Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV draait 180 graden en wil Braziliaan tóch toevoegen aan selectie

Laatste update:

PSV lijkt toch te gaan proberen de Braziliaanse aanvaller Sávio opnieuw een jaar te huren. Dat meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Dat is verrassend te noemen, omdat de Eindhovenaren eerder niet aan leken te sturen op een langer verblijf van de vleugelaanvaller. PSV krijgt ditmaal wel te maken met stevige concurrentie voor zijn handtekening.

De ommekeer ligt deels aan de manier waarop de flankaanvaller zich heeft gemanifesteerd bij Brazilië Onder 20. Daar is hij de scouts van PSV weer positief opgevallen. In de vorige jaargang was Sávio weinig succesvol. Hij worstelde met blessures en kon daardoor moeilijk in zijn ritme komen.

Toch heeft de clubleiding nu dus besloten een poging te wagen om de buitenspeler nog een jaar te huren van Troyes AC, een club die onderdeel is van de City Football Group. PSV moet daarvoor wel een heleboel clubs aftroeven. Volgens Fabrizio Romano zijn Girona, Braga en AS Roma namelijk ook geïnteresseerd in de diensten van de negentienjarige.

Mocht Sávio de overstap naar Eindhoven maken, zou hij de derde aanvallende versterking worden voor Peter Bosz. De club legde eerder Ricardo Pepi al vast en ook de transfer van Noa Lang is zo goed als afgerond. PSV is ook nog altijd op zoek naar defensieve impulsen, schrijft Elfrink. "In ieder geval één topverdediger aantrekken zou gezien de prestaties in afgelopen jaren logisch zijn."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Totale waanzin dit. Zinloos om hem bij de selectie te hebben en staat minuten van een eigen speler mogelijk in de weg. Voegde echt helemaal niks toe en heeft ook in Brazilie nauwelijks rendement gehad. Op basis van wat wedstrijden op een onder 20 toernooi er weer bij halen slaat nergens op.

8 juli 2023 om 18:05

Vind het ook onlogisch. Savio maakte een zeer slechte indruk en is een huur speler, heb je weinig aan. Enige voordeel, is een goede vriend van Xavi haha. Een concurrent voor Bakayoko is daarentegen wel nodig, want El Ghazi komt simpel tekort en er zit geen rek meer in.

8 juli 2023 om 20:08

Precies. Er loop ook nog een Babadi rond in je jeugd.

Toch apart, je maakt iemand een jaar lang elke dag mee, en een paar potjes van veraf bekijken op een eindtoernooi doen je van gedachten veranderen. Tenzij het puur ging om zijn fitheid, en dat hij nu opeens wel fit blijkt te kunnen worden.

Deze snap ik niet. PSV verkleint de selectie maar heeft wel plek voor een mislukte huurspeler?

Moeten ze niet juist verdedigers aan gaan trekken bij PSV?

8 juli 2023 om 18:57

Nee joh, 6-4 winnen is leuker als 2-0

Hè? Je hebt iemand een heel jaar in je selectie en hij blijkt te slecht. En na een paar potjes ergens anders te spelen is hij toch maar wel goed genoeg? Waar gaat dit mis?

8 juli 2023 om 18:09

Trainer kan een hoop verschil maken. Wat ik zag is dit een echte verfijnde speler en dat valt beter in smaak bij een type als Peter Bosz. Waarom zou het in z’n tweede jaar onder een trainer die wel wil voetballen niet lukken?

Als ik Savio was zou ik het niet doen.Heeft 1 x meegedaan.

Mooi, was al bang dat we dit jaar geen spelers zouden afvaardigen aan Brazilie u20 maar dat komt dus wellicht nog goed!

De enige twee dingen die hij heeft laten zien is een rechter aan Etienne Vaessen en dansjes met Xavi Simons. Bijzonder dat ze dan toch met hem verder willen

8 juli 2023 om 18:19

Dan zal het waarschijnlijk voor het dansje zijn. Zal een leuk trio zijn met Simons en Lang.

Maar snap ook niet waarom je hem nog een jaar zou huren. Heeft volgens mij zelfs bij Jong PSV geen spetterende indruk gemaakt toch?

die savio kan er geen klote van.
waarom je deze opnieuw erbij houdt is mij een raadsel

Ik mag toch hopen dat Elfrink slecht geïnformeerd is, die jongen heeft vast talent maar daar hebben we bij PSV 1 helemaal niets aan en bij jong loopt hij spelers in de weg die wél onder contract staan bij PSV.

8 juli 2023 om 18:45

Fabrizio Romano meldt het ook.

Schijnt een van de eisen te zijn van Xavi om bij PSV te blijven. Savio nog 'n jaar huren.

Wat moet PSV met alleen maar aanvallers. Zijn ze niet bekend met het speltype van Bosz ofzo? Ze moeten minimaal 2 nieuwe verdedigers halen die beter zijn dan wat ze nu hebben anders wordt het helemaal niks komend seizoen. Zien ze de urgentie niet?

Ik denk dat ze Xavi willen paaien met een maatje hebben goed contact met elkaar.

8 juli 2023 om 22:24

Sinds wanneer bepaald Simons in en verkoop en huur van spelers. Hij weet zelf nog niet blijven of weggaan. Of heb ik iets gemist

Daar zal Savio wel oren naar hebben, na zo’n geweldige samenwerking afgelopen seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren