Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-opponent laat punten liggen in stadsderby met twee strafschoppen

Laatste update:

CSKA Moskou heeft vier dagen voor de Champions League-groepswedstrijd tegen PSV punten laten liggen in eigen land. Het team van Leonid Slutsky bleef thuis op een 1-1 gelijkspel steken tegen Lokomotiv Moskou, de nummer twee van de ranglijst. Het onderlinge verschil bedraagt vijf punten.

/

CSKA won acht van de laatste negen ontmoetingen met Lokomotiv, maar kwam zaterdag dus niet tot een overwinning in de eigen Arena Khimki. De Legerclub kwam na een kwartier wel op voorsprong na een discutabel gegeven strafschop, die werd benut door Seydou Doumbia. Door een duwfout van Sergei Ignashevich ging de bal een paar minuten later ook aan de andere kant op de stip en Oumar Niasse faalde niet: 1-1. CSKA had een licht overwicht en was tien minuten na rust dicht bij de 2-1, maar Ignashevich kopte bij een hoekschop naast.

CSKA was in de tweede helft volledig de baas en Lokomotiv beperkte zich tot counteren. Daar kwam het echter nauwelijks van en doordat de thuisploeg ook geen grote kansen meer creëerde, bleef het bij een puntendeling in het noordwesten van Moskou. Lokomotiv eindigde het duel nog wel met tien man door een tweede gele kaart voor aanvoerder Vedran Corluka. CSKA, dat vorige week dinsdag met 1-0 verloor van VfL Wolfsburg, heeft nu na tien speelronden vier punten laten liggen in de Russische competitie.


Denk jij dat CSKA Moskou kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde dat hier maar 1 punt is gehaald want er zat echt meer in. Aan de andere kant is Lokomotiv een goed team dat vooral in uitwedstrijden sterk speelt. Hopelijk worden er tegen PSV wel 3 punten gehaald.

26 september 2015 om 15:16

Hoe zit het met Lokomotiv Moskou eigenlijk, kunnen ze weer een beetje om de titel spelen of niet?

26 september 2015 om 15:23

Ze hebben een goed ingespeeld team met leuke talenten zoals Miranchuk, maar ik denk niet dat ze net zo'n jaar draaien als een paar jaar geleden toen ze uiteindelijk lang voor de titel meededen maar toch derde werden.

26 september 2015 om 16:56

Als je eerlijk bent, hoe schat je de kansen van Cska tegen PSV in? En andersom natuurlijk? Wie zijn de goede spelers bij Cska?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren