Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa

Laatste update:

Na een doelpuntrijk duel tussen AC Milan en Genoa hebben beide ploegen genoegen moeten nemen met een punt. Na dik negentig minuten besloten de ploegen op 3-3. Door het puntenverlies kan Juventus, dat het later opneemt tegen AS Roma, op drie punten van Milan komen. Genoa is zeker van een plek in de middenmoot.

Aan de kant van Milan kreeg Tijjani Reijnders een basisplaats toebedeeld. Samen met Ismael Bennacer vormde hij het blok op het middenveld. Spits Olivier Giroud werd in zijn rug gesteund door Rafael Leão, Christian Pulisic en Samuel Chukwueze.

Genoa tekende al snel voor de 0-1 na een overduidelijke overtreding van Fikayo Tomori in de zestien van Milan. Mateo Retegui pakte zijn verantwoordelijkheid en schoot binnen achter Mike Maignan: 0-1.

Dat leek ook de ruststand te worden, ware het niet dat Milan vlak voor het laatste rustsignaal van de eerste helft toesloeg. Chukwueze bediende Alessandro Florenzi, die prima binnenknikte: 1-1.

Genoa speelde echter prima en wist net als in de eerste helft ook snel op voorsprong te komen in de tweede helft. Caleb Ekuban kopte keihard binnen, Maignan stond versteend: 1-2.

Twintig minuten voor tijd wist Milan andermaal op gelijke hoogte te komen, toen Matteo Gabbia binnenkopte uit een hoekschop. Enkele minuten later werd het zelfs 3-2 voor Milan. Pulisic gaf voor op Giroud, die met een heerlijke volley raak schoot.

Genoeg voor de zege was het alleen niet. Morten Thorsby, ex-sc Heerenveen, gaf voor richting de eerste paal, waar Retegui de man was die de gelijkmaker claimde. Het was echter Malick Thiaw die het eigen doelpunt achter zijn naam kreeg, nadat hij de bal ongelukkig tegen zich aan kreeg geschoten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jezus wat snakt deze mooie ploeg naar het einde van het seizoen. Lange tijd was het een schandalige vertoning. Tactiekloos en inspiratieloos. Kijk als ALLES al is verdeeld, oké, snap ik dat je het beetje laat lopen tegen het einde van het seizoen, maar nu is er nog een ding om voor te spelen; de tweede plaats dus geen excuus om zo zwak voor de dag te komen. Dan wisselt Pioli Leao, die notabene nooit wordt gewisseld, nou dan is het wel klaar denk je, draaien ze het alsnog om en maar in laatste minuut alsnog gelijk, Heel vreemd.Enfin. En Giroud die nu officieel zijn productiefste seizoen beleeft qua doelpunten bij Milan en met zijn op één na beste seizoen uit zijn carrière (beste was bij Arsenal 15/16) afscheid neemt van Europa. Echter als je zijn assist ook meetelt dan is zijn beste seizoen uit z’n carrière wel dit jaar aangezien hij ook dikke 8 assists heeft als nummer 9, waardoor z’n totaal komt op 24 G/A dit seizoen.AC Milan snakt naar een frisse wind en gelukkig wijst alles erop dat die er komt. Nu hopen dat die trainer een hele andere kijk heeft. Want dat heeft deze, super mooie, club wel nodig. Tactiek moet weer hoog in het vandaal komen. En dan met name discipline. De rest; talent, goals, goede spelers hebben ze wel aardig. Het scheelt vooral in tactiek en medische team moet op de schop Forza Milan!

5 mei 2024 om 20:18

Achteraf ben ik nog blij dat we op deze plek op de ranglijst staan. Als je naar de selectie op zich kijkt vind ik hem nog prima, maar dat je mijlenver achterloopt op Inter en het geluk hebt dat Napoli niet vorig seizoen doorhebt verbloemt de boel een beetje. Enige logische conclusie is inderdaad een frisse wind en dus een nieuwe trainer. En maar hopen dat een Theo enz niet vertrekt. Een heel kleurloos seizoen met een maximaal resultaat.

5 mei 2024 om 20:28

In het kampioenenjaar bij Montpellier had hij 21 goals en 12 assists in de competitie.

5 mei 2024 om 20:37

Of je nou 2e of 5e wordt, het maakt toch niet uit, dus ik snap wel dat de inspiratie een beetje op is.

5 mei 2024 om 20:57

Weet jij waarom de harde kern een kwartier voor tijd weg liep? Vriend van me zat in het stadion en zag het gebeuren.

5 mei 2024 om 21:12

Protest. Ze willen een duidelijkere visie op de club

6 mei 2024 om 05:49

Idd, was toevallig ook in het stadion. Wat een zaad pot en sfeerloos publiek. Het meest opwindende was het vertrek van de Sud in de 77 ste minuut. Dit “team” is wel erg afhankelijk van een moment. Die Leao heeft overigens buiten twee hakjes werkelijk niets laten zien.

7 mei 2024 om 01:13

Samcro, omdat de Curva Sud de laatste 15 jaar geleid wordt door een mbaas die met statements/boycots handelt uit eigen belang en zoekende is naar roem. Curva Sud is nu grotendeels in handen van The Clan 1899 geleid door Lucca Riccii, zij richten de club al jaren enorm veel schade toe, Maldini die schandalig werd behandeld in zijn laatste thuiswedstrijd, Donnarumma die met stokken bedreigd werd (en dan zetten ze je tegen hem op met dollarrumma en iedereen loopt erin) en ik kan je wel nog een lijstje geven met veel ergere dingen. Tijden waar de curva gewoon verdeeld was onder meerdere supporters groepen (echte fans!) zoals de Fossa dei leoni en de Brigate Rossonere en vele anderen van de mooie jaren 80/90 zijn volledig voorbij. Nu heeft Ricci de touwtjes in handen, al jaren in de bak trouwens en in geen enkel stadion in Italië welkom, ook het San Siro niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren