Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Rode kaart Kean heeft mogelijk enorme gevolgen: Juventus overweegt vertrek’

Laatste update:

Juventus wil mogelijk afscheid nemen van Moise Kean. De 23-jarige aanvaller kreeg afgelopen zondag al snel na zijn invalbeurt een rode kaart tegen AS Roma (1-0 verlies). Uiteraard was Juventus daar niet blij mee, en volgens La Gazzetta dello Sport twijfelt de club uit Turijn door het gebrek aan discipline van Kean zelfs of het de Italiaan wel moet behouden.

Kean kreeg zondag, minder dan een minuut nadat hij was ingevallen, in de negentigste minuut een rode kaart. Na een duel met Gianluca Mancini, die voor de enige treffer van het duel tekende, leken beide spelers elkaar nog even vast te houden. Daarop gaf Kean een harde schop aan Mancini, met een directe rode kaart tot gevolg. Juventus besloot Kean vervolgens nogmaals te bestraffen door hem een boete te geven tussen de 20.000 en 25.000 euro, zo meldt de Italiaanse sportkrant.

Maar mogelijk blijft het daar niet bij voor de twaalfvoudig international. Kean, die wordt gehuurd van Everton en volgens verschillende media komende zomer verplicht moet worden overgenomen door Juventus, laat namelijk lang niet altijd de discipline zien die de clubleiding van la Vecchia Signora graag zou willen zien. Daar zou de rode kaart van afgelopen zondag een voorbeeld van zijn. De clubleiding van Juventus twijfelt daarom of Kean voor de club behouden moet blijven.

Kean wordt sinds medio 2021 door Juventus gehuurd van Everton. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 44 officiële duels voor de club, waarin hij zes keer trefzeker was en drie assists gaf. Ook dit seizoen zijn de statistieken van de spits nog niet denderend: tot dusver kwam hij tot 32 wedstrijden. Daarin scoorde hij zeven keer. Kean moet het vooral doen met invalbeurten: van die 32 optredens stond hij slechts twaalf keer in de basis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Check je feiten vz. Vandaag in meerdere nieuwsbronnen dat Kean definitief is overgenomen van Everton! Los daarvan zal hij wel verkocht worden deze zomer. Heeft zijn potentie nooit waargemaakt en is vooral op mentaal gebied zwak.

7 maart 2023 om 22:32

Dat staat ook letterlijk in de tekst

7 maart 2023 om 22:35

Nee er staat dat Kean deze zomer verplicht overgenomen moet worden, maar dat is dus al rond.

7 maart 2023 om 22:48

Nee het is niet rond, hij is nog altijd geregistreerd als huurspeler van Everton. Pas komende zomer kan het rond komen zodra Everton hem overschrijft naar Juventus.

Dat de clubs nu een principe overeenkomst hebben betekend niet dat de transfer daarmee automatisch afgehandeld wordt.

Heel dom natuurlijk, maar gelukkig kwam de verschrikkelijke pijn met wat vertraging binnen. Voetballers...

8 maart 2023 om 08:50

Daar zouden scheidsrechters ook veel harder tegen moeten optreden. Die Mancini had voor die vertraagde reactie ook minimaal geel mogen krijgen.

Wel heftig, dacht meer aan geel..

Dus Kean moet misschien weg door een rode kaarr, en ondertussen mag Ihattaren gewoon trainen bij Juventus. Vreemde jongens die Italianen.

8 maart 2023 om 08:56

Heey man ga van ihattaren zijn pik af man. Wat hij doet moet hij weten. Ik vind sowieso dat hier in Nederland je alleen een voorkeur van de mensen heb als je het goed doet. Die jongen heeft zijn vader verloren, misschien was zijn pa de enige die hem nog liet voetballen en bam dat valt weg. Hij is de weg kwijt en gaat nu denk ik een laatste poging doen. Gun die jongen die shot en als het niet lukt prima. Menig mensen willen graag een 2 de kans maar zijn niet erg vrijgeven om een a der dat te geven.

8 maart 2023 om 16:31

Ihattaren heeft al 60 kansen gehad. Die zet elke 3 maanden een berichtje op de gram dat ie op de weg terug is. Ik denk niet dat er iemand binnen Juventus is die hem nog een wedstrijd ziet spelen. Die jongen heeft inmiddels 3 jaar geleden zijn vader verloren, dat is voor hem als persoon heel erg vervelend maar helaas voor hem gaat hij echt geen profvoetballer meer worden met zijn mentaliteit/omstandigheden. Heeft niks met tweede kans gunnen te maken maar pure realiteitszin.

Alles wat de gazzetta over Juve schrijft, best negeren. Ze schrijven amper nuttige info over Juventus.

8 maart 2023 om 08:07

Van mij mag die weg hoor, totaal niet van het niveau Juventus. Af en toe een goaltje maar aan de bal dramatisch

8 maart 2023 om 10:17

wie is er wel het niveau van juve?? juve is gewoon in sterk verval en armoede troef onder het betonvoetbal van allegri. 100% van alles spelers zijn gewoon achteruitgegaan.

ja di maria liet eens een keer wat zien tegen de nr 13 van frankrijk spelend met ene man minder.lmaar ook die is 36.

juve is structureel gradueel gewoon aan het downgraden hoor,los van Kean

8 maart 2023 om 14:51

We hebben het hier over een wissel speler, Juventus kan best een versterking gebruiken, Maar de selectie is echt niet slecht hoor. Plus er komen wat talenten aan, Over Allegri ben ik het wel met je eens.

Ik zal z’n debuut jaar nooit vergeten. Wat was hij goed! Uiteindelijk slim geld gekozen door juve om hem naar Everton te laten vertrekken

8 maart 2023 om 08:38

Om hem vervolgens aankomende zomer weer over te nemen van Everton.
Maar eens dit was echt een geweldenaar en ik dacht serieus dat dit de spits (samen met Belotti) van de Italiaanse ploeg zou zijn..

En onze vriend van AS Roma doet ook helemaal niks tijdens het duel?

Kean... zoveel potentie, nooit echt doorgebroken. Beetje Balotelli #2 zonder de gekke fratsen buiten het veld.

8 maart 2023 om 10:11

Balotelli is voetballend veel beter dan Kean.

Juve moet ff lekker open kaartspelen. Snap de spelers weg gaan, of VZ of iemand anders nou op de hoogte van is of niet. De ‘oude dame’ mwaa klinkt mooi. Je hebt zwart en wit. Bianconeri... je kan zwart wit denken. Maar ook zwart ‘of’ wit. Maar zwart op wit staat dat dingen niet deugen.. grijs shit is de oplossing! Letterlijk een oude dame. Snapt er niks hoe dingen werken in deze tijd. Juve serie C lijkt me meer dan logische. Tijd zat voor de boekhouding en de jeugd..
Mooie compa de serie A. Laten we dat zo houden juve tijdperk is gone. Was dus niet alleen geluk 😅

Toch wel grappig hoe ze zenuwen van voetballers werken hmm de weg van impact naar hersenen wat betreft pijn receptoren zijn toch best wel vertraagd in vergelijking met de normale mens

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren