Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rooney steekt de draak met oud-ploeggenoot: ‘Hij is zo f**king irritant’

Laatste update:

Wayne Rooney heeft op een Black Tie Dinner in Manchester de draak gestoken met enkele voormalig ploeggenoten. De manager van Derby County is nooit de persoon geweest die let op zijn woorden en deed dit ook niet op een etentje, waar gasten voor zo’n 350 euro bij aanwezig konden zijn, en hij de spreker was. Onder anderen Cristiano Ronaldo, Rio Ferdinand en Carlos Tévez passeerden de revue.

Niemand kent Ronaldo of Ferdinand als voetballers beter dan Rooney, nadat ze onder Sir Alex Ferguson samen een succesvolle periode beleefden op Old Trafford. Het trio speelde vijf jaar lang een sleutelrol - van 2004 tot 20009 - voordat de Portugese sterspeler voor het recordbedrag van 95 miljoen euro naar Real Madrid vertrok. Rooney kon het niet laten om de 37-jarige aanvaller op de hak te nemen. “Cristiano was zo goed en tegelijkertijd zo fucking vervelend. Hij is nu waarschijnlijk niet meer zo goed, maar hij is waarschijnlijk wel net zo irritant.”

Rooney liet zich volgens The Sun ook uit over Ferdinand. “Rio was een topspeler, maar wel arrogant”, aldus de clublegende van United. “Hij zei tegen mij: ‘Je krijgt veel geld om de bal in het net te trappen, doe het gewoon. Ik zei: 'Doe jij jouw werk en geef mij of Ronaldo de bal'. Rio vergat soms dat hij verdediger was.” Rooney vormde tussen 2007 en 2009 ook een succesvol koppel bij United met Tevez. De voormalig profvoetballer herinnerde zich vooral de gebrekkige communicatie van de Argentijn tijdens een autorit. “Ik praatte een half uur met hem en hij stamelde maar wat. Er kwam niks zinnigs uit zijn mond. Ik was er kapot van, het was de grootste teleurstelling van mijn leven.”

Nadat Rooney zijn voormalige ploeggenoten belachelijk had gemaakt op het etentje, spaarde hij ook zichzelf niet. Zo gaf hij toe dat hij eens extreem arrogant was tegen “Sir Alex Ferguson probeerde me te contracteren toen ik veertien jaar was. Hij was aan de telefoon met mijn vader en moeder. Ze zeiden: ‘'Alex is aan de telefoon, Manchester United wil je contracteren.’ Ik zei: ‘Zeg hem dat hij kan oprotten. Ik wil voor Everton spelen.’ Toen, naarmate de tijd verstreek, wist ik dat ik onder Alex Ferguson moest spelen. Hij was reden dat ik uiteindelijk bij United tekende.” Rooney maakte in 2004 voor circa 32 miljoen euro de overstap naar Old Trafford en werd later met 253 doelpunten de topscorer aller tijden van the Red Devils tijdens zijn dertienjarige loopbaan bij de club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

@vz

WSJ en Bellingcat melden net dat Abramovich en 3 leden van de Oekraiense onderhandelingsteam symptomen vna chemsiche vergiftiging vertonen. Ik neem aan dat hier een item over komt?

On: Rooney en z'n oneliners, had zo een 'nuchtere' Hollandse jongen kunnen zijn met 'amsterdamse' branie en lef. Geeft wel wat kleur aan de anders zo zaai mediagetrainde Engelse voetballerij.

28 maart 2022 om 18:01

Is net geplaatst. Heftig zeg!

28 maart 2022 om 19:40

Heeft toch geen reet met voetbal te maken.

Hahaha dat stukje over Tevez, heb me kapot gelachen. Prachtig!

Rot op ,ik wil bij Everton spelen. Dat vindt ik wel weer mooi. Kind met clubliefde. Als t kind wat ouder is beseft ie door wat clubliefde overboord te gooien meer knaken kon verdienen bij United. Begrijpelijk enerzijds, anderzijds bij liefde Everton had ie zich ook financieel onafhankelijk kunnen voetballen ,met zijn talent helpen zijn club groter te maken. Uiteraard is zn keuze voor United te billijken. Prachtige club natuurlijk.

28 maart 2022 om 18:27

Deze gast wist ook niet wat spanning was. Kwam er als een jonkie en was direct belangrijk met zijn goals en maakte meestal prachtige goals. Trap techniek die rooney had, hebben er weinig.



Wat een baas die rooney …. Die ging voor niks en niemand achteruit. Jammer dat Derby zoveel
Punten aftrek heeft gekregen anders bleven ze er zeker in. -21 Punten en toch nog deden ze mee voor lijfsbehoud alleen zie ik dat nu niet meer gebeuren wat ik echt super jammer vind.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren