Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla slaat toe en maakt miljoenen over voor collega van El Ghazi

Laatste update:

Ibrahim Amadou vervolgt zijn loopbaan bij Sevilla. De Zuid-Spaanse club en Lille maken zaterdagavond de overgang van de middenvelder naar het Ramón Sánchez Pizjuan bekend. Met de overgang van de 25-jarige Amadou, die zich voor vier seizoenen aan de Spaanse club verbindt, is naar verluidt een bedrag van vijf à zes miljoen euro gemoeid.

Amadou kan niet alleen op het middenveld maar ook centraal achterin en zelfs als rechtsback uit de voeten. Hij startte zijn loopbaan bij AS Nancy, waar hij samenspeelde met Sevilla-verdediger Clement Lenglet. In de zomer van 2015, op 22-jarige leeftijd, maakte hij de overstap naar Lille, dat eerder al Sebastien Corchia aan Sevilla verkocht.

Amadou speelde 102 officiële duels voor Lille, waarvan 87 in de Ligue 1, en was vorig seizoen captain van de Noord-Fransen, die ook Anwar El Ghazi op de loonlijst hebben staan. Sevilla nam eerder Roque Mesa, die vorig seizoen al op huurbasis voor de club uitkwam, van Swansea City over en heeft Duje Caleta-Car van Red Bull Salzburg op het oog als vervanger van Lenglet. Laatsgenoemde lijkt zich zondag of maandag aan Barcelona te verbinden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je de titel zo vluchtig leest, dan was het ook te mooi om waar te zijn wanneer het echt over El Gazi ging. Wat is die jongen overhyped geweest zeg

30 juni 2018 om 20:18

Zo zijn alle talenten van Ajax. Word een enorme hype achter gezet waar 90% gewoon niets van waar maakt, zie Kishna, El Ghazi, Sana.

30 juni 2018 om 20:35

Kluivert

1 juli 2018 om 08:39

Frenkie De Jong, Bazoer en Riedewald

30 juni 2018 om 20:28

@ Fredotje77,

Toen el Ghazi nog bij Ajax speelde, gaf ik dit ook al aan: in mijn ogen waren er 2 punten waardoor Ajax minder presteerde:

1- vooral in de periode onder de Boer speelde el Ghazi natuurlijk veel, maar in mijn ogen haalde de Boer veel creativiteit en vrijheid bij el Ghazi (en meerdere spelers van Ajax weg). Alle spelers van Ajax moesten onder de Boer de bal (in een veel te laag tempo) rond blijven tikken en kregen vrijwel geen vrijheid in hun spel en ik kan me nog herinneren dat een van de eerste wedstrijden van el Ghazi in Ajax 1 tegen AZ was en toen scoorde hij ook een fraai doelpunt, maar ergens tegen het einde van de wedstrijd kreeg el Ghazi een aardige schop te verwerken nadat hij zijn tegenstander aan het uitdagen was met trucjes en dat hij dan 'n schop kreeg, dat vond ik zelf geen probleem maar de Boer gaf na de wedstrijd aan dat el Ghazi dat moest afleren en toen dacht ik echt van 'juist daarvoor kom je toch naar het stadion en dat soort dingen horen erbij, toch?', maar mede daardoor kreeg el Ghazi in mijn ogen weinig ruimte voor individuele en fraaie acties.
2- Ook had ik bij el Ghazi had idee dat hij beter tot zijn recht zou komen vanaf links. Bij Ajax speelde hij altijd vanaf rechts, maar zo af en toe had hij weleens een zeldzaam moment dat hij vanaf links speelde en dan kwam er echt veel meer dreiging van hem af en ik kan me nog herinneren dat hij in het seizoen 15-16 'n keer tegen AZ aan het begin van het seizoen vanaf links speelde en toen speelde hij een prima wedstrijd, met een fraaie goal (hij scoorde die wedstrijd trouwens 2x) en ik denk dat hij vanaf links ook nog meer rendement zou hebben, al was zijn rendement vanaf rechts ook niet verkeerd.

Vond het ook wel jammer dat el Ghazi onder Bosz uitbeeld raakte bij Ajax, want ik had juist gehoopt en verwacht dat juist el Ghazi zich wel thuis zou voelen in het systeem van Bosz, maar helaas is dat dus niet gebeurd.

Want onder Bosz was het voetbal veel directer en in een hoger tempo, terwijl de Boer meer op controle speelde en nutteloos rondtikken in een veel te laag tempo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren