Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sofiane Boufal: ‘Het was heerlijk om Cristiano Ronaldo te zien janken’

Laatste update:

Sofiane Boufal geeft Cristiano Ronaldo een schop na. De vleugelspits van Marokko zegt te hebben genoten van de tranen die de Portugese ster rijkelijk liet vloeien na zijn uitschakeling op het WK in Qatar. Marokko was, met Boufal als basisspeler, in de kwartfinale met 1-0 te sterk voor Portugal.

Ronaldo raakte gaandeweg het toernooi in Qatar zijn basisplaats kwijt en moest het tot zijn frustratie in de kwartfinale tegen Marokko doen met een invalbeurt van veertig minuten. Toen Ronaldo inviel had Youssef En-Nesyri de Marokkanen al op 1-0 gezet. Ronaldo kon ondanks verwoede pogingen niets meer aan die stand veranderen en droop na het laatste fluitsignaal overmand door emoties af.

"Met alle respect voor Ronaldo, maar ik vond het heerlijk om hem te zien huilen, in plaats van dat wij huilden", zegt Boufal in een vooraankondiging van zijn interview met het Qatarese programma Alkass. De aanvaller maakte na het WK een transfer van het Franse Angers naar Al Rayyan in Qatar. Volgens de 29-jarige linksbuiten komt Ronaldo niet in aanmerking voor de titel 'greatest of all-time'.

"Ik geef de voorkeur aan Lionel Messi", geeft Boufal ruiterlijk toe. De voormalig speler van onder meer Lille OSC en Southampton hoopt nog op een terugkeer in het Europese topvoetbal. "Mijn droomclub is Barcelona. Daar zou ik graag voor willen spelen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je hebt slechte verliezers en slechte winnaars. Boufal is duidelijk een slechte winnaar.

14 april 2023 om 20:32

Hij zegt liever dat hij huilt dan wij. Is iets heel anders dan wat de titel insinueert.

14 april 2023 om 21:01

Inderdaad, een goede winnaar.

14 april 2023 om 23:02

Goede winnaar, maar heeft alles verloren in z’n carrière hahahaha. dus dat goede winnaar mag hij nog bewijzen

14 april 2023 om 22:16

Wat een onzin zeg."het is fijn dat hij huilt ipv dat wij dat doen". Is dat echt zo'n gekke uitspraak? Of heb je alleen de titel van het artikel gelezen?

Ronaldo onder de bus gooien en dan een open sollicitatie naar Barcelona.. deze voetballer wil gewoon punten scoren. Best belachelijk dat dit het belangrijkste is wat hij te zeggen heeft over de mooie WK-campagne van Marokko.

15 april 2023 om 04:56

Zelfs als Barca fan zie je dit inderdaad. Dit is gewoon open sollicitatie naar Barcelona haha. Beest trieste reactie. Dat je Ronaldo niet mag en voorkeur voor een andere speler hebt prima, maar dan nog hoef je geen legende als Ronaldo onder de bus te gooien.

Boufal kan geweldig voetballen en wanneer hij voor ons scoorde waren het altijd wereld goals. Maar hij is zo wisselvallig als het weer in Schotland en nog te lui om uit zijn ogen te kijken.
Als hij nu dezelfde werklust als Ronaldo had, was het een topspeler geweest.

14 april 2023 om 20:30

Zijn rendement is niet goed genoeg hij zou voor Marokko meer kunnen betekenen dan anderen want voetballen kan hij echt.

14 april 2023 om 21:51

Hij is zonder te overdrijven echt één van de meest technische voetballers die ik ooit heb zien voetballen maar zijn rendement en wisselvalligheid laten hem inderdaad vaak in de steek waardoor hij nooit de top heeft gehaald

Wel respect hebben voor Ronaldo maar het leuk vinden om hem te zien huilen.. Nee gozer, dan heb je geen enkel respect..

14 april 2023 om 21:16

Heb je gelezen wat er staat?

Liever hij huilen dan ik huilen omdat ik dan uitgeschakeld was. Lijkt me niet heel schokkend of disrespectvol toch?

14 april 2023 om 21:26

Mensen lezen de tekst niet Daei.

14 april 2023 om 22:41

Als hij het algemeen over de Portugezen houdt wel, nu focust hij zich specifiek op Ronaldo en blaat over Messi..

Marokko was geweldig op het WK. Maar wat waren hun fans en spelers arrogant. Denk dat er op een gegeven moment heel de wereld tegen hun was.

Met als hoogtepunt ‘airport is that way’

14 april 2023 om 21:52

Spelers arrogant? Wat heb ik gemist?

14 april 2023 om 21:56

Nou uitspraken als deze ?

14 april 2023 om 21:59

Je verwijst naar afgelopen WK en deze uitspraak is volgens mij een paar uur geleden gedaan? En verder zegt hij niet zoveel geks als je daadwerkelijk het artikel leest in plaats van alleen de titel

14 april 2023 om 21:59

Heb je de tekst wel gelezen? Wat is er arrogant aan ik zie hem liever huilen dan ons?

14 april 2023 om 21:53

Heel de wereld? Ik denk juist dat heel de wereld voor Marokko was alleen België en NL niet.

14 april 2023 om 21:58

Uhh.. kijk eens pagina’s op sociaal media van bv 433 terug. Nadat de Marokkanen Ronaldo gingen disrespecten keerde de voetbalwereld zich tegen Marokko.

Los daarvan speelde Marokko wel een uitstekend toernooi. Zit veel kwaliteit in dat elftal.

14 april 2023 om 22:00

Kun je aangeven welke spelers zich respectloos hebben uitgelaten richting Ronaldo?

15 april 2023 om 00:01

Pépé heeft anders wel een kus op zijn voorhoofd gekregen van El Yamiq 🤭

15 april 2023 om 04:34

Jajoh dat is wat jullie ervan maakte heel de wereld was voor ons. Marrako had samen met Argentine de meeste fans. Maar iedereen was tegen ons. En Ik ben het Hemelvaart met Boufal eens lekker dat hij heeft gehuild in plaats van wij voelde heerlijk. Een team dat vocht voor elke meter heeft gewoon met een team vol wereld sterren.

Helemaal eens met boufal. Ik kan er ook van genieten. Ik kijk het ook terug op YouTube

14 april 2023 om 23:01

Zielig leven heb je dan zeg. Genieten van andersmans verdriet. Ik neem aan dat je weinig in je trieste leven hebt om blij voor te zijn. Elke dag 9-5 hard werken met tegenzin om je huur te betalen. Lekker samen wonen met je vrouw die vaak vreemd gaat, nu ik dit zo type zou ik ook wel lachen. Wat een kutleven moet je hebben om van een anders verdriet te genieten. Ik geniet dat Palestijnen elke dag worden geslachten en gebombardeerd… dat zeg ik toch ook niet. Triest persoon

Boufal, nergens geslaagd bij een beetje subtop club heeft praatjes over 1 van de grootste voetballers op de aarde, kan niet gekker worden!

Wie is Boufal? Een voetballer zonder mentaliteit die overal is gefaald. zou wel iets mentaals niet goed zijn die arrogantie. Dat een speler die nooit wat heeft gepresteerd dit durft te zeggen, gewoon lachwekkend. Maar even serieus heeft deze man niet door hoe lachwekkend dit is

Hij formuleert het en beetje onhandig maar zegt verder niks raars of persoonlijks naar Ronaldo toe maar liever zij dan wij dus.

Jammer dat Boufal weer de zoveelste Marokkaanse technische voetballer is die veel te weinig uit zijn carrière heeft gehaald.
Met een beetje topsporters mentaliteit had hij zeker jaren bij een subtopper hebben kunnen spelen.

Ga maar lekker los, hij bedoelt het echt niet slecht hoor, ik zie ook liever R7 huilen dan Amrabat uit Ede

15 april 2023 om 15:22

Ach laat die Ronaldo fans maar janken.Wat zegt boufal nou verkeerd ? Hij kreeg een vraag over het wk en over Ronaldo of Messi , daar gaf die dan antwoord op en dit zei die er achteraan, Hollanders waren toch uitgeschakeld door wie ?????Gelukkig hebben wij geen weghorst maar echte voetballers .

Volgens mij heeft Boufal hier via zijn IG al op gereageerd met dat het “fake” zou zijn..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren