Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG haalt opvolger Sergio Ramos binnen en ‘bespaart’ 70 miljoen euro

Laatste update:

Milan Skriniar mag zichzelf officieel speler van Paris Saint-Germain noemen. De Slowaakse verdediger komt transfervrij over van Internazionale. In januari gaf de mandekker tegenover het Slowaakse Futbolsfz al aan een voorcontract te hebben getekend bij de Parijzenaren, maar nu pas is de transfer definitief afgerond. Een jaar geleden had PSG nog zeventig miljoen euro over voor de stopper.

Afgelopen winter poogde PSG ook de Slowaak al in te lijven, maar zonder succes. Nu sluit hij dus op tijd aan om aan het nieuwe voorseizoen te beginnen. Op Instagram nam de verdediger al afscheid, waarin hij de fans, medespelers en coaches bedankte voor de steun en liefde die hij voelde in Milaan en aangeeft zes jaar lang het shirt met trots gedragen te hebben.

Inter wilde eigenlijk het contract van Skriniar verlengen, maar de verdediger besloot voor een avontuur in Parijs te kiezen. Toen hij in februari aangaf het voorcontract getekend te hebben, greep trainer Simone Inzaghi in door de Slowaak van het aanvoerderschap te strippen. Doelman Samir Handanovic nam destijds de aanvoerdersband over. Omdat hij zijn basisplaats verloor aan André Onana, droeg Lautaro Martínez vaak de band.

Skriniar speelde 246 wedstrijden voor i Nerazzurri. Daarin was hij goed voor elf doelpunten en vijf assists. De ploeg uit Milaan sorteerde al voor op het vertrek van de mandekker door Francesco Acerbi voor 3,5 miljoen euro definitief over te nemen van Lazio, nadat hij vorig jaar al op huurbasis uitkwam voor Inter. Daarnaast versterkte de ploeg zich met de transfervrije Marcus Thuram en Kristjan Asllani, die voor tien miljoen euro overkwam van Empoli.

Voor PSG is Skriniar een welkome versterking. Het contract van Sergio Ramos liep af en dus moet de stopper aan nieuwe trainer Luis Enrique bewijzen dat hij een basisplek verdient. Daarvoor concurreert hij met onder andere Marquinhos en Presnel Kimpembe. Skriniar vormt voor les Parisiens de tweede zomeraanwinst, nadat Hugo Ekitike al definitief overkwam van Stade Reims.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk speelde inter al een groot gedeelte van de 2e seizoenshelft zonder Skriniar vanwege blessures. Darmian heeft die plek meer dan prima ingevuld. Jammer dat inter er geen geld aan overhoudt. Benieuwd hoe psg gaat spelen want lijkt me niet dat Hernandez en Skriniar voor de bank komen en ook Marquinhos gaat daar niet zitten.

6 juli 2023 om 12:16

Zonde inderdaad dat het geen geld oplevert. Ik ben wel benieuwd wie ze nog gaan halen. De vrij zou vandaag officieel worden en ik heb toch ook regelmatig al wat geruchten gehoord over Demiral.

Scalvini blijft de droom voor mijzelf, maar ik vrees er voor.

6 juli 2023 om 12:21

Met een huidige transferwaarde van 40 miljoen ben ik bang dat hij onhaalbaar is. Wel ene mooi talent inderdaad.. Hoop dat hij snel naar een topclub in Italië vertrekt.

6 juli 2023 om 12:26

Toch liever heel veel geld geven voor iemand als Scalvini dan gewoon veel geld voor iemand als Demiral.

6 juli 2023 om 14:57

Die Duitser komt sowieso over. Bisseck is zijn naam. Ken hem niet maar schijnt een talent tr zijn en het ook erg goed te doen bij Duitsland u21. Scalvini is sowieso te duur want het geld wat ze waarschijnlijk voor Onana gaan vangen zullen ze besteden aan een nieuwe keeper + Lukaku. Demiral maar ook Chalobah worden nog genoemd. Heb mijn twijfel bij Demiral. Is toch blessure gevoelig.

6 juli 2023 om 12:57

Benzema

"eigenlijk speelde inter al een groot gedeelte van de 2e seizoenshelft zonder Skriniar vanwege blessures. "

Dan nog idioter dat zij niet bod van 70 miljoen hadden geaccepteerd. Volgens mij zijn de Italiaanse clubs helemaal niet meer zo kapitaalkrachtig als voorheen. Dit is gewoon echt een klap.

Een Real, Man City, PSG kunnen makkelijk veroorloven om een speler met zo een waarde gratis te laten lopen.

6 juli 2023 om 13:11

Achteraf is dat wel makkelijk. Of moesten ze in juli voorspellen dat hij de tweede seizoenshelft heel de tijd geblesseerd ging zijn?

6 juli 2023 om 13:20

Nee maar wel risico houden wij hem of laten wij hem transfervrij lopen. Datkan m.i. Inter niet veroorloven om 70 mil te laten lopen.

6 juli 2023 om 13:37

De fout die ze gemaakt hebben is dat ze dachten hem nog te kunnen overhalen bij te laten tekenen.

Dat hij heel de tweede seizoenshelft mist is echter een irrelevante factor die je alleen achteraf weet. Daarom maakt het het totaal niet idioter dat ze 6 maanden voordat hij geblesseerd geraakt een bod niet accepteren.

6 juli 2023 om 14:59

Hoezo? Ze wisten vorige zomer toch nier dat Skriniar op het einde van het seizoen zo'n zware blessure zou oplopen. Je kan zeggen dat Inter een fout heeft gemaakt maar eigenlijk zou Skrniar gewoon verlengen. Maar toen ineens kwam PSG met een flink contract en wilde Skrniar ineens meer geld van Inter en dat ging niet lukken.

6 juli 2023 om 13:23

Ze hebben Onana gratis opgepikt…. Verdienen ze daar 50 miljoen aan in 1 jaar.

6 juli 2023 om 14:09

Nuno Mendes, Hernandez, Skriniar, Marquinhos, Kimpembe en Hakimi. Aardig lijstje verdedigers hebben ze daar.

6 juli 2023 om 14:27

Een club met geldproblemen die een bod van 70 miljoen afslaat om de speler daarna transfervrij te zien vertrekken. Wat een beleid. In het bedrijfsleven zou je je baan niet zeker zijn.

6 juli 2023 om 14:57

Niet om het een of ander hoor, maar Inter heeft er toch zelf voor gekozen om Skriniar niet te verkopen terwijl ze wisten dat hij toch niet zou verlengen? Er is weinig jammer aan.. Ze hebben zelf die domme keuze gemaakt, ze hebben zichzelf tientallen miljoenen door de neus geboord terwijl ze niet echt in de positie zijn om die tientallen miljoenen af te slaan..

6 juli 2023 om 15:01

Youri. Denk je nou echt dat Inter skriniar niet verkocht heeft als ze wisten dat hij transfervrij de deur zou uitlopen? . Alle signalen waren juist dat Skriniar wilde verlengen en er waren al vergevorderde gesprekken maar toen kwam PSG en wilde hij ineens meer geld van inter dan er al afgesproken was.

6 juli 2023 om 15:29

Hij was vorig seizoen al persoonlijk rond met PSG. Iedereen wist dat hij hoe dan ook die kant op zou vertrekken, voor een transfersom of een gratis transfer.

Zelfs in de winterperiode (want die zit er ook nog tussen!) wisten wij allemaal al dat Skriniar wilde vertrekken, maar ook toen wilde Inter niet praten over een transfer... Ze hebben lopen klooien bij Inter en juist die transfersom missen ze nu om eventuele nieuwe kansen op de transfermarkt met beide handen aan te kunnen grijpen..

6 juli 2023 om 15:30

Je denkt dat ze echt achterlijk zijn bij Inter?

6 juli 2023 om 15:38

Nogal ja. Want nogmaals: Skriniar is al sinds midden januari rond met PSG, toen hadden ze nog een halve maand om hem te proberen te slijten. Ze wisten dat de contacten al lang gelegd waren en dat ze een mondeling akkoord hadden vanaf de zomer. Dus eigenlijk hebben ze èn de zomertransferperiode gehad en die in de winter om een akkoord te sluiten met PSG en dat hebben ze vertikt.

Als je dan daarna geen rooie cent hebt om mee je aan je kont te kunnen krabben dan denk ik inderdaad dat je achterlijk bent of gewoon heel erg slecht bent in je baan.

6 juli 2023 om 15:50

Ze hadden gewoon verwacht nog te kunnen verlengen. Dat is dus niet gelukt en toen was het winter, was hij geblesseerd en had PSG hem niet per direct nodig.

Het was een slechte beslissing te verwachten dat hij nog zou verlengen, maar laten we nu niet doen alsof er geen goede aanwijzingen waren dat dat nog degelijk ging verlengen. Want als je beweert dat de technische leiding van Inter (Marotta op kop) achterlijk is of zelfs heel slecht in hun baan, dan neig je daar zelf eerder naar.

6 juli 2023 om 15:56

Als je zo 40 miljoen door de plee spoelt bij een club die staat te springen om geld dan ben je niet goed in je baan nee. Ik begrijp niet zo heel goed waar Inter die "signalen" vandaan haalde, die heb ik namelijk eigenlijk niet echt gezien. Ja, natuurlijk werd er gezegd dat hij het graag wilde en natuurlijk werd er geschreven dat Skriniar er voor open stond, maar ondertussen had hij een mondeling akkoord met PSG en is dat in januari meteen op papier gezet!

6 juli 2023 om 16:02

Ja natuurlijk. De mensen die dagelijks met die kerel op de club rondlopen die kunnen onmogelijk signalen opvangen die jij gemist hebt. Geloof je het zelf?

Er is een slechte beslissing genomen achteraf. Als die mannen, die de laatste jaren topwerk leveren op het vlak van aankoop- en verkoopbeleid, meenden dat de kans groot genoeg was dat ze een top centrale verdediger van jonge leeftijd binnen boord konden houden dan was die kans gewoon reëel. 1 Slechte beslissing maakt je niet slecht in je job en al helemaal niet achterlijk.

6 juli 2023 om 16:19

Sterker nog, ik weet het zeker aangezien wat ik dacht dat zou gebeuren ook gebeurd is en wat zij dachten niet. Soms is het blijkbaar beter om wat afstand te hebben van de situatie..

Er zijn natuurlijk nog wel meer blundertjes/foutjes te vinden in het beleid bij Inter. Het zou inderdaad een beetje gek zijn om iemand als incompetent te bestempelen op basis van 1 blunder..

6 juli 2023 om 16:26

Dit is te idioot voor woorden. Sorry hoor. Jij doet hier nu echt alsof jij het vanuit je luie zetel beter op de hoogte was deze zomer van die situatie dan iedereen die wekelijks met hem spreekt. En dat waarschijnlijk op basis van wat Nederlandse en misschien zelfs wat Engelse media.

Niet serieus te nemen. Achteraf je gemakkelijke gelijk halen en dan echt doen alsof je het beter wist dan alle betrokkenen. Het is perfect mogelijk dat de definitieve beslissing pas na de zomerse transferperiode genomen is. Maar nee, jij wist het al door de info van VZ. Waarschijnlijk al voor Skriniar zelf.

6 juli 2023 om 16:32

Nederlandse websites, Engelse websites, twitter en een dagelijkse portie Gazetta zijn duidelijk genoeg om tot de juiste conclusie te komen. Oh ja, en Skriniar had zijn ja-woord al gegeven en was duidelijk niet geïnteresseerd om te blijven. Dat ook. Maar vooral die eerste dingen!

Prima centrale verdedigers hebben ze nu wel hoor met Kimpembe, Marquinhos, Lucas Hernandez en nu Skriniar. Ben benieuwd wie er gaan spelen. Denk dat Marquinhos een zekerheid is want die is tenslotte captain. Dan gaat het dus tussen Kimpembe en Lucas Hernandez voor aan de linkerkant.

6 juli 2023 om 12:06

Denk je niet dat ze met 3 centraal gaan spelen? En dan Hakimi en de LB gewoon de hele flank bestrijken.

6 juli 2023 om 12:19

Met Luis Enrique als coach gaan ze sowieso niet in een 352 spelen, hij speelt altijd 433.

Daarom vind ik het ook een aparte stap van Skriniar. Hij gaat Marquinhos niet uit de basis spelen en is toch een een rechter centrale verdediger. Op links is Lucas Hernandez er ook nog bijgekomen, dus dat wordt banken voor Skriniar.

Wel eeuwig zonde dat Inter hem niet gewoon liet gaan voor die 70 miljoen, hadden makkelijk een waardige vervanger aan kunnen trekken en nog geld over kunnen houden ook.

6 juli 2023 om 12:30

Luis Enrique is een coach die echt wel 4-3-3 gaat spelen.

6 juli 2023 om 12:40

Net zoals bijvoorbeeld een Guardiola bedoel je? Het voetbal veranderd en de bijbehorende tactieken ook. 343, 352 of 532, hoe je het ook noemen wilt is tegenwoordig zeker niet meer uit den bozen, ook niet bij de zo benoemde "433 trainers".

Ik kan me dan ook niet voorstellen dat een Luis Enrique zich hierop gaat vastpinnen en het lijkt me zeker niet onwaarschijnlijk dat er genoeg wedstrijden met 3 cv's gespeeld gaat worden.

6 juli 2023 om 12:45

Ook in een 4-3-3 krijgt hij een basisplaats neem ik aan. Van rechts naar links. Hakimi, Skriniar, Marquinhos, L. Hernandez

6 juli 2023 om 13:00

En linksback Nuno Mendez zeker banken??? Die is ook gewoon basis. Echt een klasbak is dat

6 juli 2023 om 12:59

Modric

"marquinhos "

Als ik mij niet vergis, heeft Marquinhos ook vaker op het middenveld gespeeld bij PSG. Geen idee wat de plannen van de nieuwe trainer zijn, maar mogelijk zien wij hem als extra slot op het middenveld.

Met Hernandez, Skriniar en Marquinhos heb je 3 Cv's die basiswaardig zijn.

352 lijkt mij niet echt iets voor Luis.

6 juli 2023 om 19:48

Ik verwacht Hernandez linksback, Kimpembe en Marquinhos centraal, Hakimi op rechts. Skriniar als eerste backup voor het centrum. Hernandez kan ook centraal als het nodig is.

De jonge spelers Mendes en Mukiele backup linksback/rechtsback.

In de tekst staat dat hij al een voorcontract getekend had. Weet iemand wat zo'n voorcontract precies inhoudt? Je tekent dus ergens een contract terwijl je nog bij een andere club onder contract staat. Maar als die verbintenis pas ingaat als je oude contract afloopt/afgekocht is, dan is het toch niet per se een voorcontract, of zie ik dat verkeerd?

6 juli 2023 om 13:46

6 maanden voordat je contract af loopt, mag je als speler met andere clubs onderhandelen en een voorcontract tekenen bij een nieuwe club. Die gaat dan inderdaad in als je huidige contract volledig is afgelopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren