Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV nadert akkoord en hoopt woensdag transfer al officieel te bezegelen

Laatste update:

PSV en Napoli naderen elkaar over de transfersom van Hirving Lozano, zo melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad dinsdagmiddag. Naar verwachting komt het bedrag uit rond de dertien à veertien miljoen euro. Om de overstap van de Mexicaan te kunnen bewerkstelligen, gaat Johan Bakayoko of Ibrahim Sangaré de club nog verlaten deze transferperiode.

Zondag maakte PSV-watcher Rik Elfrink al bekend dat Lozano een terugkeer naar Eindhoven wel ziet zitten. Ook bleek uit de berichtgeving van de journalist dat het salaris van Lozano, zo’n drie miljoen euro per jaar, geen obstakel zal vormen in de onderhandelingen. Nu PSV en Napoli eruit lijken te komen, kan de deal woensdag al officieel gemaakt worden.

Daarmee staat de terugkeer van de Mexicaans international los van de uitkomst van het Champions League-play-off-duel met Rangers FC. De Eindhovenaren speelden op Ibrox met 2-2 gelijk tegen de Schotse ploeg en kunnen zich woensdagavond door in eigen huis te winnen, plaatsen voor de groepsfase van het miljardenbal. Een transfer van Lozano hangt dus niet af van die wedstrijd, maar wel van de verkoop van Sangaré of Bakayoko. Volgens Elfrink is het ook denkbaar dat beide sterkhouders nog vertrekken deze week.

Voor Bakayoko was al interesse van Burnley, Paris Saint-Germain en Napoli. Eerder op dinsdag voegde ook Brentford zich bij dit rijtje. Volgens Sacha Tavolieri van de Belgische tak van RMC Sport gaat Brentford zich op zeer korte termijn melden bij PSV voor Bakayoko. De Engelsen gaan een bod van naar verluidt 25 miljoen euro indienen, dat door middel van bonussen op kan lopen tot 30 miljoen. Een dergelijk bedrag komt in de buurt van de transfersom die PSV wenst te ontvangen voor de Belg. Op Sangaré ontving PSV een bod van 25 miljoen euro van Nottingham Forest. Dat bod werd door directeur voetbalzaken Earnest Stewart echter meteen van tafel geveegd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou zomaar een hele goede transfer kunnen zijn (zeg ik als Ajacied).

29 augustus 2023 om 13:22

Als Ajacied is het wel jaloersmakend om naar die buitenspelers te kijken. Lang en Lozano likt mij gewoon op papier beste van Nederland.

Ook Schouten zie ik als hele goede aankoop.

Snap niet dat zij nog vol voor een CV gaan, dan zijn ze wel grootste kanshebbers. Alleen elftal moet wel fit blijven, want in breedte wel matig. Een of 2 blessures en kan zo instorten.

29 augustus 2023 om 13:28

@mrkrillin,
Als psv de komende dagen geen CV haalt is het echt bizar.
Lozano is natuurlijk een speler die direct bij de betere spelers van de competitie hoort, maar dan zou je toch liever voor 6 miljoen een talentvolle buitenspeler halen en voor 6 miljoen een goede talentvolle cv oppikken.

Als ze het nog voor elkaar krijgen om ook nog een CV te halen hebben ze een hele goede selectie staan.

29 augustus 2023 om 13:42

Helemaal eens.

Denk dat Teze het anders wordt en dan hopen dat er niemand uitvalt.

Qua namen wel 'sensantie' wat ze aangetrokken hebben met Lang, Lozano, Schouten, Pepi, Dest en Tillman.

Qua breedte zijn Ajax en Feyenoord wel sterker. Dus die kunnen schorsingen en blessures beter opvangen.

29 augustus 2023 om 13:44

PSV heeft tot dusver de meest teleurstellende transferperiode vind ik juist. Schouten en Lang zijn goed.

Pepi, Dest en Tilman moeten zich eerst maar eens bewijzen. Lozano zou wel een topaankoop zijn.

En er mist natuurlijk een top cv. De geruchten (Sanchez, Brantwaithe, de Bast en Robinson) word ik ook niet echt warm van.

Daarnaast heeft PSV op de vleugels El Ghazi en Vertessen als back ups. Dat is gewoon heel matig.

29 augustus 2023 om 13:57

@benzema: Meen je dit? Meest teleurstellen? Jullie middenveld én aanval puilt uit van geweldige spelers (voor de Eredivisie). Jullie keeper is gewoon heel goed, dus daar mankeert ook niets en dan heb je achterin Dest en Boscagli als goede verdedigers. Neem daarbij Teze, die met zijn goede pass veel kan creëren en links moet er dan nog iets bij. Of Sambo moet op de back. Dan heb je Obispo als back-up (ook prima, die is echt niet zo zwak als velen doen voorkomen) en dan heb je eigenlijk "maar" 1 CV nodig. En dat is voor iemand naast Boscagli (want Teze is prima, maar ik bedoel wel als back-up). Dan staat er gewoon een mooi elftal.

Ik lul alle kanten op merk ik. Conclusie is dat jullie een prima transferperiode hadden en er nog maar 1 CV hoeft te komen en misschien een linksback.

29 augustus 2023 om 14:06

@Benzema zolang PSV geen (goede) RCV haalt kan je onmogelijk van een goede transferperiode spreken inderdaad. Maar dat de rest van de aangetrokken spelers zich 'eerst maar eens moeten bewijzen', geldt natuurlijk ook voor zowel Ajax als Feyenoord.

29 augustus 2023 om 14:07

Benzema

Pepi heeft ervaring in Nl en kan dus snel gebracht worden.
Ook bij Groningen goed gedaan en komt in een team met vrienden van hem (dest en Tillman) wat integratie in het team bevordert.

Dest idem. Kent de competitie en zal veel mogelijk aanvallen van Boz (die ik vergeten was te noemen als beste aankoop).

Tilman was goed bij Rangers. Meer dan prima gedaan en viel ook op in de (v)cl wedstrijden.

29 augustus 2023 om 14:11

Teleurstellend? Hahah PSV is dankzij deze periode titelkandidaat nummer 1. Als ze Teze gewoon eens RCV opstellen samen met Boscagli, Sambo op rechts en van Aanholt links heb je gewoon een prima verdediging met Obispo, Ramalho en Dest als backups. En dalijk Mauro Junior ook weer erbjj.

29 augustus 2023 om 14:30

Sangare zal nog vertrekken. De Jong is momenteel aardig in vorm maar absoluut geen zekerheidje voor de rest van het seizoen. Dest vind ik maar matig. Dat was hij bij Ajax al.

Mocht Lozano, Vranckx en een top cv komen, dan pas kun je spreken van een goede transferperiode voor PSV. En dan nog heb je een vrij matige bank.

29 augustus 2023 om 14:38

Dat CV verhaal begint best vermoeiend te worden eerlijk gezegd. Los van kwaliteit zijn die posities namelijk dubbel bezet. Ik kan me best voorstellen dat PSV gokt dat het kwartje de juiste kant op valt (verkoop Baka, Sangare en CL) zodat je in een hogere categorie kan zoeken dat een directe versterking is. Tot nu toe heeft PSV alleen maar de gaten in de selectie gevuld Lang (Gakpo), Tillman (Xavi), Pepi (Silva/Hazard) Dest (Mwene), Schouten (Guti) en waarschijnlijk Lozano voor Bakayoko of mss toch Vertessen/El Ghazi. Babadi/Saibari kun je zien als aanvulling op het vertrek van Madueke. Wat mij betreft volkomen logisch dus.

29 augustus 2023 om 14:45

@fc korsou,
Je kan het vermoeiend vinden, maar zelfs als de posities dubbel bezet zijn, dan zijn ze niet bezet met kwaliteit.
Blijft gewoon een enorm zwak punt dat je niet alleen de CL kan kosten morgen, maar ook gewoon dure punten gaat kosten in de competitie.
Aangezien het vorig jaar al je zwakste punt is, is het enorm bijzonder dat er nu nog steeds geen versterking voor die positie binnen is.

Maar he, ik hoop dat ze bij PSV ook zo denken, dat het logisch is wat ze doen.

29 augustus 2023 om 14:53

@mikeyduff,
knap dat een club titelkandidaat nummer 1 is, terwijl de transfermarkt nog niet gesloten is.

We doen net of het allemaal geweldig is in Eindhoven, maar tegen Vitesse hebben ze het geluk dat Vitesse is de eerste helft hun kansen niet benut. Tegen Utrecht winnen blijkt helemaal niet zo speciaal te zijn, en ook tegen de Rangers waren het de Schotten die de beste kansen kregen.

Psv is elk seizoen in de eerste 4-10 weken goed, daarna zakt alles als een kaartenhuis in elkaar, dat is al 5 jaar op rij zo. Want ik weet dat we tot nu toe elk jaar wel een keer hebben gehoord dat ze de favoriet waren, en de mensen om me heen (woon 20km van Eindhoven af), roepen ook elk jaar weer; "ja dit jaar hebben we de selectie om kampioen te worden".

Zo grappig, dat ik nu juist de opmerking maak "dit jaar zullen jullie wel weer kampioen worden, toch?!" .
Het team onder leiding van Gakpo versloeg Ajax 2x en was meteen de grote favoriet.
Het jaar ervoor ging Götze samen met Madueke, onder leiding van Schmidt wel zorgen dat ze kampioen werden.
Het jaar daarvoor hadden jullie Ihatarren, Gakpo, Madueke, Malen en Zahavi. De beste voorhoede spelers van de eredivisie, maar ook dat bleek geen succes.

Psv heeft het probleem dat ze vaak hard uit de startblokken schieten, tegen twee team (ajax en Feyenoord) die juist in het seizoen vaak groeien.

Daarbij zou ik dit jaar zeker AZ ook niet direct uitschakelen als kanshebber. Die hebben ook een lekker voetballend team.

29 augustus 2023 om 15:17

@fr010frdam, kwaliteit heb je gelijk in maar deze jongens staan onder contract en ontvangen een salaris. Dan is het toch volkomen logisch dat je eerst de gaten moet opvullen als prioriteit? Ik vind echt dat we ons al jaren tekort doen met het niet vroegtijdig killen van wedstrijden, waardoor ieder foutje meteen puntverlies betekent en je tegenstanders het gevoel geeft dat er iets te halen valt. Geloof me, het heeft echt geen zin om weer in kwantiteit te gaan investeren als overmorgen evt blijkt dat je een echte directe versterking kan halen. Lozano schijnt rond te zijn, het is wachten op Sangare en CL. Als dat lukt en je haalt Vrancx en een goede RCV, dan staat er toch echt een behoorlijke basis en kan je in de breedte heel lang meedoen om prijzen.

29 augustus 2023 om 13:56

Nou je zou er bijna jaloers op worden gezien het niveau dat Mislintat allemaal haalt

29 augustus 2023 om 14:41

Beoordeel je vaker spelers die je nooit hebt zien spelen?

29 augustus 2023 om 14:49

Mag hopen dat hij Lozano wel ooit heeft zien spelen 😉

29 augustus 2023 om 15:06

Zien spelen en zien rollebollen bedenk ik me nu. Maar het is wel een verschil wanneer je uit de tweede bundesliga, de championship, league2 uit Frankrijk komt, of je al vier jaar bewezen hebt bij Napoli

Ik ben enorm voor zijn komst, maar toch voelt het risicovol. Je geeft geld uit dat je nog niet hebt, en clubs weten dat je moét verkopen: lagere opbrengst Bakayoko en Sangaré.

29 augustus 2023 om 13:19

Hoezo geven ze geld uit dat er nog niet is? Hoe kom je daarbij?

29 augustus 2023 om 13:21

Staat zo in de tekst: 'om dit te bewerktstelligen...'

29 augustus 2023 om 13:39

Dat wil niet zeggen dat dat waar is natuurlijk.

29 augustus 2023 om 13:47

Aan de ander kant lijkt het mij sterk dat PSV die allemaal eenvoudig kan ophoesten zolang de CL geen feit is. Er is natuurlijk al flink geld uitgegeven aan Lang en Schouten..

29 augustus 2023 om 13:56

Gakpo en madueke zijn verkocht en daar naast nog Max, Xavi en nog wat voor kleine bedragen. Er is ook nog eens voor ongeveer 23 miljoen aan Europese gelden binnengekomen. Alleen lang en Schouten en Pepi is veel voor betaald dus er is echt nog wel wat te besteden.

29 augustus 2023 om 14:05

"staat zo in de tekst: 'om dit te bewerktstelligen...'"

Ik gok dat Bakayoko of Sangare feitelijk al verkocht is (of beiden), maar dat ze dit nog even stil houden tot na de wedstrijd van morgen.

29 augustus 2023 om 14:10

Maar daar haalt Mangoboy wss wel de info vandaan, en dat was je vraag

29 augustus 2023 om 14:34

@cuco10 - PSV heeft ook nog een tekort weg te werken, meende ik. Dat hebben ze al wel gedaan, maar laten we het gemakshalve even bij de al bekende cijfers houden:

Verkocht: 15 miljoen euro

Gekocht: 36,5 miljoen euro (minimaal)

Tel daar de pakweg 14 miljoen euro van Lozano bij op en je komt op meer dan 50 miljoen euro.

Vooralsnog heeft PSV slechts 5 miljoen euro verdiend (na het uitschakelen van Sturm Graz). Vorig jaar was de Europese omzet vrij gemiddeld voor PSV, dus wat dat bedrag ook is, voor de jaarrekening doet het weinig vergeleken met voorgaande jaren.

Het is dus aannemelijk dat het geld volledig op is als Lozano komt en er geen spelers vertrekken. Daarnaast is PSV nog steeds in de markt voor Vranckx en ik meende dat er nog steeds een centrale verdediger naar Eindhoven moet komen. Ik verwacht dan ook dat PSV Bakayoko en Sangare nog verkoopt.

29 augustus 2023 om 16:45

"psv heeft ook nog een tekort weg te werken, meende ik. Dat hebben ze al wel gedaan, maar laten we het gemakshalve even bij de al bekende cijfers houden"

Wat is het nou? Is het weggewerkt, of is het niet weggewerkt? Op mij komt het nu sterk over dat je eigenlijk geen flauw idee hebt waar je het over hebt terwijl de verslagen en cijfers gewoon bekend zijn. Oftewel: 'de bekende cijfers'

Je neemt daarna cijfers van één transferperiode (zomer) mee, om een punt te maken. Cijfers meet je over een langere periode. Als je dat zou doen, zou je zien dat over het afgelopen jaar Gakpo, Madueke, Xavi, Guti en nog een paar andere spelers verkocht zijn. Dan is jouw 'verkocht; 15 miljoen euro' echt een lachertje. Trek dit getal gerust breder over meer jaren. Misschien was het helemaal niet je bedoeling om het zo negatief te belichten, maar je kan niet cherrypicken om je punt te maken op basis van onvolledige data.

Kortom; het is helemaal niet aannemelijk. Sterker nog; je hebt eigenlijk geen idee.

29 augustus 2023 om 13:19

'' Je geeft geld uit dat je nog niet hebt, en clubs weten dat je moét verkopen: lagere opbrengst Bakayoko en Sangaré.'' Mwa, het geeft ook een signaal dat je ‘m ook kan halen zonder verkoop. Of jij kan in de boeken van PSV kijken?

29 augustus 2023 om 14:35

De cijfers zijn wel gewoon bekend, dus je kunt de rekensom makkelijk zelf maken. Als PSV na Lozano Vranckx nog wil aantrekken en een centrale verdediger, zal het Bakayoko en/of Sangare moeten verkopen. Tenzij ze Rangers uitschakelen natuurlijk. Dan zit PSV er warmpjes bij.

29 augustus 2023 om 13:21

Denkt dat het pas formeel is als de andere transfer bevestigd is. Overigens is het een duur pakket. 13-14m + 3,5m salaris wordt genoemd + 7,5m tekengeld. Dat is een vrij prijzige deal voor PSV. Ben benieuwd wat er nog in de verdediging gaat gebeuren; er staat met Lozano erbij een spreekwoordelijke nieuwe Ferrari voorin, maar een roestende Peugeot 205 achterin.

29 augustus 2023 om 13:25

Waar haal je die 7,5 miljoen tekengeld vandaan? heb ik nog nergens gelezen en lijkt me ook een fors bedrag. Is dit echt waar?

29 augustus 2023 om 13:25

7,5 miljoen tekengeld? Waar haal je dat vandaan?

29 augustus 2023 om 14:14

Ik denk uit het puntje van z’n duim.

29 augustus 2023 om 15:38

@burdy, geen idee. Werd gemeld door een Italiaan op Twitter. Hoe betrouwbaar die gasten zijn, heb ik geen idee van.

Maar klinkt niet heel onlogisch als hij een flink tekengeldbedrag zou opstrijken. PSV heeft vaker de truc toegepast om tekengeld maandelijks uit te betalen, om een deel van het 'salaris' te kunnen afschrijven.

29 augustus 2023 om 13:32

Mangoboy, goed lezen is soms ook een vak op zich :-) Geen risico dus.

29 augustus 2023 om 13:43

Je loopt het risico om minder voor je spelers te krijgen. Een risico dus.

Dit kan wel eens heel goed gaan uitpakken voor PSV. Ik denk dat Lozano veel meer rendement in zijn spel heeft dan Bakayoko. Leuk dat je talenten de kans kan geven, maar uiteindelijk moet je ook renderende spelers in je selectie hebben. Daar ontbrak het aan bij PSV en daar lijkt nu verandering in te komen.

Verbaas me beetje eigenlijk dat napoli zo makkelijk weg doet. Heeft best wel veel min gemaakt vorige seizoen? En die wedstrijd tegen ajax was ie echt on fire . Wel mooi voor de eredivisie

29 augustus 2023 om 13:59

Maar dat deed hij niet echt best. In 41 wedstrijden had hij ook maar 4 goals en 4 assists. Nou is het ook wel lastig vergelijken met twee geweldenaars als Oshimen en Kvicha, maar hij was wel echt de zwakke schakel voorin en als je verder wilt moet je daar wel doorselecteren.

29 augustus 2023 om 14:38

Wel in slechts 2.075 minuten natuurlijk. Dat zijn omgerekend zo'n 23 wedstrijden waarvan 464 minuten in de Champions League. Hij is wel de mindere aanvaller bij Napoli, maar ook op een hoger niveau is hij wel best dreigend. Voor PSV is Lozano een prima speler. Zeker met de speelwijze van Bosz.

29 augustus 2023 om 15:03

Vanwege die verzachtende omstandigheid zei ik ook dat hij het 'niet best' deed ipv 'slecht'. En dat hij voor napoli geen toegevoegde waarde (meer) is, neemt idd niet weg dat hij voor PSV best van waarde kan zijn.

Persoonlijk had ik het geld eerder in een CV geïnvesteerd, maar dat is een andere discussie

Deze transfer geeft mij een beetje hetzelfde gevoel als de transfer van Götze. Onverwachts en een speler die van grote waarde kan zijn. Denk wel dat Bakayoko dan sowieso gaat vertrekken, hopelijk kunnen we hier minimaal 30/35 voor krijgen + nog wat bonussen.

Alvast welkom terug Chucky! Samen met Noa de hele Eredivisie heet maken.

29 augustus 2023 om 13:28

Alleen viel dat bij gotze best tegen toch.

Verwacht van lozano iig stuk meer

29 augustus 2023 om 14:07

Als je volledige wedstrijden van PSV keek en niet alleen de samenvattingen dan zag je hoe ontzettend goed Götze nog steeds was bij PSV. Zo ontzettend balbvast, altijd aanspeelbaar en door kleine, slimme loopacties maakte hij altijd ruimte voor zijn medespelers. Beste speler bij PSV in die 2 jaar.

29 augustus 2023 om 14:40

Gotze had in balbezit hele goede statistieken. Alleen zonder bal was het allemaal wat minder, maar dat was allang bekend. Gotze had behoorlijk wat waarde bij PSV hoor.

29 augustus 2023 om 14:44

Stel je voor dat je Götze in dit team bij Bosz had zien spelen.. Daar was ik toch heel gelukkig van geworden hoor.

29 augustus 2023 om 17:35

@sirius wat voor statistieken zonder bal zou je graag willen zien bij een 10? Heb Götze niet echt zien verzaken in zijn verdedigende taken.

29 augustus 2023 om 13:29

Gotze heeft uiteindleijk niet heel veel bereikt met PSV. Vond zijn naam groter dan zijn daden.
Denk dat Lozano meer van waarde kan zijn.

29 augustus 2023 om 13:35

Daarom ook de ''een speler die van grote waarde KAN zijn''. Götze liet zijn klasse een aantal keer goed zien en was alsnog een belangrijke speler. Van Lozano verwacht ik inderdaad ook een stuk meer nu. Is 28 en heeft best wat wedstrijden gespeeld afgelopen seizoen. Götze kwam toch van een blessure af en weinig speelminuten.

Geweldig nieuws, goede rechtsbuitens liggen niet voor t oprapen en met Lozano erbij heb je meteen een aanvaller van topniveau. Je zet er zelfs in vergelijking met Bakayoko 2 stappen op vooruit. Gaat denk ik nog een roerig einde van de transferperiode worden. Ik verwacht dat Bakayoko en Sangaré vertrekken, waarmee de inkomsten in 2023 op meer dan 150 miljoen komen. Als vervangers hoop ik naast Lozano dan nog Vranckx (of andere vervanger van Sangaré). Een centrale verdediger zal ook nog komen. Als we de CL dan ook nog halen, bouw je een hele dikke spaarpot op. Dan heb je een geweldige transferzomer gehad wat mij betreft.

29 augustus 2023 om 13:50

Allemaal fantastisch maar zolang je de verdediging negeert dan is het helemaal niet zo’n geweldige zomer. Psv heeft achterin echt meer nodig

29 augustus 2023 om 14:48

Ik zeg toch ook dat het een geweldige transferzomer is als we ook een centrale verdediger halen. Die zal ook echt wel komen.

29 augustus 2023 om 14:42

Wie moet de centrale verdediger worden dan? Ik las dat Branthwaite ook weer een optie was, maar ik denk niet dat hij nou de oplossing is voor de verdedigende problemen. Debast lijkt me op korte termijn ook verre van de oplossing.

29 augustus 2023 om 14:50

Er zingen een aantal namen rond nu. Branthwaite, Debast, Robinson (atalanta), ik denk dat Sanchez ook nog niet helemaal uitgesloten is (maar wel alleen wanneer we CL halen), en onder fans is de naam van Elvedi populair, omdat die voor een relatief beperkt bedrag opgehaald kan worden (8 mil), maar ik heb nog geen gerucht voorbij zien komen mbt hem.

Zo, dat is echt een topaankoop. Opvallend dat hij voor 'maar' 13-14 miljoen mag vertrekken daar.

29 augustus 2023 om 14:08

1-jarig contract. 28 jaar oud en volgens mij wel een lekker salaris bij Napoli. Dus die zijn niet rouweig als hij vertrekt deze zomer.

Win je morgen dan hoef je niks te verkopen

29 augustus 2023 om 13:43

Jawel, dat moet wel. Boekhouden werkt wel iets anders dan jouw huishoudboekje.

29 augustus 2023 om 14:45

Nee, dat hoeft niet. De huidige mogelijke winst uit de CL zijn pas minimale cijfers, aangezien daar ook nog de wedstrijden zelf bij komen en alles wat erna nog komt, zij het in de CL of EL als je niet laatste in de poule eindigt.

PSV zou dus nu kunnen spenderen als het weet dat het in de toekomst extra inkomsten kan bijschrijven. Daar zitten verder geen onverantwoorde risico's bij. Ik denk dat een voetbalclub in relatieve zin veel ruimer kan boekhouden dan een gemiddeld huishouden hoor...

29 augustus 2023 om 14:49

Van mijn huishoudboekje heb ik een heel goed beeld, heb jij die ook van de boekhouding van PSV? Want als PSV ergens in uitblinkt, is het wel het dat ze veel zand in de ogen strooien.

Toch bijzonder. Het zal wel een goede aankoop zijn als die doorgaat, maar als ze zo naarstig op zoek zijn maar een RCV dan begrijp ik dit niet. Ramalho zakt alsmaar door het ijs, maar laten we een rechts/linksbuiten kopen en financiëren met het geld van een speler die we hopelijk in de komende 2 dagen nog verkopen... Had dan dat geld uitgegeven aan een RCV. Of zou PSV al akkoord zijn met een club over Bakayoko?

Dan laat je als PSV zijnde toch Bakayoko vertrekken en niet Sangare? Met Lozano haal je een directe (en betere) vervanger in huis en blijft zo ook je middenveld overeind.

Lozano ga je er op vooruit hoor. Op korte termijn sowieso.

Verder hoop ik dat PSV nog een CV erbij haalt (brantwaithe) & eventueel die Vranckx alsnog.

Sangaré zie ik alleen voor 30+ miljoen vertrekken. Maar ik hoop dat hij of Bakayoko vertrekt, niet dat ze beiden gaan!

PSV was voor mij al titelkandidaat nummer 1 en met het aantrekken van Lozano is dat niet minder geworden. PSV moet zich echter wel defensief nog verder versterken, maar dit past geheel in de stijl van Bosz: aanvallen, fck de verdediging.

Wel fijn.. Lang, De Jong en Lozano.. Wordt flink wat theater.

29 augustus 2023 om 13:41

Lang staat niet bepaald bekend al theater maker, die andere 2 daarentegen gaat echt genieten worden inderdaad. Voor Eredivisie begrippen echt een monsteraanval. Pijnlijke conclusie, maar de ploeg die vorig seizoen boven ons eindigde heeft wederom een betere transferzomer gedraaid.

29 augustus 2023 om 13:48

Daar is nu nog helemaal niets over te zeggen over wie er een betere transfersommen heeft gedraaid. Alleen gebaseerd op namen. Dat is niet hoe het werkt. We kunnen dat pas over een aantal maanden zeggen.

29 augustus 2023 om 14:02

Luuk maakt ook niet heel veel theater hoor, die zeurt gewoon ontiegelijk veel. Niet minder irritant overigens.

29 augustus 2023 om 22:04

Lozano valt ook mee, hoor. Die werd bijna altijd wel degelijk geraakt, maar had de schijn tegen.

Met Lang en Chucky voorin heeft PSV twee goede vleugelaanvallers. Voor PSV is het te hopen dat ze ze altijd een meer scoren dat hun tegenstander.

Wowiee, Dit zou toch echt super zijn. Dan heb je meteen de beste buitenspelers van de hele ED. Verder ga je echt 2 stappen vooruit op Bakayoko. Hopelijk winnen we morgen en als Bakayoko blijft, kan hij zich nog rustig door blijven ontwikkelen. Krijgt met de drukke schema voor dit seizoen nog genoeg kansen. Erg tevreden voor de aanval en matig tevreden over het middenveld maar zo ontevreden over de verdediging. Hoop echt op een adequate CV of zo snel mogelijk met Teze als RCV gaan spelen, mocht er niemand komen.

Kan Ajax deze niet even kapen

Zou wel een goede aankoop voor PSV zijn dit. Enorme kwaliteitsinjectie. Nu nog achterin wat meer zekerheid inbouwen.

29 augustus 2023 om 13:37

Wat moeten we met een counterspeler. Lekker hard hollen dat werkt niet bij Ajax kijk maar naar Daramy. Forbs moet ook nog maar blijken. Ik denk oprecht dat Lozano niet werk bij Ajax omdat Ajax veel meer op de helft van de tegenstander speelt. Lozano is toch een speler die je moet lanceren. Daarom vraag ik me af of hij wel in het Bosz spel past. Ook Psv zal straks veel aanvallender spelen. Buiten dat is het wel veel geld voor een speler die je helemaal niks meer op gaat leveren gezien zijn leeftijd

29 augustus 2023 om 13:47

Speelt PSV nu niet al veelal op de helft van de tegenstander dan? Want die indruk heb ik wel

29 augustus 2023 om 14:20

Lozano met vd Boomen en Berghuis op het middenveld lijkt me best een lekkere combinatie die veel goals kan opleveren. Het ontbreekt Ajax met Bergwijn, Brobbey en voorheen Kudus juist enorm aan diepgaande spelers. Dat is fijn aan Forbs maar die moet dan eigenlijk wel vanaf links komen.

29 augustus 2023 om 14:52

70% balbezit op onze eigen helft tegen Rangers afgelopen week @andres13

Nadat iedereen zich dood ergerde aan Tadic en Alvarez en zich daar vreselijk over opwond, is het nu onze beurt weer?

29 augustus 2023 om 13:43

Haha mooi stuivertje wisselen zo inderdaad al komen Chucky, luuk en lang natuurlijk niet in de buurt van die irritante Tadic 😆

29 augustus 2023 om 14:21

@dramatisch. Lange na niet ;-)...

29 augustus 2023 om 14:26

Persoonlijk vind ik Lang en Tadic van hetzelfde niveau waarbij laatstgenoemde wel alles doet voor het team en Noa doet dingen toch vooral voor Noa..

Alvarez met dat gooien van die scheenbeschermers op LdJ was wel echt een dieptepunt. Man o man wat hebben we een aantal lachwekkende momenten voorbij zien komen de afgelopen paar jaar. Moet ook weer denken aan Dumfries vs. Tadic. Het maakt de topwedstrijden wel wat vermakelijker, zolang er geen aanstekers tegen kalende achterhoofden aan worden gegooid

29 augustus 2023 om 14:59

Tadic en De Jong in de bekerfinale.... Om je dood te schamen.

Maar goed, nu kunnen ze in het Philips-stadion de hekken loszetten om te voorkomen dat Lozano er tegenaan rolt.

Mooi Lang, Luuk en Lozano voorin. Ik denk dat na de wedstrijd tegen Rangers Sangare én Bakayoko worden verkocht en dat Lozano en Vranckx worden gepresenteerd. Ben alleen bang dat PSV een centrale verdediger gaat huren in plaats van kopen.

Dat is een forse transfersom voor een jongen zonder restwaarde. Bijna 30 miljoen met salaris erbij. Blijkbaar is het tegenwoordig populair om salaris erin mee te tellen dus ik dacht doe het ook een keer. Sneller en beter gaat Lozano niet worden eerder slechter al snap ik wel dat veel fans dit geweldig vinden. Lekker team krijgt Psv zo met een hoop toneelspelers maar goed dat is smaak.

29 augustus 2023 om 14:00

Opbrengst van een speler hoeft niet perse de transfersom of restwaarde te zijn toch? Als Lozano je de komende jaren kampioen maakt, en daardoor verzekert van CL is hij het geld dubbel en dwars waard. Jij maakt mij niet wijs dat je bij Tadic dacht dat Ajax er een dikke transfersom aan ging over houden. Dit zijn jongens van de buitencategorie waar je in je handjes mee mag klappen dat ze terug naar de eredivisie willen komen.

Voor de mensen die zich afvragen waardoor deze afkoopsom dusdanig laag is: hij heeft nog een 1 jarig contract dus volgend jaar eventueel gratis.

Desalniettemin krijgt mijn PSV wel de beste aanval op papier van de Eredivisie met Lang - Luuk - Lozano (en waarschijnlijk de meeste gehate aanval hahaha).

29 augustus 2023 om 13:38

Gelukkig worden wedstrijden niet op papier gespeeld

29 augustus 2023 om 14:55

Met deze aanval mag je gerust op papier alvast een x aantal overwinningen invullen hoor

Dit is voor PSV natuurlijk een goede deal, maar met alle respect: Bakayoko is een goede speler maar toch nog geen sterkhouder? Heeft net een paar wedstrijden in de benen, maar draagt het elftal nog lange niet (in tegenstelling tot andere spelers) .

Aanval is je beste verdediging zeggen ze toch? Sjonge sjonge PSV zeg, het lijkt wel of ze gewoon weigeren om de verdediging te versterken zeg. Leuk dat je Lang, Pepi, Tilman en deze Lozano zal gaan halen maar die hebben alleem een aanzienlijke transfersom gekost + een vrij hoog salaris hebben.
Mocht PSV morgen de CL niet halen dan is er toch echt een enorm risico genomen daar in de bestuurskamer. En wanneer je onverhoopt zelfs niet bij de 1e 2 eindigt zullen er toch wel wat donkere wolken boven Eindhoven verschijnen lijkt me.

29 augustus 2023 om 14:01

De verdediging onder Slot is altijd al een lachertje geweest, was bij Ajax bijvoorbeeld ook zo.

Maar als je er zelf meer maakt dan tegen krijgt is dat geen probleem.

Lang, Pepi, Tilman en Lozano staan garant voor een record aantal doelpunten, die vangen dat grote aantal tegendoelpunten wel op.

29 augustus 2023 om 14:09

Een record aantal doelpunten? Tillman op basis van wat? Pepi is niet eens eens basisspeler.

29 augustus 2023 om 14:12

Je bedoelt de verdediging met Geertuida, Trauner en Hancko die als een huis staat zowat en die bijna niets weggeeft? Benieuwd waarom jij het een lachertje vindt.

''maar als je er zelf meer maakt dan tegen krijgt is dat geen probleem'' deze valt wel in de categorie ''de bal is rond en voetbal is 11 tegen 11''. Zo kan er dus van alles gebeuren, en wat nou als de aanvallers niet thuisgeven? Dan scoor je er niet meer als je tegenstander.

Aangezien alle deze 4 de namen voor minimaal 10-12 miljoen zijn of worden gekocht mag ik toch hopen dat zij voor een recordaantal doelpunten gaan zorgen van minimaal 70 stuks en alles minder is deze 70 is gewoon belachrijk en hebben ze een kutseizoen gedraaid.

Je hebt nogal een erg makkelijke denkwijze in mijn ogen.

29 augustus 2023 om 14:22

Hoe kom je aan de ratio van 17.5 doelpunten per speler van +/10 miljoen?? Volgens mij is de regel altijd al geweest; 1 miljoen is minimaal 1 doelpunt. Lozano moet dus minimaal 13 a 14 goals gaan maken. De bal is rond.

29 augustus 2023 om 16:56

Met Slot bedoel ik uiteraard Bosz…

Die heeft nooit ergens aandacht aan de verdediging besteed, bij Ajax ook niet.

Bosz prioriteiten ligt bij de aanval en als aanval top is compenseert dat een zwakke verdediging

Lozano ophalen bij Napoli voor 13-14 miljoen is een nobrainer voor PSV als tegelijkertijd Bakayoko voor een flinke prijs verkocht kan worden. Lozano heeft een bewezen hoog rendement, in 2017-2019 scoorde hij 34 goals in 60 optredens voor PSV. Daarnaast is Lozano pas net 28 en heeft hij over twee of drie jaar nog wel enige restwaarde. Het wordt een spannend einde van de transferperiode in Eindhoven, mede ook door een mogelijk vertrek van Sangaré en mogelijk nog andere spelers zoals El Ghazi.

Stel hem dan gelijk op tegen Rangers, hij kan het verschil maken. Zo’n Bakayoko helpt alleen maar kansen om zeep

Denk dat het nieuws van vertrek van Bakayoko snel zal volgen, met transfersom van Vertessen enof El Ghazi kan PSV dit niet finacieel nietbolwerken, tenminste niet zonder plaatsing CL.
Aangezien er geen geld is voor een CV

Weet eigenlijk niet zo goed wat ik van deze transfer moet denken. Lozano zijn beste positie is linksbuiten en daar staat Lang al. IS ook een heel ander type dan Bakayoko. Lozano is niet zo sterk in de 1 tegen 1. Moet het vooral van slimme loopacties hebben met zijn ongelooflijke snelheid om zo in kansrijke positie te komen.

Zie liever dat er eens flink de portemonee wordt getrokken voor een goede verdediger.

Op deze manier koopt psv zijn kampioenschap, zo kan het natuurlijk ook. Zou oprecht nu een schande zijn als ze het niet worden.

29 augustus 2023 om 17:36

Met de huidige verdediging wordt het gewoon lastig om de nul te houden. Zo lang je geen team hebt wat op de nul kan spelen ben je voor mij ook geen echte kampioenskandidaat.

29 augustus 2023 om 23:04

ja want ajax en feyenoord kopen niks.....



3 miljoen salaris bruto of netto? in ieder geval is dat flink. volgens mij verdient bij Feyenoord de meestbetaalde speler 2,5 miljoen bruto( Geertruida/stengs)

Nederlandse teams zijn gewoon lekker bezig met versterken hoor. Mag ook wel we zijn nu nummer #5 van Europa . Dus dat moeten we vasthouden! Erg benieuwd naar dit seizoen. Als we met zijn allen een competitie kunnen creëren met 3 CL plekken en 1 voorronde zou dat top zijn (dat is het geval vanaf nieuwe CL opzet in 2025). Dan kan je beleid voeren op CL inkomsten en als je dan geen kampioen wordt pak je gewoon nog CL geld.

Zolang PSV aanvallers blijft halen en geen centrum verdedigers, kunnen er nog eens veel goals gaan vallen in de wedstrijden van PSV.

Mooi maar bakka moet minstens 50 miljoen opleveren. Lozano is niks meer waard over 3 jaar. Ps waar blijven de verdedigers

Denk dat je vooral moet afvragen waarom Napoli zo makkelijk overstag gaat. Lozano heeft 1 heel goed seizoen gehad in Italie (zn 2e), daarna toch een soort wisselspeler de laatste 2 seizoenen. Vorig seizoen beetje stuivertje wisslen met Politano en Elmas. Zeker niet de Lozano van 4 jaar geleden.

Hier ben ik zeer blij mee nu nog minimaal 1 goeie verdediger erbij dan zijn we klaar.

Iedereen echt zo blij met weer een hele dure speler?
Deed het leuk maar waarom precies mocht hij gaan als hij zo goed is?
Transfer geld voor zo een super speler is ook wel
Laag toch.
Psv moet wel hopen dat ze cl halen want denk miet dat ze het een jaar zonder redden.

Echt een topaankoop van psv dit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren