Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC - Heerenveen heeft na 95 minuten voetballen volstrekt logische uitslag

Laatste update:

SC Heerenveen heeft zaterdagavond zijn tweede punt van 2022 gepakt. In een weinig verheffende wedstrijd tegen RKC Waalwijk werd er door de Friezen voor de tweede keer op rij met 0-0 gelijkgespeeld. RKC en Heerenveen pakken zo allebei een puntje in de strijd tegen degradatie: de Waalwijkers bezetten de veertiende plaats met vier punten voorsprong op de gevarenzone, de ploeg van interim-trainer Ole Tobiasen staat drie plekken hoger met drie punten meer.

Het bezoek aan het Mandemakers Stadion betekende voor Anas Tahiri een weerzien met zijn oude club. De Belgische middenvelder had net als Joost van Akeneen basisplaats bij Heerenveen, dat vorige week na zeven nederlagen op rij met een 0-0 gelijkspel tegen Willem II weer eens een puntje pakte. Even verderop in Brabant ging Heerenveen redelijk goed van start, want via Sven van Beek en Anthony Musaba kregen de Friezen al vroeg kansen. Mede dankzij Etienne Vaessen kwam RKC de beginfase schadeloos door en gaandeweg de eerste helft kregen Richard van der Venne en Jens Odgaard namens de thuisploeg enkele mogelijkheden.

De wedstrijd kende in de laatste fase van de eerste helft en het eerste deel na rust echter weinig hoogtepunten, los van speldenprikjes van Sydney van Hooijdonk en Odgaard. Met nog twintig minuten te spelen was Heerenveen plotseling heel dicht bij de openingstreffer. Via Van Beek kwam de bal bij Nick Bakker, die vanuit de draai het aluminium raakte. RKC kon daar in de tweede helft nauwelijks iets tegenover brengen.

Scheidsrechter Jeroen Mandschot moest het duel in de absolute slotfase nog even stilleggen doordat er vanuit het vak met bezoekende fans vuurwerk op het veld was gegooid. In de vijf minuten blessuretijd die daarna nog werd gespeeld kreeg het duel geen winnaar meer, ondanks dat een kopbal van Juriën Gaari nog op de bovenkant van de lat ging. Voor Heerenveen wacht nu komende vrijdag een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo, terwijl RKC twee dagen later op bezoek gaat bij Vitesse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is me niet gelukt om de wedstrijd af te kijken was in slaap gevallen. Wat een saaie wedstrijd en van een slecht niveau

13 maart 2022 om 07:13

Toch knap dat je erna wakker genoeg bent om dit te typen...

13 maart 2022 om 08:41

Slaapje van een paar minuten:'

We leken er ook wel vrede mee te hebben. Totaal niet doorgedrukt, terwijl je gewoon had kunnen winnen hier. Wij waren niet goed, maar RKC ronduit slecht. Toch rekken wij tijd. Toch blijven wij verdedigend spelen. Kom op. Als coach EN speler moet je zien dat je hier 3 punten kan halen. Maar nee. Resultaat. Belachelijk slechte partij.

12 maart 2022 om 23:15

Nee, want je hebt geen voorhoede, dus moet je tevreden zijn met 0-0. Ook komende wedstrijden.

12 maart 2022 om 23:23

We hebben een goede spits. Helaas was die ziek. En Stevanovic is een goede voetballer. Maar dat is al Hajj ook. En goede voetballers worden ernaast gezet

13 maart 2022 om 13:52

Tja, dat Tobiassen meer een economische keus dan een sportieve is, zegt genoeg. Maar dat hij dan doodleuk zegt door te gaan op de J. Jansen lijn, verbaast me dan ook. En wat zegt de TD hiervan? En inderdaad, als je de oude Siem de Jong verkiest boven talentvolle spelers, is ook een teken aan de wand. Sarr lijkt me wel een aanwinst, maar wordt ook verkeerd gebruikt. Als het wel lukt in de Eredivisie te blijven, met dan Kees van Wonderen als nieuwe trainer, zie ik wel een betere toekomst. Maar de boel moet bij Heerenveen flink worden uitgemest. Te beginnen bij RVC en bestuur, en vervolgens de technische staf.

Echt schandalig. Geen visie, idee of tactiek op welke manier er nog een beetje kwaliteit uit spelers geperst kan worden, desnoods als team.
Compleet belachelijk.
Individueel nog wel aardige spelers met een paar kwaliteiten maar het is onsamenhangend gepiel zonder structuur waardoor t ook nog lijkt dat ze er echt helemaal niks van kunnen.
Kansloos gedoe.

Allebei -3 punten aftrek voor deze waardeloze wedstrijd, Heerenveen is echt dramatisch sinds de Veermannen weg zijn.

Wat een waardeloze wedstrijd zeg.. Geen woorden voor

Ben net thuis.maar had ook beter thuis kunnen blijven had ik meer plezier gehad. Beide heel bang om te verliezen en die angst was bij beide ploegen te merken. Wordt nog een lange weg voor RKC

Ze moeten een nieuwe regel invoeren bij voetbal. Bij een 0-0 uitslag, beide clubs 0 punten. Schandalig saaie pot dit

Je kan er niet onderuit dat we een angsthaas als coach hebben. Wat armieterig voetbal was dit. Er zit geen idee achter en ook geen enkele drang naar voren...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren