Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG brengt hoopvolle update over Mbappé richting return tegen Real Madrid

Laatste update:

Kylian Mbappé reist met Paris Saint-Germain mee naar Spanje voor de uitwedstrijd tegen Real Madrid. Les Parisiens communiceren dat de aanvaller voorlopig deel uitmaakt van de selectie voor de return in de achtste finale van de Champions League in het Santiago Bernabéu, waar een 1-0 voorsprong uit de heenwedstrijd wordt verdedigd. Mbappé moest maandag de training geblesseerd verlaten nadat Idrissa Gueye hard op zijn voet stond.

PSG liet maandagavond al weten dat uit de eerste medische tests was gebleken dat Mbappé niets gebroken had. De Franse grootmacht communiceerde dat de aanvaller ‘s middags was behandeld en een dag later aan nieuwe tests zou worden onderworpen. Mbappé is klaarblijkelijk fit genoeg om mee te reizen, aangezien hij - overigens net als Georginio Wijnaldum en Xavi Simons - ‘gewoon’ deel uitmaakt van de selectie.

“Mbappé heeft maandag tijdens de training een tik op zijn linkervoet gekregen. Hij wordt sindsdien behandeld. Het aanvullende onderzoek was geruststellend en er zal gedurende de dag opnieuw naar gekeken worden”, schrijft PSG. Sergio Ramos en Ander Herrera maken daarentegen geen deel uit van de selectie voor het duel met Real Madrid. De twee Spanjaarden kampen allebei met een blessure, al communiceert PSG dat Ramos wel mee zal reizen naar Madrid voor het weerzien met zijn oude club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

fijn nieuws voor Mbappe en PSG. kan hij zich meteen laten zien voor het publiek in Madid.

8 maart 2022 om 11:25

Geloof mij, mocht PSG doorstoten ten koste van Real gaat ie gewoon bijtekenen. Je mag een screenshot maken en mij erop wijzen als dit niet gebeurd.

8 maart 2022 om 11:29

Dat zal toch niet te maken hebben met wel of niet doorgaan? Zou hij niet allang een keuze gemaakt hebben?

Kan me best voorstellen dat het geld van PSG niet te weigeren is maar sportief gezien is het voor Mbappe toch saai in Frankrijk. Kampioen wordt je sowieso dus dan blijft je alleen voor wat CL potjes en met wat pech win je die nooit. In Engeland of Spanje spelen is dan toch vele malen leuker?

8 maart 2022 om 12:10

Hoezo niet? Volgens geruchten kan hij voor 2 jaar bijteken en dan 200 miljoen verdienen. Over twee jaar is hij 25 en kan hij nog altijd transfervrij die overstap maken naar Real.

8 maart 2022 om 14:02

Mensen die beweren dat Mbappe uiteindelijk bijtekent is 1 ding maar mensen die jouw argument/reden gebruiken hebben echt geen flauw benul waar ze het over hebben.

Ik verwacht dat PSG hem met een paar stevige pijnstillers toch het veld in gaat sturen. Het is natuurlijk speculeren hoe erg de kwetsuur is maar Mbappe weet zelf ook dat ze zonder hem ineens een stuk minder kans maken om deze pot te winnen. Die wil dus koste wat het kost spelen en PSG wil dat ook.

8 maart 2022 om 12:21

Als hij niet kan spelen zullen ze hem vast niet laten spelen net zoals vorig jaar tegen City maar ja Mbappe gaan ze nodig hebben dat zagen we dit weekend ook

Die gaat gewoon spelen. Wel leuk die poppenkast altijd. Hopelijk krijgen we een leuke pot te zien. Niet zo als een paar weken geleden. Real moet en hebben een goed weekend achter de rug. PSG zal zich wel willen revancheren van afgelopen weekend.

Kan natuurlijk altijd gebeuren, maar je zal verwachten dat je de laatste training voordat je afreist na een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar, wel een beetje uitkijkt voor je sterspeler😁

Beter dat hij meedoet. Dan kan hij er samen met psg eruitvliegen.

8 maart 2022 om 11:47

Screenshot gemaakt 🤪

8 maart 2022 om 12:37

Doen we. De enige die het voor ons (weer) kan verpesten is ancelotti.

8 maart 2022 om 12:51

Ik zou het niet erg vinden als marcelo speelt. Hij brengt tenminste aanvallende creativiteit die wij niet hebben. Alleen dan moet het verdedigende gebrek opgevangen worden door een middenvelder wanneer marcelo naar voren gaat. Maar het is ancelotti en die is tactisch niet sterk genoeg om marcelo te laten spelen dus zal hij voor de makkelijke variant gaan en nacho op de plek van alaba zetten en alaba linksback. Ook niet verkeerd.

8 maart 2022 om 14:43

Ja valverde moet zeker starten (en gewoon op het middenveld en niet misbruikt worden op de rechtsbuiten). En gelukkig speet casemiro niet. Dat scheelt ook echt een slok op de borrel als je zelf het spel wilt maken (geldt ook voor mendy). We zitten nu in de ideale situatie waarin wij genoodzaakt zijn om zelf het spel te maken vanwege de resultaat en vanwege de ontbrekende spelers. En dat past veel beter bij onze jongens zoals kroos, modric en benzema ipv dat behoudende laffe voetbal.

Volkomen logisch dat hij meereist of hij nu speelt of niet. Hopelijk speelt hij wel. Wij moeten ons niet verstoppen en gewoon vol ervoor gaan om de Fransen uit te schakelen op hun volle sterkte, en als dat niet lukt so be it. Zolang we er maar alles aan doen, in tegenstelling tot de wedstrijd in Parijs toen we verstoppertje speelden. Liever strijdend ten onder dan die wanvertoning.

Mooi. Kan hij daarna zijn handtekening zetten en donderdag het werelsnieuws naar buiten brengen. Hopelijk dan wel met een overwinning van Real Madrid de avond ervoor.
Mag de beste winnen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren