Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC legt 'geweldige voetballer' uit Frankrijk voor een seizoen vast

Laatste update:
/

RKC Waalwijk heeft zich met onmiddelijke ingang versterkt met Mickaël Tavares. De dertigjarige middenvelder, international van Senegal, heeft een contract voor een jaar getekend, met een optie voor nog een contractjaar in Waalwijk.

"Mickaël is via onze aanvaller Romeo Castelen, een voormalig ploeggenoot van hem, bij ons terechtgekomen", legt manager technische zaken Janus van Gelder donderdagavond via de officiële kanalen uit. "Hij wilde graag zijn conditie bij ons gaan opbouwen en op peil houden. Die kans wilden wij hem graag geven."

Tavares, die het levenslicht in Frankrijkk zag, speelde in het verleden voor onder meer Slavia Praag, Hamburger SV, Middlesbrough en Fulham. "Tijdens de trainingen hadden we al snel in de gaten dat Mickaël, hoewel nog niet eens helemaal volledig fit, een geweldige voetballer is. Hij is voor RKC echt een aanwinst", verzekert Van Gelder.

Een mooie aanwinst voor RKC Waalwijk

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Nou maar hopen dat deze man een mooi seizoen tegemoet gaat, want kwa clubs hoeft ie het niet te doen.

Lijkt me niet direct de vesterking waarop je hoopt. De laatste jaren een beetje een clubhopper die ook al een aantal keer lange tijd zonder club zat. Ik weet niet of ik daar zo vrlijk van wordt. Maar goed, zo'n jongen zal wel voor een kleine vergoedin willen spelen. Een vrij risicoloze investering lijkt me.

Bijzonder waar rkc ze toch steeds vandaan haalt. Dit is op papier toch best een goede en grote voetballer, en gezien zijn ervaring en de dunnen spoeling op het middenveld bij rkc is dit een uitstekende aanwinst

Net als Castelen in de Bundesliga gespeeld en al jaren niets meer gepresteerd. Maar voor RKC is dit een prima speler.

Aardig lijstje qua clubs waar hij gespeeld heeft. Ik ken hem verder niet maar misschien kan hij een versterking zijn voor RKC.

Echt zo veel respect voor Rkc, wat zij doen met minimale middelen. Ik snap niet dat de Creatief directeur/technisch directeur daar nog niet zijn weggeplukt.

Veel clubs kunnen er nog van leren in de Eredivisie! Van de top/subtop vind ik dat Fc Twente en AZ het meest vergelijkbaar zijn qua dit soort aankopen.

Eenerzijds talenten, anderzijds afentoe gewoon een koopje ertussen uit pikken. Als meer clubs dan in Nederland zouden doen zouden ze ook vaker een grote aankoop kunnen doen

Alhoewel het voor de top-3 natuurlijk een stuk moeilijker is, aangezien naarmate selectie in spelers afneemt als kwaliteit toeneemt(moet toegeven dat Ajax een mooie koop heeft gedaan met Poulsen b.v)

29 augustus 2013 om 19:02

Ja dat schijnt die Janus van Gelder te zijn. Slimme kerel daar, ik vind het ook erg knap hoe ze dat voor elkaar krijgen daar.

29 augustus 2013 om 19:25

Die ts van vorig jaar zit nu bij vitesse

29 augustus 2013 om 20:00

Joost de Wit was geen technisch directeur in Waalwijk.
Joost zat op de trein te wachten, en die kwam sneller dan hij gedacht had.
Veel plezier er mee in Arnhem.
Wij hebben nu Remco Oversier, en die heeft nu in een paar maanden al meer $$$ binnengehaald dan De Wit in de 14 maanden dat hij dat moest doen.
Of doel je op Mo Allach, de Pvda held die met de staart tussen de benen weg vluchtte toen er wat verantwoording van hem gevraagd werd.
Ook zo'n aanwinst voor het Arnhemse.

Ik snap niet waarom clubs als Pec, Rkc, Gae, Heracles zich met beperkte middelen goed kunnen versterken en clubs als Nec, NAC en ADO niet.

Dit zal toch aan de scouting en netwerk van betreffende clubs liggen.

29 augustus 2013 om 19:20

Het ligt niet alleen aan de scouting, ook hoeven ze minder van hun inkomsten aan te wenden om schulden af te lossen.

29 augustus 2013 om 19:30

Ja ook dat doet bijvoorbeeld PEC goed. Dit is gewoon wanbeleid bij NEC en NAC

29 augustus 2013 om 20:06

Dat geld misschien voor PEC maar bij RKC gaan bijvoorbeeld alle transferinkomsten direct naar de schuldeisers Mandemakers en de gemeente. RKC heeft alle aanwinsten te danken aan Janus van Gelder, die man doet gewoon heel goed werk.

29 augustus 2013 om 19:28

Ben benieuwd naar deze speller leuk als zulke speller naar nl komen...met zulke spellers bedoel ik ....(grote ploegie in buitenland) ga hem zeker in de gaten houden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren