Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ronaldo ziet dat ook: als Messi hem wint, is hij écht de beste aller tijden’

Laatste update:

Jos Hooiveld en Ruben Schaken vinden dat Cristiano Ronaldo niet bij Al-Nassr moet gaan spelen. Dat zeggen de ex-profs te gast in het programma Leeuwen van Voetbalzone. De 37-jarige Portugees wordt de afgelopen weken hevig gelinkt aan een lucratieve overstap naar het Midden-Oosten, maar dat wordt hem door de gelegenheidsanalisten afgeraden. “Voor het geld hoeft dat niet meer”, aldus Schaken.

Schaken vindt dat Ronaldo niet in Saudi-Arabië moet gaan spelen. “Ik zou dat niet doen nee. Ik denk dat hij het niet meer nodig heeft, volgens mij kan hij zijn geld nu al niet eens opmaken”, aldus de zevenvoudig international van Oranje, die wordt onderbroken door Hooiveld. “Zijn saldo is al hoger dan zijn rekeningnummer!” Ronaldo zou volgens de geruchten een contract voor 2,5 jaar kunnen tekenen bij Al-Nassr, tegen een jaarsalaris van om en nabij de tweehonderd miljoen euro.

Schaken maakt zijn betoog overigens nog af. “Ik snap dat hij nog steeds wil voetballen en hij zal het ongetwijfeld ook wel doen, maar voor het geld hoeft dat niet meer.” De voormalig Feyenoorder zou er eerder voor kiezen om te stoppen. “Als je zo lang goed bent geweest in de top, is het misschien ook goed om op je hoogtepunt te stoppen. Gewoon even genieten van andere dingen. Dat is wel een keuze die hij zelf moet gaan maken.” Schaken zelf speelde in de nadagen van zijn carrière tijdelijk voor FK Inter Baku in Azerbaijan.

Hooiveld vindt het niet gek dat Ronaldo het in de nadagen van zijn carrière minder laat zien. “Dat is toch eigenlijk bij alles en iedereen zo? Behalve als hij nu het WK zou winnen en ineens weer gaat scoren. Het is toch gewoon hoe het bij iedereen in voetbal gaat? Je hebt een top en daar glijd je op een gegeven moment vanaf. Dan moet je beslissen hoe ver je wil afglijden, voordat je de stekker eruit trekt.” Het is overigens nog maar de vraag of Ronaldo überhaupt op een lucratief avontuur in het Midden-Oosten zit te wachten. Tegenover de Portugese nieuwszender SIC Notícias zei de Portugese superster woensdag nog dat de geruchten over een akkoord niet waar zijn.

Waar Ronaldo het met een bijrol moet doen bij Portugal, steelt Lionel Messi dit WK de show bij Argentinië. De tafelgasten zouden het geweldig vinden als de aanvaller van Paris Saint-Germain de WK-titel binnensleept. "Dat zou mooi zijn voor hem, maar voor iedereen toch? Dan zou ik ook stoppen, zelfs als ik 21 was haha!", aldus Hooiveld. Schaken denkt dat de 'gezonde rivaliteit' tussen beide spelers nog een ding kan worden dit WK. "Als Messi hem wint is dat een bevestiging dat hij de allerbeste is en ik denk dat Ronaldo het ook zo ziet, alleen hij speelt nu een bijrol dus dat scenario gaat voor hem niet op. Misschien gaat hij het nog laten zien, maar voor Messi zou het al helemaal een bekroning zijn natuurlijk."

Moet Cristiano Ronaldo ingaan op het lucratieve aanbod van Al-Nassr?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mijn saldo is ook hoger dan mn rekeningnummer. Helaas heb ik een giro rekening😅

Als je in twee jaar net zoveel kan verdienen als de afgelopen 20 jaar dan moet je dat altijd serieus overweg en, daar kan geen investering tegenop op je 37e

Dat is hij sowieso al, daar heeft hij echt geen wereldbeker voor nodig.....

Messi mag in nog geen 1000 jaar de schoenveters vastmaken van Pelé, Maradonna en Cruijff. Misschien als acteur in de remake van the Hobbits

10 december 2022 om 13:23

Ach joh, zet één van die drie in het hedendaagse voetbal neer en ze zouden bij lange na niet het niveau van Messi en Ronaldo halen. Er is zoveel meer talent dan vroeger.

10 december 2022 om 13:51

Je bedoelt dat er veel meer wordt gehypt dan vroeger. Messi is toch een beetje de Dirk Kuijt van het internationale voetbal. Heeft geen enkele uitstraling, geen eigen mening en is niets meer dan een windvaan die probeert de ideale schoonzoon uit te hangen maar ondertussen een achterbakse huichelaar is. Op voetbalgebied heeft hij i.t.t. de genoemde drie niets bijgedragen aan de ontwikkeling van het internationale voetbal. Na Cruijff, Pelé en Maradonna komen eerst nog Beckenbauer, Garrincha en George Best en dan misschien pas Messi.

10 december 2022 om 14:25

Cruijff is de enige die bij heeft gedragen aan de ontwikkelingen in het internationale voetbal, o.m. als trainer en over zijn invloed op zijn elftallen. De rest mag jij uitleggen wat Pele of Maradona heeft bijgedragen qua ontwikkeling? Als je pienter wilt overkomen, onderbouw dan ook je mening. Weet ovrrigens niet hoe oud je bent, maar geloof niet dat jij Peĺe, Cruijff of Maradona in het 'echt' hebt meegemaakt... je missie om troll te zijn is gelukt ;-)

10 december 2022 om 14:27

W2017 zet Messi effe in die tijd en hij ligt alleen maar te janken op de grond

10 december 2022 om 14:49

Ik verwacht idd dat ie tussen zijn 70 doelpunten en 30 assists door veel op de grond zal liggen

10 december 2022 om 15:05

Wat een onzin. Vroeger werd er veel harder verdedigd dan nu. Nu loop je als verdediger met lood in je schoenen. Want de var ziet alles en het continu op tv herhaald. Ik geloof nooit dat Messi of Ronaldo ook maar in de buurt komen van Maradona, Pele of Cruyff.

10 december 2022 om 15:56

Andere tijdsgeest, dat kun je gewoon niet vergelijken. Als Messi en Ronaldo in die tijd zouden voetballen dan speelden ze alles aan flarden, omdat ze veel beter getraind zijn en veel meer ontwikkeld. Daarentegen hebben Cruijff en Maradona gigantisch veel talent gehad en als ze dat in de moderne tijd en met de moderne middelen hadden kunnen ontwikkelen, dan hadden ze nu waarschijnlijk ook aan de top gestaan.

10 december 2022 om 17:50

Er waren in de jeugdjaren van Maradonna, Cruyff en Pele gewoon statistisch veel minder voetballers (die zich focuste op prof worden) door de lage welvaart. Je kunt zoiets natuurlijk nooit met zekerheid zeggen, maar ik denk zeker dat de talentpool van de generatie messi/ronaldo daardoor gewoon een stuk beter was.

10 december 2022 om 19:36

Er is niet meer talent. Er word meer uit het talent gehaald. Dat is iets heel anders.

10 december 2022 om 20:35

meer voetballers = grotere talentpool, wat resulteert in 'meer talent per profspeler'. Zo zie ik het, althans

11 december 2022 om 09:30

Alleen zidane maldini Ronaldo r9 henry zouden vlammen in deze tijd. Cruijff rookte zoveel die zou het nu niet eens 45 min volhouden. Hahahahab

11 december 2022 om 11:07

Nee ze zouden het nu bij lange na niet halen. Maar messi en ronaldo zouden het in die tijd niet redden want dan werden ze compleet kapot getrapt. Het is nu technischer en toen veel harder. Ze mogen blij zijn dat er nu geen materazzi meer is. Man wat was die man een harde verdediger

10 december 2022 om 14:08

Waarom beledigen?
Door te beledigen geeft u aan dat u geen inhoudelijke argumenten hebt voor een discussie.
Daarnaast is Messi feitelijk gezien de beste ooit met Pelé.
Beiden zeven Gouden Ballen.
Maradona presteerde maximaal acht jaar op het hoogste niveau, Messi al zestien jaar.
Daarnaast heeft Messi veel meer prijzen gewonnen dan Maradona.
Maradona gebruikte overigens drugs, dus dan ben je sowieso slecht bezig.

10 december 2022 om 14:22

Een gouden bal zegt niet zoveel. ja Messi had jaren dat hij absoluut de beste was en terecht een gouden bal won. Maar ook jaren dat het nergens op sloeg dat hij de gouden bal won.

Maradonna is in Argentinië gewoon veel groter dan Messi en de reden is simpel, WK gewonnen waarin hij dominant was. Zoveel toernooien dat de verwachtingen torenhoog waren maar Argentinië toch het WK niet won. En dat geldt nu ook, wordt Argentinië geen wereldkampioen dan dreigt een roemloze aftocht van Messi dit Wk.

Messi deed aan belasting ontduiking, werd veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf. Ben je ook zeer slecht bezig.

10 december 2022 om 14:58

Uit de laatste peilingen is vgm ondertussen gebleken dat gemiddeld Argentijnen Messi beter achten dan Maradonna. Overigens is er met Maradonna als persoon ook meer dan genoeg mis.

10 december 2022 om 15:05

De Gouden Bal is de standaard in de verkiezing beste speler volgens Ifab, Iffhs, Fifa.
Dus de belangrijkste individuele voetbalprijs als het gaat om verkiezing beste voetballer.
Dat het jaren nergens op sloeg dat hij de Gouden Bal won, is uw mening maar geen feit.

Maradona is in Argentinië inderdaad groter dan Messi onder de oude generatie.
De jonge generatie ziet Messi als de betere speler, ook omdat ze Maradona nooit hebben zien voetballen.

Messi deed niet aan belastingontduiking, het bleek dat zijn accountant dat deed.
Alleen is Messi daarvoor veroordeeld, want die is de eindverantwoordelijke.
Zoals u dat ook bent als iemand anders voor u de belastingaangifte doet.

Drugsgebruik is uiteraard veel slechter, omdat er ook andere mensen bij betrokken worden.
En drugs zorgt voor veel doden en veel armoede.
Tegenwoordig zou Maradona niet meer mogen voetballen omdat hij drugs gebruikt, zonder de drugs kon Maradona niet zo goed presteren.
Door de drugs kwam hij meer tot rust en had hij minder last van de druk van Argentinië die op hem lag.
Messi heeft dezelfde druk vanuit Argentinië maar heeft geen drugs nodig om met die druk om te gaan.

10 december 2022 om 15:11

Niet waar. Maradona heeft een status in Argentinië waar Messi niet in de buurt komt. Diego leidde het land 36 jaar geleden naar de WK-titel. En nu nog zie je bij de supporters veel vlaggen, trommels en tatoeages van hem. Over 36 jaar praat niemand meer over Messi.

10 december 2022 om 15:54

Dat is onjuist.
Over 36 jaar praten mensen nog steeds over Messi.
Kom maar met bewijs dat over 36 jaar niemand meer praat over Messi.
Dat kunt u niet bewijzen, u praat onzin.
Voetballers zoals Messi, Ronaldo, Zidane, Cruijff, Pelé zullen nooit vergeten worden.
Daarnaast heeft de jeugd massaal aangegeven dat ze Messi beter vinden dan Maradona.
Er is zelfs een onderzoek over geweest binnen Argentinië.

10 december 2022 om 15:58

Tja en als je heel feitelijk gaat kijken dan kun je concluderen dat Pele niet per se beter was dan zijn landgenoot Garrincha. Samen waren ze onverslaanbaar, zonder Garrincha was maar met Pele was Brazilië gewoon te verslaan.

10 december 2022 om 17:06

Ja man, coke gebruiken is duidelijk erger dan belasting ontduiken

10 december 2022 om 21:34

Maradona won het wk met veel minder deelnemers en een handsbal. In een tijd waarin ze.vollop doping gebruikten. Die prestatie wordt zwaar overdreven. Ook hield
die het lang geen 15 jaar vol aan de top door z'n slechte karakter. Wat messi doet is vele malen knapper.

11 december 2022 om 02:11

Inderdaad een stuk erger.

10 december 2022 om 15:09

Maradona: 293 goals.
Cruijff: 324 goals waarvan bijna alles in Nederland.
Pele: 775 goals tegen Braziliaanse boeren in een tijd waar 2-2-6 een valide opstelling was. Waarvan de meeste goals nog verzonnen zijn ook want iedere keer als zijn 'record' in gevaar kwam verzon die seniele gek er 100 goals bij uit oefenwedstrijden en wandelvoetbal voor 60+ ers.

Messi: 790 goals in de meest competitieve tijd in het voetbal. In de grootste competities tegen de grootste tegenstanders. Messi is groter dan die drie bij elkaar!

10 december 2022 om 15:16

Ronaldo 819 doelpunten waaronder in de moeilijkste competitie de premier league waar hij de laatste speler was die in die competitie een ballon dor won

10 december 2022 om 15:22

Tis maar hoe je het bekijkt. Als je puur naar de voetballer kijkt is Pélé de enige die het over zo een lange periode als ronaldo en messi heeft laten zien, maar weliswaar op een lager niveau qua competitie dus ik zie messi en ronaldo als beter. 3x het wk, i know, maar met een geweldig team. 2de wk was pele geblesseerd en ging alle eer naar garrinha. Qua bijdrage aan t voetbal is niemand groter dan cruyff. Marodonna wordt geroemd, omdat hij het wk won met valsspelen en een persoonlijkheid was, maar zijn topjaren waren niet zo lang als die van de huidige goats.

10 december 2022 om 16:29

Overdrijven is ook een vak hé. Merk wel dat het anti Messi sentiment flink aangewakkerd is nu het na gisteren voor de gemiddelde Nederlander persoonlijk is geworden. De man is objectief en door vrijwel iedere prof, trainer of speler die met hem gewerkt heeft aangewezen als een van de allerbeste dan wel niet de beste ooit.

10 december 2022 om 18:00

Die remake van the Hobbits ligt dan dichter bij de waarheid dan het origineel. Het voetbal van nu is beter dan vroeger. Pele zou het nu echt niet meer redden met zijn niveau van toen. Maradonna en Cruijff zouden in deze tijd minder uitblinken.

Leuk en aardig, maar beide heren gedragen zich bijzonder triest in de laatste dagen van hun carrière. Over 5 jaar heeft niemand het meer over een Messi maar heeft de jeugd hun mond vol met Mbappe, Vinicius en Haaland

10 december 2022 om 15:06

Nou over vijf jaar heeft iedereen het nog steeds over Messi, ook over Ronaldo, Cruijff, van Basten, Maradona.
Die zullen nooit vergeten worden.

10 december 2022 om 15:24

Net als dat we het het nooit hebben over Ronaldo, Zidane en andere grote spelers. Dikke onzin enige die Messi snel willen vergeten zijn zure Nederlanders.

12 december 2022 om 08:20

Vinicius absoluut niet, overschatte voetballer en zal geen wereldtop worden

die messi mag nog 10 gouden ballen winnen, 1000 goals maken en 3 wereldbekers winnen. ik kan me niet inbeelden dat ronaldo ooit iemand anders dan zichzelf als beste ooit zal zien.
redelijk van overtuigd dat ie zich beter als maradona en pele ziet.

De beste aller tijden zijn zowel Messi als Ronaldo niet. Dat is en blijft Diego Armando Maradona. De aller aller beste.

Messi heeft meer techniek en overzicht dan ronaldo, daarom zal messi het langer volhouden op hoog niveau. Ronaldo is afhankelijk van voorzetten en explosiviteit.. maar dat heb je niet meer zo na je 35e.. messi is ook de betere voetballer dan ronaldo en op dit moment nog de beste ter wereld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren