Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schaken ziet slechte zet: ‘Hij stapt slecht uit en moet de linkerkant afdekken’

Laatste update:

Nederland staat na de eerste helft met 0-1 achter. In het programma Leeuwen bekijkt en bespreekt Voetbalzone samen met twee oud-voetballers de WK-wedstrijden van de Oranje Leeuwen en de Marokkaanse Leeuwen van de Atlas. Voor Nederland – Argentinië nemen Jos Hooiveld en Ruben Schaken plaats in de analistenstoel naast presentator Justus Dingemanse. Wat zijn hun bevindingen na de eerste helft?

Beide ploegen hielden elkaar tot de vijfendertigste minuut in balans. Andries Noppert zag enkele onschuldige schoten op zich afkomen, totdat Lionel Messi de Oranje-defensie doorbrak. De absolute vedette van Argentinië kreeg de bal in de as en dribbelde direct op Nathan Aké af. De dribbelaar dreigde naar links, maar gaf uiteindelijk een steekpass richting de rechts lopende Nahuel Molina. De vleugelverdediger nam aan en tikte de bal vervolgens langs Noppert.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De analisten zien een Nederlands elftal dat daadkracht mist. “Het is nog zoeken naar de ruimtes. Een beetje een schaakspel”, zegt Hooiveld, die een moment van Frenkie de Jong symbool vindt staan voor de eerste helft. De middenvelder speelde een afvallende bal vanaf de helft van de tegenstander helemaal terug naar Virigil van Dijk op de helft van Oranje. “Dat doet hij toch ook niet bij Barcelona?” Schaken is het eens. "Het gaat te veel terug. Breien, breien..." Daarnaast vond de voormalig buitenspeler Aké en Blind er slecht uitzien bij de tegengoal. “Blind moet sneller naar binnen, als Messi daar aan het dansen is. Aké moet gewoon zijn linkerbeen afschermen, met rechts doet hij niet zo veel."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Nederland vanavond verliest, hoop ik stiekem op een finale tussen Messi en Ronaldo.

9 december 2022 om 21:00

daar gaat marokko morgen al een stokje voor steken

9 december 2022 om 21:02

Frenkie word altijd zo gehyped, maar is vooruit voetballend zo matig. Blind gaan we het toch nooit meer over hebben , parodie op een verdediger. Bewijst hij al het hele seizoen en toch mag hij altijd maar blijven staan.

Haal Van Dijk , Depay , De Roon en Bergwijn er af , Zet Malacia linksback en Blind naar binnen ,Klaassen en Simons op het middenveld erbij en Luuk in de spits met Gapko vanaf links

Blind is daar weer ouderwets grassprietjes aan het tellen

Wanneer ziet Blind er verdedigend niet slecht uit? Hopen op zijn "wereldpassing" om zijn fout recht te trekken in de tweede helft

9 december 2022 om 21:04

Hier op de tv in Australië geven ze de fout echt niet aan Blind alleen in een goed uitgelegde analyse maar zijn De Jong , De Roon en de grote VanDijk met Ake de schuldigen, het begint al eerder door niet in te stappen of te laat (Ake)

9 december 2022 om 21:06

Dan kunnen ze in Australie zo wel zien, maar Blind dient gewoon tussen zn man en het doel te staan.. niet aan de buitenkant. Dat leer je al bij de F-jes. Al vaker gebeurd dit toernooi, maar vaak herstelde Ake Daley zn foutjes dus daarom kan ik het Ake nu niet zo kwalijk nemen.

9 december 2022 om 21:08

De aanval begint bij een duel met Blind en Molina. Blind doet een tackle en sjokt achter Molina aan ipv gelijk erop te duiken om hem het ook maar een beetje moeilijk te maken, hij blijft verder sjokken en daardoor kan Messi die bal richting Molina en Blind geven. Messi blijft Messi, daar kan je wel 4 man op zetten, maar als Blind iets meer energie erin had gegooid was die kans er niet eens geweest.



10 december 2022 om 11:14

Mee eens en het spel van Blind begint mij echt te frustreren (bij Ajax is het net zo). Die man kan misschien niet sneller maar het ziet er ook niet naar uit dat hij zijn best doet het maximale qua snelheid eruit te halen. En dan is het nog een naive gokker ook die continue van het ‘positive’ (lees ploeg in balbezit komend) uit gaat, dus ipv rekening te houden en goed te positioneren verdedigend is hij al bezig zich aanvallend te positioneren.

9 december 2022 om 22:09

Hij kan zo magistraal positioneren naar het schijnt. Die jongen kan staan, daar staan ze in de hemel voor te klappen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren