Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Solbakken komt met oneliners over Hilbert van der Duim en Frenkie de Jong

Laatste update:

Stale Solbakken, de bondscoach van Noorwegen, is blij met de onverwachte kans om nog bovenaan te kunnen eindigen in Groep G van de WK-kwalificatiereeks. Na het 0-0 gelijkspel tussen Noorwegen en Letland van zaterdagavond rekende Solbakken op een Nederlandse zege in Montenegro, zeker toen Oranje op een 0-2 voorsprong kwam. Het werd echter 2-2 in Podgorica, waardoor Noorwegen zich dinsdagavond kan verzekeren van WK-kwalificatie middels een overwinning in De Kuip.

Op de persconferentie voorafgaand aan de cruciale kwalificatiekraker geeft Solbakken toe verrast te zijn door het puntenverlies van Oranje in Montenegro. "Nu hebben we wel weer kans. Maar dat wil niet zeggen dat wij wel even winnen van Nederland", voegt hij eraan toe. "We spelen tegen een van de beste teams van Europa. Hilbert van der Duim heeft zich ook weleens te vroeg rijk gerekend." De bondscoach verwijst naar het WK schaatsen in 1981, toen de kleurrijke Nederlandse schaatser bij de vijf kilometer een ronde voor het einde van de race al juichend over de streep kwam.

De Noorse schaatser Amund Sjöbrend profiteerde uiteindelijk van de blunder. "Nederland stopte nu ook te vroeg. Normaal weten ze wel hoelang een wedstrijd duurt', beseft Solbakken, die weet dat Oranje aan een gelijkspel voldoende heeft. "Maar ik verwacht dat ze gaan aanvallen”, stelt hij evenwel. "We zijn zeker niet kansloos. We zullen wel op ons hoogste niveau moeten spelen. Dan kan alles gebeuren."

Solbakken maakt tevens van de gelegenheid gebruik om Louis van Gaal beterschap te wensen. De bondscoach van Oranje viel zondagochtend van de fiets en liep een breukje in zijn heup op. "Ik hoop dat Van Gaal snel herstelt van zijn blessure. Hij is nog steeds een voorbeeld voor heel veel trainers. Ik wens hem beterschap", zegt Solbakken. Hij noemt Van Gaal een van de beste trainers ooit. "Maar ik dat Nederlanders zich meer zorgen zouden hebben gemaakt als Frenkie de Jong in een rolstoel zat dan Van Gaal."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met alle respect voor Noorwegen, maar zonder Haaland mag je deze gewoon niet verliezen (zeker thuis). En ja, Montenegro 2-2 mocht ook niet, maar we doen het in thuiswedstrijden nu eenmaal beter. Ik verwacht ook gewoon een overwinning. Zo niet, horen we ook niet op dat stomme WK.

15 november 2021 om 20:53

Zelfs met Haaland moet je dit winnen. Als je de aanvoer naar Haaland stopt heb je helemaal geen kind aan hem. Hij is afhankelijk van de aanvoer en zal nooit vanaf eigen helft een solo beginnen. Never nooit!

15 november 2021 om 23:22

Dat is iedere spits

16 november 2021 om 11:28

De een veel meer dan de ander.. zie Prime messi(valse spits), zie R9, zie Zlatan, zie george Weah.. er zijn echt wel spelers die het kunnen. Dat zijn de echte supertalenten van the game op 9.. niet Haaland… But i understand that you get mad if he is ur favorite player 🙂

2 of 3-0 Nederland , Clean sheet en niet al teveel problemen.

16 november 2021 om 04:05

Doe dit nou niet man. Wat een gemakzucht zeg. En als we niet winnen zeker janken weer. Ik heb ook wel het gevoel dat we dit winnen, maar niet meteen met een clean sheet en al helemaal niet met 3-0. 1-0 of 2-1 lijkt me wat realistischer.

Prachtkerel die Solbakken, en ik zou hem ook zeker niet onderschatten. Hij hield het Barca van Pep ook op een gelijkspel toen hij trainer van Kopenhagen was.

Die Noren kunnen wel tof doen, maar het wordt morgen gewoon 3-0. Als ze nou Haaland hadden, zou je nog bang kunnen zijn voor een wonder, maar dit gaan we gewoon echt niet verliezen. Die kunnen gewoon lekker gaan schansspringen volgende winter.

Tja maar ik vrees Flekken nu. Anderzijds het is niet alsof zij Donnarumma in hun doel hebben staan.

16 november 2021 om 09:56

Flekken is in goede vorm en doet het uitstekend.

Enige puntje is dat hij zijn debuut moet maken, maar het is niet zo dat hij een broekie is.

Qua kwaliteiten doet hij echt niet onder voor anderen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren