Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Snelste doelpunt ooit in Premier League; record Ledley King sneuvelt

Laatste update:

Shane Long heeft zichzelf dinsdagavond de boeken ingeschoten. De aanvaller van Southampton scoorde in de uitwedstrijd tegen Watford al na 7,69 seconden(!) en maakte zo het snelste doelpunt in de geschiedenis van de Premier League.

Long zette nadat Watford de wedstrijd had afgetrapt direct druk op de defensie van the Hornets, waarna hij de bal tegen zich opgeschoten kreeg door Craig Cathcart. De Ierse spits kon meteen aflopen op doelman Ben Foster en rondde uiteindelijk af met een vernuftig stiftje.

Long lost Ledley King af als snelste doelpuntenmaker in de geschiedenis van de Premier League. King scoorde in 2000 na 9,9 seconden voor Tottenham Hotspur in de competitiewedstrijd tegen Bradford en gold bijna twee decennia als de snelste doelpuntenmaker van de hoogste Engelse competitie. Andere spelers die razendsnel scoorden in de Premier League waren Alan Shearer (in 2003 na 10 seconden), Christian Eriksen (in 2018 na 11 seconden) en Mark Viduka (in 2001 na 11 seconden).

Het doelpunt van Long betekende als vanzelfsprekend een droomstart voor Southampton. The Saints stonden voorafgaand aan het duel met Watford op een zestiende plaats in de Premier League en kunnen de punten goed gebruiken in de strijd tegen degradatie. De voorsprong op de nummer achttien Cardiff City bedroeg voor vanavond vijf punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Prachtige goal en het lijkt mij dat het record lang op zijn naam zal blijven staan.

23 april 2019 om 21:32

Hahahaha

23 april 2019 om 21:37

Nananananananana, grapje voor de sfeer, voor de sfeer, grapje voor de sfeer

Dat noemen ze nou een flitsende start!

Sorry, maar toen ik ''long lost Ledley King'' las moest ik even 2 seconden nadenken, anyone else?

23 april 2019 om 21:46

Ledley King was een in potentie geweldige verdediger. Echter door blessures nooit helemaal volledig tot wasdom gekomen.

23 april 2019 om 23:18

Ondanks de blessures toch wel een legend hoor. Speelde, wanneer fit, eigenlijk altijd geweldig.

23 april 2019 om 23:00

Ledley King is een van de grootste "what if's" in Engeland, die jongen was een beest en kon heel goed verdedigen. Iedereen is het er over eens dat als hij niet zo blessuregevoelig was geweest hij een hele lange tijd aan de top zou spelen. Maar dat zijn wel meer "engelse" spelers geweest

24 april 2019 om 01:04

Ledley King is helaas al Long lost ja.. IJzersterke verdediger, maar jammer genoeg veel te veel blessures gehad.

Dat duurde inderdaad niet long.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren