Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV lijkt komst van defensieve target op Deadline Day te kunnen vergeten’

Laatste update:

PSV lijkt de komst van César Montes uit het hoofd te moeten zetten. De Mexicaans international, die nog tot medio 2028 onder contract staat bij Espanyol, heeft van de clubleiding van los Periquitos te horen gekregen dat elk bod op hem op Deadline Day direct naar de prullenbak wordt verwezen.

Espanyol is naar verluidt niet van zins om op de laatste dag van de zomerse transferwindow nog te onderhandelen over een transfer van Montes. Martin Braithwaite, eveneens een bepalende speler in het elftal van trainer Luis García, heeft dezelfde boodschap te horen gekregen, daar de club zo kort voor het sluiten van de transfermarkt geen kans heeft om een vervanger te halen.

Voetbal International en het Eindhovens Dagblad meldden donderdagavond dat PSV is geïnteresseerd in de diensten van Montes. De centrumverdediger zou zelf graag de overstap maken naar de Eindhovenaren. Espanyol verlangt volgens de Nederlandse media een transfersom van tien miljoen euro, echter schrijft Mundo Deportivo een dag later dat een vertrek van Montes voor Espanyol onbespreekbaar is.

Espanyol degradeerde afgelopen seizoen uit LaLiga, waardoor Montes graag wil vertrekken. In januari nam de club uit Barcelona hem over van Monterrey voor een bedrag van circa acht miljoen euro. De centrale verdediger debuteerde in juli 2017 in de Mexicaanse nationale ploeg. Sindsdien kwam hij in totaal tot 39 interlands. In de groepsfase van het WK in Qatar kreeg Montes in alle duels een basisplek, terwijl hij in de knock-outfase van de gewonnen Gold Cup eveneens vanaf het eerste fluitsignaal op het veld stond.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aanval is de beste verdediging zullen we maar zeggen. Die vlieger lijkt bij psv wel op te gaan.

1 september 2023 om 12:29

Welke opties zijn nog open? Dure Sanchez… wie nog meer?

1 september 2023 om 12:52

Debast? Of is dat ook al stukgelopen?

1 september 2023 om 14:14

Debast is (zover ik weet) nog wel een optie, maar dat lijkt me niet zozeer een type wat PSV zoekt, toch? Je zoekt iemand die complementair is aan Boscagli, een kopsterke mannetjesputter. Debast is eenzelfde type als Boscagli, een opbouwer. Bovendien ook interesse uit de PL (meen o.a. West Ham) voor de jonge Belg.

1 september 2023 om 16:50

@psvchamps, denk dat Anderlecht er ook weinig zin meer in heeft, die deden al moeilijk in juli, laat staan op deadline day. Of je moet 25m oid willen betalen, dan zal er vast wat mogelijk zijn.

1 september 2023 om 12:30

En man, wat is het spel van PSV aantrekkelijker erop geworden ivm de afgelopen jaren. Is echt genieten.

1 september 2023 om 12:33

Onder Bosz kon ik ook van het spel genieten verdedigend af en toe heel kwetsbaar maar altijd attractief voetbal en lekker aanvallend.

1 september 2023 om 12:41

Vond t wel meevallen. Iedereen praat elkaar na maar ajax had dat seizoen maar 22 goals tegen in de Ed. In 18-19 had ajax 32 goals tegen bijvoorbeeld. De wedstrijden tegen lyon en schalke hebben een vertekend beeld geschetst. Vind het ook echt bizar dat Ajax niet voor Bosz is gegaan

1 september 2023 om 12:47

Waarom moet het weer over Ajax gaan?

1 september 2023 om 13:02

@Jsmooth - Gozer stel je niet zo aan. Toch een volkomen logische reactie om te tackelen dat je met Bosz niet perse veel tegendoelpunten hoeft te krijgen?

1 september 2023 om 13:03

Omdat hij een voorbeeld geeft van 1 van de vorige clubs van Peter Bosz?

1 september 2023 om 12:35

Jammer maar geen nood. Tis nog geen 12 uur. Kan nog vandaag zo maar iets lukken.

1 september 2023 om 13:40

Wat moet er voor deadline van 12 uur geregeld worden om speler binnen te halen? Is alleen akkoord tussen clubs voldoende om transfersom, of moet ook medische keuring en dergelijke nog voor 12 plaats vinden? Of kan medische keuring ook volgende dag? Als dat allemaal geklaard moet worden, gaat dat echt niet lukken voor deadline van 12 uur hoor.

1 september 2023 om 16:54



@zermatt, de transfer moet uiterlijk om 23.59h zijn geregistreerd bij de Knvb. Dus dat betekent dat je getekend spelerscontract, koopovereenkomst met vorige club, etc. allemaal rond moet hebben, KNVB wil best wat stukken hebben volgens mij.

In theorie kan je medische keuring overslaan, en contracten met club en speler tekenen en mailen, en risico nemen. Wat ook kan, als je speler uit buitenland haalt is dat je hem ter plekke laat keuren in een ziekenhuis door een lokale arts / expert. En speler dus ook lokaal contract laat tekenen en dan scannen in PDF en mailen. Dan stapt die gewoon de volgende dag in het vliegtuig, wat reizen kost immers ook gewoon veel tijd.

1 september 2023 om 12:36

Helemaal in lijn met Boszbal wat tot nu altijd resulteert dat z'n teams een periode van 3 a 4 maanden goed spelen en punten halen waarna de klad erin komt. Of dat te maken heeft met motivatie en concentratie of dat andere teams in de league doorhebben hoe z'n teams te bespelen maar dit is bij elke cluib tot nu toe het beeld geweest. Benieuwd hoe dat bij PSV gaat.

1 september 2023 om 12:44

Bij Ajax ging het juist andersom. Voorbereiding bijna geen wedstrijd gewonnen. Begon ook dramatisch aan de competitie om vervolgens steeds beter te worden maar uiteindelijk toch niks hebben

1 september 2023 om 13:12

Was bij Vitesse en bij Maccabi ook totaal niet het geval. Je speelt papegaaitje nu, napraten van anderen. By Leverkusen was dat zo, maar bij Lyon dan weer niet. Daar was het gewoon met ups en downs door de bank genomen niet goed genoeg, maar Lyon is ook dramatisch afgegleden dus of dat 100% Bosz zijn schuld is weet ik niet.

Doorschakelen naar Branthwaite dan.... zou wel teleurstellend zijn als er geen verdediger bij gaat komen.

1 september 2023 om 12:30

Er staat letterlijk in het artikel dat hij dezelfde boodschap heeft gekregen…

1 september 2023 om 12:32

Nevermind, is natuurlijk die spits. Lettertje anders.

1 september 2023 om 12:43

En dan met 2 linkspoten in het centrum spelen? Ook armoedig vindt je niet?

1 september 2023 om 13:12

Het zou wel iets meer dan teleurstellend zijn. Je komt er mee weg tegen ploegen als Sturm Graz of Rangers, maar met die verdediging weet elke redelijke tegenstander in de CL wel raad. Er moet echt een goede centrale verdediger bij.

1 september 2023 om 13:25

Teleurstellend zeker, maar met de recente historie van Ons PSV in het achterhoofd geen verassing. 😂😂😂

1 september 2023 om 13:37

Dat lijkt me echt niet de juiste toevoeging voor de verdediging op dit moment. We hebben een RCV nodig, een rechtspoot. Branthwaite op RCV was vorig seizoen echt niet voldoende. Vond hem positioneel ook niet uitblinken met ruimte in de rug. Hopelijk staat er nog een nummer 5 op het RCV lijstje van Earnie.

Ik hoop dat ze nog iemand vinden, wel Lozano maar geen CV is toch moeilijk uit te leggen.

Zou wat zijn dat psv straks by far de beste aanval en middenveld van de eredivisie heeft. Om vervolgens met echt een zeer matige verdediging het alsnog te verprutsen.

Echt weer typisch psv.

1 september 2023 om 13:27

En typisch Bosz. Zou me niet verbazen als Schouten straks in de CL ook gewoon als CV wordt neergezet "om er voetballend uit te komen". Als PSV geen goede verdediger haalt gaan ze te kort komen. Ik verwacht sat eerste seizoenshelft PSV en Feyenoord aan kop gaan. 2e seizoenshelft zakt PSV terug omdat teams door hebben hoe ze moeten verdedigen en PDV achterin kwetsbaar is. Ajax zal een zwakke 1e seizoenshelft hebben en wellicht een betere 2e helft. Feyenoord zal de meest stabiele factor zijn. Al zie ik ze europees ook geen potten breken met dit middenveld

1 september 2023 om 13:55

Op basis van wat schat jij Feye het meest stabiel in? Buiten de wedstrijd tegen Almere zag het er ook niet uit. PSV maakt op mij tot op heden verreweg de beste indruk. Europees zal PSV het zwaar krijgen (net als Feye en Ajax), maar voor de competitie zie ik ze toch als favoriet nr 1.

1 september 2023 om 17:02

@ticer, en wat dat dacht je van breedte? Als Schouten weg valt met een blessure, wordt het direct harken gezien Sangere ook weg is. Dan is Veerman nog je enige controleur, en je centrum is Obispo, Ramalho en Boscagli. Dan hebben ze Teze ook nog, maar die op rechts ook echt nodig. Want Sambo gaat ook nog weg begreep ik.

Ik vind het achterin en controlerend op het middenveld heel dun bij PSV. Met Mauro en Oppergard komt er natuurlijk nog wel wat terug van blessures. Maar dan nog.

1 september 2023 om 17:06

@woezel, nog niets van te zeggen. Bij Ajax moeten 7 beoogde basisspelers hun eerste minuten nog maken. Feyenoord moet de puzzel nog leggen op het middenveld.

PSV oogt op dit moment het beste, zeker waar. Vorig jaar maakte Ajax in deze fase ook geweldige indruk met 6-1 tegen Groningen, 4-0 tegen Rangers, etc. Het kon niet op en de superlatieven ook niet.

Mijn punt, na PSV- Ajax op 29 oktober kan je denk ik de eerste conclusies gaan trekken die niet op een glazen bol of onderbuik is gebaseerd. En een beetje gaan kijken wie meeste kans op de titel maakt.

Geen verdediger halen is gewoon niet uit te leggen. Leuk al die aanvallers en middenvelders, maar je kunt ze niet allemaal opstellen. De verwaarloosde verdediging kan je heel duur komen te staan in de CL en in de topduels. Een hele grote fout van Stewart als hij vandaag geen goede verdediger haalt. We zitten al minstens 5 jaar naar dat geprutst achterin te kijken en er is nog steeds niets aan gedaan

1 september 2023 om 12:45

"een hele grote fout van Stewart als hij vandaag geen goede verdediger haalt."

Waarom wacht de club ook zo lang? Ook als je onderstaand leest uit het artikel, dit moet toch niet onbekend zijn bij de kopende club.

"daar de club zo kort voor het sluiten van de transfermarkt geen kans heeft om een vervanger te halen.:

1 september 2023 om 14:24

Psv zoekt ook pas 2 jaar naar fatsoenlijke cv’s inderdaad. En nu zitten we vooralsnog opgescheept met til, tilman, Saibari, Babadi etc voor eenzelfde positie. Weten we dat Lang mogelijk ook niet-alles gaat spelen, maar op zijn positie ook geen fatsoenlijke backup (behalve vertessen, hahaha) en geeft Pepi zijn gebrek aan speeltijd me vooralsnog ook niet het vertrouwen dat Luuk veel concurrentie heeft…

Iets te veel Hosanna vanwege de positieve wedstrijden tot nu toe?

1 september 2023 om 14:41

Nou, absoluut! Zonder die RCV krijgt Stewart ondanks al die mooie transfers gewoon een onvoldoende op zijn eindrapport. Word ook een beetje verdrietig als ik medesupporters content zie schrijven over Teze of Schouten daar... dat kan echt niet.

Ben op zich wel blij dat Sangaré alsnog rond is gekomen. Schouten op CVM wordt genieten. Als hij daar door Stewart's broddelwerk niet kan spelen zou het dood- en doodzonde zijn. Alles valt of staat bij die RCV.

(niet sanchez hopelijk)

Goed, terug naar het paginaverversen

1 september 2023 om 15:02

Teze lijkt zijn plek op RB ook gewoon goed in te vullen momenteel dus die wil ik ook helemaal niet op RCV zien staan.

Volledig met je eens dat er gewoon een onvoldoende staat als dat niet lukt. Gezien de bedragen die PSV neer kon leggen voor andere spelers was het ook niet zo dat Stewart de mogelijkheden niet had.

1 september 2023 om 15:27

Ja, dat ook nog eens. Teze verdient alle lof voor hoe hij zich onder Bosz tot nu toe presenteert. Wat die paar meter naar voren een verschil maken, zeg. Hij speelt zo betrouwbaar en solide. Aanvallend degelijk, en verdedigend subliem. Juist dat solide-zijn vervalt volledig als hij CV gaat spelen.

Tegen Rangers die tweede wedstrijd was hij zo goed, he. Deed me een beetje denken aan Angelino, hoe hij dan op pure verbetenheid toch nog weer op tijd terug is en de verraste aanvaller bijhaalt. Of zelfs de bal van de lijn.

Teze is een zekerheidje op RB . Niet aan morrelen.

Brantwaithe of Sanchez dan maar halen. Zie beiden heren ook liever komen dan deze Montes. Degelijke verdediger hoor, maar niet meer dan dat.

Sanchez heeft bewezen bij Ajax een hoog niveau aan te kunnen tikken. En is een aardige sloper, ideaal naast Boscagli.

Branthwaite is wel linksbenig, dus dat is een minnetje. Maar ook dat is een aardig goede CV met groeimarge

1 september 2023 om 12:46



In het artikel staat dat Brantwaithe ook niet weg mag.

1 september 2023 om 13:00

Als je goed leest gaat het over Martin Braithwaite. De ex-spits van FC Barcelona.

Waarom zou Espanyol iets te zeggen hebben over een mogelijke transfer van een Engelse speler van Everton?

1 september 2023 om 13:04

Dat is een andere. Die wij kennen speelt bij Everton.

1 september 2023 om 13:29

Hahah waarom niet. Vind het wel terecht van Espanyol

Goedemorgen!!!!!!!!!!!

1 september 2023 om 13:00

Ik las dat Sanchez op weg is naar Monaco

1 september 2023 om 13:15

Dacht dat AS Monaco juist ging voor Tosin van Fulham?

Ach wat maakt het uit. Lozano is binnen dus die extra verdediger is helemaal niet meer nodig. Psv scoort nu elke wedstrijd minimaal 12 keer. Lekker belangrijk als je er dan 3 tegen krijgt

Jan Paul van Hecke kan dat wat zijn voor psv?

Tja, het blijft niet handig om de meest cruciale linie tot de laatste dag te laten wachten…. Nu wordt het niks of heel duur….

Schouten op links centraal ging volgens mij prima. Geen idee of hij dat zelf wil, maar het is een oplossing. Sangare gaat misschien nog weg, dan is het wel zuur ja

Had dit voor de transferwindow begon al zien aankomen. Al een jaar of 6 gaat het zo.....Naja we gaan het meemaken

Dit zou heel pijnlijk zijn, geen verdediger halen. Kan echter ook gewoon een onderhandelings tactiek zijn.

We gaan het zien.



Was dit een defensieve (top)target voor PSV? Heb deze niet voorbij zien komen naast Sanchez en Debast

1 september 2023 om 16:38

In de wandelgangen werd de naam wel genoemd, het zou natuurlijk alsnog kunnen gebeuren. Schijnt wel echt een sloper te zijn maar qua snelheid zou hij wat tegenvallen.

Er heerst nu natuurlijk een hosanna stemming in Eindhoven en dat mag ook na zo'n prestatie maar we moeten niet vergeten dat we ook tegen de Rangers gewoon een aantal keer goed zijn weg gekomen bij verdedigend geklungel. Als Dessers en Motombo iets scherper waren in de afronding had ik wel eens willen zien hoe het was afgelopen. Het spel ziet er erg goed uit, de aanval is top en het middenveld staat ook super maar als er verdedigend niks bij komt vind ik dat echt een schande. Een centrale verdediger was vorig seizoen al een prioriteit en dit seizoen des te meer.

Is het ook geen idee om zo te verdediging op de stellen

Sambo teze boscagli van aanholt!

Ik vind het idee niet verkeerd aangezien onze coach voornamelijk teze eindelijk weer bij zinnen heeft gekregen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren