna er flink vanaf te gaan tegen Watford.

Toen OGS vaste aanstelling kreeg, ging het bergafwaarts qua spel. En dat was in zijn eerste seizoen al.

7 december 2022 om 10:46

Totaal andere situatie? Eth heeft met miljoenen gesmeten en heeft op dit moment 20 goals voor en 20 tegen in de PL. Het Man Utd van OGS in tweede helft van 20/21 was het beste Man Utd in de periode na Ferguson. Zowel qua veldspel als qua prestaties. Geen niveau City of Bayern maar 10x beter dan hoe het nu gaat. En dat zeg ik als Man Utd fan.

7 december 2022 om 09:06

Misschien moet jij ze ook eens terug kijken. Zaten echt hele leuke wedstrijden tussen. Hij gebruikte de kracht van de ploeg. Ze speelden soms echt goed voetbal. Alleen zijn laatste seizoen werd het minder.

7 december 2022 om 09:20

Welke wedstrijden waren dat dan, PanFC. Die wedstrijden net na de corona break? Waar vele teams conditioneel niet in orde waren??
Voor de rest kun je die wedstrijden op 1 hand tellen.

Het is wat het is.

Die 2e en 3e plek verbloemde het slechte spel van United. Het werd er gewoon niet beter op.

7 december 2022 om 10:40

Ah, maar dat het er niet beter op werd is weer een heel ander verhaal. Als je kijkt naar wat hij heeft neergezet in vergelijking met anderen, heeft hij het zo slecht nog niet gedaan. Ook nadat hij het overnam van Mourinho werd er leuk gespeeld. Countervoetbal, dat misschien wel. Maar dat werkte goed en zag er ook best leuk uit. En daar ging het mij om ten aanzien van messiutrecht zijn reactie.

Leuk gebaar van hem natuurlijk. Ook beetje de reden waarom hij toentertijd aangesteld werd. Door zijn historie bij de club. Dat was uiteindelijk ook het probleem omdat hij totaal geen relevante ervaring had voor een club als united.

7 december 2022 om 08:33

Het is lastig te zeggen wat exact het probleem was/is. Want sinds het vertrek van sir Alex is elke formule geprobeerd, van heel onervaren met band met de club tot extreem ervaren en succesvol. Het werkte allemaal niet. Om dan achteraf te zeggen dat gebrek aan ervaring het probleem was lijkt me wel wat simpel.

7 december 2022 om 08:39

Het klopt dat ze verschillende soorten coaches hebben gekozen. Maar je kon al ver van te voren aangeven dat het niet zou gaan werken met OGS. Zelfde geldt met Rangnick.

Aan de andere kant ligt het ook echt niet alleen aan de coaches hoor. Je hebt vaak genoeg gehoord dat de coaches hele andere spelers wilden dan dat ze uiteindelijk kregen. Het is een combinatie van beide waar de coach altijd verantwoordelijk is.

7 december 2022 om 09:08

Volgens mij werkte het behoorlijk onder Solskjaer. Toen hij het overnam haalden ze CL. Werden 2e jaar erop. Had toen een mindere periode, maar Rangnick deed het nog minder.

7 december 2022 om 09:15

Dat is volgens mij niet zo lastig. Het probleem lag/ligt imo niet bij de coaches maar bij het beleid.

7 december 2022 om 09:23

@real8madrid precies. Als een Van Gaal en Mourinho er weinig van kunnen maken, weet je dat je selectie niet in balans is. En nog steeds niet. Daarnaast betalen ze ook steevast te veel voor spelers, die eigenlijk niet het niveau hebben om standaard voor de top4 mee te doen en een gooi naar de titel. Voorbeelden genoeg van de afgelopen jaren.

Ik hoop zo dat ze ten Hag echt gaan steunen ..
Want dan komt deze prachtige club weer terug in de top van het voetbal.
Pracht club .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren