Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Record Lukaku levert spilzuchtig Everton uiteindelijk weinig op

Laatste update:

Everton is er niet in geslaagd de aansluiting met de top-vijf in de Premier League te hervinden. The Toffees hadden in de eerste helft van de uitwedstrijd bij Norwich City minimaal met 0-3 voor moeten staan, maar verzuimden om de kansen af te maken. Romelu Lukaku wist wel te scoren en vestigde daarmee een clubrecord, maar na afloop zal er vooral worden nagepraat over de gemiste mogelijkheden. Het bood de thuisploeg namelijk de gelegenheid om na rust terug te komen: 1-1.

/

Norwich City won slechts één van de laatste tien wedstrijden, maar kon daar door zaterdag geen verandering in aanbrengen. Everton greep al snel het initiatief op bezoek bij the Canaries en namen na een kwartier spelen de leiding. Een afgeslagen voorzet viel in de voeten van Gerard Deulofeu, die de bal met buitengewoon veel gevoel bij de tweede paal neerlegde. De inkomende Lukaku hoefde daarna niet meer te doen dan zijn hoofd tegen het leer te zetten.

De bezoekers uit Liverpool hadden daarna definitief afstand moeten nemen. Arouna Koné en opnieuw Lukaku lieten echter grote mogelijkheden op een tweede treffer liggen, waardoor Norwich City mocht blijven hopen. In de slotfase van de eerste helft raakte Leighton Baines ook nog het aluminium namens Everton, terwijl opnieuw Lukaku naliet om de stand op 0-2 te brengen. Dit keer mikte hij rakelings naast.

/

Het missen van al die kansen kwam het elftal van Roberto Martínez peperduur te staan. Meteen na rust kwam de thuisploeg namelijk terug in de wedstrijd. Een hoekschop werd nog van de lijn gehaald, maar vervolgens stond Wes Hoolahan op de juiste plek om de bal met veel moeite alsnog tegen de touwen te werken: 1-1. Het gaf Norwich City nieuwe moed.

Beide ploegen kregen kansen op een tweede treffer, maar het elftal van Alex Neil was het dichtst bij de winnende. Twintig minuten voor tijd kreeg Cameron Jerome na een goede combinatie met Hoolahan een enorme kans op de 2-1, maar de aanvaller schoot voor een grotendeels leeg doel hopeloos over. Omdat ook Gareth Barry in de slotfase een prima mogelijkheid om zeep hielp, bleef de 1-1 tot het slotsignaal staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Lukaku zat er, los van z'n mooie kopbal niet echt lekker in. Ging voor eigen succes terwijl hij hoorde af te leggen en passte toen hij zelf kon gaan. Snap niet dat Gibson bij everton speelt.

@ als er in de titel gesproken wordt over een record, ben ik wel benieuwd wat voor record hij heeft neergezet dan.. Simpelweg een 'clubrecord' zegt mij niets

12 december 2015 om 16:53

Inderdaad...maar goed, 6 wedstrijden op rij een goal in de premier league

En welk record zou dat dan mogen zijn. Wel vermelden dat Lukaku een clubrecord verbreekt maar niet even aanduiden welk record. Het gevoel voor journalistiek hier

OT: die deulofeu gaat echt wel ooit terug naar Barca als die zo doorgaat. Heerlijke speler. Lijkt eindelijk z'n belofte te gaan inlossen

13 december 2015 om 00:01

6 wedstrijden op rij scoren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren