Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Problemen bij De Graafschap in aanloop naar Feyenoord-uit door griepgolf

Laatste update:

De Graafschap wordt in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Feyenoord geteisterd door een griepvirus. De Superboeren moeten volgens de Gelderlander in De Kuip vijf spelers missen, terwijl ook trainer Henk de Jong niet van de partij zal zijn. Sandor van der Heide neemt zaterdagavond de taken van de zieke De Jong over bij De Graafschap.

Ted van de Pavert is de laatste speler die bij De Graafschap geveld is door de griepgolf. Ook Jordy Tutuarima, Javier Vet, Stef Nijland en Lars Nieuwpoort zullen niet van de partij zijn als de nummer zeventien van de Eredivisie op bezoek gaat in De Kuip. Ook De Jong is wegens het heersende griepvirus afwezig tijdens het bezoek van De Graafschap aan Feyenoord.

Volgens het regionale dagblad neemt Ruben Ligeon de plaats van Tutuarima over in het elftal van De Graafschap. Frank Olijve vervangt Vet, terwijl Sven Nieuwpoort vermoedelijk de plaats van Van de Pavert overneemt. De Graafschap zag concurrent NAC Breda vrijdagavond verliezen van AZ: 0-3. Met Feyenoord treffen de Superboeren de huidige nummer drie van de Eredivisie.

Feyenoord - De Graafschap eindigt in een...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En toch gaan we winnen in Rotterdam!

9 februari 2019 om 11:03

Succes gewenst kerel

9 februari 2019 om 12:02

Zou zomaar kunnen. Fortuna wist het Feyenoord ook lastig te maken. De graafschap moet gewoon compact gaan spelen dan kunnen ze het Feyenoord lastig maken.

9 februari 2019 om 12:37

Lastig te maken? We wonnen! Verdiend!

9 februari 2019 om 13:49

Feyenoord heeft in de laatste zeven wedstrijden tegen promovendi 4 van de mogelijke 21 punten gehaald. Ik kan me nog wat edities herinneren waar De Graafschap in de Kuip won. Met een huilende Wijnaldum, ook een keer met een staande ovatie voor Geert den Ouden van een volle Kuip, toen hij gewisseld werd. Er heel makkelijk over denken kan dus niet, maar ik mag wel hopen dat het team gebrand is op eerherstel nu. Dan zou ik zeer verbaasd zijn als Feyenoord niet wint

9 februari 2019 om 14:00

Ja en alle andere thuiswedstrijden werden gewonnen.

9 februari 2019 om 12:27

Excelsior won ook in Rotterdam, evenals Fortuna. Succes in elk geval!

9 februari 2019 om 12:48

Excelsior wint geregeld in Rotterdam..

9 februari 2019 om 18:56

Hahaha gelukkig wel ja

Zonde, maar goed, ben fan van beide clubs dus we gaan het zien. Overigens zijn alle wijzigingen al bevestigd door Sandor vdHeijde, behalve de laatste bijgekomen afwezige Ted vd Pavert. Sven Nieuwpoort lijkt dan inderdaad de logische vervanger.

Is gewoon kuipvrees hoor! Zonder geintjes, beterschap voor de spelers, hopelijk kunnen ze een zo goed mogelijk elftal op de been brengen.

9 februari 2019 om 12:14

Je hebt recht van spreken. Als Cambuur fan moet je weten wat kuipvrees is, jullie zijn daar een paar jaar geleden geweest maar willen er niet meer heen. Zonder geintjes, Feyenoord moet dit op papier makkelijk kunnen winnen. Alleen als de Graafschap eens een uitwedstrijd ingaat met de echte intentie en het vertrouwen dat ze ook wat kunnen bereiken in uitwedstrijden dan zie ik mogelijkheden.

Ach dat is wel sneu. Je wilt natuurlijk altijd dat elke team optimaal is. Aan de andere kant kan je beter zoveel spelers missen als de Graafschap zijnde tegen Feyenoord dan bijvoorbeeld tegen een Nac. Men houdt van tevoren toch al rekening met een puntenverlies en de rest is meegenomen.

Hoop stiekem wel dat clubs als NAC en de Graafschap erin blijven. Laat maar clubs met een plastic veldje s.v.p. zo snel mogelijk degraderen. Zal wel met deze opmerking wel vijanden maken. Maar het zij zo

9 februari 2019 om 12:13

Als je dit jaar naar onze uitwedstrijden kijkt dan verwacht je zeker een nederlaag. Het gekke is alleen dat deze eeuw Feyenoord misschien wel de ploeg is waar wij de meeste punten tegen halen. Maar het zou toch wat zijn als Ligeon nu binnen een maand 2x van Feyenoord wint.

En Feyenoord zag concurrent AZ winnen van NAC met 0-3.

9 februari 2019 om 14:06

En De Graafschap zag concurrent NAC verliezen van AZ met 0-3.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren