Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Prijskaartje verlamt aanvaller: ‘Ik heb er erg veel moeite mee’

Laatste update:

West Bromwich Albion betaalde circa vijftien miljoen euro voor Salomón Rondón en daar heeft de international van Venezuela behoorlijk last van. De van Zenit Sint-Petersburg overgenomen Rondón maakte dinsdag zijn eerste doelpunt sinds een treffer op 31 oktober. Het prijskaartje hangt als een molensteen om zijn nek, vertelt Rondón in een zeldzaam interview.

/

“Ik heb erg veel moeite met dat prijskaartje”, laat de 26-jarige aanvaller weten aan de Birmingham Mail. “West Bromwich Albion heeft veel geld voor mij betaald en ik heb een reputatie dat ik veel doelpunten maak. Ik moet dus hard blijven werken”, aldus Rondón, die ook toegeeft dat hij veel moeite heeft met het fysieke voetbal van de Premier League.

“De Engelse competitie is moeilijk. We hebben gelukkig gewonnen”, doelt hij op het FA Cup-duel met Bristol City. “Ik ben blij dat ik sinds lange tijd weer eens een doelpunt gemaakt heb. Daar ben ik erg blij mee, want ik heb er hard voor gewerkt.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan me goed voorstellen. Je voelt je nog meer verplicht om te presteren, waardoor het tegenovergestelde gebeurd. Dit kan natuurlijk ook positief werken, maar meer en deels kan niet omgaan met de druk.

Deze jongen is zwaar overschat. Vroeger in potentie nog beter dan Messi. Hopelijk krijgt die weer vertrouwen en dan haalt hij Messi nog wel in!

21 januari 2016 om 16:18

Je zegt dat hij zwaar overschat is, maar dat die wel de potentie had had van messi? Wat dachten ze bij West Brom dan? Dat ze een combi van Zlaten en Ronaldo hebben gekocht?

Rondon heeft het niet slecht gedaan vond ik. De grootste factor die in zijn doelpuntendroogte meeweegt is het betonvoetbal dat Pulis zijn ploeg laat spelen.

West Brom was dramatisch geweest zonder hem dit seizoen denk ik, want ik vind hem erg goed presteren en doelpunten zeggen natuurlijk ook niet alles. 15 miljoen is zelfs voor een club als West Brom niet erg veel meer, dus zou me niet al te veel zorgen maken.

West Brom moet het hebben van een counter spits en scrimmages en dan heb je toch minder aan een Lambert (pinchhitter), Sessegnon (wisselvallig) of Berahino (kapsones/terugval)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren