Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Snelle en wendbare spits’ maakt verzameling Belgische topclubs compleet

Laatste update:

Mohammed Tchité heeft en bijzondere verzameling compleet, nadat zijn transfer naar Club Brugge is afgerond. De in Burundi geboren aanvaller tekende voor drie jaar en komt over van Standard Luik, en aangezien de 28-jarige Tchité in het verleden ook al uitkwam voor Anderlecht is hij nu de eerste speler ooit die onder contract heeft gestaan bij alle drie clubs uit de traditionele top drie van België.

Club heeft de komst van Tchité via de officiële website bekendgemaakt. “Ik ben zeer blij dat de overgang rond is”, vertelt de spits, die omschreven wordt als ‘snel en wendbaar’ en in de Belgische Jupiler pro League al enkele seizoenen geldt als een van de beste voetballers. Tchité zal in Brugge onder meer voormalig AZ-verdediger Ryan Donk als ploeggenoot krijgen.

De ploeg van trainer Georges Leekens, die het Belgisch elftal onlangs verliet, werd in 2005 voor het laatst landskampioen en won in 2007 de Belgische beker. Tchité hoopt dat de prijzenkast in Brugge snel aangevuld kan worden en dat hij daaraan zijn bijdrage kan leveren. “Ik kijk ernaar uit om met Club voor de prijzen te gaan en om samen te spelen met spelers als Odjidja, Donk en anderen.”

Denk je dat Club Brugge kampioen van België wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens de Belgische media is dit een zeer verrassende transfer, aangezien die jongen al rond was met Al-ain uit de Arabische Emiraten.

Jammer voor Ron Jans.

Goeie spits, maar is toch al een beetje over zijn hoogtepunt heen lijkt het. En bovendien, met Leekens wint Club toch niks ;

Ben wel benieuwd wat Vleminckx daar allemaal van vindt en of hij niet gaat vertrekken.

21 juni 2012 om 10:24

ik vrees voor vlemickx.... je hebt dan nog baca, wie ik niet echt slecht vind.... akpala..

en leekens gaat niet echt met veel spitsen spelen denk ik... eerst resultaat en dan mss wat aanvallender..

dusja..

goeie aankoop voor club, inderdaad jammer voor jans, een van de sterkhouders van standard vertrekt naar de concurent. wat komt daar voor terug?
wat mij betreft ideaal type om rond vleminckx te spelen, jammer genoeg voor vleminckx hebben ze nog enkele spitsen meer. ook benieuwd of er vleugels gaan komen wat de ex spits van nec toch wel nodig heeft (type huntelaar)

21 juni 2012 om 10:29

Tchité is geen sterkhouder, maar wel een ervaren kracht voorin. Als ze niemand halen blijft Cyriac (21) en Batshauyi (18) over. Daarbij komt nog eens kijken dat deze twee erg blessuregevoelig zijn.

21 juni 2012 om 11:11

Cyriac heeft ook een clausule in zijn contract en Anderlecht denkt eraan hem te halen, dus als het zo doorgaat heeft Standard binnenkort geen spitsen meer! Ondertussen is Felipe ook al verkocht.

21 juni 2012 om 12:04

Als Duchatelet niets gaat ondernemen is het volgend jaar oorlog in Luik. Een overgangsjaartje kan nog op begrip rekenen, maar dan moeten de resultaten dit seizoen wel volgen. Voorlopig lijkt Duchatelet zijn investering in Luik vooral terug te willen verdienen.
De grote namen verlieten Standard vorig jaar al, maar als Cyriac na Felipe en Tchité ook vertrekt is het kot te klein in Luik. Benieuwd naar hoe het gaat aflopen daar...

Begin toch te twijfelen of ik nog een nieuwe seizoenskaart ga halen.. belachelijk dat ze alle toppers verkopen en niet morgen investeren van Duchatelet. Vorig jaar Witsel, Mangala, Defour, Carcela, Benteke, Camara verkocht en wat krijg je ervoor terug? Buyens, Vainquer, Buzaglo (helaas geblesseerd) en Bjarnasson. Hoop dat Jans er iets van kan maken al zie ik het somber in nu Tchité vertrekt. Daarnaast heeft Bolat vorig seizoen al aangegeven dat hij vertrekt. Dan blijft er helemaal niets over.

21 juni 2012 om 11:13

Idd, Bolat heeft duidelijk laten merken dat hij koste wat kost weg wil. Felipe en Tchité zijn al weg, Anderlecht wil Cyriac, Van Damme en Pocognoli worden ook links en rechts genoemd, Kanu wil ook een transfer maken... Ik vraag me toch serieus af waar ze mee bezig zijn!

21 juni 2012 om 11:27

Filipe speelde erg sterk 2e seizoenshelft. De gehele verdediging was sterk, maar het middenveld is compleet uit balans. Van Damme centraal op het middenveld, terwijl hij beter linkshalf kan spelen. Vainquer die na 6 pirouetjes nog altijd op dezelfde plek staat en Buyens wil wel, maar kan het gewoon niet.
Ik hoop niet dat Cyriac vertrekt. Groot talent, maar steeds als het begint te lopen raakt hij geblesseerd.

Dit zal wel niet de opstelling worden, maar als er toch niets fatsoenlijkswordt gekocht zal hij het met deze spelers moeten doen.

Moris
Goreux
Kanu
Gershon?
Pocognoli
Bjarnasson
Buyens
Van Damme
Gekpé / Bia
Cyriac
Seijas

Standard Luik heeft altijd fantastische voetballers gehad, maar de leegloop is sinds vorig seizoen opzienbarend. Dit seizoen vind wederom dezelfde leegloop plaats en de kwaliteit van Standard gaat logischerwijs ook achteruit. Ik ben benieuwd hoe Ron Jans dit gaat bewerkstelligen, want met Danny Verbeek als enige aankoop gaat het een lastig verhaal worden.

ze hebben dan ook een nieuwe voorzitter, de oude (d'onofrio) is buitengetrapt. die man had connecties overal ter wereld en heeft van Standard weer aan titels geholpen, met hulp van al die topspelers die ze voortbrengen uit hun eigen opleiding natuurlijk. met de nieuwe voorzitter zijn alle mensen van vroeger verdwenen en herkennen we de club enkel nog bij zn naam.

Ben in shock. Voor het eerst in jaren haalt Club Brugge eindelijk goeie spelers. Lijkt wel of er iets mis is met hun scouting. Vorige zomer al en nu met Jorgensen en Tchité weer twee goeie spelers er bij. Jammer, want ik wilde gaan solliciteren bij Club als scout

Dûchatelet heeft het afgelopen jaar zowat iedereen verkocht die er toe deed in Standard, enkel Bolat en Van Damme blijven nu nog over. Bovendien zijn er nauwlijks versterkingen die naam waardig gehaald, vooral middelmaat en jongens die nog moeten groeien. Zowel in de diepte als in de breedte zitten ze stevig in de probelemen op dit moment, ben benieuwd wie ze nog gaan halen.

Ook van de kant van Club begrijp ik deze transfer niet. Met Vleminckx, Bacca en Akpala hebben ze al drie goede spitsen voor één positie(er van uitgaand dat ze met zo'n overvloed aan middenvelders wel met 5 middenvelders zullen spelen. Dit geldt trouwens ook voor de aankoop van Jorgensen...

Zonde dat deze jongen weggaat bij Standard. Er blijft zo idd heel weinig over; de afgelopen jaren hadden ze echt een heel mooi elftal vorig jaar zijn natuurlijk al veel jongens vertrokken maar het wordt echt tijd dat er goed geïnvesteerd gaat worden. Er komen altijd wel leuke talenten door uit de jeugd maar dat is niet voldoende. Met Jans hebben ze wel de goede trainer nu maar er moeten toch wel in elke linie een aantal jongens bijkomen.

De transferperiode duurt nog lang en ik denk dat Duchatelet en Jans nog wel de nodige jongens gaan halen, daar is ook wel geld voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren