Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid stelt in slotfase orde op zaken tegen RB Leipzig

Laatste update:

Real Madrid gaat na woensdagavond met zes punten uit twee wedstrijden aan kop in Groep F van de Champions League. De Spanjaarden waren in eigen huis met 2-0 te sterk voor RB Leipzig, waarbij de Duitsers de grootste kansen hadden. Federico Valverde brak tien minuten voor tijd de ban voor de thuisploeg. Ook Marco Asensio kwam in de absolute slotfase nog op het scorebord. De andere wedstrijd in Groep F, tussen Shakhtar Donetsk en Celtic, eindigde in 1-1.

Real Madrid – RB Leipzig 2-0
De bezoekers hadden in de eerste helft de betere kansen. Onder meer Christopher Nkunku, Timo Werner en Emil Forsberg werden gevaarlijk. Eerstgenoemde leek na tien minuten recht te hebben op een penalty na een overtreding van Nacho Fernández, maar scheidsrechter Maurizio Mariani vond het niet zwaar genoeg voor een strafschop. Nkunku was in het eerste bedrijf het dichtst bij de openingstreffer na een goede bal van Werner. De Fransman dacht de lage voorzet van de aanvaller binnen te glijden, maar kon zijn schoen er nét niet tegenaan zetten. De bal rolde daardoor naast. Kort voor rust weigerde scheidsrechter Mariani opnieuw naar de stip te wijzen, dit keer voor Real Madrid. Luka Modric werd in de rug gelopen door Xaver Schlager, maar dat bleef onbestraft. Rafael van der Vaart sprak in de studio van Ziggo Sport van 'een goedmakertje' voor RB Leipzig.

Twintig minuten na rust begon Valverde aan een vrijwel identieke rush als waar zijn goal in de wedstrijd tegen RCD Mallorca (4-1 winst) van afgelopen weekend uit voortkwam. Dit keer gaf de Uruguayaan de bal af op de diepgaande Rodrygo. De aanvaller legde vervolgens terug richting de penaltystip waarna Vinicius Junior op keeper Péter Gulácsi stuitte. Asensio werkte de rebound over. Tien minuten voor tijd brak Valverde wél de ban voor Real Madrid. De middenvelder kapte Abdou Diallo uit en schoot vervolgens met een geplaatst schot langs doelman Gulácsi: 1-0. Asensio zette in de slotminuten met een hard schot van buiten de zestienmeter de eindstand op het bord: 2-0. De Spanjaarden gaan met zes punten uit twee wedstrijden aan kop in Groep F, RB Leipzig staat met nul uit twee op plek vier.

Shakhtar Donetsk – Celtic 1-1
In dezelfde poule namen Shakhtar Donetsk en Celtic het woensdagavond al om 18.45 uur tegen elkaar op. De Schotten kwamen na tien minuten op voorsprong. Rechtsback Josip Juranovic verdedigde wat wild met een lange bal uit die vervolgens precies goed viel voor Sead Haksabanovic. De aanvaller gaf vervolgens mee aan Reo Hatate, die de bal wilde terugleggen richting de penaltystip. Zijn voorzet werd door Artem Bondarenko echter in zijn eigen doel gegleden: 0-1.

Shakhtar kwam ruim twintig minuten later langszij. Het talent Mykhaylo Mudryk werd weggestuurd door Georgiy Sudakov, waarna de Oekraïner hard langs doelman Joe Hart schoot: 1-1. In de tweede helft zouden er geen doelpunten meer vallen. Shakhtar komt door het gelijkspel op vier punten, terwijl Celtic op plek drie in Groep F is terug te vinden. De ploeg uit Oekraïne reist over drie weken af naar Real Madrid, terwijl Celtic op bezoek gaat bij RB Leipzig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Saaie pot hoor. Zwakste wedstrijd van Madrid dit seizoen tot nu maar zoals gewoonlijk doen ze net genoeg om de punten binnen te halen zonder meer energie dan nodig te spenderen. Al bij al redelijk comfortabel maar het zag er weer niet uit

Asensio weer met zijn plichtmatige wondergoal na een periode op de bank. Benieuwd of Carlo zich zo voor de 6e keer aan die steen gaat stoten. Tchoua lekker secuur en vult uitstekend de Case rol in.

Fede, wat een speler. Niet dat ie vandaag zo geweldig was maar over het algemeen. Kwaliteit, intensiteit, nederigheid, mentaliteit, leiderschap, zo enorm veel passie en nu ook bakken met zelfvertrouwen. Echt een van mijn favorieten in het voetbal. Wat een gozer. Leuk filmpje trouwens op het yt kanaal van Madrid met Fede, Tchoua, Vini en Rodry die spelletjes spelen omtrent hun fifa-rankings. Leuk om die sfeer tussen de jongens te zien en daar zie je hun persoonlijkheid ook goed. Indrukwekkend hoe goed Tchoua trouwens Spaans spreekt na amper 2 maanden. Oprecht beter dan Bale na 5 jaar

14 september 2022 om 23:08

Fede koste real bijna niks. Wat een speler is dat zeg. Hij red real weer.
Ik zei al een paar jaar geleden dat die beter is dan de jong. Maar toen was de frenkie hype nog groot en waren weinig ermee eens.

14 september 2022 om 23:11

Valverde is veel beter dan De Jong. Echt de perfecte moderne middenvelder. Maar dat vind ik niet eens het beste aan hem. Zijn passie voor Real Madrid is gewoon geweldig. Echt ik houd van die kerel!

14 september 2022 om 23:39

Het Zijn vaak de underdogs in het team die het hards juichen voor het team. Bij Milan juicht Saelemaekers altijd het hardst op het veld maar leeft ook altijd mee vanaf de bank; terwijl hij, tja, niemand vind hem geweldig ofzo( en terecht). Het heeft wel wat. Misschien ook wel goed dat de underrated spelers het hardste juichen, want zo brengt iedereen wel wat bij in het team

15 september 2022 om 00:58

Ik denk dat jij Fede nog eens aan het werk moet zien eerlijk gezegd.

14 september 2022 om 23:17

Je weet dat Real, grotendeels dankzij Pintus, in de tweede helft steeds een versnelling hoger kan terwijl de tegenstander meestal wat door zijn krachten heen is. Vooral kwestie dus van de eerste helft de tegenstander te vermoeien. Dit was inderdaad een van de slechtste wedstrijden van Real dit seizoen. Mooi dat je dan toch nog 3 belangrijke punten meeneemt. Nu 2 keer Shakthar, waarmee je de eerste plaats grotendeels kan veiligstellen. Vond niemand echt boven uitsteken vandaag, maar wel heel blij voor Fede. Mooi hoe hij ook revanche pakt op die halve gare van Raum. Geen idee wat zijn probleem was in de eerste helft. Rudiger vond ik heel laks en nonchalant. Nacho was dan weer ijzersterk. Hoop dat hij meer minuten mag maken. Alaba ook slordig in de passing, en je zag dat Vini die looplijnen niet gewoon was. Hij moet met Alaba veel sneller naar binnen komen. Mooi ook dat Ancelotti Asensio heeft kunnen prikkelen. Die maakte een goede invalbeurt, met zowaar defensief enkele goede recuperaties. Echter zijn veel Madrid fans, inclusief mezelf, wel gewoon dat hij dat meestal beloont ziet worden met een basisplaats om dan weer een nonchalante houding aan te nemen. We zullen het zien. Nu gaan winnen in Atletico! Al wordt dat zeker niet makkelijk zonder Benz. En hopelijk komen ze, en meer bepaald Vini, er zonder kleerscheuren vanaf.

15 september 2022 om 00:00

Benz blijft toch een enorm gemis. Ik zie ze zonder hem niet nog eens stunten zoals vorig jaar. Zo een Asensio is toch gewoon pure middelmaat. En Hazard is zijn pluimen kwijt. Onbegrijpelijk dat ze geen deftige spits op de bank hebben. Het is niet dat er geen waren op de transfermarkt.

En weer is het Fede die Real Madrid helpt met een goal. Wederom scoort hij met Zn mindere linkervoet. Carlo heeft nog steeds alle wedstrijden dit seizoen gewonnen. Mooi dat Asensio scoort, die heeft nog amper gespeeld dit seizoen maar deze goal was echt vintage Asensio. Veel tijd om stil te staan bij deze overwinning is er ook niet echt. Op zondag gaan we alweer verder met de grootste derby van de wereld! El derby Madrileno! Mooi dat Fede het Real logo toonde nadat hij gescord. Zijn passie voor de club is echt! 8 gespeeld 8 gewonnen. It’s a good time to be a Madridista! Buenas noches

14 september 2022 om 23:34

Grootste derby ter wereld? Feyenoord - Sparta was afgelopen weekend al toch?

15 september 2022 om 00:16

😂🤣 Broh je mag best trots zijn op je club, competitie(s) waar het in actief is..
Maar grootste derby van de wereld!? Hahahahahahah, ken zo talloze derby’s opnoemen die groter zijn..

15 september 2022 om 01:06

Geweldig moment, hele stadion veerde op. Ongekend om live mee te maken. En wat een speler ook. Niet normaal. Een type android middenvelder haha. 🙈

15 september 2022 om 09:45

Socio / Fede is echt een geweldige middenvelder! We zijn een stuk minder voorin zonder Benzema maar Fede trekt zich daar weinig van aan en doet lekker zijn ding. Tof dat je in het stadion was man! Bernabeu is het geneesmiddel voor alles! Ik kan niet wachten om daar weer heen te gaan

15 september 2022 om 04:20

Haha iedereen haat op jou voor grootste 'derby van de wereld' maar als je de qua grootte en historie clubs kijkt heb je natuurlijk gewoon gelijk. Enige die in de buurt komt is City - United maar dat is ook pas recent, en City heeft Europees nog nooit wat gewonnen. Dus ik snap je stelling wel, groeten van een Barca - enthousiasteling (fan gaat me te ver)

15 september 2022 om 06:14

Wat dacht je van de derby van Milaan?

15 september 2022 om 09:47

Hork / Ik vind het ook de grootste derby die er is. En helemaal dit seizoen is het de grootste derby van de wereld, ik bedoel kom op, Real heeft net de CL + Laliga gewonnen. Alle ogen zijn op De Koninklijke gericht. Ze hebben vorig jaar nog maar eens aangetoond hoe groot deze club is. Die CL knockout phase van vorig seizoen was epic.

15 september 2022 om 09:48

Jizz / Ja derby van Milano is ook groot maar een klein beetje zijn glans verloren omdat beide teams niet echt dominant zijn meer en beide spelen Europees ook niet echt een grote rol. Maar absoluut een grote derby. Ik acht de Derby Madrileno net iets groter

Ancelotti had gelijk, wij zijn echt veel beter dan vorig jaar. Kunnen meer een wedstrijd controleren, spelen zelfverzekerder soms zelf te nonchalant.

Weer genoten van Tchouameni, Camavinga, Vinicius en Valverde.

Het was saai, nonchalant en slordig maar je zag bij momenten wel de klasse van onze jongens. Uiteindelijk zonder al te veel moeite met 2-0 gewonnen.

Blij ook voor Asensio, die jongen heeft een wapen en dat is zijn linker. Hij zal nog nodig zijn, ik schat hem hoger in dan Hazard.

Overigens: Rudiger was de 1e helft echt slecht, 2e helft ging het beter. Nacho is wel altijd goud waard, herinner me aantal dagen geleden dat een Barca-fan riep dat hij er niks van kan lol..

15 september 2022 om 09:57

Wat ongekend is en volgens merken weinig dat op. Carlo transformeert een bepaalde geloof in de jonge jongens. Ze ontwikkelen zich formidabel maar men geloofde er niet in dat Carlo dat kon. Zie nu. Met Vini, Rodry stapsgewijs en Fede is aan het bloeien naar een next level.

We weten allemaal dat we gewoon aanvalspower missen. Carlo ziet dat ook wel maar probeert het zo om toch uit die jongens de nodige goals te halen maar eerst moet je een zaadje planten, een idee, ze erin laten geloven en dan komt het tot uitvoering. Ongekende manager. 👏

Ancelotti: “If I can’t get Fede Valverde to score 10 goals a season, I should retire”

15 september 2022 om 10:25

Ik moet toegeven ik was ook diegene dat kritiek gaf op Ancelotti. Ik zag hem dit seizoen ook liever weggaan dan blijven, ik houd enorm veel van Don Carlo maar hij had dingen waar ik mij aan stoorde.

Ten eerste omdat hij te weinig rouleerde en ten tweede misbruikte hij Valverde compleet. Weet je nog dat er geruchten waren dat Valverde ongelukkig was.

Ik vind ons dit seizoen veel frisser voetballen, daar speelt een Rodrygo, Vinicius, en vooral Valverde-Camavinga-Tchouameni een grote rol in. Die jongens zijn jong, gemotiveerd en tegelijk enorm goed en volwassen bezig.

Ancelotti rouleert nu wel heel goed, vertrouwt meer zijn bankspelers, een Ceballos bv de kansen geven is zo geweldig om te zien. Valverde is terug gelukkig. Alles loopt vlotjes. Dus ik ben tevreden betreft Ancelotti.

Als er 1 grote werkpunt is met Ancelotti: wij grijpen de tegenstander nooit bij de keel, laten elke tegenstander teveel doen. We beginnen vaak pas vanaf de 2e helft te voetballen.

Heb liever meer controle, minder nonchalant zijn vanaf het begin.

15 september 2022 om 11:03

Kijk dat is mooi, zijn nog vele andefe hier die gevlucht zijn haha. Nee maar het heeft allemaal redenen. Het is iets als 'trust the proces' en gelukkig heeft Carlo dat van bovenaf bij de club, dat is key.

We hebben eenmaal een mix van jong en oud. Maar je ziet nu dat Carlo een switch maakt en de jongere veel meer minuten geeft omdat hij weet dat de andere het makkelijker zullen accepteren. De jongeren hebben zegmaar hun strepen verdiend. En ze zullen ook de verantwoordelijkheid dragen dus is het voor Carlo ook makkelijker om dat te doen. En natuurlijk helpt het hem ook dat jongens als Isco en Case etc. weg zijn.

Betreft het laatste, dat is helaas toch echt gekoppeld aan het gebrek aan topclass aanvalspower. Om dat te doen moet je kansen en mogelijkheden veel makkelijker in goals omzetten (dan heb je een aanval ala BBC of MSN nodig), want als je meer gaat domineren en je doet dat niet dan geef je de tegenstander continue opties om je in de counter pijn te doen. En dan groeit hun vertrouwen alleen maar nog meer.

Na gisteren zei Carlo ook toevallig dat zij niet wilde dat Leipzig teveel in de counter kon komen. Vandaar dat het team soms wat lager speelde en niet perse wilde domineren. En als gevolg krijg je zelf ook meer ruimte om een tegencounter op te zetten. Dat gebeurde ook alleen helaas waren we vaak slordig in de final third (vooral Rodrygo helaas).



Real is net als Bayern. Die kunnen slecht spelen en toch genadeloos toeslaan. Leipzig had de eerste helft wel een aantal grote mogelijkheden, maar met Werner en Forsberg win je de oorlog niet. Onbegrijpelijk dat Andre Silva niet gewoon de voorkeur krijgt en zonder Olmo, Laimer en Gvardiol wordt het gewoon een lastig verhaal. Real miste natuurlijk ook de toekomstig ballon dor winnaar. Voor Raum 30 miljoen betalen en daarvoor Angelino naar Hoffenheim laten gaan is overigens wel de meest rare deal die ik ooit gezien heb. Nog een downgrade ook.

14 september 2022 om 23:03

Ondanks Werner geen killer is, weegt hij wel enorm zwaar op een verdediging. Is super sluw, snel, kan aardig goed meevoetballen. Zet daar een killer naast of voor hem en dat kan een duo worden.

14 september 2022 om 23:05

Probleem is dat Nkunku dat ook kan en alle gaten worden nu voor hem dicht gelopen. Geen toeval dat Nkunku geen knikker meer raakt sinds Werner weer terug is. Het tandem Silva-Nkunku was juist dodelijk.

14 september 2022 om 23:04

Mbappé is niet naar Real gegaan he... Misschien volgend jaar

14 september 2022 om 23:12

Helaas niet je gelijk kunnen halen vandaag. Zwakke pot van Real waarbij ze op het laatst nog een redelijk comfortabele zege binnen halen. Ik zie Leipzig nog wel 2e eindigen.

14 september 2022 om 23:14

Dat lijkt me ook. Celtic en Sjakthar moet je gewoon onder je houden, maar goed we zullen het zien.

Saaie pot waarbij Real in de laatste twintig minuten het tempo wat opschroeft en eenvoudig wint. Dit soort wedstrijden zijn toch vaak tijdverspilling tijdens de poule fase.

14 september 2022 om 23:07

Wat een onzin, Leipzig had gezien de kansenverhouding gewoon 0-2 voor kunnen staan. Volgens mij vergis je in de wedstrijd van gisteren, waarin Liverpool na een tempoverhoging Ajax makkelijk opzij zette.

14 september 2022 om 23:17

Ajax werd compleet overrompeld door Liverpool. Maar dat doet er niet toe. Real was duidelijk weinig geïnspireerd en Leipzig onmachtig. Vanaf de zeventigste minuut schakelde Real een tandje bij en was het afgelopen met Red Bull. Gewoon een overwinning met minimale inzet. Als er een avond was waarbij Leipzig had kunnen winnen was het vandaag. Helaas ontbeert het ze aan kwaliteit.

14 september 2022 om 23:18

Een xg van 0,83 over de gehele wedstrijd maar ze hadden gewoon 0-2 voor kunnen staan bij rust

14 september 2022 om 23:19

Kwaliteit loopt er genoeg. Maar het ontbreken van een aantal spelers en de vormcrisis spelen natuurlijk ook gewoon een rol.

14 september 2022 om 23:23

Dus er loopt genoeg kwaliteit maar nu ff niet? Goed verhaal.

14 september 2022 om 23:23

Oke dan zouden Sierd de Vos en ik dat wel totaal verkeerd gezien hebben dan. Grote mogelijkheden zijn er zekers wel geweest. 100% kansen is misschien wat anders. Een aantal keren zat er nog net goed een Real verdediger tussen, wat natuurlijk ook kwaliteit is van de defensie van Real.

14 september 2022 om 23:25




Het is toch logisch als je je 2e, 3e en 4e beste speler mist door blessures dat je dan kwaliteit mist? Haal bij Ajax Tadic, Timber en Alvarez weg en het wordt ook gewoon minder. En ja Rose zit er net een week. Onder Tedesco is een jaar lang zaadvoetbal gespeeld. Als je dan je pressie voetbal weer wilt spelen (wat Leipzig jarenlang gedaan heeft) dan kost dat tijd. Verder is Real gewoon een top-5 club, misschien wel top-3. Vind ze beter dan Liverpool. Dus geen schande om daarvan te verliezen.



14 september 2022 om 23:26

Der Kaiser doe is je bril af kerel. Je ziet dat Real op halve krachten speelt, nadat Leipzig moe gestreden was ging Real een tempo hoger erop en erover. Genoeg wedstrijden die eraan komen, niet teveel energie verspillen zo hoort een top ploeg te spelen in deze overvolle programmering.

14 september 2022 om 23:31

Fantastisch dat er veel kwaliteit niet aanwezig is. Dat bevestigt mijn stelling. Helaas ontbeert het ze vanavond de kwaliteit om gebruik te maken van de mogelijkheden die er lagen. Daardoor kon een slordig en ongeïnspireerd Real de wedstrijd eenvoudig in de laatste twintig minuten toch in winst omzetten.

Wat communiceer jij toch moeilijk. Het zal mij een worst wezen of Leipzig het goed of niet goed doet. Het was gewoon een saaie pot.

14 september 2022 om 23:40

Laten we het daar maar ophouden. Enorme zaadpot inderdaad.

15 september 2022 om 08:07

Je weet nooit hoe een wedstrijd loopt. Wanneer de 0-1 zou vallen zou Real wellicht eerder een tandje hoger gaan voetballen. Real heeft het eigenlijk gespeeld zoals ze dat goed kunnen. Tegenstander laten komen, denken dat er wat te halen valt en na minuut 60 gas geven waarbij de tegenstander een end leeg gespeeld is.

Real heeft dit seizoen het voordeel met de toekomst van Rudiger dat het achterin een stuk beter staat bij een blessure. Hij is geen Militao maar komt er wel bij in de buurt. Beter dan Nacho en Vallejo of verplicht Mendy op links en Alaba en Rudiger centraal.

Niet de beste pot voetballend maar 2e helft FC slaat zoals gewoon altijd toe. Heerlijke rotatie op het middenveld om de game te veranderen. Valverde was echt fantastisch hoor en die manier van juichen was nog beter haha. Leipzig wel erg agressief om niks. Maar goed lekker 3 punten en totaal op 6. Maar ja deze groep komen we toch wel door

Celtic had gewoon moeten winnen van Shakthar Donetsk, maar ze maakten de kansen niet af. Helaas, want het was ze wel gegund. Shakthar was af en toe gevaarlijk, maar niet meer dan dat.

8 wedstrijden oprij gewonnen. Heerlijk. Dit was wssn de slechtste van allemaal, zo saai en nonchalant, maar toch makkelijk met 2-0 gewonnen van Leipzig (de beste Duitse ploeg na Bayern volgens onze Bundesliga expert hehe).
Fede is nu een Falcon! Wat een toppertje is hij zeg. Ik zei het al, een speler/middenvelder met zijn kwaliteiten (met zo'n geweldig schot) moet minimaal 10 maken per seizoen. Hij heeft al 3 gemaakt (evenveel als Benzema). Geweldig. Ook prachtig assist van Vini.
Al met al, saaie pot maar terecht gewonnen. Op naar El Derbi Madrileno. Hala Madrid!

14 september 2022 om 23:06

Dat zijn ze ook, maar Real is toch gewoon absolute top? Top-5 van de wereld en de beste ploeg van Spanje. Als of Leipzig zwak was vandaag. Miste ook gewoon een aantal cruciale spelers waaronder Dani Olmo.

14 september 2022 om 23:42

Na 4 jaar eindelijk nog eens de eerste groepswedstrijd in thuis gewonnen, na de zeperds tegen Club Brugge, Shakhtar en Sheriff. Spijtig dat Tchoua veel kostte, anders had Real ondertussen bijna een patent op wereldmiddenvelders voor wisselgeld.

We begonnen erg zwak. Maar de laatste minuten drongen we door en kwam het allemaal weer goed. Twee mooie goals van zowel Valverde als Asensio. Vini had een prachtige actie bij de assist naar Valverde. Nu op naar atletico.

Blijf het toch apart vinden hoe real minder goede/ slechte potten altijd maar over de streep weet te trekken.

14 september 2022 om 23:29

Kwaliteit en ervaring, anders kan ik het niet noemen. Is geen toeval meer.

14 september 2022 om 23:32

Gewoon de mentaliteit die de spelers hebben. Geen 1 ploeg met zo'n mentaliteit als Real Madrid.

15 september 2022 om 00:32

Inderdaad geweldig vind ik het. Denk dat city qua mentaliteit ook wel in de buurt komt. Prachtige comebacks de afgelopen jaren

Gewoon een droge zakelijke overwinning, zonder glans er aan behalve dan de twee wonderschone goals. Maar veel meer hoefden we ook niet te doen vanavond. Leipzig stelde toch zwaar teleur hoor, ik had meer van hen verwacht. Okay, ze hebben blessures, maar dat hebben wij ook en niet de minste. Ze zoeken het uit met hun drietjes: Celtic, Shaktar en Leipzig, wie er met ons meegaat, deze groep moeten we gewoon gemakkelijk kunnen winnen. Welterusten Madridistas.

Het blijft onacceptabel om met zo aanval in een CL wedstrijd, voor de dag te komen. Rodrygo als vals 9? Valverde voor de verandering weer op rechtsbuiten. Bizar. Shout out naar Carlo Ancelotti ook. Alle wedstrijden tot nu toe gewonnen. Bovenaan in de competitie en in de groepsfase van de CL. En dat zonder een fatsoenlijke back up spits, omdat Benzema voor de verandering geblesseerd is. En geen echt rechtsbuiten van topniveau. Maar goed, dit roep ik de laatste tijd veel te vaak, dus tijd om er ook over op te houden ook.

Zakelijke overwinning verder. Asensio met zijn plichtmatige knappe goal. Is en blijft een aparte speler. Valverde is echt heerlijk bezig. Altijd op het middenveld en nergens anders.

Op naar Atletico. Kom op, ze zijn echt zwaar te pakken. Alleen helaas zal het wel weer moeilijk worden, want voor Atletico is het altijd de wedstrijd van het jaar.

14 september 2022 om 23:13

Is inderdaad enorm knap dat Ancelotti het kan met deze aanval. Toch jammer dat Perez gewoon geen aanvaller heeft gehaald na Mbappé. Ancelotti verdient het echt niet om ontslagen te worden mocht het fout gaan. Want hij doet het fantastisch met zo'n beperkte aanval.

15 september 2022 om 11:06

Haha dat roep ik dus vaak en vanwege dit irriteer ik me ook wanneer het even minder gaat Carlo meteen alle kritiek krijgt. Maar ja hey dat is nu wel aardig stil haha.

14 september 2022 om 23:22

Fede moet gewoon altijd spelen. Als dat langs de rechterkant is voorlopig, zij het zo. Tchoua en Modric spelen zowiezo en in de toppers komt Kroos er in ieder geval bij. Wel mee eens dat hij centraal nog beter is.

14 september 2022 om 23:23

Tegen Celtic speelde Hazard als valse 9 en toen deed hij het goed. Wedstrijd daarna kreeg hij direct basis tegen Mallorca, toen stelde hij weer teleur. Vervolgens speelde Rodrygo als valse 9 en maakte hij een goede indruk. Vandaag krijgt Rodrygo weer de kans als valse 9 en dan stelt hij weer teleur. Het wordt Ancelotti ook niet echt makkelijk gemaakt.

14 september 2022 om 23:42

Hoezo onacceptabel?? Je speelt met de beste linksbuiten van de wereld, een geweldig talent in het midden en een alleskunner op rechts. Tuurlijk is het op rechts niet ideaal zonder echte aanvaller, maar wie hadden ze moeten halen?

Gnabry is geen echte rechtsbuiten, talenten staan er niet direct, Salah is oud en overschat, Mahrez geen meerwaarde. Enige die ik echt had willen zien was Leroy Sane, maar die speelt zelf liever niet op rechts.

Goed bezig real, laten we hopen dat Leipzig met 0 punten deze groep verlaat. Wegwezen en kom niet terug.

14 september 2022 om 23:40

Niet dat het mij veel uitmaakt, maar waarom moeten we dat hopen?

14 september 2022 om 23:51

Obstwasser312 heeft niet zoveel met geldclubs die de 50+1 regeling in Duitsland omzeilen met rare constructies. Hij ziet liever ''echte'' clubs.

14 september 2022 om 23:51

Kein traditionsverein.

15 september 2022 om 08:16

Bedankt SterkeJerke en DerKaiser

Kan er mij nu iemand vertellen wat Rodrygo vandaag zoveel beter gedaan heeft dan Hazard tegen Mallorca? Hazard had toch wel een halfuur mogen krijgen vandaag, of minder, maar dan toch niet achter Mariano Diaz in de pick orde te belanden.
In het algemeen een heel zwakke match, maar ben echt blij voor Valverde. Die jongen speelt zich altijd de ziel uit het lijf en is Madridista pur sang.

15 september 2022 om 01:11

Rodrygo betrokken bij 14 goals uit de laatste 17 wedstrijden (15 uit 18 als je het overstapje van vanavond meerekent). Dat streepje heeft hij voor op Hazard. Rodrygo had vandaag een mindere dag, maar dat was van het weekend toch wel anders. Een slechte beurt zal er altijd weleens tussen zitten. En wat Mariano betreft, wellicht wilde Ancelotti een breekijzer inzetten in de slotfase, om te sleuren en slepen en die vermoeide centrale verdedigers van Leipzig onder druk te zetten? Of misschien wilde hij gewoon de speler die heel goed getraind heeft de afgelopen dagen wat speeltijd geven.

15 september 2022 om 08:25

RM1335, je hebt gelijk met de statistieken van Rodrygo, maar toch komen de meeste daarvan toch ook als hij invalt, en minder als hij start. En na de goeie invalbeurt van Hazard tegen Celtic, vind ik niet dat je, nadat het minder liep tegen de twee geparkeerde bussen van Mallorca, dat Eden plots achter Mariano komt. Wat betreft goed trainen, Ancelotti zegt keer op keer dat Hazard goed bezig is, ik veronderstel dat dat toch vooral op de trainingen slaat.

Wat een saaie wedstrijd. Viel nog net niet in slaap .. Hoop dat benzema weer snel terug is want zo wat was Rodrigo slordig vandaag. Alle ballen sprongen van ze voet af .. eerste helft slordig en veel fouten .. gelukkig ging het in de 2de helft wat beter. Hopelijk gaat het zondag tegen atletico veel beter

Poeh net binnen komende van deze match, wat een mooie ervaring weer. Bernabeu is echt ongekend, dat ik dacht man hoe bizar zijn die CL avonden wel niet geweest. Anyway een pittige pot (Courtois was weer eens nodig). Vond ons tandenloos in de aanval. Was niet best. Maar gelukkig dacht Fede er anders over. Wat een baas man. Hij is een soort Android ofso, een cheat gewoon lol. Mooi dat er iig gewonnen werd. Dat is toch alweer game 3 zonder Benzema, toch netjes.Oh en Alaba gewoon centraal spelen. Beter en kan ie van die lange thru balls geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren