Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid hoort forse vraagprijs van Bayern München voor Alphonso Davies’

Laatste update:

Real Madrid en Bayern München liggen nog ver uit elkaar wat betreft de transfersom voor Alphonso Davies, zo meldt het Duitse BILD. De 23-jarige linksback uit Canada is persoonlijk al rond met de Koninklijke, maar de Madrilenen zijn nog niet bereid om aan de vraagprijs van 60 miljoen euro te voldoen. Real Madrid zou eerder denken aan een bedrag van 40 miljoen euro in ruil voor de diensten van Davies, die in München tot medio 2025 vastligt.

Eind vorige maand maakte The Athletic melding van een mondeling akkoord tussen Davies en Real Madrid. De pijlsnelle vleugelverdediger moet in 2024 of 2025 de overstap maken naar Estadio Santiago Bernabéu. De 44-voudig Canadees international vertrekt het liefst komende zomer al naar de Spaanse hoofdstad, maar dan moeten beide clubs het nog wel eens worden over een transfersom.

Davies is in ieder geval niet van plan om zijn contract bij Bayern München te verlengen. De linkspoot wil zijn carrière dolgraag vervolgen in LaLiga en onderdeel worden van het droomelftal dat Real Madrid aan het bouwen is. Zodoende moet Bayern München Davies komende zomer verkopen om nog iets aan zijn vertrek over te houden. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op zo’n 70 miljoen euro.

Omdat Bayern München niet van plan is om Davies transfervrij te laten gaan, zou de Beierse club inmiddels akkoord gaan met een transfersom van 60 miljoen euro. Real Madrid zou momenteel niet verder gaan dan een bedrag van 40 miljoen euro. Hoewel de Europese grootmachten nog behoorlijk ver uit elkaar liggen, verwacht men in Duitsland en Spanje dat er een deal zal plaatsvinden.

In Madrid moet Davies gaan concurreren met Ferland Mendy. Bayern München zoekt op de achtergrond alvast naar een opvolger van de Canadees. Zo werd der Rekordmeister in de voorbije weken gelinkt aan Theo Hernández (AC Milan) en Andy Robertson (Liverpool). De Turkse journalist Ekrem Konur liet donderdag ook de naam van Feyenoord-linksback Quilindschy Hartman vallen, maar het is vooralsnog onbekend of hij daadwerkelijk in beeld is in München.

Indien Davies daadwerkelijk de overstap maakt naar Real, kan hij in Madrid gaan samenspelen met Kylian Mbappé. De 25-jarige Fransman heeft volgens Marca reeds een langdurig contract getekend bij de Spaanse recordkampioen. Voor Mbappé hoeft Real Madrid geen transfersom te betalen, daar de Franse superster over vier maanden uit zijn contract loopt bij Paris Saint-Germain.

Wel zou Mbappé eisen dat de Koninklijke ook zijn zeventienjarige broertje Ethan transfervrij overneemt van PSG. Real Madrid bouwt ondertussen hard aan de toekomst. Davies en Mbappé kunnen zich voegen bij een zeer getalenteerde selectie. De Braziliaanse Endrick meldt zich halverwege juli eveneens in Madrid. Voor het achttienjarige toptalent maakt de club van trainer Carlo Ancelotti zo’n 45 miljoen euro over aan Palmeiras.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima comprimietje van 45-50 miljoen en we hebben een top versterking voor onze zwakste positie!

8 maart 2024 om 10:55

Real wilt altijd voor een dubbeltje op de 1e rang zitten. Dat komt ze nog eens een keer duur te staan.

8 maart 2024 om 11:16

Precies. Daarom leggen ze al jaren +40 miljoen neer voor Brazilianen van 17.... (Vinicius, Rodrygo, Endrick). Ook Tchouameni en Camavinga waren koopjes. Bellingham kostte niks en ook Mbappé geven ze 2 tickets voor de dierentuin om hem te laten tekenen. Ze zijn zo krenterig dat je nu echt ziet dat ze een zwakke selectie hebben. Laat me niet lachen man. Als er 1 club is die de laatste jaren uitstekend onderhandeld is het Real Madrid wel. We hebben het over 60 miljoen voor een 1-jarig contract. En dat is ook nog eens de wens van de verkopende partij die er anders een jaar later niks aan overhoud.

Davies erbij wordt wel echt smullen zeg! Real mist wat mij betreft dan alleen nog een goede back-up voor Carvajal. Essentieel lijkt me dat Ancelotti blijft. Ik zie geen enkele andere trainer deze selectie in het gareel houden namelijk.

8 maart 2024 om 13:01

Madrid is de enige club waarvan ik weet dat ze soms zelfs meer betalen dan de vraagprijs/afkoopsom om relaties met clubs goed te houden. Wat lul je nou allemaal?

8 maart 2024 om 14:57

Oh echt? Noem eens voorbeelden, ik ben oprecht nieuwsgierig. Zelf kan ik het me niet herinneren dat dit is gebeurd.

8 maart 2024 om 16:14

ze zijn van plan hakimi te halen en de vraagprijs wat psg hanteert voor hakimi zou 60 miljoen zijn maar het is nog niet zeker want manchester city blijkt ook geinteresseerd te zijn

8 maart 2024 om 18:38

Theo hernandez werd voor een hoger bedrag dan zijn afkoopsom gehaald. Naar verluid omdat transfers tussen Atleti en Madrid uiteraard gevoelig liggen en beide daar zich niet te graag aan waagden dus om Atleti zoet te houden deden ze er een schepje bovenop.

Ook Arda afgelopen zomer. Die vroeg Perez zelf om meer te betalen omdat hij wilde dat Fener meer aan hem overhield en Perez stemde daar mee in.

Ze hebben toch Mendy, Fran Garcia en soms nog Camavinga op linksback. Dan Davies wel een erg dure oplossing met nog een kort contract. Maar waarschijnlijk zijn die andere te licht bevonden.

Misschien Miguel Gutierrez (Girona) nog een goedkoper alternatief, opgeleid bij Real en draait een erg sterk seizoen.

8 maart 2024 om 10:01

Gutierrez zou ik ook zeker toejuichen. Weet niet of daar een terugkoop clausule opzit maar die doet het fantastisch.
Mendy is aanvallend heel zwak, geen waardige opvolger voor R. Carlos en Marcelo. Dat kan Davies wel zijn. Fran Garcia valt tegen en Camavinga wil zelf niet op linksback spelen.

8 maart 2024 om 10:05



Op Miguel zit inderdaad een terugkoopsom in van 8 miljoen in 2024. In 2025 wordt dat volgensmij 9 of 10 miljoen.

8 maart 2024 om 11:19

Dat is een leuke optie om Mendy definitief te vervangen. Maar kom op, Davies of Miguel? Dan weet ik het wel hoor. Ze zullen er rond de 50 wel uitkomen en dan heb je naar mijn idee als Real een geweldige deal gemaakt!

8 maart 2024 om 10:08

hoezo zou je niet voor het absoluut grootste talent gaan op de linksback als hij beschikbaar is voor eens schappelijke prijs.hiermee houd je hem ook uit handen van de concurrenten en je versterkt een van je zwakste posities.

8 maart 2024 om 10:19

60 miljoen een schappelijke prijs voor een back? Davies is hartstikke goed, maar dat soort bedragen betaal je voor middenvelders in de as en voor aanvallers, niet voor een back.

8 maart 2024 om 10:30

Ik vind 60m voor Davies een redelijk fair bedrag voor wat je ervoor krijgt.

Gaat imo over kwaliteit icm wat er halen is op de markt. Bepaalde type spelers zijn zeldzamer, zoals een echt goede rechtsbuiten met een geweldig linkerbeen, of een linkspoot die CV speelt van hoog niveau. Daar betaal je ook serieus veel geld voor.

Een back als Davies zijn ook heel zeldzaam, daar betaal je dan ook echt heel dik voor.

8 maart 2024 om 10:39




Het grootste talent? is 23 jaar en loopt al een aantal seizoenen mee op het hoogste niveau. Ik vind hem een beetje overhyped op basis van dat corona seizoen toen hij belachelijk goed was. Dat niveau heb ik hem sindsdien sporadisch nog zien aantikken. Ik vind hem vooral een hardloper (1 van de snelste, dat dan weer wel).

Fran Garcia en Miguel zijn inderdaad Spaanse spelers met potentie. Fran valt toch ietwat tegen en bij Real krijg je nu eenmaal weinig tijd. Echter heb ik het idee dat Real (perez vooral) toch nog steeds voor naam en faam gaat. Die wil gewoon grote namen hebben. Wat dat betreft is er nog altijd sprake van een Galactico beleid. Maar hij doet het binnen de mogelijkheden en op een gezonde manier. Daar kan je niets anders dan lof voor hebben.

Wat ik altijd een beetje zonde van Real vind is dat er weinig eigen jeugd echt doorbreekt en een wereldspeler voor de lange termijn is. Terwijl ze een hele goede jeugdopleiding hebben. Wie was de laatste? Carvajal?

Overigens vind ik Udogie van Tottenham wellicht ook een interessante optie voor Real. En als ze toch flink in de buidel willen en kunnen tasten, is Theo Hernandez wellicht ook een optie.



8 maart 2024 om 10:47

Goede backs zijn schaarser dan goede middenvelders.

8 maart 2024 om 13:31

Voor naam en faam gaan ... Brahim, Valverde, Militao, Rodrygo, Vinicius, Camavinga, Tchouameni, Joselu, Mendy, Fran Garcia.

Ja daar zit een Bellingham dan tussen maar de meeste mensen uit dit rijtje had 90% nog nooit van gehoord voordat Real ze contracteerde.

De naam en faam hebben we juist laten vertrekken: Varane, Casemiro, Ronaldo, Marcelo, Benzema, Bale, Hazard ... los van of ze nou presteerden of niet, ik duid hier sec op naam en faam.

8 maart 2024 om 14:38



Alleen Valverde was vrijwel unknown. Rodrygo en Vinicius waren de grootste talenten van Brazilie (en geloof me die kent men wereldwijd wel hoor als je een beetje voetbal volgt), Camavinga en Tchouameni idemdito.

Varane was destijds een talent uit Frankrijk net als hoe Tchouameni en Camavinga dat waren. Casemiro was een talent uit Brazilie, speelde al bij Porto en heeft zich daar al in de kijker gespeeld net als Militao dat deed. Marcelo was destijds een talent uit Brazilie en Benzema ook een groot talent uit Frankrijk.

Kortom: ik snap je punt niet. Als jij denkt dat 90 die namen niet kende zijn het zeker geen frequent voetbalvolgers.

Endrick en eventueel Mbappã© zijn ook gewoon naam en faam en Davies eventueel ook.

8 maart 2024 om 14:57

Joga, je weet toch wel dat Casemiro uitgeleend was door Real toen hij bij Porto speelde?

8 maart 2024 om 15:08

Ja weet ik. Maar bij Porto heeftie zichzelf al in de kijker gespeeld op het wereldwijde toneel.

8 maart 2024 om 15:54

Nee, het feit dat jij ze kende wil nog niet zeggen dat naam en faam hen ten deel viel. Toen Rodrygo en Vinicius gecontracteerd werden waren ze als talenten te boek in Braziliã«. Daarbuiten verklaarde iedereen op alle social media Real voor gek dat we voor 2 jochies waar ze nog nooit van hadden gehoord 40 en 50 miljoen voor neertelden. Tchou en Cama idem dito. Brahim was derde keus / tribuneklant bij City. Ik zie dat je Joselu, Mendy en Fran hebt overgeslagen, waar was de naam en faam van die 3?

Als je mijn punt niet snapt: wat jij als nog steeds een Galactico beleid ziet is er gewoon geen. Of wou je het halen van deze jongens echt vergelijken met het halen van Kaka, Ronaldo, Ronaldo, Beckham, Zidane, Figo?

8 maart 2024 om 16:16




Joselu, Mendy en Fran schaar ik daar uiteraard niet onder. Vinicius, Rodrygo, Camavinga en Tchouameni waren/zijn destijds gewoon hele grote talenten. Talenten waarvan een gemiddelde voetbalvolger echt wel wist wie dat waren en dat hun een enorme potentie werd toegedicht. Vinicius werd als ''the next big thing'' sinds Neymar omschreven. En Rodrygo was een soortgelijk talent bij Santos. Vinicius van toen is precies wat Endrick nu is. Camavinga was het grootste talent van Frankrijk bij Stade Rennes. Heel de Europese top zat achter hem aan.

Mbappã£â© (waarschijnlijk), Bellingham en Davies (wellicht) schaar ik wel onder puur Galactico beleid. Dat waren Hazard en Bale overigens ook. Hetzelfde geldt voor James destijds. Ik veroordeel het nergens he? Maar ik vind wel dat het Galactico achtig beleid is. Misschien in minder overdreven proporties, maar ik constateer dat wel.

Courtois overigens niet vergeten btw.



8 maart 2024 om 19:02

Beetje onzin wel. Brahim Diaz was allang bekend van Milan en daarvoor zelfs City. Militao was ook gewoon bekend bij Porto. Camavinga en Tchouameni kende elke voetbalvolger ook al. Zelfde geldt voor Joselu. Alleen Vini, Rodrygo en Valverde waren onbekend

8 maart 2024 om 22:53

Hij heeft het over galacticos. Ga je nou echt zeggen dat Diaz, Joselu, Cama en Tchou galacticos waren toen we ze haalden? Dat is pas echt grote onzin.

Ik hoop dat Real Madrid afhaakt en uiteindelijk voor Miquel gaan. DIe kunnen ze terughalen voor minder dan 8 miljoen, en hij heeft jarenlang in de jeugd gespeeld van Real Madrid. Davies is op dit moment niet eens de beste linksback in de Bundesliga.

Zou dan toch eerder voor voor Grimaldo, zal wat goedkoper zijn, heeft een ongekend seizoen en is een Spanjaard.

8 maart 2024 om 14:29

@ek2008

Ex-Barcelona, dus die gaat daar natuurlijk nooit heen.

8 maart 2024 om 14:43

Zei laatst in een interview dat Marcelo z’n grote voorbeeld is, als Real aanklopt zie ik hem wel gaan hoor.

8 maart 2024 om 15:50

@zizellingham

Niet als je een ex-Masia speler bent en daar je opleiding van jong af aan hebt gedaan.

8 maart 2024 om 17:52

Hmm, als Grimaldo de kans krijgt om voor Real Madrid te spelen dan is hij gewoon weg hoor..

8 maart 2024 om 17:54

Dat soort loyaliteit bestaat allang niet meer. Als Real bij je aanklopt met een mooie aanbieding en zicht op een basisplek, dan ga je gewoon

60 miljoen is wel iets teveel van het goeie. Zeker voor een 1-jarig contract. De club gaat niet dezelfde fout maken als ze met Hazard hadden gedaan. Zou max gaan voor 50 miljoen. En anders wacht je maar een jaar of ga je doorschakelen naar andere opties.

8 maart 2024 om 10:38

60 miljoen is inderdaad te veel voor een speler met nog een jaar contract. Dan zou ik beter Miguel van Girona terughalen. Mendy of Fran Garcia vervolgens verkopen (voorkeur gaat uit naar Mendy omdat hij vaak geblesseerd is). Volgend seizoen zou je dan voor Davies kunnen gaan. Met 60 miljoen zou je beter een vervanger voor Carvajal kunnen halen.

Wat is 60m op een begroting van 700m? Real zal een transferbudget van 200m kunnen ophoesten. Dan krijg je 1 van de beste LBs voor die nog jong is ook

Laat ze maar lekker betalen. Davies is top, dus moeten ze zeker niet voor minder dan 60 miljoen laten gaan.

8 maart 2024 om 10:46

Het is wel fors om dat te betalen voor iemand die een 1-jarig contract nog heeft.

8 maart 2024 om 10:49

Klopt ik denk ook daarom dat Perez (hopelijk) zal afhaken. Met 60 miljoen kan je beter een nieuwe cv kopen. Zijn genoeg goedkopere opties op de linksback posities.

8 maart 2024 om 12:46

Barryballs is niet zo Real-gezind… (ik weet niet of hij een Barcelona-supporter of misschien een PSG-supporter is).

Als het aan Barry ligt, is het zelfs nog oké als Davies daarnaast nog een tekenbonus vraagt van 150 miljoen euro. Kortom, deze gast reageert niet op basis van feiten en al helemaal niet objectief op berichtgevingen omtrent Real Madrid.

Ben benieuwd of hij het verstandig zou vinden van de club die hij support om voor iemand die een 1-jarig contract heeft bijna de hoofdprijs te betalen.

8 maart 2024 om 14:15

Je drukt je uitermate mild uit @unbeliebeble. Dat is vaak zo mooi aan jouw comments.

Wat Davies betreft zou het leuk zijn als hij kwam hoor, maar natuurlijk ligt de prioriteit op de andere flank.

Als in BM was zou ik het onderste uit de kast halen! Onzin bedrag die 40 mil als Antony 100 was

8 maart 2024 om 10:40

Als dat de graadmeter is, dan is mijn transferwaarde 30 miljoen euro.

8 maart 2024 om 12:54

Onderste uit de kan halen zal resulteren in: 0,00 euro voor Bayern. Ik weet niet of dat zo verstandig is.

Voor zover ik heb kunnen lezen heeft Davies namelijk alleen oor naar en oog voor Real Madrid. Als Bayern "de onderste uit de kast halen" wil halen zal Perez als verantwoordde en verstandige clubpresident denken: "prima, gaan we niet doen! Tot volgend jaar!" :D

En als ik me niet vergis mag Real Davies dan formeel gezien over een half jaar al direct benaderen.

8 maart 2024 om 13:04

Als Antony 100M marktconform was dan was elke transfer van elke halfdegelijke speler sindsdien 50% te weinig wat betreft de transfersom. Wat een redenering weer zeg, niveautje hoor.

60 miljoen is wel fors voor een aflopend contract van iemand die niet wil verlengen en ook niet eens alles speelt bij Bayern hé.

Zag afgelopen week weer Guerreiro op de backpositie spelen in de Cl...

Denk dat er een compromis komt van rond de50 miljoen euro en dan is iedereen tevreden.

8 maart 2024 om 12:04

Hij komt weer net terug van een blessure hè, anders is het wel een zekerheid. Wat zal dat Real een sterrenteam worden, ook qua commercie met de markt en het komende WK daar in Canada, VS en Mexico.

8 maart 2024 om 13:06

Ik weet niet of die Canadese markt de moeite is hoor.

8 maart 2024 om 14:01

Dat weet ik ook niet. Denk zelfs dat de Amerikaanse markt ook vies tegen valt.
Die sport leeft toch amper in de USA t.o.v. de andere sporten daar...

8 maart 2024 om 14:04

Daar heb je wel het voordeel dat de populatie 10x zo groot is.

Davies is goed en nog aardig jong, maar 60 miljoen voor een linksback is wel erg fors.

Ik persoonlijk zou Q Hartman helemaal geen verkeerde opvolger van Davies vinden eerlijk gezegd! Q is sterk en comfortabel aan de bal, verdedigend goed en staat z'n mannetje draagt aanvallend altijd zijn steentje bij. Daarnaast past die zich heel makkelijk aan het niceau telkens. Bayern zou zou een miljoen of 25 voor hem mogen opmaken. Is denk ik vergeleken met de oveirge genoemde namen ook de goedkoopste optie met een enorm potentieel.

Real Madrid en Bayern hebben volgens mij een goede verstandhouding, dus over de prijs zullen ze er wel uitkomen. Alleen is de linksback geen positie die dringend is, dat is de rechtsback natuurlijk, dat is al jaren een zorgenkind. Spendeer liever 70 miljoen aan een hele goeie op rechts dan 40 miljoen voor een linksback. Trouwens is Davies nog heel goed, maar niet meer dezelfde als enkele seizoenen geleden. Hij heeft een hartprobleem (gehad) en heeft steeds last van pijntjes hier en daar. Ook lijkt zijn snelheid iets minder geworden, al is hij nog steeds behoorlijk snel.

Is hij nog maar 23.. tijd vliegt

Zou het niet eens erg vinden als die voor zo'n bedrag vertrekt. Hij is een erg goede hoor, maar heeft niet meer dat niveau bereikt ban het CL jaar. Verder is die ook best vaak geblesseerd. Ik las ook nog dat die een salaris van 20 miljoen wilde om bij te tekenen, een beetje te veel van het goede.

Hoop dat bayern voet bij stuk houd en die 60 eist.
Willen ze niet betalen en gaat Davies lastig doen heeft die dadelijk een seizoen ze eigen stoel op de tribune. Kijken of real hem na een jaar niet spelen nog steeds wilt hebben dan.

8 maart 2024 om 16:21

Het is een begin. Dat is zoals het te koop aanbieden van een huis. De verkoper moet dan de prijs zakken als er weinig interesse is om de oorspronkelijke som te betalen.

Nou voor dat ik het bedrag gelezen had, dacht ik zelf eerder aan 80 miljoen wat Bayern ging vragen. Als je ziet welke pannenkoeken voor 100-120 miljoen tegenwoordig gaan is Davies echt geen 40 miljoen waard hoor

Ik denk dat Bayern niet zo een sterke onderhandelingspositie heeft. Perez heeft laten zien niet te buigen voor onredelijke voorstellen (zie PSG-dossier). 40 mln is eigenlijk een prima prijs. Bayern wil denk ik gwoon 45-50 mln vangen want zij weten ook dat zij anders volgens seizoen 0 euro aan Davies kunnen verdienen. Dat geldt zal dan wss in de vorm van een tekenbonus naar Davies zelf gaan.

Perez is enorm goed bezig. Trots op onze clubpresident!

Ach ze mogen vragen wat ze willen natuurlijk. Ik zou er alleen niet in mee gaan als ik Madrid was. Davies lijkt naar Madrid te willen, lijkt niet te willen verlengen en heeft een aflopend contract. Dan zou ik echt niet meer dan 45M bieden, anders wacht je lekker nog een jaar. Madrid heeft met Fran en Mendy een prima bezetting dus het is niet zo dat ze dringend een linksback nodig hebben. Ze kunnen zelfs nog Miguel terug halen voor 8M ook mocht de deal helemaal klappen of met die 60M die Bayern vraagt een poging wagen voor Theo.

8 maart 2024 om 14:02

Ik zou Miguel sowieso terug halen. Al verkoop je hem dan door.

Miguel is beter dan Mendy & Fran. Ik zou eigenlijk beiden verkopen en Miguel en Davies halen. Heb je de positie dubbelbezet!

Fran lijkt niet echt aan te haken in mijn ogen... Jammer! Want deed het best prima op huurbasis of (tijdelijke) verkoop destijds!

8 maart 2024 om 14:05

Beetje vroeg vind ik om zo'n speler die zich bewezen heeft in La Liga na 7 maanden af te schrijven.

Wat Miguel betreft, ik ben niet zo'n fan van een speler terug halen om vervolgens met winst te verkopen. Dat neigt toch naar het respectloze imo. Bovendien heeft Madrid recht op 50 van zijn toekomstige transfersom dus ze houden er sowieso een mooie som aan over als hij rechtstreeks vanuit Girona vertrekt.

8 maart 2024 om 14:32

@real8madrid

Real denkt anders ook wel zo, ik heb het gevoel dat Fran ofwel wordt verkocht , of hij blijft 2e back achter Davies.

Denk dat ze bij Real ook niet (meer) onder de indruk zijn. Odriozola kreeg ook 2 seizoenen en mocht beschikken.

8 maart 2024 om 15:59

Tsja. Hij laat het nu niet zien op hoger niveau. Ik denk dat Fran minder is dan Miguel hoor. Zeker aanvallend gezien. Defensief is het om het even...

Ik zou dan eerder Miguel als back-up terughalen en Fran en Mendy verkopen.

Dat betekent dat de poker is begonnen. Beide partijen zullen naar elkaar toegroeien. Bayern München botst weer op de macht van de makelaar. Ik ben benieuwd wie nog bij Bayern wenst aan te blijven voor het geld. De laatste speler die eerlijk geweest was naar Bayern toe was Thiago Alcantara. Een nieuwe sportieve uitdaging is namelijk geen schande.

40 miljoen voor de beste back van de wereld?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren