Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Rooney kan hem vernietigen, als hij op zijn beste positie mag spelen'

Laatste update:

Engeland verloor de eerste groepswedstrijd met 2-1 van Italië en zal daardoor donderdag vol aan de bak moeten tegen Uruguay. Aan de overkant van de Noordzee wordt er veel gesproken over de positie van Wayne Rooney, die tegen de Italianen op de flank speelde. Moet hij daar blijven staan, of moet hij terugkeren naar het centrum? Paul Scholes gaat voor dat laatste.

/

Rooney leverde weliswaar een assist, maar stelde verder flink teleur. Volgens Scholes moet Rooney ook gewoon als centrumspits spelen, zeker omdat de defensie van Uruguay in de ogen van de voormalig middenvelder niet al te sterk is. "Diego Godín won met Atlético Madrid de Primera División en is een erg goede verdediger, maar hij kan niet alle fouten van zijn partner goedmaken", stelt Scholes. Hij verwijst daarmee naar Diego Lugano.

"Lugano is traag, hij kon het niet bijbenen tegen Costa Rica en mocht vertrekken bij West Bromwich Albion", zegt Scholes. "Hij is gewoon niet goed genoeg. Rooney kan hem vernietigen, als hij maar wel op zijn beste positie mag spelen." Tegen Italië stond Daniel Sturridge in de punt van de aanval en op aangeven van Rooney maakte hij de 1-1.

Wayne Rooney moet tegen Uruguay in de punt van de aanval spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan Engeland niet in een twee spitsen systeem spelen ?

18 juni 2014 om 17:06

Nu nog je systeem aanpassen?

Ik zou persoonlijk gewoon Rooney op de tien zetten in plaats van Sterling. Sterling kan perfect uit de voeten op die linkerflank. Dan speelt toch iedereen gewoon op zijn favoriete positie?

18 juni 2014 om 17:09

Sterling is ook beter op de flanken, dan Rooney achter de spits, want het is geen 10. maar eer een schaduw spits, en Welbeck in de punt...

18 juni 2014 om 17:10

Sturridge is toch gewoon de beste voor in de punt? Welbeck scoort amper en ik vind hem in geen enkel aspect van het spel beter dan Sturridge.

18 juni 2014 om 17:16

Dan kun je nog beter met Rooney in de punt spelen, dat kan hij ook. Sturridge is meer een opkomende spits dan een pure puntspeler.

18 juni 2014 om 17:18

Ik snapte sowieso niet dat Sterling op tien stond. Dan had ik nog eerder Lallana of Wilshere daar gezet en Sterling op de flanken.

Ik zie sowieso liever Sturridge dan Rooney op 9, Rooney zou eromheen kunenn hangen maar zo spelen ze niet. Hij zal uiteindelijk op de bank moeten belanden Als Sturridge zo doorgaat.

Ik zou in ieder geval die Welbeck gewoon de bank laten als ze willen winnen. Want die voegt echt helemaal niets toe. Gewoon lekker met Sturridge en Rooney in de aanval. Gewoon in deze formatie spelen. En dan komt het wel goed denk ik.

Hart
Johnson
Jagielka
Cahill
Baines
Gerrard
?
Sterling
Rooney
Lallana
Sturridge
18 juni 2014 om 17:07

Sturridge en Rooney zijn ongeveer de zelfde types die in de bal komen, en graag achter de spits spelen, daar schiet je nog niks mee, op. Een van de 2 slachtofferen. Welbeck met Sterling en Rooney is het beste...

18 juni 2014 om 17:56

Maar waar haal jij dat toch vandaan? Sturridge heeft toch al zijn hele carrière gezegd dat hij een echte nummer 9 is en het liefst diepe spits speelt. Ga jij zeggen dat hij liever achter de spits speelt De enige reden waarom hij nu pas doorbreekt is omdat hij heel zijn carrière op de flank enzo gezet werd.

Sturridge is een pure diepe spits. Hij komt helemaal niet zo vaak in de bal, hij heeft net diepgang. Kijk naar Liverpool afgelopen jaar. Daar zorgde hij toch voor enorm veel diepgang en was het meer Suarez die rond hem zwierf.

Waarom speelt Uruguay trouwens niet gewoon met Caceres centraal achterin?

18 juni 2014 om 17:23

Wie moeten ze dan als linksback zetten, caceres speelt daar omdat ze geen goede linksbackhebben maar redelijke cv's

20 juni 2014 om 13:27

Pereira.

Oneens. Rooney moet gewoon niet spelen. Sturridge is op dit moment in vorm gewoon een klasse beter.

Doe die coach is ook een stuk onbenul, stelt 3 de zelfde types op voorin, dat werkt gewoon niet, altijd de zelfde fout maken door grote namen op te stellen, in plaats van het beste team.

Je moet keuzes durven maken, in het verleden werden er ook fouten gemaakt, door de zelfde types op te stellen, kon mij herinneren dat Gerarrd en Lampard op ene middenvelder stonde, die allebei het zelfde deden, dat werkt niet, men lijkt echt zo dom te zijn, dat ze het niet eens inzien.

Zo slecht vind ik die Lugano anders niet hoort. Gewoon een prima verdediging, misschien wel beter dan de onze.. Lugano en Godin vs. De Vrij en Bmi, ik zou het wel weten! Lugano is een prima verdediger, zeker 4 jaar geleden al en nu nog steeds.

Rooney moet inderdaad gewoon in het centrum staan, maar we weten allemaal hoe het bij Engeland gaat. Als ze niet presteren krijgt Rooney een lading kritiek over zich heen, terwijl hij links moet spelen. Als ze winnen is het opeens de verdienste van het hele elftal. Rooney is altijd de lul. Ze vinden hem in Engeland geweldig en denken dat hij alles kan, maar zodra hij op links niet uit de verf komt maken ze hem figuurlijk af.

Zou Rooney gewoon achter Sturridge opstellen en Welbeck en Henderson mogelijk passeren ten gunste van Lallana en Wilshere.

Hart
Johnson
Cahill
Jagielka
Baines
Gerrard
Wilsh/Hender
Sterling
Rooney
Welbe/Lallan
Sturridge

Sturridge
Sterling-Rooney-Lallana
Henderson-Gerrard

Eventueel Barkley ipv Henderson.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren