Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo nog niet zeker van WK: ‘Lot ligt niet meer in eigen hand’

Laatste update:
/

Portugal heeft kwalificatie voor het WK in Brazilië niet geheel in eigen hand. De ploeg van Paulo Bento staat in Groep F tweede en de achterstand op Rusland bedraagt met nog twee duels voor de boeg één punt. De beste acht nummers twee plaatsen zich voor de play-offs. Cristiano Ronaldo denkt echter dat A Selecção zich direct plaatst voor het eindtoernooi.

De Zuid-Europeanen nemen het vrijdag op tegen Israël en ontmoeten vier dagen later Luxemburg. Dat zijn zes punten, verwacht de ster van Real Madrid. “Ik heb er vertrouwen in dat we de koppositie terugwinnen, al ligt ons lot niet meer alleen in eigen hand”, aldus Ronaldo op de website van Wereldvoetbalbond FIFA. Rusland speelt nog tegen Luxemburg en Azerbeidzjan.

Portugal, dat op het EK in Polen en Oekraïne de halve finale haalde, moet het tegen Israël stellen zonder Raul Meireles, Bruno Alves, João Pereira, Hélder Postiga en Vieirinha. Bento heeft daarom Henrique Sereno en Custódio bij de selectie gehaald. “Hun afwezigheid zal ons niet beïnvloeden, we gaan ons best doen”, vervolgt Ronaldo, die nog vier goals nodig heeft om Pauleta te evenaren als topscorer van Portugal. “Ik leg mij niet veel druk op. Als ik scoor, dan is dat geweldig, maar de winst is het belangrijkste.”

Denk jij dat Portugal zich direct plaatst voor het WK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Calma Portugal, gaat naar het WK, want Portugal heeft met Ronaldo de beste speler van de wereld in haar ploeg. Ook is Ronaldo beslissend en dwingend aanwezig voor Portugal speelt altijd goed... Ik zie hem vrijdag weer scoren de fenomeen...

9 oktober 2013 om 20:19

De beste teams gaan naar het WK, niet de beste spelers. Aldus Eric Cantona, Ryan Giggs, Abedi Pele, George Weah, George Best en Alfredo Di Stefano.

9 oktober 2013 om 20:30

Gelukkig is Ronaldo beter en neemt hij Portugal gewoon op sleeptouw. Zijn goals en acties zijn heel erg belangrijk voor Portugal.

9 oktober 2013 om 20:33

Precies hij heeft zijn team al tig malen op sleeptouw genomen. Tegen de Ieren had Portugal de wedstrijd verloren als Ronaldo niet was opgestaan.

9 oktober 2013 om 20:41

Niet Ronaldo tegen de Ieren had opgestaan maar de rode kaart. Tot die kaart was Portugal gewoon kansloos, ook met Ronaldo op het veld.

Begin volgende keer niet over iets waar je niet veel van afweet. Want je maakt je zelf hier keer op keer belachelijk.

9 oktober 2013 om 20:47

Jij maakt jezelf belachelijk door onzin te verkondigen, hou voortaan je mond dicht. Portugal speelde 10 tegen 10, Portugal had het moeilijk tegen de Iedereen. Ronaldo nam zijn team op sleeptouw, met dank aan Ronaldo zijn 3 goals won Portugal van de Ieren.

9 oktober 2013 om 21:01

Tot die kaart bedoel ik er mee, toen er geen ruimtes waren voor Ronaldo.
Toen 11 tegen 11 stonden was Ronaldo echt nergens en toen rode kaart aan de kant van Portugal viel was nog zwaarder en toen het aan de Ieren kant viel kreeg men veel ruimte op veld en begon men aan de Portugese kant te voetballen.

Nu moet je gaan bidden dat zij nog de WK halen anders wordt het voor je een verdrietige zomer 2014.

9 oktober 2013 om 22:12

Hij kent ze niet.
(zoals de meeste ronaldo fanboys)

9 oktober 2013 om 22:18

Mooi dat Ronaldo ze op sleeptouw neemt, maar om eerlijk te zijn zie ik Rusland niet verliezen van Luxemburg en Azerbeidzjan. Als Rusland van die twee teams wint maakt het niet uit hoeveel goals Ronaldo maakt, ze gaan dan gewoon de play-offs in.

9 oktober 2013 om 23:42

Ik weet niet hoor, maar Portugal lijkt het niet slechter te doen als hij niet aanwezig is, hij is dus niet beter dan de gemiddelde Portugese spits.

Het enige dat er gebeurd is dat hij veel vaker schiet dan zinnig is, ik geloof dat één op de 50 van zijn vrije trappen in het doel gaat, 49 keer schiet hij dus over, naast, of allebei. Ja, als je 100 keer op doel schiet per wedstrijd scoor je vast 2 keer, maar om je dan een goede speler te noemen vind ik onzin.

10 oktober 2013 om 02:55

Met 11 tegen 11 creëerde C.ronaldo 2 doelkansen en gevaarlijke schoten. Bovendien scoorde c.ronaldo ook uit een vrije trap. Dit heeft niets ge maken met een man meer of minder. Jij bent een onwetende leugenaar.

9 oktober 2013 om 20:26

Waarom zijn ze dan nog steeds niet geplaatst? De beste speler heeft zijn ploeg al gekwalificeerd voor het WK voor alle duidelijkheid...

9 oktober 2013 om 20:29

Och och wat een Messi fanboy ben je... Ronaldo heeft matige speler om zich heen dat is de reden waarom Portugal niet kwalificeert is...

Messi speelt met Di Maria, Aguero, toch beter wat Portugal momenteel heeft.

Portugal en kwalificatie is nooit echt gemakkelijk gegaan.

9 oktober 2013 om 20:30

Omdat de rest van het team geen bal voorstelt? Ze hebben bijvoorbeeld geen spits en in de defensie hebben ze we beren van verdedigers rondlopen maar met het voetbalverstand van een pindanoot. Probeer dan maar eens alles op je eentje te winnen.

9 oktober 2013 om 20:34

och daar heb je messi geiler weer, door mannetjes zoals jij hoop ik weer dat die 'beste speler' weer falikant faalt op het wk.

9 oktober 2013 om 20:42

Calme,. Je bedoelt waarschijnlijk " Argentinië speelt met Messi, toch wat beter dan Portugal momenteel heeft. "?

9 oktober 2013 om 20:51

Dat Argentinie het goed doet ligt echt niet aan Messi... Messi speelt nooit echt goed voor Argentinie. Dus jou theorie kan de prullenbak in.

9 oktober 2013 om 20:55

Wat doet Ronaldo met Portugal dan? Ook helemaal niks.. Calma jij bent het lachertje van VZ met je inhoudsloze, niet beargumenteerde en provocerende reacties. Ik wacht echt op de dag dat je te ver gaat en een ban zult krijgen.

9 oktober 2013 om 20:55

Realsocio,

Waar is je verstand? Portugal heeft elke linie betere spelers behalve in de aanval. En daarbij opgeteld speelt men bij Argentinië tegen de Uruguay's en de Colombia's van deze wereld en niet Luxemburg of Azerbeidzjan. En nog lukt het Portugal niet, waar Messi z'n land tegen wereld landen al lang en breed naar het WK geschoten heeft.

9 oktober 2013 om 20:59

Jij bent een lachertje. het is je mede fan die over Messi begint niet ik.

Dutchplaymaker

9 oktober 2013 om 21:24

Hahahahahah speelt nooit goed voor Argentinië...
Ga gogelen wie momenteel de topscorer is...

Jij kan helemaal met je kop in de vuilniswagen en niet alleen met je onzin

9 oktober 2013 om 21:48

Messi is geen topscorer van Argentinie, maar dat maakt niet uit.

Stats tot nu toe:
Ronaldo: 106 wedstrijden, 43 doelpunten. (pauleta topscorer 47)
Messi: 83 wedstrijden, 37 doelpunten. (gabriel Batistuta topscorer 56)

Laten we gewoon hopen dat Portugal doorgaat, kun je tenminste nog genieten van Ronaldo en Nani, inplaats van zo'n flutvoetballand.

9 oktober 2013 om 21:51

Mooi dat je wel objectief kan reageren.

9 oktober 2013 om 22:00

kan me nog herinneren dat ene Verhaegh meneer aardig in zijn zak stopte laatst en portugal niet kon winnen van een gemankeerd nederlandselftal eigenlijk moest verliezen maar de scheidsrechter en consorten hier een stokje voor staken.

9 oktober 2013 om 22:15

Xavihernandez_

Volgens mij is Messi op dit moment wel topscorer van WK kwalificatie zuid Amerika.

Ik weet dat je denk het gaat om zijn loopbaan bij Argentinië. Maar ik heb het over WK kwalificatie. Omdat Calma zei dat Argentinië niet goed speelt door Messi. En dat Messi weinig van bakt.

Voor alle duidelijkheid.

9 oktober 2013 om 22:17

Calma

Xavihernandez wist niet dat ik het over wk kwalificatie heb.

Maar helaas voor je daar gaat jouw droom. Want Messi is momenteel de topscorer met 12 goals.

9 oktober 2013 om 22:18

Wat heerlijk, dit gaat een zomer zonder de meest arrogante voetballer van de wereld worden. En nog terecht ook, want Portugal heeft niks te zoeken in Brasil. En Ronaldo gaat nu zo hard achteruit dat ik me ook afvraag of hij er wat te zoeken heeft

9 oktober 2013 om 23:00

Als je zegt dat Ronaldo niets bij Portugal doet, kan je of beter eens een wedstrijd kijken of gewoon je mond houden. Portugal is Ronaldo. Hij beslist het iedere x weer.

9 oktober 2013 om 23:35

Whahaha als argentinie het goed doet komt het niet door messi maar als ze het Slecht doen dan komt het door het falen van messi. Oh jij clowntje toch. Messi speelt 10x btr voor argentinie dan ronaldo voor portugal. Laat ronaldo zich eerst maar kwalificeren jochie want strax ga je moeten juichen voor messi op het wk.

9 oktober 2013 om 23:44

Gast, als Ronaldo niet meespeelt speelt Portugal net zo goed, zo niet zelfs beter!

Ronaldo heeft veel gescoord, maar dat komt enkel omdat hij elke bal die hij in zijn voeten krijgt op doel schiet.

http://www.youtube.com/
watch?v=fyvezgsjrge ( hoofdletter V Sjrge , hij heet "van der Gijp over vrije trappen van C.ronaldo" )

10 oktober 2013 om 00:26

@Neymarvellous.

Echt? Want als je ook maar iets af weet van het team waar Messi in speelt dan weet je dat ze met Di Maria, Messi en Banega op het middenveld spelen of in plaats van Messi(valse spits) Mascherano. Di Maria speelt als een beest voor Argentinië en is ook op het moment de beste speler daar waar Messi vooral gewoon afmaakt maar niet echt goed speelt.

Ik speel liever met het middenveld van Argentinië dan met Portugal en dat zeg ik als Portugees dus lul niet.

Alleen de verdediging is beter maar daar mist Portugal 2 belangrijke spelers.



10 oktober 2013 om 01:33

Zeg dan gwn btr dat zeg je als ronaldo fanboy en madrid fanboy. Want alleen een madrid supporter zou zeggen dat di maria het beter doet dan messi. Of iemand met een zware beperking in zn hoofd. Messi doet het veel beter bij zijn land en club geef het nou een keer toe. De hele wereld ziet het Wrm jullie fanboys niet. Oh Ja ronaldo zit natuulijk te diep in jullie.

10 oktober 2013 om 17:29

Messi is juist de man van Argentinie.hij is na het WK van 2010 beter beginnen voetballen en speelt al een hele tijd op het niveau zoals bij Barca en scoort erop los.messi loopt momenteel 1op1 met 17 wedstrijden 17 goals en 5 assists.dus jou theorie over dat Messi niet goed speelt bij Argentinie kan de prullenbak in.

9 oktober 2013 om 21:06

Ronaldo zit volgend jaar gewoon thuis het wk te volgen met een Argentinië shirt aan!

9 oktober 2013 om 21:10

Die zou ik willen zien! Vergeet de zakdoekjes niet aangezien Ronaldo snel een traantje wegpikt!

9 oktober 2013 om 21:15

Niet alleen Ronaldo moet je zien maar ook " Calma" Als dat echt gebeurt dat Ronaldo en Portugal zich niet kwalificeren voor het WK dan wordt het echt een fiasco zomer voor fanboys

9 oktober 2013 om 21:15

Je zit zelf te provoceren, mij nam je dat zogenaamd kwalijk...

9 oktober 2013 om 21:27

Nee ik nam je echt niets kwalijk...ik lach juist om jouw mening...betreft wie de beste is.

Niet mee eens zijn en kwalijk nemen zijn twee verschillende dingen. Blijkbaar is die hoofd van je echt leeg.

9 oktober 2013 om 21:31

Calma wie ga je supporten als Ronaldo er niet bij is volgend jaar? Misschien toch maar Messi? Mag wel hoor, ik zal het niet doorvertellen.

9 oktober 2013 om 22:40

"die hoofd" oke stil maar

OT: Rusland gaat die laatste 2 wedstrijden echt niet verliezen. Portugal wint die wedstrijden ook gewoon, zo worden ze één van de beste 2e geklasseerde teams, dan winnen ze de play-offs en zo zullen ze gewoon naar het WK gaan.

Wat betreft het feit dat Messi en Ronaldo bij hun landen anders presteren bij hun club: Ik ben zelf meer fan van Ronaldo, maar ik denk dat iedereen wel kan stellen dat Ronaldo beter presteert bij Portugal (als je kijkt naar het materiaal om hem heen), dan Messi bij Argentinië. Ronaldo moet het voorin in zijn eentje doen, terwijl er bij Argentinië wereldspelers rondlopen op het middenveld en in de aanval. Met spelers als Tevez, Aguero, Di Maria, Higuain en Pastore is het voor Messi toch een stukje makkelijker. Dat Argentinië dan tegen betere tegenstanders voetbalt, is dan geen excuus meer, als je zulk materiaal in je team hebt.

9 oktober 2013 om 21:15

@realmadridCF en Calma...


Ronaldo neemt Portugal op sleeptouw etc... Tenzij Ronaldo tegen Rusland gaat spelen.

Maar wint Rusland deze 2 wedstrijden, waar ik wel vanuit ga, dan mogen ze de playoffs gaan spelen, dan moeten ze ook bij de beste 8 nrs. 2 horen!

Zo makkelijk wint Portugal haar wedstrijden niet en is Israel een lastige tegenstander voor Portugal!

9 oktober 2013 om 21:15

@ Calma?

Beste speler van de wereld? hmm
Ik zie overigens Portugal wel naar het WK gaan de Fifa laat het echt niet gebeuren dat Ronaldo er niet bij is op het WK dus die zullen wel sjoemelen met de loting voor de play-offs.

Maar om nou te claimen dat Ronaldo de beste van de wereld is is echt onzin want dat is Messi

9 oktober 2013 om 21:26

Zit Messi ook bij Portugal dan?

9 oktober 2013 om 23:32

Huuhh de beste speler van de wereld, daarmee bedoel je toch omdat messi van een ander planeet is neem ik aan? En portugal en argentinie hebben ongeveer dezelfde kwaliteiten. Ze hebben beide behalve de 2 topspelers gebrek aan kwaliteiten en argentinie vooral in de verdediging die er helemaal niets van kan. Maar omdat argentinie messi heeft is argentinie toch nog 1 van de favorieten voor het wk. Messi bepaalt alles bij zn land. Maar ronaldo valt door de mand en dat zie je door Hoeveel moeite hij heeft om zich te kwalificeren tegen landen als luxemburg en israel. blijkt dus al die tijd dat messi geen xavi en iniesta nodig heeft maar ronaldo wel spelers als ozil, gigs, isco enzovoort.

9 oktober 2013 om 23:53

En rusland laat punten liggen tegen luxemburg en azerbeidjan?? Denk het niet vrind.
Mooi play offs voor portugal en hopelijk vliegen ze er dan keihard uit

10 oktober 2013 om 09:06

Scoren tegen Israël en Luxemburg? Wauw!
De Portugezen hebben geluk dat ze niet in een sterkere poule zitten, anders lagen ze er al lang uit, wetende dat Portugal er in de kwalificatierondes nooit wat van bakt.

10 oktober 2013 om 13:48

Ronaldo kan niet alles alleen he... Dus je reactie slaat nergens op. Als Portugal goed meespeelt met Ronaldo kan er van alles wat gebeuren..

Direct plaatsen ze zich niet maar door het belachelijke systeem waarbij hoog geplaatste landen elkaar niet loten in de play offs zal Portugal zich plaatsen, gaat al jaren zo.

9 oktober 2013 om 21:02

indd vind die regeling ook maar niks
Zo worden de kansen van de mindere ploegen om door te gaan kleiner
De sterkere landen moeten maar 1ste eindigen in de groep.

9 oktober 2013 om 21:28

Is goed voor de kijkcijfers en het geld, dan heb je veel boeiende wedstrijden op het WK. Over Tahiti werd al genoeg gezeurd tijdens de confed cup, het bewijs dat er behoefte is aan zo een systeem. Tahiti had zich namelijk gewoon eerlijk geplaatst.

9 oktober 2013 om 22:04

Ja maar de sterke landen worden al eens beschermd bij de loting van de groepsfase, daar zijn ze groepshoofd, dus al die andere landen in de groep zijn normaal zwakker.
En dan bij de play offs worden ze nog eens beschermd zodat de sterke landen elkaar niet kunnen loten, en dat vind ik niet terecht

10 oktober 2013 om 00:07

@Tipi09

Omdat FIFA de sterkste landen op het WK wil hebben, zodat je een spannende eindronde krijgt.
Ik snap jou wel maar zou erg voorspelbaar zijn met al die zwakke landen.

10 oktober 2013 om 00:30

@Catalonia

Vindt je dat niet terecht dan? Ik vind dat de toplanden die het keer op keer halen wel wat krediet verdienen.

Stel dat Spanje 2de wordt dan wil ik ze niet tegen Portugal zien uitkomen.

Of heb je liever een B-land in plaats van een topland?

10 oktober 2013 om 05:01

Want je hebt liever een land a la Schotland op het WK dan Portugal? De Barca-jongetjes hun haat tegen Ronaldo zit wel erg diep zeg, onvoorstelbaar. Nu komen jullie ook al aan met dit soort flut-argumenten waar jullie niet eens achter staan, gewoon omdat je hoopt dat Ronaldo Messi niet kan outshinen op het WK. Messi kan nog 5000 goals maken, maar hij blijft voor altijd die nerd die World of Warcraft zou spelen op zijn moeder's zolderkamer ware hij niet zo goed geweest in tegen een bal aan trappen. Basketbal heeft beesten als Lebron James als boegbeeld, wij Messi. Geen wonder dat Amerikanen voetbal een sport voor meisjes vinden.

10 oktober 2013 om 12:31

Nee, Ronaldo zou een geweldig mannelijk boegbeeld zijn met zijn gelakte nagels, geëpileerde wenkbrauwen, roze en paarse XS shirtjes en broekjes en diva gedrag op het veld.

11 oktober 2013 om 01:23

Praat geen onzin, heeft toch niks met Ronaldo te maken man, geldt net zo goed voor Spanje,frankrijk of Engeland.
Zoek niet heel de tijd naar anti-real dingen in alles.

Nou ronaldo als je nog verlichting nodig hebt voor je villa, meld het me even dan regel ik wat met Philips

Als bento nani en ronaldo voorin laat spelen dan worden ze wel eerste

9 oktober 2013 om 20:26

Nee want daar wordt Rusland niet minder van.

Denk dat Rusland ook gewoon 6 punten pakt. Portugal zal het ook wel doen, maar denk dus dat Rusland 1e in de poule wordt.

9 oktober 2013 om 20:23

Ja ik snap ook niet waarom 55% van de mensen het met de poll eens is. Rusland heeft ook (op papier) 2 heel makkelijke wedstrijden te spelen. Ik zie niet in waarom zij geen eerste zouden worden van de poule.

Ik hoop absoluut dat Portugal zich weet te plaatsen, is kwalitatief misschien niet één van de beste teams, maar net een rang daaronder waardoor je als liefhebber natuurlijk hoopt dat ze zich plaatsen. Bovendien zou het erg jammer zijn als een absolute wereldspeler als Ronaldo afwezig zou zijn op zo'n groot toernooi.

Wat zou het geweldig als wij als Rusland zijnde ons kunnen plaatsen voor het WK. Luxemburg moet geen probleem zijn, maar Azerbeidzjan wordt nog een pittig potje denk ik. Ook hebben we als Rusland geluk dat we met Portugal in een poule zitten. Ze moeten wel erg vaak genoegen met een plekje in de play-offs. Meestal komt dat wel goed, maar er komt een keer een moment waarbij het fout gaat.

Portugal gaat het wel halen uiteindelijk. Hoop alleen dat Nederland ze niet tegenkomt want we winnen nooit van ze helaas.

9 oktober 2013 om 20:28

Dan is het te hopen dat Portugal het niet haalt want we zullen ze maar eens tegen komen

9 oktober 2013 om 20:36

Zo heeft ieder land wel zijn angstgegner . Duitsland wint nooit van Italie . En ik kan me niet herinneren , dat Griekenland ooit van Nederland gewonnen heeft .

Normaal gezien moet Rusland gewoon 6 op 6 halen, al is Azerbeidjan natuurlijk niet te onderschatten. Alhoewel, als je het WK wil halen, moet je deze ploeg gewoon kapotspelen.
Is Portugal al zeker van de tweede plaats eigenlijk, of kan er nog iemand overspringen wanneer ze op een of andere manier toch punten laten liggen?

9 oktober 2013 om 20:28

Als Portugal as vrijdag van Israel, dan ligt het weer helemaal open. Dan kan Israel nog tweede worden.

9 oktober 2013 om 20:31

Kom op zeg, Azerbeidzjan moet altijd verslagen worden door rusland. Azerbeidzjan is nog niet een een middenmoter in europa

9 oktober 2013 om 20:40

Dit zijn de resultaten voor groep F

1 Rusland (8) 18 punten
2 Portugal (8) 17 punten
3 Israël (8) 12 punten
4 Noord-Ierland (8) 6 punten
5 Luxemburg (8) 6 punten
6 Azerbaijan (8) 5 punten

Dus moet Israël 2 overige wedstrijden winnen en Portugal 2 keer verliezen (of 1 keer verliezen en 1 keer gelijkspelen). In geval van 1 keer verliezen en 1 keer gelijk spelen, moet Isreal wel winnen van Portugal. Want dan komen zowel Portugal als Isreal op 18 punten en aangezien (in die geval) Isreal betere onderlinge resultaten hebben, zal Isreal 2de worden.

Portugal redt het wel, via play-offs of direct, maar ze zullen volgend jaar aanwezig zijn.

9 oktober 2013 om 20:32

Mooie loting tegen frankrijk ofzo als dat kan, dan wordt het nog link

9 oktober 2013 om 20:36

Voor hetzelfde geldt een kraker tegen de Engelsen of Kroaten.

9 oktober 2013 om 20:39

Ja daar dacht ik ook gelijk aan.
Dan heb je nog eens een mooie pot, minimaal kwartfinale waardig op een wk maar dan word die wedstrijd al gespeeld voordat het wk begonnen is.

9 oktober 2013 om 20:39

Tegen Frankrijk loten ze niet ivm de beschermde status van Portugal. Dan loten ze weer net niet teams , waar ze over 2 wedstrijden gezien gewoon door moeten gaan

Wat zou gek zijn als de beste speler van de wereld ( onder Real fans, Ronaldo fans en Portugese fans) niet zich plaatst voor het Wk.

Terwijl die dwerg uit Argentinië al zeker is van deelnemen aan Wk.

Er gaan veel fan boys en gel bedrijven kapot van.

Dan nog arrogant te roepen dat zij de koppositie terug winnen terwijl het niet meer in hun handen is....

9 oktober 2013 om 20:37

Man man stop met dat baby gedrag van je... Je loopt alleen maar te provoceren.

9 oktober 2013 om 20:42

Calma calma.

9 oktober 2013 om 20:44

Oh ja meneertje praat over gedrag... als een duivel die over zondes zeikt.

Nou ik weet dat het je erg pijn doet, dat Messi de beste is. Maar als je niet keer op keer aan geeft dat Ronaldo de beste is dan weet men tenminste niet hoe pijnlijk het is voor je. Nu laat je het juist zien. Denk je wel aan je hart jonge man.

Ik zeg niet dat Messi de beste is maar de hele wereld... Misschien moet je wachten tot de hele wereld zegt dat Ronaldo de beste is fanboy.

9 oktober 2013 om 20:50

Calma lees je eigen comments nou eens terug.. Iets met provoceren en fanboys...

9 oktober 2013 om 20:55

Provocatie 2 door te beweren dat het mij pijn doet dat Messi de beste is, dat is jou mening... Ik schaar Messi achter Neymar.

1 Ronaldo
2 Neymar
3 Messi.

9 oktober 2013 om 20:58

Leuk zo'n lijstje, maar wat moet ik hier mee? Ik kijk wel naar alle prijzen, goals en assists die Messi heeft geproduceerd afgelopen jaren en de daarbij behorende goude ballen. Nu jij weer met je 'lijstje'

9 oktober 2013 om 21:09

Calma,

Als jouw soort Messi schaart achter Ronaldo en Neymar dan doet me echt niets...van mij mag je hem zelfs achter amateur voetballer scharen.
Want ik ga geen fanboys serieus nemen, die 0.0 voetbal verstand hebben...

Ik luister liever naar de hele wereld wat ze zeggen aan het eind van de jaren.
Die hebben tenminste verstand van voetbal. Ik heb lieverd dat je Messi 3e of 100ste o je lijst zet en dat hij de gouden ballen en prijzen pakt dat je hem op de 1 ste plaatst dat hij niets wint

9 oktober 2013 om 21:18

Die nr2 op u lijst is goed, maar u nr1 klopt niet.
Messi zal nog even nr1 blijven, zoals hij dat al een paar jaar is, alleen zal Neymar heel snel de nr2 positie over nemen van Ronaldo.
Neymar zijn spel is nu al beter dan die van Ronaldo

9 oktober 2013 om 21:33

Sorry hoor, buiten de goals van Ronaldo stelt hij echt niet veel op het veld. Zijn spel is echt niks...
Je ziet wanneer er echt goede verdedigers tegen hem staan en dat hij geen ruimte krijgt dan hij onzichtbaar blijft...

Verdedigers voorbijgaan en gek dollen kan hij echt niet. Alleen als het op z'n snelheid komt.

Zo als je kan zien dit jaar, zijn ze weer begonnen met Franco tijden terug te halen.
Als het echt niet meer loopt dan worden ze geholpen omdat men in de hoofdstad niet wil dan zo vroeg de competitie beslist wordt. Het hal al lang 7 punten verschil kunnen zijn en met het oog op de clasico kon dat oplopen tot 10.

Maar nee men wil dat niet en speelt Real Madrid met 12 spelers op het veld.
Je zag afgelopen wedstrijd van Barcelona tegen Real Valladolid dat die scheidsrechter Barcelona wou afhouden van de winst. Door twee zuiver strafschoppen niet te geven... Alleen hij kon moeilijk overduidelijk goals afkeuren.

9 oktober 2013 om 21:40

Neymar komt niet in de buurt van Ronaldo... Messi zijn spel vind ik vrij matig ja.

9 oktober 2013 om 22:56

Calma gaat zn naam binnenkort veranderen in Calimero denk ik want hij vindt het allemaal niet eerlijk hier op Vz iedereen heeft zn favoriete speler maar hou die fantasie maar voor je met je top 3 Calimero gedrag van je!

10 oktober 2013 om 00:33

@Messi Neymar

Jij bent echt een zielig mannetje weet je dat? Calma ook. Jullie 2 zijn gezwellen voor echte fans van beide clubs.

Waarom rotten jullie niet allebei op en gaan jullie niet elkaar in het prive afzeiken in plaats van elke topic te verkloten met jullie kinderachtige onzin.

9 oktober 2013 om 20:41

Je zit in een post allemaal sneren uit te delen. Nergens voor nodig. Er zijn best veel grote voetballers geweest die zich niet kwalificeerden met hen land, dus zo raar is dat niet.

9 oktober 2013 om 20:43

Zoiets werd ook gezegd over messi, in 2009, waar Argentinië zich nipt had geplaatst voor het Wk.

''dan nog arrogant te roepen dat zij de koppositie terug winnen terwijl het niet meer in hun handen is....''

Vergeet niet dat, Portugal twee thuiswedstrijden speelt en Rusland 2 uitwedstrijden. Rusland kan altijd een punt verliezen. Maar we zien wel. Zelf denk ik dat Portugal gewoon doorgaat naar het wk, ongeacht ze 2e worden en play-offs gaan spelen.

9 oktober 2013 om 20:48

Heeft Messi ooit Argentinie naar grotere hoogtes gebracht??

9 oktober 2013 om 20:51

Wat heeft Ronaldo allemaal met Portugal gedaan dan? Inderdaad vrijwel niks bijzonders..

9 oktober 2013 om 20:57

Messi dan heeft hij dan wel een WK EK gewonnen, de man is onherkenbaar als hij voor Argentinie speelt, is hij onzichtbaar. Ronaldo neem Portugal vaak op sleeptouw en is 90 minuten altijd dreigend, dat is het verschil.

9 oktober 2013 om 21:00

Net zoals Ronaldo ook helemaal niks inderdaad dus wat wil je nu zeggen?

9 oktober 2013 om 21:13

18 doelpunten uit laatste 16 wedstrijden is niet slecht en laten we een goede 5 of 6 assists niet vergeten, en daarnaast de constante dreiging door alleen zijn aanwezigheid natuurlijk ook niet.

9 oktober 2013 om 21:13

Zonder Ronaldo had Portugal nooit de eindrondes behaald
Met andere woorden Ronaldo neemt Portugal vele malen vaker op sleeptouw dan Messi dat doet bij Argentinie

9 oktober 2013 om 21:17

Precies jij begrijpt het, sommige hebben echt een verstand van een pinda.

9 oktober 2013 om 21:22

En wat heeft het ze opgeleverd? Helemaal nada

9 oktober 2013 om 23:18

Bolivia 3600m hoogteverschil, dan praat je over hoogtes!

9 oktober 2013 om 23:26

Ja duh, was precies hetzelfde geweest als Messi bij Portugal had gespeeld. Maar bij Argentinië spelen ze de bal ook wat vaker over dus is het logisch dat ronaldo portugal wat vaker op sleeptouw neemt! Met andere woorden de tegenstander zou dan ronaldo een beste trap moeten geven en dan zijn de punten binnen? Dat zou sneu zijn voor Portugal dat je afhankelijk bent van 1 speler!

Typisch portugal, pas wanneer het echt moet staan ze er. Zo ga je weer zien dat ze de playoffs gaan knallen en op het wk weer minimaal de kwartfinale gaan haleb.

Portugal plaatst zich wel weer met veel fortuin voor het WK. Moeten altijd playoffs spelen, maar loten dan altijd de zwakste landen.

Portugal plaatst zich wel. Zal ook wel moeten want het zou zonde zijn een speler als Ronaldo te moeten missen op een WK. of je hem nou mag of niet.

Portugal is verplicht zich te plaatsen met deze selectie.

Portugal kwalificeert zich zoals altijd op het nippertje en komt zoals altijd een eindje op het WK om dan uitgeschakeld te worden door een top-land. Meestal knikkeren ze voor dat gebeurd Nederland uit het toernooi. God wat heb ik een hekel aan Portugal op voetbalgebied. No offence naar Portugezen ofzo

Portugal heeft toch wel een goede selectie met enkele uitblinkers C. Ronaldo , Nani , Moutinho zouden een outsider voor de titel zijn schat ze even hoog in als Argentinie en Italie

Als ze zich niet direct plaatsen zullen ze zo wie zo een "mindere" tegenstander ontmoeten in de Play Offs, dus die gaan gewoon. Voetbal is ook pure commercie geworden, Ronaldo is een merk dus Portugal zal hoe dan ook naar het WK gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren