Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC laat Senegalees international meetrainen: 'We kijken wel hoe of wat'

Laatste update:
/

Ondanks de sombere blik van Erwin Koeman op het nieuwe seizoen versterkte RKC zich deze zomer met geroutineerde krachten als Romeo Castelen en Dennis Rommedahl en mogelijk volgt binnenkort nog een speler die het klappen van de zweep kent. De Brabanders gaan de komende periode bekijken of negenvoudig Senegalees international Mickaël Tavares op termijn iets voor de club kan betekenen.

De defensieve middenvelder is op voorspraak van Castelen naar Waalwijk gekomen. De buitenspeler kent de geboren Fransman, dertig jaar, nog van hun gezamenlijke tijd bij Hamburger SV. Ook speelde hij voor Slavia Praag, 1.FC Nürnberg, Middlesbrough en Fulham, waar hij vorig seizoen deel uitmaakte van het tweede elftal. Mocht Tavares bevallen, dan hoopt Koeman hoopt dat er iets te regelen valt.

“RKC zit niet zo dik in de middenvelders. Laat hem eerst maar een week trainen, dan kijken we wel hoe of wat. Misschien wil hij in zichzelf investeren en als amateur tot de winterstop blijven. Dat gaan we later nog eens aftast”, zegt de coach in het Brabants Dagblad. “Hij weet dat we hem geen contract aan kunnen bieden tenzij er een speler bij ons zou vertrekken. Maar voor niemand bestaat op dit moment concrete belangstelling.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

op het eerste gezicht een verstreking, eens kijken of hij zijn niveau nog heeft. hoop wel dat er snel een einde komt aan de Sneijder soap bij Rkc. dei jongen bezet met zijn salaris een plaats voor een speler die wel voor de club wil spelen.


16 augustus 2013 om 14:20

Heb je hem zien voetballen dan?
Ik niet.
Verschrikkelijk oppassen met Afrikaanse voetballers. Ik ben oud genoeg pm te weten dat RKC ooit bijna failliet gegaan is (1995) aan 3 Nigeriaanse Messi's. Door wijlen Bert Jacobs ontdekt. Ik laat de details maar achterwege, kostte de club uiteindelijk, na rechtzaken, 2 miljoen.
Een balletje hooghouden op een tra8n8ngsveld zegt me niks.

16 augustus 2013 om 15:52

ja kwartier ik heb hem zien voetballen in zijn periode in duitsland bij o.a. nurnberg.
voor een basisspeler in de bundesliga komt hij net te kort. en daarvoor voor rkc begrippen een aanwinst. echter heeft hij dat niveau nog heb hem de laatste seizoenen niet gezien.

dei agustus dumbar en charles chimiesie waar je op doeld waren ook 2 aanfluitingen in de priode dat e.e.a. nog wel kon kwa financieen. en die gasten vielen over hun eigen knieuwen. dat was inderdaad niet best! maar dat geld ook voor Nederlanders Richard beeking en leon van nieuwkerk die als superhelden gepresenteerd werden

hij heeft tenminste een frans paspoort dat scheelt weer salaris mocht het zo ver komen

Een international is altijd een versterking. Vooral als je ziet hoe het met het geld zit bij RKC dat ze hem bij een manege moeten laten slapen. Ik heb respect voor RKC hoe ze elk jaar nog zoon mooi team bij elkaar krijgen eerlijk is eerlijk

16 augustus 2013 om 13:40

Ik denk dat er genoeg internationals van San Marino geen versterking voor RKC zijn hoor.

16 augustus 2013 om 13:40

bij de maneges zitten nette appartementen tis niet dat ze slapen in een stal

zeker een versterking voor rkc. hopen dat sneijder snel vertrekt, zodat ze geld vrij hebben voor deze jongen

Zo'n bikkel is gewoon nodig wil RKC dit seizoen zich weer handhaven. Altijd goed een extra vm die de nodige ervaring kan brengen. Vooral bij die vecht wedstrijden die je elk jaar weer hebt.

Succes!

Als je ziet dat ze in de as al genoeg kwaliteit hebben vind ik hem niet per se nodig, zal eerder kijken naar een echte back, met Amieux en Lamey hebben ze maar 2 echte backs, Apau en van Mosselveld kunnen er ook uit de voeten maar zijn van nature centrum verdedigers.

Voor die positie van hem hebben ze al Duits, Anderson en Jungschlager dus ik ben benieuwd wanneer Koeman wel vind dat hij dik in de middenvelders zit, Najah hebben ze ook nog al is die geblesseerd.

16 augustus 2013 om 13:51

Andersson is een Aanvallende middenvelder.

RKC speelde vorig seizoen met de punt naar voren. met Najah en duits voor de verdediging,

Dit seizoen speelde ze tegen twente en begon men met de punt naar achter. Andersson en braber achter de aanvallers Duits daar achter.

najah is minimaal tot de winter niet inzetbaar. wil je dus zoals vorig seizoen met de punt naar voren spelen heb je alleen jungslager en duits op die positie. en dus niks achter de hand i.v.m. vertrek van stans en de blessure van Najah

RKC heeft het nog niet zo slecht gedaan qua nieuwe spelers.

Wel slim van Rkc: tot de winterstop op amateurbasis. Na de winterstop is Najah weer beschikbaar....

Klappen van de zweep kent? Racistisch bedoeld? Of Spreek woord?

16 augustus 2013 om 16:31

Wat denk je zelf?
weer typisch om overal racisme achter te zoeken terwijl het over een oer Nederlands spreekwoord gaat.
"het klappen van de zweep kennen" komt uit de agrarische sector.
Vroeger, toen de boeren nog met paarden hun land bewerkte, zei men als je een goed paard had, "hij kent het klappen van de zweep".
Het betekent niets meer of minder dan dat hij een ervaren speler is.
Je moet niet zo zwartkijken, van dat gehuil gaat de straat nog blank staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren