Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Seck belandt via Barcelona en Rome in Keuken Kampioen Divisie

Laatste update:

Almere City huurt Moustapha Seck volgend seizoen van AS Roma. De linksbenige verdediger werd de afgelopen seizoenen al gestald bij Carpi, Empoli en Novara in de Serie B en komt volgend seizoen dus uit in de Keuken Kampioen Divisie. Hij speelde nog geen enkele competitiewedstrijd voor Roma, al deed Seck wel mee in de Europa League-wedstrijd tegen Astra in december 2016.

De 22-jarige Senegalees speelde tussen 2005 en 2013 in de jeugdopleiding van Barcelona. Hij stapte vervolgens over naar Lazio, waar Seck samenwerkte met toenmalig jeugdtrainer Michele Santoni. Het tweetal wordt nu herenigd, want Santoni is sinds vorige maand de trainer van Almere. Na drie seizoenen bij Lazio vertrok Seck overigens naar AS Roma, waar zijn contract nog een jaar doorloopt. Vorig jaar deed hij met de Romeinen nog mee aan de International Champions Cup.

"Michele heeft in Italië al eerder met Moustapha gewerkt en hij stond bovenaan zijn wensenlijst", zegt technisch directeur Robert Maaskant op de website van Almere City. "Ongeveer een maand geleden hebben wij samen een presentatie gegeven aan het management van AS Roma over de ambities van Almere City FC. Mede dankzij de doortastendheid van Michele plukken wij daar nu de eerste vruchten van."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Soow! Almere is lekker bezig. Lekker zo een connectie van Santoni. Deze speler is toch een flinke kwaliteitsimpuls.

21 juli 2018 om 20:02

Waarop baseer je dat? De beste knul is in de Serie B niet eens verder gekomen dan hooguit 7 duels per seizoen de afgelopen 3 jaar. Van de zeven keer van vorig jaar ook nog eens vijf keer als invaller.

21 juli 2018 om 23:47

Alleen al op basis van zn eerste pot gisteren. Zoveel beter dan de gemiddelde Juup/onderkans eredivisie speler. Stond niet voor niets bovenaan het lijstje van Santoni.

22 juli 2018 om 11:38

Een goede pot maakt geen goede speler, beetje voorbarig om daar alles op te baseren.

21 juli 2018 om 17:08

Zonnesteek?

21 juli 2018 om 17:16

Jij post dit al rijdend op dr fiets met waterflesjes in je mandje opweg naar de plaatselijke ouderen?

21 juli 2018 om 17:19

Haha, ik lig helemaal plat hier

21 juli 2018 om 17:19

op zn oranjefiets dan ook wel nog he

21 juli 2018 om 17:18

@oranjefiets

Je schrijft: "wat ik mij oprecht afvraag he?! Maar hebben jullie mensen geen leven buiten voetbalzone? Ik bedoel als je thuis zit en van de uitkering leeft, tja das lullig. Maar ga dan iets nuttigs doen met je leven en niet reageren om deze site. Want voor wie doe je het? Ga je medemens helpen! Ga met dit warme weer langs ouderen. Flesjes water uitdelen!"

Als je weer met je oranjefiets op pad gaat, zou ik de volgende keer mijn helm opdoen. Er is kennelijk iets helemaal mis gegaan tijdens je vorige ritje.

21 juli 2018 om 17:21

dit is alweer de zoveelste gouden reactie van vandaag. helm op haha. volgens mij is voetbalzone door een paar trolls ingevallen. ik zie heel de dag van die absurde comments. veel accounts zijn ook aangemaakt in de laatste dagen.

21 juli 2018 om 23:34

Heerlijk dit, zegt ie dat ie on topic gaat, gaat ie het over een hele andere divisie hebben. humor dit

Na Francis (Manchester City) is dit de tweede huurdeal met een topclub. Francis mist een groot gedeelte van de voorbereiding, omdat hij basisspeler is op het EK U19 met Engeland.

Deze huurdeals en de aankoop van Niek Vossebelt (Aanvoerder FC Den Bosch) laten zien hoe goed Almere City in ontwikkeling is. Benieuwd naar de twee beoogde versterkingen in de aanval, al hoop ik dat Efmorfidis ook zijn kansen gaat krijgen en gaat pakken.

Gelukkig voor hem is deze competitie niet uit te spreken in het buitenland, dat scheelde een hoop uitleg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren