Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV wint dankzij onder meer talent Kwaaitaal na 150 minuten van FC Augsburg

Laatste update:

PSV heeft in het Oostenrijkse Irdning een 2-1 oefenzege geboekt op FC Augsburg. In het duel dat 2 keer 75 minuten duurde scoorden Luuk de Jong en Julian Kwaaitaal namens de Eindhovenaren. Walter Benítez toonde bovendien zijn klasse door zijn zelf veroorzaakte strafschop te keren. Op woensdag 26 juli komt de ploeg van trainer Peter Bosz weer in actie. De Noord-Brabanders nemen het dan in eigen huis op tegen stadgenoot FC Eindhoven.

PSV begon met liefst acht andere basisspelers ten opzichte van de vorige oefenwedstrijd, waarin met 1-2 werd gewonnen van FC Blau-Weiss Linz. Alleen Olivier Boscagli, Joey Veerman en Johan Bakayoko stonden opnieuw aan de aftrap. De naar Paris Saint-Germain teruggekeerde Xavi Simons werd zaterdag vervangen door de achttienjarige Isaac Babadi, Noa Lang maakte zijn debuut voor PSV op de plek waar tegen Linz nog Kwaaitaal stond en De Jong startte in de spits. Daardoor begon Ricardo Pepi tegen zijn oude club op de bank.

PSV opende sterker en was via een kopbal van De Jong op de lat dicht bij de openingstreffer. Het was echter Augsburg dat de score opende: Joël Drommel kwam uit zijn goal, Dion Beljo profiteerde: 0-1. Lang kon Augsburg echter niet van de voorsprong genieten, want binnen twee minuten stond het alweer 1-1. De Jong scoorde op aangeven van Joey Veerman en na goede voorbereidende acties van Lang. In het restant van de eerste 75 minuten waren beide ploegen nog een paar keer gevaarlijk. Zo kopte Beljo net naast en kreeg Babadi aan de andere kant van het veld een goede mogelijkheid op de 2-1 voor PSV.

Niet lang na de start van de tweede helft zorgde Kwaaitaal voor de 2-1. De aanvaller, die als back opereerde, schoot knap raak. De voorsprong van de Eindhovenaren kwam daarna meermaals serieus in gevaar. Allereerst trof Sven Michel de paal en even later kregen de Duitsers een strafschop mee na een overtreding van Benítez op Maurice Malone in zijn eigen zestien. De Argentijnse goalie herstelde zich echter keurig door vervolgens de penalty van Ermedin Demirovic te keren. Anwar El Ghazi dacht de marge nog naar twee te vergroten, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. De overwinning van PSV kwam desondanks niet meer in groot gevaar.

Opstelling PSV eerste helft: Drommel; Sambo, Ramalho, Boscagli, Mwene; Sangaré, Babadi, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lang.

Opstelling PSV tweede helft: Benítez; Kwaaitaal, Teze, Van de Blaak, Van Aanholt; Comenencia, Land, Van den Heuvel; El Ghazi, Pepi, Vertessen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan iemand mij uitleggen waarom deze wedstrijd 150 minuten duurde? En waarom PSV als enige niet gewoon op een open kanaal de wedstrijden uitzendt?

22 juli 2023 om 18:32

Dat laatste vraagt iedere PSV'er zich af, ik incluus. Maar wat de betreft de duur van de wedstrijd, PSV heeft een vrij klein programma deze voorbereiding en Bosz wil een heel intensief spelletje spelen dus ik ga er vanuit dat het simpelweg om minuten en weerstand gaat.

22 juli 2023 om 18:32

Er werd 2x 75 minuten gespeeld (ongeveer dan) om een A en een B ploeg te laten spelen. Dan kan iedereen veel minuten maken. PSV zendt deze wedstrijden niet op Youtube gratis uit 'omdat streamen vanuit Oostenrijk' heel duur was en niet zomaar geregeld. Dus voor 3 euro naar een stream te kijken gefilmd met een Raboscanner en met een cameraman die ondertussen Netflix keek met Gilles de la Tourette in z'n duim. Totaal onbegrijpelijke camerastandpunten, onverwacht inzoomen op een cornervlag, geen herhalingen, 9/10 verkeerde camera in beeld. Etc etc. Gelukkig meldde PSV na een kwartier al dat iedereen zn geld terugkrijgt 😅

22 juli 2023 om 18:48

Ah oke logisch dan die langere duur. Bijzonder eigenlijk dat andere teams dat niet doen.

Hartelijk gelachen om je omschrijving van het camerawerk, dank Fossen.

22 juli 2023 om 18:51

Het leek op een onbemande camera die alleen de bal volgt of als er iets beweegt. Ben blij dat we het geld terugkrijgen want 150 minuten naar een hoop gehaper kijken was niet echt fijn.

22 juli 2023 om 19:19

Zelf niet gekeken maar klinkt als een Veo camera of iets soortgelijks. Ideaal voor amateur teams omdat het een stuk goedkoper is dan een of meedere cameras camera mensen etc. Zie het wel vaker bij kleinere teams in Engeland. Zitten meerdere cameras in die tot 1 beeld worden gevormd, met software die er voor zorgt dat de bal gevolgd word en dat je geen scheiding ziet tussen de camera's. Beetje hetzelfde idee als een Insta360 camera.

22 juli 2023 om 19:43

Wat ik begreep is dat er nota bene een extern Oostenrijks bedrijf is ingehuurd voor de techniek en de camera's, en dat de commentator vervolgens van een afstand op basis van die beelden commentaar gaf. Daarom werd het ook te duur voor PSV en vroegen ze er compensatie voor.

22 juli 2023 om 18:32

goede vraag, geen idee welke gek er geld over heeft om naar 2x 75minuten oefenwedstrijd te willen kijken

22 juli 2023 om 18:33

Over het laatste meldt PSV het volgende: “ We spelen dit keer op locaties die niet geschikt zijn voor TV producties waardoor wij de wedstrijden dus niet hebben kunnen verkopen aan TV zenders. Om het toch aan te kunnen bieden zijn we zelf de techniek en productie gaan organiseren. Hier zitten enorme kosten aan die we als pilot gedeeltelijk proberen terug te verdienen via een fee. Mocht dit niet bevallen zullen we dit analyseren en kijken of we hiermee door gaan. Indien niet, dan is de volgende keuze natuurlijk of we deze wedstrijden nog in beeld brengen.“

22 juli 2023 om 18:35

Als je dat eerste zelf niet kan bedenken, houdt het op en is antwoord geven op welke vraag van jou dan ook zinloos.

22 juli 2023 om 18:42

Hey jij bent vast super gezellig op feestjes Luca!

22 juli 2023 om 18:35

Beide ploegen na 75 min heel het team gewisseld, zo komt iedereen ook aan spelen toe en meer indruk maken. Zal ook wel te maken hebben met speelstijl van Bosz, en CL kwali is ook bijna geloof ik? 2 week?

Vorig week kon je voor 5 euro de oefenwedstrijd bekijken van PSV.

22 juli 2023 om 19:11

Voor 5euro had je twee wedstrijden, niet alleen deze wedstrijd

22 juli 2023 om 19:20

Ergens wel slim, zat er dan ook rust in de 75 minuten of speelde ze alles achter elkaar? Kan me herinneren dat Ajax weleens dit soort opzetten had maar dan tweemaal 90 minuten met eerder op de dag een B en daarna A elftal, maar wedstrijd van 150 minuten heb ik niet eerder gezien.

22 juli 2023 om 18:56

Omdat psv normaal gesproken pas na 90 minuten begint met voetballen, waren ze benieuwd wat er zou gebeuren als een wedstrijd langer duurde

22 juli 2023 om 19:30

Hoop dat deze wedstrijd leuker was dan het postbode voetbal van Ajax van vanmiddag. Jemig de vier minuten blessuretijd vond ik al een straf. Moet je nagaan dat die pot nog eens 56 minuten had geduurd.
Maar wel een geinig experiment als je er maar niet naar hoeft te kijken

22 juli 2023 om 19:27

Kwam er ook blessuretijd bij?
Goed voor de conditie opbouw, zal daarom zijn

Is weer duidelijk geworden dat Benitez een paar klasse beter is dan Drommel. Wat een bron van onrust is Drommel. Beter dat hij vertrekt.

22 juli 2023 om 19:15

Heb je gekeken? Hoe Drommel geklopt wordt... goede interceptie alleen zijn medespelers staan gewoon te kijken hoe hij het op moet lossen... Benitez maakt ook een grote fout waar die pingel uit komt, bedroevend ingeschoten. Ik denk dat Bosz er nog niet over uit is

22 juli 2023 om 19:21

Jaa ik heb gekeken. 2.5 uur genoten!

22 juli 2023 om 19:42

Ik heb ook gekeken, we missen duidelijk kwaliteit achterin. Ik heb overigens wel genoten van een aantal jonge spelers. Maar die Bakayoko wordt ik wel moe van hoor!

Gelukkig speelde Ajax geen 150 minuten vanmiddag. Vind dit altijd wel slim… kan iedereen minuten maken en iedereen krijgt ook echt een kans.

Overigens wat een tenues. De ontwerper hiervan is voor Az?

Hoe doet Sambo het in de voorbereiding, maakt ie kans op een basisplaats?

22 juli 2023 om 19:45

Hij is pas deze week aan gesloten bij de selectie, kreeg in het eerste deel speelminuten. Nog weinig over te zeggen al zeg ik het zelf

Heb toch maar besloten een wedstrijdje mee te pakken maar heb d'r toch een beetje spijt van. 90 minuten oefwedstrijd is al lang, 150 voelt al helemaal als oneindig. Desondanks toch een paar leuke talenten gezien. Babadi had een paar leuke acties, Tygo Land bevalt me heel goed, Sambo maakte als back een betere indruk dan Teze en Van de Blaak oogde erg rustig en stabiel. Het is natuurlijk afwachten hoeveel ook echt het eerste gaan halen maar ik heb er wel vertrouwen in. Zou me in ieder geval niks verbazen als er een aantal talenten die nu meedoen vaker terug gaan zien dit seizoen. Vooral van Tygo Land verwacht ik stiekem al best wel veel, die jongen voetbal zo makkelijk. Hij draait makkelijk weg, vindt de ruimte en geeft hem over het algemeen wel aan de goede kleur.

Moeten we Drommel nu nog sirius nemen?? Nog nooit meegemaakt bij psv.

Natuurlijk zijn die talenten leuk voor de ploeg en sommige zullen er ook wel komen. Maar het grootste zorgenkindje is en blijft de verdediging en ik vrees dat daar weer niks aan gaat veranderen. Dat komt door 2 dingen. PSV heeft zonder uitgaande transfers te weing geld en ze hebben nu geloof ik 7 of 8 verdedigers in dienst en als daar niks van weg gaat en die kans is groot want wie wil die verdedigers van amateur niveau dan komen daar geen andere voor. Dus bereid je maar voor op weer een seizoen met een karrevracht aan tegendoelpunten. Kan zo weer CL en kampioenschap kosten.

23 juli 2023 om 14:15





Ik snap je zorgen alleen sinds de komst van Van Aanholt is verdediging wat meer in balans omdat hij ten opzichte van Max meer verdedigend is ingesteld. Alleen daarmee zijn we der nog niet persoonlijk zou ik PSV wel eens in 3-4-3 of 3-5-2 zien.





Benitez
Teze
Bosgali
Van Aanholt
Sambo
Sangare
Veerman
Saibari
Bakayoko
L.De Jong
Noa Lang

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren