Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV strikt ‘exceptioneel talent’: ‘Hij heeft wel een eigen willetje’

Laatste update:

PSV staat op het punt om zich te versterken met Bruma. De 24-jarige aanvaller komt over van RB Leipzig en gaat mogelijk Steven Bergwijn of Hirving Lozano opvolgen, daar het duo wordt gelinkt aan een transfer naar het buitenland. Jan Olde Riekerink, die bij Galatasaray trainer was van Bruma, stelt dat PSV goede zaken doet met de komst van de Portugese aanvaller.

“Zoals ik hem toen heb meegemaakt, vond ik het een exceptioneel talent”, zegt Olde Riekerink in gesprek met De Telegraaf. "In de zomer van 2016 wilde PSV hem ook al hebben, toen heb ik gezegd dat hij niet weg mocht van mij. Ik had heel hoge verwachtingen van hem toen hij wegging bij Galatasaray en die heb ik nog steeds.”

“Als je kijkt naar wat hij allemaal kan, dan kan hij richting de top”, vervolgt de oefenmeester, die van mening is dat Bruma alles in zich heeft om een goede buitenspeler te zijn. Volgens de coach is de aanvaller technisch vaardig, een eigenschap die hij combineert met snelheid. Ook heeft Bruma volgens Olde Riekerink diepgang zonder bal en verricht de Portugees ook verdedigend 'ontzettend veel werk'.

“Zijn bereidwilligheid is groot. Als je het hebt over individuen die het verschil kunnen maken: dat kan hij. Hij is wel een bijzondere jongen, met een eigen willetje, maar wel fair. In die groep van Galatasaray voelde hij zich goed. De jongens die wat ouder waren, hielden degenen die net iets buiten de lijntjes wilden lopen erbinnen. Daar was Wesley Sneijder bijvoorbeeld heel belangrijk in.”

Een goede aankoop van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze speler wordt in potentie de beste aanvaller van de eredivisie. Ik ken hem vonn de Bundesliga. Goed gehandeld PSV.

27 juni 2019 om 08:06

Ik geloof ook dat dit een parel is maar toevallig heeft ie niet gepresteerd in de Bundesliga😜

27 juni 2019 om 08:10

Maar de Eredivisie is zo slecht dat elke Bundesliga mislukking een topper is in Nederland, iets met.nibeau verschil

27 juni 2019 om 08:21

Ik denk ook dat deze jongen een parel is. Ik hoop alleen niet dat bergwijn nu naar ajax gaat

27 juni 2019 om 08:33

Hij heeft in twee jaar ontzettend veel gespeeld bij een topclub uit de Bundesliga. Waarom vind jij dat hij niet gepresteerd heeft? Trainer zou hem toch niet zoveel wedstrijden gunnen als hij geen pepernoot raakt?

27 juni 2019 om 08:35

Als Ajax 40 miljoen neerlegt moet Bergwijn lekker naar Ajax gaan. Ik zou het een domme keus vinden want echt beter zal Bergwijn daar, imo, niet worden doordat hij voornamelijk tegen dezelfde tegenstanders speelt.

27 juni 2019 om 08:42

Hallo Psv4ever, wat heeft dit artikel mit Berchwijn vonn doen?

27 juni 2019 om 08:51

Heeft totaal niet veel gespeeld in de Bundesliga kerel bij gala veel maar die volg ik niet.
Ja het is een stap opzij maar ik wil gewoon niet dat mijn favoriete Psver naar ajax vertrekt.

27 juni 2019 om 08:57

Psver4ever jij bent nog veranderlijker dan het weer, in andere topics zeggen dat psv bergwijn nooit naar ajax mag laten gaan en nu deze reactie. Voetbalwereld blijft wel lekker opportunistisch...
Ik neem de menig van Olde Riekerink erg serieus, klinkt als een goede aankoop voor psv.

27 juni 2019 om 08:57

In zijn eerste seizoen speelde hij met regelmaat ja, maar scoorde hij amper. In het jaar erna, afgelopen seizoen, speelde hij sporadisch en dan ook vaak als invaller en scoorde hij (logischerwijs) nog minder...

Dus om nou te stellen dat het allemaal top was bij Leizig is wat makkelijk gezegd vind ik. Neemt niet weg dat hij met zijn 24 jaar een prima speler is voor PSV en vast nog beter kan worden in de Eredivisie waar scoren makkelijker is dan in de Bundesliga.

27 juni 2019 om 08:58

Mooie reactie Kaas. Dat bedoel ik ook te zeggen. De potentie van een topspeler. Met potentie is het niet zeker he, zo bedoelde ik het.

27 juni 2019 om 09:02

Dat zei ik toch ook of heb ik iets verkeerd geformuleerd?

Als hij dan ook meteen ff aangeeft waarom het exceptionele talent nog niet tot wasdom gekomen is...24 alweer en weinig indruk gemaakt bij zn vorige club(s). Hoop dat ie het in de ED gaat laten zien.

27 juni 2019 om 11:50

Dat kan ik jou wel voor een gedeelte uitleggen. Volgens mij speelde ze bij Leipzig een systeem wat hem niet echt lag en moest hij daar voornamelijk als nummer 10 opdraven, terwijl hij dat eigenlijk helemaal niet is. Volgens mij heeft hij het in Turkije overigens helemaal niet zo slecht gedaan. Ik dacht juist dat PSV hem toen ook al wilde maar dat hij toen te duur was.

Ik hoop daarom gewoon voor PSV dat het hun nu wel lukt om zijn talent volledig tot wasdom te laten komen.

Sorry ik ben niet echt onder de indruk van Bruma. Deze speler heeft jammer genoeg niet echt bewezen. Ik verwacht dat hij in de Eredivisie wel kan schitteren, daar is het niveau erg laag. Hoop het voor PSV eigenlijk anders is het zonde geld.

27 juni 2019 om 08:50

Idd heb het zelfde met Promes. Ze moeten het eerst maar laten zien

27 juni 2019 om 09:11

Promes heeft het in de Eredivisie zelf en in Rusland al flink bewezen. Bij Sevilla werd hij ook basisspeler, alleen niet op de voor hem gewenste positie. Vind Promes toch wel iets meer statuur al hebben dan deze Bruma

27 juni 2019 om 09:21

Nou basisspeler is een groot woord. Promes heeft vorig seizoen in 15 competitiewedstrijden een basisplaats gekregen, Bruma kreeg er in zijn eerste seizoen bij Leipzig meer. Het is niet zomaar dat Sevilla hem al na 1 seizoen met verlies van de hand doet.

27 juni 2019 om 09:42

@inkemontana

Promes meer statuur dan Bruma? Misschien in Nederland maar internationaal staat Bruma toch een stuk hoger aangeschreven.

27 juni 2019 om 10:05

Op grond waarvan heeft bruma internationaal meer statuur dan? Promes is topscorer en beste speler van de Russische competitie geweest en heeft rond de 40 interlands gespeeld terwijl bruma een eeuwig talent is die over een paar maandjes alweer 25 wordt en het nog nergens heeft laten zien.

27 juni 2019 om 10:21

35 wedstrijden over alle competities dit seizoen een basisplek en 3 van de 59 wedstrijden niet in het veld gestaan. Bruma zijn cijfers zijn gewoon niet denderend. Kan fantastische wedstrijden afwisselen met dramatische wedstrijden. Zelfde had je met bijvoorbeeld een Musa. Beetje zelfde type imo als Bruma.

Voor eredivisie naar mijn mening wel gewoon goede speler, omdat het verschil in kwaliteit binnen de competitie groter is dan in de bundesliga.

27 juni 2019 om 10:55

@zytto34

Laat ik het zo zeggen, weet jij toevallig wie de topscorer is van dit seizoen in Rusland is? Het antwoord is waarschijnlijk nee zonder het op te zoeken. Dat is dus hoe bekend de spelers zijn in de Russische competitie. Bruma is/was wereldwijd gezien een enorm talent en ik denk ook dat een hoop mensen over de wereld hem hoger hebben zitten en ook de naam herkennen dan een Promes die met alle respect bij Twente en Spartak het geweldig heeft gedaan.
Overigens probeer ik niet te zeggen dat Promes niet een geweldige speler is, want ik vind hem een van de beste buitenspelers die we hebben.

27 juni 2019 om 12:30

Lachwekkend hoeveel moeite mensen doen om het nieuwe spelertje van zijn/haar club neer te zetten als een zogenaamd wereldspeler.
We hebben het hier met alle respect over Promes en Bruma en er wordt al dagelijks ruzie gemaakt wat de betere aankoop is terwijl ze beide nog geen minuut bij hun nieuwe club hebben gespeeld.

Ik hoop echt dat deze gast alle moeite, geduld en geld waard is.
Maar mijn zorgen voor de Onzen liggen in de defensie. We moeten echt twee goede, direct inzetbare verdedigers hebben.
Het zou toch leuk zijn als het voorstelrondje nog ruim voor de eerste CL wedstrijd is.....

Psv lijkt mij op dit moment nou niet direct een club waar het nog wel eens flink wil donderen in de kleedkamer en de gevestigde hierarchie de nieuwe talenten op hun plek zet. Ben benieuwd of dit "ëigen willetje" dan weer gaat opspelen of niet..

27 juni 2019 om 11:24

Volgens mij heb je met Van Bommel daar een prima trainert voor, om spelers op hun plek te zetten..

Het gegeven dat de oudere jongens hem een beetje in bedwang hielden vind ik wel spannend.... Luuk lijkt weg te gaan en schwaab is al vertrokken. Nu heb je alleen in Viergever, Zoet en Hendrix nog wat ervaren jongens met nu dan Afellay erbij. Dat zijn toch niet de ervaren topspelers waarvan je dan verwacht dat ze jongens als Bruma even op z'n plek gaan zetten.

Alleen maar meer hopen dat Robben terugkomt dus...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren