Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo blaast loopbaan van Hatem Ben Arfa nieuw leven in

Laatste update:

Hatem Ben Arfa heeft een nieuwe club gevonden. De aanvaller onderging dinsdag zonder problemen de medische keuring bij Real Valladolid en heeft zich voor de rest van het seizoen aan de Spaanse club verbonden. De 32-jarige Fransman zat sinds vorig jaar zomer, toen hij bij Stade Rennes vertrok, zonder werkgever. Na het tekenen van de contracten poseerde de kersverse aanwinst met eigenaar Ronaldo. Om 12.30 uur wordt Ben Arfa officieel gepresenteerd aan pers en publiek.

Ben Arfa heeft een behoorlijk turbulente loopbaan achter de rug. Bij Olympique Lyon, zijn eerste club, leefde hij in onmin met onder meer Karim Benzema, waardoor les Gones hem uiteindelijk naar Olympique Marseille lieten gaan. Bij de Zuid-Franse club onderhield Ben Arfa een moeizame relaties met eerst Eric Gerets en later Didier Deschamps, de toenmalige trainers van Marseille.

Ook de Engelse jaren van Ben Arfa werden omgeven door problemen, want de Franse speler van Tunesische afkomst kon het niet vinden met Alan Pardew en Steve Bruce, zijn managers bij respectievelijk Newcastle United en Hull City. De middenvelder keerde bij OGC Nice terug op de Franse velden, waarna PSG hem in 2016 naar Parijs haalde.

Vanwege een vermeende slechte grap over eigenaar Nasser Al-Khelaifi eindigde ook zijn avontuur in het Parc des Princes in mineur, waarna Rennes hem een jaar geleden transfervrij oppikte na afloop van zijn contract bij PSG. In de voorbije maanden sloeg hij naar verluidt aanbiedingen uit Turkije en het Midden-Oosten af.

Real Valladolid heeft sinds 3 november geen enkele competitiezege meer geboekt: vijf remises en vier nederlagen. De nummer zestien van LaLiga werd ook nog eens in de Copa del Rey uitgeschakeld door Tenerife. De sportieve malaise heeft ervoor gezorgd dat Ronaldo, de voorzitter van Valladolid, technisch directeur Miguel Ángel Gómez flink aan het werk heeft gezet om deze week de selectie van een impuls te voorzien. Volgens Globo Esporte is Reinier in beeld voor een verhuurperiode. Laatstgenoemde werd onlangs voor dertig miljoen euro door Real Madrid overgenomen van Flamengo.

Gómez probeerde Ben Arfa in zijn tijd bij Sevilla al naar Spanje te halen, maar om uiteenlopende redenen slaagde hij niet in zijn missie. Ondanks het turbulente verleden van Ben Arfa én diens inactiviteit gaf Ronaldo toch goedkeuring voor de komst van de Fransman.

Goede zet van Real Valladolid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronaldo, de voorzitter van Valladolid, wie kent hem niet!

27 januari 2020 om 20:18

Ronaldo de legende van oa Psv en Brazilië die ken ik wel! Deze Ronaldo is echt de voorzitter van Valladolid, dus vrij logisch dat hij ook zo genoemd word toch?

27 januari 2020 om 20:27

Ik denk dat thug dacht dat dit om een andere Ronaldo ging, haha.

27 januari 2020 om 20:28

Haha dat lijkt me idd duidelijk!

28 januari 2020 om 11:19

Zal inderdaad heel bijzonder zijn als je de beste voetballer ooit niet kent.

28 januari 2020 om 11:25

Pele is nog wel een stapje gekker dan deze man hoor

28 januari 2020 om 11:48

Nee hoor. Pele speelde met betere spelers om zich heen bij Brazilie, concurrentie was minder toen der tijd. Plus het feit dat zijn doelpunten en assists ratio stukken minder hoog ligt dan die van Ronaldo op het mondiale podium, die bovendien de penalty's ook nog overliet aan Ronaldinho en Rivaldo.

28 januari 2020 om 12:17

en daarbij speelde Pele in brazilie, dan gaan ze er wel erg makkelijk in.ik geloof namelijk wel dat hij van uitzondelijke klasse was, alleen als je messi in de KKD had gezet, schiet hij ook 1000 goals in zijn carriere in het net, Pele is nooit getest, al weet ik niet hoe goed europese voetbal was in zijn tijd

28 januari 2020 om 13:01

Dat is geen argument, in die tijd was namelijk de Braziliaanse competitie de beste.

Neemt niet weg dat ik R9 ook beter vind dan Pelé.

28 januari 2020 om 13:28

Mag ik vragen hoe oud je bent aangezien het je wel lukt deze twee spelers met elkaar te vergelijken?

28 januari 2020 om 15:37

Moet je tegenwoordig 80 zijn om dat juist waar te nemen dan? Genoeg beeldmateriaal van Pele gezien en ik vind hem niet beter dan Ronaldo. Maradona heb ik helaas alleen in zijn nadagen meegemaakt, maar genoeg beelden teruggezien waarvan ik hem bijv beter vind dan een Cristiano of Messi.

Een speler met zoveel talent, jammer dat we er niet meer van konden zien. 32 jaar, het gaat snel. Ik volgende maand haha.

27 januari 2020 om 20:25

Heel veel talent inderdaad. Helaas een mentaliteit van lik m'n vestje... Getalenteerde dan velen, maar nog niet eens de helft bereikt van wat hij had kunnen bereiken.

28 januari 2020 om 12:21

alleen het punt is, naamsbekendheid en enige status is geld. als salaris nou meer prestatiegericht was, zoals minder dan 5 assists is maar helft van je salaris krijgen, ik zeg maar wat he, moet jij eens zien hoe hard hij werkt en mentaal sterk Ben Arfa wordt!

28 januari 2020 om 12:36

@maurootje
Dat valt bij Ben Arfa reuze mee, hij heeft heel wat aanbiedingen uit de zandbak links laten liggen terwijl daar het gemakkelijke geld ligt te wachten. In het conflict met PSG werd het ook een pricipezaak, bij Lyon had hij problemen met een aantal spelers, bij Marseille gedoe met Gerets en Deschamps en bij Newcastle met Pardew, deze speler is gewoon een aparte vogel maar wel eentje met een schitterende techniek, beetje gevalletje Quaresma.

28 januari 2020 om 12:41

Heeft niks met mentaliteit te maken , door de horrortackle van De Jong op Hatem toendertijd bij Newcastle United, werd hij nooit meer de oude.
Hij had wel leuke seizoenen bij OGC Nice en Rennes , maar niet van het niveau van toen hij bij Newcastle zat.

27 januari 2020 om 20:07

Aannames, nice. Denk dat hij het nog best goed kan doen in de Spaanse competitie echter heb ik wel mijn twijfels over zijn mentaliteit. Hij komt ook niet in een goed draaiend team wat het ook niet makkelijker maakt voor hem al denk ik wel dat hij beter geschikt is voor het voetbal in Spanje dan in het fysieke spel van de Premier League en daar deed hij het destijds al niet slecht.

28 januari 2020 om 09:20

Er staat letterlijk in het artikel dat Valladolid de nummer 16 is van Laliga. Het 1ste niveau van Spanje dus.

Wat een geweldige speler was dit. Had 1 van de beste kunnen worden. Wat een techniek had hij. Had verwacht dat hij net als benzema heel ver zou komen. Kan nog steeds genieten van zijn filmpjes. Liep iedereen voorbij alsof ze er niet stonden. Jammer dat zijn cariere zo gelopen is. Succes bij Valladolid

PSV had gewoon een gok moeten wagen en bij ben arfa moeten aankloppen.. helemaal nu perreiro vertrekt was dit qua voetballend vermogen een mooie vervanger geweest.. als je bij deze jongen de juiste snaar weet te raken gaat ie schitteren.. zou hem dan ook weleens onder een type klopp willen zien spelen

Het bewijs dat talent alleen moet genoeg is voor topvoetbal. Ook inzet, toewijding en je kunnen aanpassen aan je omgeving.

Geweldig talent, weggegooide carrière

28 januari 2020 om 12:48

Ik volg deze man al sinds Olm. Lyon en Olm. Marseille , het heeft niks te maken met mentalitiet. Een blessure destijds door De Jong heeft hem helaas zijn niveau niet meer ver gebracht

28 januari 2020 om 14:50

Dat is onzin. Die jongen is bij elke club via de achterdeur vertrokken. Ook na die blessure was hij gewoon bepalend voor z'n clubs (behalve Psg), maar telkens weer zijn er problemen omtrent Ben Arfa. Je gaat toch niet serieus Nigel de Jong verantwoordelijk houden voor de misstappen van Ben Arfa zelf?

29 januari 2020 om 08:30

Kan je dan de problemen opnoemen ?
Bij PSG wilde hij PSG voor de rechter slepen om niet na gekomen afspraken.

Het is niet zo dat hij voor onrust zorgde , want hij veel spelers van PSG vonden het jammer dat Ben Arfa weg ging bij PSG

29 januari 2020 om 09:52

Feit is dat overal waar hij speelde het eindigde in conflict.een keer is domme pech, maar elke keer... .dan moet je toch echt even goed in de spiegel gaan kijken. Altijd ruzie met trainers/managers. Kan je wellicht goed in de groep liggen, maar er komt meer bij kijken. Oftewel; weggegooid talent.

Kwalitatief natuurlijk wel een aanwinst voor Valladolid, maar niet voor niets was hij zolang transfervrij. Die jongen vertrekt overal door de achterdeur en lijkt maar niet volwassen te worden. Bovendien is hij ook alweer 32 jaar.

Was altijd een prachtige voetballer, technisch zeer begaafd echter kwam het er te vaak niet uit. Begin van zijn carriere leek de opmaat naar een grote carriere, a la Benzema. Mede door mentaliteitsproblemen nooit echt waar kunnen maken. Hopelijk een mooi einde van zn carriere nu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren