Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid heeft uitgestippeld plan met droomtrainer Xabi Alonso’

Laatste update:

Real Madrid hoopt dat Xabi Alonso de verleiding van een avontuur bij Bayern München of Liverpool kan weerstaan, zo schrijft Christian Falk, journalist namens het Duitse BILD. De Koninklijke hoopt dat Alonso nog twee seizoenen bij Bayer Leverkusen wil blijven, om vervolgens in Madrid het stokje over te nemen van trainer Carlo Ancelotti.

De 42-jarige Alonso, die met Bayer Leverkusen afstevent op de landstitel in Duitsland, is een van de meest gewilde trainers van het moment. Zo wil Bayern München hem aanstellen als vervanger van de vertrekkende Thomas Tuchel, terwijl Liverpool in de Spanjaard de gedroomde opvolger van manager Jürgen Klopp ziet.

Falk weet echter dat Alonso ook in zijn geboorteland goed in de markt ligt. “Er gaat nu het gerucht rond dat Alonso in Leverkusen blijft om Carlo Ancelotti's opvolger te worden bij Real Madrid. Alonso, die afgelopen zomer zijn contract nog heeft verlengd, zou loyaal kunnen blijven naar zijn club en dan kan hij terugkeren naar zijn thuisland Spanje.”

Alonso speelde als middenvelder tussen 2009 en 2014 in het maagdelijk wit van Real Madrid. In totaal kwam de controleur tot 236 officiële wedstrijden voor los Blancos, waarin hij goed was voor 6 doelpunten en 31 assists. Met Real Madrid won Alonso vele prijzen, waaronder de Champions League.

Alonso stond als speler ook onder contract bij Bayern München en Liverpool. Waar zijn toekomst als trainer ligt is vooralsnog onduidelijk. “Steeds minder mensen denken dat het Liverpool wordt”, schrijft Falk. “Bayern wacht ook nog steeds op een signaal van Alonso. De clubleiding van Bayer Leverkusen is er zeker van dat Alonso ook volgend jaar de coach is.”

Ondertussen vallen er ook andere namen bij Bayern München en Liverpool, waardoor Real Madrid hoop mag houden op een dienstverband in 2026. Voor de Madrilenen zou een wisseling van de wacht in die zomer ideaal zijn, daar het contract van Ancelotti dan afloopt.

Alonso loopt op hetzelfde moment uit zijn contract in Leverkusen, waardoor hij Real Madrid dan geen transfersom zou kosten. Volgens eerdere berichtgeving vraagt de clubleiding van die Werkself momenteel 15 miljoen euro voor zijn diensten.

Wat is de ideale vervolgstap voor Xabi Alonso?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me sterk dat Alonso dat gaat doen. Volgend seizoen heeft die bij Leverkusen meer te verliezen dan te winnen (na dit wonderseizoen) en bovendien staan er met Bayern en Liverpool twee grootmachten aan zijn mouw te trekken waar hij een band mee heeft.

Wat is dat Bayern toch ontzettend kinderachtig om meteen hún concurrentie leeg te eten na een minder seizoen.

Dat trucje flikte ze toen ook bij BVB in 2012/2013 meen ik om Götze en Lewa weg te kopen.

Hopelijk gaat Xabi dan naar Liverpool, zeg ik als Real Madrid fan

22 maart 2024 om 12:29

BvB bestaat nog dankzij Bayern München.. dus die mogen af en toe best wat daar kopen lijkt mij

22 maart 2024 om 12:31

Hoezo kinderachtig? Welkom in de grote mensen wereld. Ze willen gewoon weer kamioen worden en daar horen de beste splers en trainers bij.

22 maart 2024 om 12:35

Iedereen loopt dat altijd te roepen maar volgens mij heeft Dortmund meer spelers overgenomen van Bayern dan omgekeerd. En zoals hierboven al is gezegd hebben ze Dortmund financieel nog geholpen in moeilijke tijden. En Bayern is nou eenmaal de grootste in Duitsland!

22 maart 2024 om 16:26

Verschil is alleen dat Bayern de topspelers wegplukt bij Dortmund en dat Dortmund de afdankertjes krijgt van Bayern.

Ze hebben er bij Real Madrid wel over nagedacht. Maar Xabi Alonso is natuurlijk niet gek. Die gaat niet 2 seizoenen op Real Madrid wachten als hij meteen bij Liverpool of Bayern kan tekenen. Verlengen met Ancelotti was de keuze van Real hadden ze ook niet hoeven doen. Dat was dus ook je erbij neerleggen om Xabi Alonso mis te lopen

22 maart 2024 om 12:53

Dat is dus de vraag. Alonso kan nog steeds leren bij Leverkussen met volgend seizoen CL voetbal er extra bij. Er komt een tijd dat het wat minder gaat en daar kan hij bij Leverkussen makkelijker van leren. Zo gek is dit plan van Real niet.

22 maart 2024 om 13:22

Gek niet, misplaatst en arrogant wel. Maar laten we afwachten welke keuze Alonso maakt. Alsof Alonso even 2 jaar op Real gaat wachten, puur omdat dit Real het beste uitkomt. Die is nog jong en kan lekker naar Liverpool of Bayern (hopelijk Liverpool) en dan met nog meer bagage ooit bij Real beginnen.

22 maart 2024 om 14:41

@joga_bonito10, bovendien: als Alonso volgend seizoen 8e staat in december omdat zijn complete elftal uit elkaar getrokken is en er nu opeens zware Champions League wedstrijden bij gekomen zijn dan verdwijnt hij ook weer van de lijstjes van Real en schakelen ze lekker door naar de volgende messias. Wie weet heeft Bale het dan wel leuk gedaan bij Cardiff ofzo

23 maart 2024 om 17:26

Real Madrid en haar fans leven soms echt in een waanwereld, niet te bevatten.
Als Real hem echt wilt, contracteren ze hem wanneer Carlo vertrokken is en betalen ze waarschijnlijk doodleuk de absolute jackpot en een gigasalaris als Xabi deze prestaties voort weet te zetten.
Maar nee, RM wilt hem oh zoooooooo graag hebben maar dan moet hij blijven waar hij zit?! Mijn hemel, dat je dit allemaal serieus kunt typen haha

22 maart 2024 om 20:34

Ancelotti verlengen hadden we niet hoeven doen. En als we hem hadden laten gaan stond je te roepen dat we geen respect voor hem hadden. En arrogant dat we zijn zeg. Als we nu niet in staat zijn Xabi te halen en hopen hem over een paar jaar wel te halen, wanneer we wel in staat zijn, wat is daar arrogant aan. Bashen is zo eenvoudig altijd.

Alonso moet weg bij Leverkussen. De kans is groot dat zijn selectie flink wordt leeggekocht, met name door Bayern. Het kan volgend seizoen alleen maar slechter gaan dan nu. Als hij echt over twee jaar naar Real wil, kan hij toch prima een contract voor 2 jaar bij Bayern tekenen?

Dit is een belediging voor Xabi alonso, zo gek is hij toch hopelijk niet?
Als er wellicht geen andere optie's waren maar dat is zeker niet het geval. Ik denk dat Perez op zijn achterhoofd is gevallen en niet helemaal is bijgekomen.

Het zal voor "Droomtrainer" Xabi Alonso ook een heel prettig gevoel zijn dat Carlo Ancelotti mag blijven tot 2026.

Daaruit blijkt inderdaad wel dat Real hem heel graag wil hebben. Als Xabi Alonso echt de gedroomde trainer was geweest dan had Real er gewoon alles aan gedaan om hem komend seizoen aan te stellen.

Nog 1 reden waarom Xabi Alonso niet naar Real zal gaan.

Die gaat echt niet nog 2 jaar blijven, dat voelt toch wat oneerlijk naar Xabi toe. Die is dat niveau wel ontstegen en de selectie zal ook minder worden, die wordt leeg gekocht.
Dan wordt het Liverpool of Bayern

Die blijft toch niet 2 jaar bij Bayer om dan naar Madrid te gaan.

Enige wat ik hem zie doen is een kortstondig contract tekenen bij Bayern om daarna naar Real te gaan...

Al zou ik als ik hem was gewoon kiezen voor Bayern of Liverpool. Madrid is momenteel geen optie met Carlo.

En als ik hem was, zou ik eerder Liverpool kiezen. Moeilijkere uitdaging. Grootheid gaat daar weg. Sommige spelers toch wel aan vervanging toe (en ook squad depth) en een veel grotere uitdaging om prijzen te winnen dan met Bayern...

Tevens lijkt het mij fijner voor hem om de stap vanuit Bayer naar Liverpool te maken (ook m.b.t. fans etc) dan naar Bayern!

Wat een onzin. 2 jaar is gewoon een lange periode en er kan veel gebeuren. Gewoon nu tekenen op de plek waar je wilt zijn

Zou voor Real natuurlijk heel mooi zijn omdat je na Ancelotti dan een opvolger hebt. Maar Alonso is gek natuurlijk om nog 2 jaar te wachten als clubs zoals Liverpool en Bayern een nieuwe hoofdtrainer aankomende zomer nodig hebben. Kampioen worden met Leverkusen en dan lekker een stap omhoog proberen. Zo was Alonso als speler ook altijd. Streven naar het hoogst haalbare en niet voor niets dat hij zijn loopbaan eindigde bij de absolute top bij Bayern.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren